Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kiralık Aşk - merhaba kızlar.. tekrar fragman öncesi düşüncelere daldım.
Kiralık Aşk
Hulya
Bayan
1/1/1981 (44)
merhaba kızlar.. tekrar fragman öncesi düşüncelere daldım. şimdi bizim senaristimiz hiç bir şeyi boşuna yapmıyor biliyorsunuz. bu ihaneti neden sinan a yaptırdı diye düşündüm sabah işe gelirken.
ömer tek çocuk ve kardeşi yok. kardeş ne demek ancak sinan ın arkadaşlığı ile biliyor. kardeşim o benim dedi sinan ve defne den fedakarlık yaptı. ama ömer bu duyguıyu bilmiyor.
defne abisi için böyle bir oyunun içine girerken nasıl bir duygu içindeydi ömerin anlaması zor. ben bu noktada defnenin , ömerin sinanı affetme sürecinde ömere kardeş ne demek onu anlatacağını düşünüyorum .bu nedenle seneryo böyle oldu.
böylelikle insanın kardeşi ne yapars yapsın onu nasıl sevdiğini , nasıl canı olduğunu görmeli ömer. bunu bilmeli ki defnenin abisi için neden böyle bir olay içine girdiğini daha çabuk anlayabilmeli.
bunun yanında sinan defne hep onun gözü önğndeyken sude yi fark edemeyecek, göremeyekti. en kötü anında , hata yaptığında yanında her durumda ona destek olan sudeyi görmek sinan a iyi gelecek. gözü defneden başka sude yi de görecek böylece. böylelikle sude sinan da başlayabilir.
sabah sabah iş yoğunluğunda yorumlar ve cümleler kopuk kopuk olsa da sanırım ne demek istediğimi anladınız siz.
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz