Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - ha! bir de şu rop ben de okudum, meriç acemi ile olan.kadın
Kiralık Aşk
ha! bir de şu rop ben de okudum, meriç acemi ile olan.kadın donanımlı ve kadro müthiş olunca bir de yürü diyen kadın ana gücünde #müge turalı olunca başarı kaçınılmaz olmuş.ellerine sağlık #kiralıkaşk ekibinin yolları uzun olsun bu serüvende.
hep sorduğum bir soruda cevap buldum burayı okurken neden ömer iplikçi ye rol ve replik yazılırken torpilli davranılıyor diye düşünürdüm neden diye, aldım ben cevabımı .
tabi kendi anladığım kadarıyla öyle olmayabilir de ben öyle anladım diyelim.
ömer 'in mucizesi demek daha mı uygun düşerdi bilemedim şimdi .
defne de antipatik olmaktan kurtulurdu hı ne dersiniz.
iki kelam da kızçem için olsun: elçin can can ne olursa olsun minnacık bir replik de olsa o kadar büyütüyor ki olağanüstü yeteneği ile minik cüssesiyle kükretiyor rolünü.hayranım elçin sangu nun rol kabiliyetine bin bir surat misali birinden öbürüne atlıyor bir kere de fire vermiyor.zaten güzel onu dillendirmeye gerek yok.allah onu kötüden şerden iftiradan korusun sevdiklerine bağışlasın öncelikle de annesine.
zeynepçiğim defnenin gözü ömer den başkasını görmüyor ve en son yapacağı şey ömere ihanet etmek sana kesinlikle katılıyorum.
ee bunlar sude ile defne hani denize oyun oynayacaklardı ve bir sürü bir şey olacaktı yazılmıştı burada tiyo olarak okuduk hepimiz onlar fos mu .onlara dayanarak dedim ben.
ha bir de denizin oyunları bitmedi daha.
burada en büyük kozu ömer e karşı defne olacak diye düşünüyorum.
ömer in daha kıskançlıktan gözlerinden alev fışkırdığını görmedik.
daha yeni köstebek derya neler yapacak bilemiyoruz.
daha ben bunlarla uğraşıyorum .
neriman kısmı da var elbet ama ben daha buradan oraya zıplayamadım, canım benim.
Paylaş
Oy Ver
Puan verdiğiniz için teşekkürler (:
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz