Acil Aşk Aranıyor

Acil Aşk Aranıyor
Dizi Türü:Aşk, Komedi
Yapımcı:Fatih Aksoy. MED YAPIM
Yönetmen:Barış Kırımşelioğlu
Senarist:Gökhan Horzum
Oyuncular:Serhat Teoman -> Sinan
Duygu Yetiş -> Nisan
Rojda Demirer -> Ayla
Kanal:Show TV
Link:showtv.com.tr/dizi/tanitim/acil-ask-aran
Puan:
7.5 / 10 | Oy: 3428 | Yorum: 626
Acil Aşk Aranıyor Rating
25-11-2015252.54
18-11-2015281.89
11-11-2015222.69
04-11-2015123.12
Dizi Bilgisi Dizi Oyuncuları
Oy Dağılımını Göster
En İyi Diziler Tüm Diziler
Takip Listeme Ekle

Acil Aşk Aranıyor Yorumları

<< daha yeni yorumları göster

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamnasilsiz acelem oldugundan kisa yazacam
on ucuncu bolumde neler olacak
ilk once
nisan kormustur amma sinan daha cok kormustur
cunku birdaha onu roremiyacam diye sinan nisani deliler gibi seviyor
ikincisi
sinan nisana sim ski sarilacak sanki birda daha birak miyacak gibi
ve sinan daha sevgi iyle saygiyla mutlulukla bakacak nisana
her dayim yaninda olacak bir daha yalniz birakmiyacak
ucuncu bu haber kesin deyil belki murat hoca diziye veda ede bilir amma kesin deyil bu haber
bir haziranda gokhan soylunun dogum gununu kutladilar sete
dort haziran da serhat teomanin dogum gunudur
her iki oyuncuyu tebrik ediyorum
tum ekibe basarilarini diliyorum
birde bu aksam fragrami cikacak ya da yarin aksama eyer bu hafta yayilnlamasa gelecek haftaya kalacak
ben turk asya777

03-06-2015 14:21 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisanın lunaparkda giydiği pembe elbisenin markası nedir

02-06-2015 21:38 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamlar,evet nihal 12 bölüm güzeldi,ama her bölüm ayrica güzel,ben aycan

02-06-2015 11:02 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ayyy,ben bu dizinin hastasiyim,gerçekten bayiliyorum bu diziye,sinanla nisan,berzanla ayla bir-birlerine çok yakişiyorlar

01-06-2015 19:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum malik bu bölüm yildizi sevdi galiba,aslinda ben asuman ve malik olcak diye düşünmüştüm,ben aycan777

01-06-2015 19:02 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam bu hafta dizimiz olmayacak
22 36 yazan arkdasim yarin yazarim
sarkini kim soyliyor
ben turk asya777

01-06-2015 13:27 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum reytingler gayet iyi,k d'de yayinlanan turk sinemalari olmasa ilk 5-te olurduk galiba,ab'dede 6 olmuşuz,ben iki gruptanda memnunum,inwaallah reytingler daha yükselir,ben aycan777

01-06-2015 13:09 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamlar,nasilsiniz)bence artik malik yildiza aşik olacak haha ha,ikisi genç aşiklar olcak yani,ben aynur777

01-06-2015 10:26 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ali ve ipek'i sevmeye başladim))onlari seveceyimi düşunmemiştim. ha dünkü bölüm harikaydi,buz sahnelerine bayildim,reytinglerde iyi olur,inwaallah,ben aynur777

01-06-2015 04:58 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisanın kıyafetleri nereden bilen lütfen yazsın

01-06-2015 01:23 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bugünkü sinan ve nisan sahnelerine bayildimm,güzeldi mutlulardi,ikisi bir-birlerine yakişiyorlar,şu alile ipek sahneleri de güzeldi,ben aycan777

31-05-2015 23:52 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum güzel bi bölümdü,gülmekten kriz geçirdim, inwaallah reyting iyi olur.bence nisana hiçbirşey olmayacak,polisler bişey yaptilar diye düşünüyorum,ben aycan777

31-05-2015 23:43 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bugünde çok komik sahneler izledik,hele malikin yildizi kahveye çagirdiinda,onun hemen gelmesi,malik'in şaşirmasi komikti,ama son sahne üzücü oldu

31-05-2015 23:30 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam asya,bu şarki:seviyorum, kelebekler gibi uçuyorum,sen yanimda olduunda,senin bir yanin olduumda,bu şarkiya baayiliyorumm,çok ama çok seviyorum

31-05-2015 22:36 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum abidin çok sıktı. sınan la aşk yaşayacaklar yasasına sakız gibi uzattılar

31-05-2015 22:12 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ne kadarda güzel dizi bu,romantik,komedi,aşk, birde şarkisi ne kadar güzel bu dizinin,inwaalla reytinglere yenilmez

31-05-2015 20:21 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam iki saat kaldi dizimizin baslamasina tabiki izliyeceyik super dizi kacarmi cok seviyorum bu diziyi 11 35 yazan arkadasim kalbinden kecenleri yaz tum ekibe basarilarini dilerim bu bolum super olacak
bu bolumde neler olacak
ilk once sinan nisani yemeye davet etmistiya
o yemeye gidemiyacak cunku abidin ve mafya evine gelmisti o yuzden
amma sinan ayal kuracak nisan yanina gelip sim ski sariliyorlar
amma sinanin hayali bu daha sonra yemeye cikacaklar nisan ve sinan
berzanin ve aylanin basina gelmeyen kalmayacak komik haler olacak
ben turk asya777
selam hangi sarkiyi diyorsunuz dizide bir kac sarkiyi soyliyorlar acaba hangisini diyorsuz
ben turk asya777

31-05-2015 18:56 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ben bu diziyi kaçirmadan izliyorum,buraya yorum yazmak istiyorum,ama ne yorum yazacagimi bilmiyorum,bence hepsi böyle yapiyor,o yüzden yorum az

31-05-2015 11:35 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ayla seni çok seviyorum,güzelsin, harikasin, kiyafetlerin çok yakişiyor sana

31-05-2015 08:17 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam yarinki bolumde neler olacak
ayla ve berzan bir turlu sinana acamiyorlar
ki gercekleri berzan ve ayla sevgil diye
berzan birturlu soyliyamiyorki
ben aylayi seviyorum amma nisan bunu biliyor ki
berzan ve ayla bir birini seviyorlar soylemedikleriycin
berzanin ve aylanin basina bir bin turlu komik seyler gelecek
bu bolum de romantik komedi bizleri bekliyor
bu bolum super olacak
ben turk asya777

30-05-2015 14:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam bu gun tekrari var yarinsa yeni bolumu var dizimizin baxmax istiyenler baxa bulur birde bu gun azeri saatiyla on kirx besta duygu yetis ve serhat teoman dizi magazin purograminda olacak sine bes kanalinda yayinlanacak

30-05-2015 13:47 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizimize son bir gün kaldi,güzel bir bölüm bizi bekliyor,nisanla sinan güzel vakit geçirecek,çok mutlular,inwallah reytinglerde ilk 5-te oluruz,ben aycan777

30-05-2015 06:46 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum kiraza catira bilmez ama yinede guzel

29-05-2015 22:00 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yeni bölümünü biran önce izlemek istiyorum,serhat sana bayiliyorum,duygu çok tatlisin

29-05-2015 21:56 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam evet iki fragramini da izledim superdi bu bolumde supirizler bizi bekliyor canlarim on dordunucu bolumun seneryosu bitmek uzere bu bolumden itibaren bizleri harika bolumler ve supirizler bizi bekliyor ali ve ipek bir birine ask olacaklar hemde deligibi zayten bir birini seviyorlar amma ikiside bir birinden inaci kisacasi supirizler bizi bekliyor biran once pazar olsada izlesek ya
pazari iple cekiyorum
ben turk asya777
selam yeni bilgi verem sizlere sinan abidini dayaki yapistiracak yani sinan abidini parcalayacak kisacasi ve bu bolum yada gelecek bolumde abidin diziye veda edecek kesin sk sk giriyorum bu siteye eyer sizleri rahasiz ediyorsa sozlerim kusura kalmayin cunku bu diziyi cok seviyorum
ben turk asya777

29-05-2015 17:38 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yaaa şimdi fragmanini izledim,harikaydi,süperdi, ikisi beraber geziyorlar,asyacim fragmanini izledin mi?ayy yeni bölümünü sabirsizlikla bekliyorum,evet ama bizim tv bozulmasa,bir aksilik çikip,ben aycan777

28-05-2015 22:41 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yeni bölümünü sabirsizlikla bekliyorum,inwalla reytinglerde ilk 5-lerde olur

28-05-2015 22:34 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum benim sevdiyim ve izledigim tek iki dizi var,birise acil aşk sinan ve nisan,ikincisi ise bedel ali ve begüm, sirf sinan ve ali için izliyorum,mükemmelsiniz ben aynur777

28-05-2015 19:24 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yaaa bu filimi çok seviyorum siz harikasınız:)
serhat teoman çoook yakışıklı , duygu yetiş çok güzel ve tatlı size bayılıyorum

28-05-2015 14:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bence bu dizi çoook güzelll müthiş insanları bu sıkıcı sitresli hayatından bir an da olsa uzaklaştırıyor hem izleyici kitlesi de fena sayılmaz yani iyi

28-05-2015 13:34 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam hayir ask deyil neycin evlenelim diyor nisana ona goreki mafya hasan varya nisanla birlikte biryerde cay icmistiler onda salak abidin dediki biz nisanla evleneceyiz hasan da dediki abidine nisanla evlenirsen eyer restorani ve is ortagim yaparim sag kolum olursun o yuzden abidin nisanla evlemek istiyor eyer nisan bunu duyarsa ki abidin benimle paraycin evleniyor nisan abidini param parca yapacak eyer sinan bunu duyarsa ki abidin nisanin basini mafyayi sarmis kesin o daka abidini parcalar ve paraycin evlendiyini duyarsa kesin gebertir abidini neyise biraz uzun yazdim bisey deyil canim kardesim aycan
ben turk asya777
abidin diziye veda edecek ya bu pazar yada gelecek pazar
ben turk asya777

28-05-2015 13:27 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum abidin diziden gidiyor mu?

28-05-2015 08:14 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum canim asyam teşekkur ederim sana,ben şimdi anladim sinanin ne için özür dilediyni,abidin nisanana gerçekten aşik mi oldu, ben aycan777

27-05-2015 20:16 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yaa sinan ne zaman ogrenecek bu sevgili oyununu derhel ogrenmesi lazim,ben aynur777

27-05-2015 17:43 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum çok güzel bir diziydi,saçmalamaya başladi, yeni oyunculari getirip

27-05-2015 17:41 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam cansu naz en sevmediyim sey kiminse kalbini kirmaktir kalbini kirmak istemem eyer sevmiyorsan izleme buna macbur deyilsin eyer bakmiyorsan ne diye yorum yaziyorsun sacma sapan diziyse yorumunu kendine sakla amma bizim icin harika dizi super dizi pazari iple cekiyorum sahsen ben biz aylece izliyoruk cocuklarimla birlikte eyer sevilmeyen dizi olsaydi bu kadar ilk onluka girmezdi neyise uzatmiyalim aycan canim dizi on birinci bolum super oldu sinan kiskancliktan resmen deliye dondu nisanla abidini ayirmak icin nisana ceza verdi gece nobeti verdi abidinin basini belaya soktu ona yardim etmek icin sinani aradi telefonla amma sinan telefonu acmadi nisan daha sonra berzan aradi berzan ise izin verdi amma sinan buna dayanamadi ve yanina geti nisanin amma nisan orda yoktu getmisti abidinle eyer abidinle getmeseydi abidini oldurecekti mafya hasan abidinle nisan sevgili rolunu oynamak sorundaydi buna mecburdu eyer bunu yapmasa nisana yazik olur dedi mafyanin adamlari abidine sinan nisana cok kizdi bagirdi herkesin icinde nisan cok sasirdi kalbini kirdi nisanin aman vermediki nisan konussun amma nisan aradi o ise acmadi telefonu yuzune kapati sinansinan cok sey yaptiki kalbini kazansin amma bacaramadi bunu nisana cikolatali pasta bile aldi kafe bile getirdi nisan ise sozu o olduku size afiyet olsun deyip geti sonunda ise yemeye davet eti nisan geden siradi mafya ve abidin geldi nisanin evine sinan deniz kenarinda nisani bekliyor bu kadar biraz uzun oldu canim kusura kalmayin
tum ekibe basarilarini dilerim
on ucuncu bolumun senaryosunu yazip bitirdiler on dorduncuyu yazmaya baslamislar gercektende supirizler bizi bekliyor
ben turk asya777

27-05-2015 15:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bence hiç de sıradan değil nisan , sinan , ayla , berzan muhteşemsiniz özellikle nisanın kıyafetlerine aylanın saç stiline ve giyim tarzına hastayım... 1 yeni film başladığında hiç bıkmadan tekrarlarını en ez 5 kez izliyorum. herkese tavsiye ederim...

27-05-2015 14:21 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 12 bölüm süper olcak,reytinglerde iyi,bunada inwaallah,ilk 10 içindeyiz,ben aygün777

27-05-2015 08:06 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bence şu yeni gelenlerinin yüzünden reytingler düştü,ben onlarin sahneleri geldiynde kanal deyiştiriyorum, gerçektende çok yapmacik onlar,keşke gelmeseydi,yeni oyuncular hiç gerek yoktu,ben aygün777

27-05-2015 07:00 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum evet yaa,sinan çok güzel hazirlanmiş,nisan gese harika olurdu,inwaalla reytingler düzelir,ben aygün777

27-05-2015 06:54 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum tekrarini ne zaman verecek bu dizinin

27-05-2015 06:49 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum evet asyacim inwallah dedigin gibi şu nisani arayan adam ortaya çiksa iyi olurdu,ve geçen bölümünü izleyemedim,netten de izleyemiyorum zaten,kisaca yazarmisin özetini lütfen,ben aycan777

26-05-2015 22:09 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 11 bölümde sinan beklese keşke gitmeye inşallah nisan yetişir yaa nolur yetişkin yaa bide çiçek almış yaa

26-05-2015 21:32 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum teşekkur ederim canim,ben geçen bölüm izleyemedim,show tv kanalini göstermiyor tv'de,ben aycan777

26-05-2015 21:25 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam evet canim iy biri nisana yardim edecek cunku nisanin sirlari var biliyorsunuz sevda da buna dahildir sevda uyarmak ve yardim etmek istiyor cunku sevda uyaracak nisani yardim edecek nisana o iy biri herseyi soyleyecek nisana
ben turk asya777

26-05-2015 21:16 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum çok güzel bir dizi ben hayatımda boyle dizi izlemedim sakin bitirmeyin bu diziyi ama bide nisanla sinan sevgili olabilse

26-05-2015 19:34 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum fragram yarina kaldi cunku bugun cekilen bolumleri yayinliyorlar o yuzden fragram yarin cikacak iy biseyler hazirliyorlar bizlericin
ben turk asya777

26-05-2015 18:36 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum murat hocanin kiz arkadasi sevda nisana yardim edecek neki sirlar var ikisin arasindadir ona gore yardima geldi sevda sevda birseyler soyleyecek amma ne zaman onu bilemem fragrami hazirliyorlar su anda aksama yayinda olur rabim inziynen ben turk asya777

26-05-2015 16:48 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum berzanla ayla,sinanla nisan piknige gitse.herberaber gezse güzel olurdu

26-05-2015 15:34 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum insallah on ikinci bolum super olacak
seneryoyu kisaca ancak okuya bildim
nisan ve sinan deniz kenarinda yemeye
cikacaklar sinan nisani beklemekte dir
amma nisan biraz gecikir
sinan oyurmus onu bekliyordur
nisani goren sinan cok sevinir ve hos geldin der
sinanin elindeki ciceyi nisana verir
bir birine sim ski sarilir
bu bolum super olacak cunku esas ask sindi ve macera basliyor kesin bu bolum yuz de yuz yukselir insala retiklerimiz birinci yere cikariz babimin inziyle bu bolum bizi macera bekliyor ha bir de su nisanin pesindeki adam da ortaya cikacak bu bolum de bilginize
bu aksam fragram cikacak rabimin inziyle
ben turk asya 777
lutfen rica ediyorum yorumlarinizi yazarken
adinizi yazin
ben turk asya777

26-05-2015 11:37 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum abidin nisana gerçekten aşk mi oldu

26-05-2015 10:04 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam on ikinci bolumde neler bekliyor
sinan nisani deniz kenarinda bekliyor
nisan sinanin yanina gelir nisan vve sinan ciceye bakalar
sinan nisana ciceyi verir xos geldin der sinan gisana
ikiside bir birine sarilir sim ski nisan ve sinan yemeye cikacaklar
sindilik bunlar on ikinci bolumun fragrami bu aksam yayinlanacak bilginize bu bolum super olacak sindilik bunlar benden bu kadar ben turk asya 777

26-05-2015 05:41 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ben bu diziyi begenerek izliyorum,ama nisanin sirlari ortaya çiksa iyi olurdu,ve abidin gitse,şu mafyalar saçma sapan oldu

25-05-2015 22:07 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bence super fılm nısan ve sınan cok yakışıyorlar bu fılm daha cok ılerler sınanın gozlerı nısanın dahareketlerı cok guzelll

25-05-2015 18:38 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum reytingleri abidinle şu yeniden gelenler bitirdi yaa resmen

25-05-2015 18:28 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bence abidin çıksın diziden nolur adam çok yavan yakışmıyoo yaaa sinir sinir

gerçekk • 25-05-2015 18:16 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yaa reytingler düşmüş,ama buna da inwaallah

25-05-2015 13:35 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam abidin misafir oyuncu bir kac bolum oynayacak ve daha sonra diziye ve da edecek rabim iziin verirse yarin aksama fragrami cikacak bu bolum de super olacak ben turk asya777

25-05-2015 06:16 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum abidin iyice sıktı böyle devam ederse izlenmez
iyice saçmalama abidin gitsin bu dizilerde birleştirmek yerine ayırma çabası içinde ler oyüzden sıkıyor diziler bir çok dizi yi bu yüzden bırakmıştır

24-05-2015 22:35 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizi güzel ama abidin diziye başladıktan sonra çekilmez oldu biran önce çıksın...

24-05-2015 22:11 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum diziyi beğenerek izliyoruz devam da etmesini istiyoruz fakat nisan karakterinin gereksiz şımarık hareketleri abartılı gelmeye başladı sıkıyor yavaş yavaş umarım dikkate alınır da çeki düzen verilir artık

24-05-2015 21:00 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum geçen bölüm güzeldi,abidin sahnesi,yildiz sahnesi,tabi ki en güzeli luna parkti nisanla sinan

24-05-2015 19:57 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sinan nisanin kendisine oyun oydagini bilip,o da nisana mükemmel bir oyun oynasa güzel olurdu

24-05-2015 19:26 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ben bu dizide iki şeyi sevmiyorum,birincisi hastaneye gelen hastalar,çünkü hiç röl yapamiyorlar,ikincisi alile ipek,ben aycan777

24-05-2015 19:05 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bence nisanla sinan sevgili olmasinlar,böyle iyi,ama romantizm şeyler olsun yani gezmeler,yemege çikmalar falan,ama sevgili olmasinlar

24-05-2015 19:01 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum güzel gidiyorsunuz,ama şu nisanin sirlari biran önce ortaya çiksa iyi olurdu

24-05-2015 18:56 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sinan nisanin yüzüne ne için bakmiyormuş,ne için özür diledi acaba,merak ettim

24-05-2015 15:59 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum çok güzel bir film ya dimi ama. güzel bölümlerinibkliyorum.
,

24-05-2015 15:55 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bugün pazar,pazar demek nisan ve sinan demek,bugün güzel olcak,sinan nisani yemege çikarticak

24-05-2015 07:56 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamlar,bugün günlerden acil aşk araniyor,güzel bir bölüm bizi bekliyor

24-05-2015 06:54 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam biran once aksam olsada izlesek ya super bolum bizi bekliyor sinan nisaninan abidini bir arada olmasin diye nisana ceza verecek cunku nisan ve abidini bir arada gormeye dayanamiyor cunku sinan nisani kiskaniyor nisan ve sinan ikiside bir birini seviyorlar hemde delilerkimi ben turk asya777

24-05-2015 06:46 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum şu yeni bölümünü merak ediyorum,reytinglerimiz daha da artar,hiç düşmez inwaallah,ben aycan777

23-05-2015 16:15 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum acil servisi büyük zevkle bekledim,ama birinci bölümünü izledim ve begenmedim,biraktim. ama bunu begendim,iyikide adi,ve ouynculari degişti,süper dizi olmuş,inwaalla reytinge yenilmez. sinan ve berzan harikasiniz,tüm ekibe başarilar

23-05-2015 13:10 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum abedin hasana nisan hakkinda yalan söyliyormuş,bu nisana hiç iyi olmiyacakmiş,acaba ne yalanmiş,merak ettim

23-05-2015 12:17 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisanin kiyafetlerini, konuşmalarini düzeltse iyi olurdu,aylaya parka gittiklerini saklamak için baya bir ugraşti,o sahneden nefret ettim

23-05-2015 10:42 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum harika dizi,benim izledigim diziler sonunda hep saçmaliyor:sana bir sir vericem,fatih harbiye,lale devri,o hayat benim,kara ekmek,inwaallah bu dizi öyle olmaz

23-05-2015 09:22 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum son 1 gün kaldi dizimize,bu bölüm güzel olcak

23-05-2015 08:58 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum evet mafya karişti,abidine de eger işin ters giderse,bu güzel doktor sevgiline yazik demedi mi,abedin de korkmuştu,ben aycan777

23-05-2015 07:33 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam evet oylesey olacak amma bana sorarsaniz bu yine aylanin pilani olacak bence cunku sonunda nisani supiriz bekliyor bu kesin bilgi bise mafyada karisti sinan delirecek kesin yani sevdiyini kimse ye kaptirmaz kimseyle paylasmaz ya biran once pazar olsa izlesek diziyi cok seviyorum tum ekibe basarilar dilerim dizimiz yaz boyunca devam edecek sezon arasi vermeden girecek insallah retiklerimiz yukselir birinci yerde oluruz bu bolumde nisani supiriz bekliyor ben turk asya777

22-05-2015 15:20 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum güzel dizi,1 numara,benim favori dizim

22-05-2015 12:39 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum evet asyacim biran önce pazar olsada izlesek sinan ve berzani

22-05-2015 11:53 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sinan abidinle nisanin bir evde yaşadiklarini ogrense güzel olurdu,ve şu yeniden gelenler gitse,hiç oyuncu gibi gözükmüyor,oyuncu mu bunlar???ben aycan777

22-05-2015 10:50 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum son iki gün kaldi dizimize,yeni bölümünü biran önce izlemek istiyorum,merak ediyorum yeni bölümünü

22-05-2015 10:44 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam evet cikti dun aksam super bolum olacak ben turk asya777

22-05-2015 10:08 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum abedinle nisan evleniyor mu,ne zaman oldu bu geçen bölüm mu,ben görmedim ki öyle birşeyler,yoksa kaçirdim mi??ben aycan777

22-05-2015 09:33 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam biran once pazar olsa ya bir turlu zaman gecmiyor hemen pazar olsa ikinci fragrami cikti dun aksam super bolum bizi bekliyor murat ve kiz arkadasi bu hafta sonu hep birlikte yemek yiyelim demisti bize davetlisiniz demisti muratin kiz arkadasi birseyler sakliyor amma sadece sunu derim ki gercekten bu bolum super olacak sinan kesin delirecek nisanin abidinin evlenecegini duyanda kesin bu amma sinan buna izin vermeyecek cunku sinan nisani delilerkimi seviyor macera bizi bekliyor neyise biraz uzun yazdim kusura kalmayin ben turk asya 777

22-05-2015 08:29 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum çok güzel dizi,ama nisanin konuşmalarini sevmiyorum birde kiyafetlerini

22-05-2015 07:27 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bu dizinin şarkisina bayiliyorum,sinan'a da

22-05-2015 07:22 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamlar,ikinci fragman çikti mi??

22-05-2015 06:13 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yaa mukemmelsiniz sinan nisan isimlerinizde benziyormuş,ve berzan ayla,berzan çok yakişiklisin

21-05-2015 21:31 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum muratin kiz arkadaşini son zamanlarda göstermiyor,merak ettim onun kim oldugunu,bence nisani arayan adamlarin biri,ben aycan777

21-05-2015 20:10 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam gercektende super dizi oyuncularimiz harika mukemel tum ekip mukemel dizimizin basarilarini dilerim ben turk asya 777 azerbeycandan selamlar

21-05-2015 18:36 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum zengin kiz fakir oglan dizisini sevmiyorum,ama bu dizi mükemmel

21-05-2015 17:03 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum evet gerçekten de doğru söylüyorsun arkadaş ve ben de küçük gelin dizisini 71 bölümün den sonra izlemeyi bıraktım gerçekten de öyle dizi olmaz olsun küçük gelin dizisinde de kimin de ne yaptığı hiç belli değil çok saçmalık çok berbat çok piskolojik bozucu gerçekten de öyle dizi olmaz olsun ve ben küçük gelin dizisini 71 bölümünden sonra izlemeyi bıraktım kimdi de ben pazar akşamları yerine zengin kız fakır oğlan dizisini izliyorum dizi çok güzel ve zengin kız fakır oğlan dizisi hiç öyle küçük gelin dizisi gibi hiç öyle berbat saçmalık piskolojik bozucu değil dizi çok güzel pazar akşamları ailemle izliyoruz ben acil aşk aranıyor dizisini de çok seviyorum acil aşk aranıyor dizisini de ailemle izliyorum acil aşk aranıyor dizisi de çok güzel harika mükemmel

21-05-2015 14:57 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bu dizi kadar güzel bi dizi görmedim her hafta dizinin başlamasını bekliyorum ve her gün eve geldiğimde gecen bolumu tekrardan izliyrm bağımlısı oldm resmn reytingleri kesinlikle hak ettikleri gibi değil yükselmesi lazim

21-05-2015 12:19 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam ikinci fragrami bu aksam yayinlanacak eyer bir aksilik olmasa ben bu diziyi cok seviyorum tum dizi ekibine basarilar dilerim ben turk asya777

21-05-2015 10:00 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum evet dogru söyliyosunuz,bu dizi komik bi dizi,o hayat benimi izlemeyi biraktim,keremcem için izliyordum,birturlü gerçekler ortaya çikmiyor,saçmaladi,ama bu dizi harikaaa

21-05-2015 08:56 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum diziyi cok beyeniyorum en azindan gülüyoruz öbür diziler gibi degil

20-05-2015 20:10 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum acil aşk aranıyor dizisi hiç fena değil çok güzel ve küçük gelin dizisi hiç güzel değil devrana da nasıl karakter verdikleri de hiç belli değil devranın da ne yaptıkları da hiç belli değil devran meleğe de kızına da çok eziyet çok kötülük yaptıkları için ben küçük gelin dizisini 71 bölümden sonra izlemeyi bıraktım öyle berbat cehennem dizi olmaz olsun çok piskolojik bozucu çok çirkin küçük gelin dizisi hiç güzel değil ve dizilerin en güzeli acil aşk aranıyor dizisi ve aşk yeniden dizisi ve kara para aşk dizisi ve gönül işleri ve kiraz mevsimi dizisi işte izlediğim dizilerim bunlar ben cansu bütün herkese selamlarımı sunuyorum

20-05-2015 18:33 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam on birinci fragrami ikinci fragrami yarin aksama cikacak bu bolum super olacak kesin bu ben turk asya777

20-05-2015 17:13 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam nisani kiskanan sinan ceza olarak gece nobeti verdi ayla ve berzan gezintiye ciktilar sinanin hec birseyden haberi yok nisanin abidinle evleneceyini duysa kesin delirecek bu bolum gercektende super olacak yeni katilanlar ipek ve ali bir birine ask olacaklar ikinci fragrami yarin aksama dogru cikacak pazari iple cekiyorum kiskanclik kirizi iyce buyecek ben turk asya777 adinizi yazin lutfen
sinanla nisan yemeye cikan sirada abidin ve mafya geliyor galiba zorla evlilik oluyor tabiki sinan duyarsa neler olacagini taxmin bile etmiyorum ben turk asya777

20-05-2015 11:32 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bana şu yeniden gelenler diziden çikmasa reytingler hiç iyi olmayacak gibi gözüküyor,ben aycan777

20-05-2015 06:53 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam fragrami hazirliyorlar hazir olan kimi sunacaklar aksama dogru yayinlayacaklar bu bolum super olacak ben turk asya777

19-05-2015 15:54 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ya sinan biraz surunsun
bence sinan abidini evde kalirken gorsun
abidini nisanin evinde gorsun harika olur :ddd
nisan biraz sakin olsun ya

19-05-2015 15:25 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bence birinci acil aşk aranıyor...
serhat teoman' a aşiğimmm

19-05-2015 14:03 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizi cok guzel 4.sezonda devam eder insallah.

19-05-2015 07:40 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum şu yeni gelenler biran once gitsinler,bu diziye hiç yakişmiyorlarrr

18-05-2015 21:50 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam yarin aksama dogru firagrami 0n birinci fragrami cikacak super bir bolum olacakben turk asya777

18-05-2015 20:10 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yaa ben sınanla nısanı yerım nolur artık sınan ıtraf etsın sevdıgını vee dunku bolumunde abıdınle nısanın konustuklarını sınan duymasın sınanın sert bakısları nısanla abıdını yan yana gordugu ıcın olsunnn nolurr cok sevıoyrumm oyuncu kadrosu cokk guzel boyle devam edın basarılarınıızın devamını dılerımm
nolur bıran once fragman cıksın cokk heyecanlıyım durmadan ınt bakıorum fragman cıktımı dıye heyecandan kalp krızı gecırcmm
yaa nolur baska kısıler gelmesın dızıyee oyuncu olaarakk bu kadro cokk guzlll sınan nısan berzan ayla asuman alıyke ıoek cıksın nolursunuzz

18-05-2015 16:24 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum şu yeni gelenleri hiç sevmedim,röllerini yapamiyorlar,inandirici degil,gitsinler bu diziden,çok yapmacik,ben aycan777

18-05-2015 11:25 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam esil macera on birinci bolumde olacak on birinci bolumun fragrami sali aksami yayilanacak super bolum olacak ask macerasi bizi bekliyor ben turk asya777

18-05-2015 09:01 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum çok güzel bir dizi ve müziği de uyumlu hem aşk hem de komedi bir dizi duygu yetiş ile serhat teomanla güzel bir dizi olur reytinglerin yükseleceğine inanıyorum ve onlara başarılar diliyorum dizinin adı değişmesi bir mucize oldu dizi daha güzel eğlenceli oldu zevkle sıkılmadan izliyorum iyiki de adı değişmiş hem adı güzel hem de dizi güzel ...herkesin izlemesini tavsiye ediyorum..dizinin ömrünün uzun olacağına inanıyorum ve nice yıllara...
dizinin en eğlenceli bölümü nisanın sakarlıkları ve sinan ona kızması

17-05-2015 14:26 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam aksami iple cekiyorum tez aksam olsada izlesek bir turlu zaman gecmiyor ben turk asya777 azerbeycandan selamlar

17-05-2015 13:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisan ve sinan. sizi çok seviyorum muhteşem bir dizi pazar günlerinin vazgeçilmelisiniz bütün okul size bayılıyor sizi çok seviyorum...

16-05-2015 20:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam 10 neler olacagini kisaca yazim nisan ve sinan romantik gece gecirecekler berzan aylayi yemeye cikaracak amma berzan aylanin arasi iyce acilacak ayla ve nisanin evine maskeli biri girecek ikisi de biranda korkacak iki yeni oyuncu katilacak dizideki isimleri yeni oyuncularin dizideki isimleri ipek ve ali 14 10 yazan arkadas kalbini kirmak istemem amma bu dizi sezona cikmayacak bilginize lutfen yorumlarinizi yazerken adinizi yazin ben turk asya777 ammaki bende isterdim sezona cikmasini ne de olsa tatil onlarinda haki asya777

15-05-2015 18:35 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sezon finali 14 06 2015 pazar

15-05-2015 14:10 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam diziye iki yeni oyuncu katildi biri kiz o birise erkek bu bolum super olacak tum ekibe basarilar dilerim ben turk asya azerbeycandan selamlar 777

15-05-2015 07:30 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam 2 fragrami 10 bolumun bu aksam ya da yarin aksama dogru cikacak bu bolumde bizi maceralar bizi bekliyor ben turk asya777

14-05-2015 12:03 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum aslında abidinle nisanda yakışıyorlar birbirlerin yan yana durduklarında hiç de fena değiller en azından bu kıskanma biraz daha sürebilir

14-05-2015 01:25 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum abidinde bıktırdı artık ayrıca berzanın seside böyle bi tuhaf olmuş dizi biraz daha hareketli olmalı

13-05-2015 19:51 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sinanla nisan sevgili olsunlar ve bu dizi bitene kadarda hic ayrılmasınlar hatta gercek hayattada sevgili olsunlar cünkü birbirlerine cok yakışıyorlar ikiside cok tatlı ben bu diziyi cok sevdim inşallah hic bitmez

13-05-2015 15:55 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisanla sinan sevgili olmasinlar,sevgili olurlarsa dizi böyle güzel olmazzz,bu arada ben aycan

12-05-2015 08:47 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam allahin izninen 10 bolumun fragrami yayinlanacak bu bolumde super olacak sinan nisana cicek verececek sanirim kiskanclik kirizi hala devam edecek cunku sinan nisani seviyor nisandan asla vaz gecmez amma abidikde rolunu iy yapiyor dizimiz mukemel bu bolumde supirizler bizi bekliyor ben turk asya777
nisanin anesi kisacasi aylesinine arasi iy deyil nisani koruyan kolayan sinan olacak ben turk asya777

12-05-2015 06:24 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum abidin denen karakter diziyi bozmus

12-05-2015 01:41 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum inwaallah reytingler hiç düşmez,ben bu diziyi çok sevdim,ama nisani o adamlar niye ariyorlar,nisanin annesi kim,ben hiç anlamadim,anlayan var mi?ben aycan777

11-05-2015 20:04 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yaa ben bu diziye baayildimmm
cok komik insallah devam eder...

11-05-2015 19:09 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam super dizi yonetmene ve seneriste ve tum ekibe basarilarini dilerim azerbeycandan izliyorum arkadaslar ab dede 4 0lmusuk super super ya guzel haberi verem sizlere yaz boyunca devam edecek sezon arasi vermeden direk girecek 10 bolumde kiskanclik devam edecek super bolum yine bizi bekliyor ben turk asya777

11-05-2015 14:14 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum gereksiz konussa bole cok tatli cok seviyorum hepisini. o abidik de bence cok tatli. nisanin basina konmus bir sivridinek gitmiyor. ama gitmesinde onun alman taklidi cok guzel. bence sinsnlar bir birini sevdiyini soylemesinler. cunki boyle daha cok kavga ediyorlar ve cok tatlilar. her kese iyi gunler.

omrun boyunca mutlu ol asli ozmel • 11-05-2015 13:29 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisan gereksiz konuşmayı bıraksın artık diide eksk olan şeylerin yerini nisanın gereksiz konuşmasıyla kapatmaya çalışmasınlar abidinde bıktırdı artık

11-05-2015 12:30 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam,nasilsiniz.bence abidin bozmadi,niye böyle diosunuz,çok güzel giriş yapti o,ben tek nisanin kiyafetlerini sevmiyorum,ben aynur777

11-05-2015 10:36 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizi iyi olmasına iyi de her türk dizisindeki şu yılışık karakterler de olmasa ne güzel olacak... nereden çıktı bu abidin karakteri...

10-05-2015 22:55 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yeteeer arkadaşlar nisanın çenesi beynimi oyuyor rolünü ne kadar abartıyor sırf konusu ve aktörler için tek izlediğim dizi onu da yakında bırakacağım bu nasıl bir role bürünmüş bu kız aslında daha güzel oynayabilir bir kelimeyi 5 kere tekrarlıyor sakarlığı normalin üstünde abartı acil nisan daha sakin ve daha mantikli bir role dönmeli o konuştukça bayginlik geliyor ve nefesim tikaniyor bunu olumlu eleştiri olarak alinmali

DEFNE • 10-05-2015 21:28 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum acil ask araniyor dizisi cok ama cok guzel her yeni bolmumu heycanla bekliyorum umarim reytinkler hic dusmez ben ilk defa bi diziyi bu kadar hayrankla izledim sinan cok yakiskli nisanda cok tatli yani supersiniz

10-05-2015 18:19 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum en sevdiğim dizi ailem izlemiyor ama ben her pazartesi bilgisayardan izliyorum bu diziyi yapan yönetmeni tebrik ediyorum çok iyi bir dizi sinan ve nisan artık sevgili olsun lütfen

10-05-2015 15:59 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizinin hastasıyım kaçırmamakla tavsiye ederim beyenigorum severek te izliyorum serhat teoman ve duygu yetiş e selamlarımı sunuyorum

10-05-2015 15:12 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ben bu filme hastayım çok seviyorum inşallah final olmaz sinan ve nisanı çook seviyorum çok romantikler

10-05-2015 13:53 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam biran once aksam olsa da seyretsek ben bu diziye bayiliyorum tum ekibe basarilar dilerim bu bolumde supirizler bizi bekliyor ben turk asya azerbeycandan selamlar birde ben ane oldugumucun aranizda ane olanlar varsa aneler gunuzu tebrik ederim canlarim ane olmak cok guzel duygudur ben turk asya777

10-05-2015 07:29 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum super bolum bizi bekliyor bu bun tekrari var oyleden sonra baslayacak ta aksam 8 kadar ana haber baslayacakadar verecek tum ekibe basarilarini dilerim ben asya777

09-05-2015 10:33 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum berzan ile ayla için çok üzüldüm ya,berzana gicik oluyorum,bir anlatsa aylaya ben aynur777

07-05-2015 21:39 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum guzel dizi

merve```~777 • 07-05-2015 20:23 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum merhaba ben acil aşk aranıyor tutkunu duygu,serhat,rojda,tamer tek kelimeyle efsanesiniz,muhteşemsiniz sizi izledikten sonra başka dizi izleyemedim hayranım size...

07-05-2015 16:16 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum evet dokuzuncu ilk fragrami cikmistir sali gunu yayinlandi ikinci fragram ise bu aksam cikacak insallah bu aksam yayinlanacak bu bolumde super olacak kiskanclik iyce buyecek sinan nisani seviyor amma dile getiremiyor o da istiyorki o da beni sevsin ikiside bir birini cok seviyorlar bir birini kiskaniyorlar bu dizi yaz boyunca devam edecek sezon arasi vermeden girecek sezona cikmayacak super bir dizi oyuncularimiz super ben turk asya777

07-05-2015 14:34 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam ben bir sinan hastasıyım ya bitiyorum bu adama inşallah tutulurda hep izleriz nisan da tatlı ama şu sinanı seven kız neydi ya o gıcık oluyorum ona pis kız aralarını bozuyo ama şu nısanın erkek arkadaşı süperr tatlı
çççççççççççoookkk güzel elerinize sağlık süperrr dizi
dizi yıkılıyo
enfeeesss süperrr

06-05-2015 17:20 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam evet berzan turktur yillardir yurt disinda yasadigicin turkcesi biraz zayif o yuzden sesi kendi sesi deyil ayse kardesim bu bolum de super olacak kiskanclik devam ediyor ben turk asya777 cumaertesi dizinin tekrarini veriyorlar isteyen baka bilir oyleden sonra basliyor ta aksam saat sekkize kadar diziyi veriyorlar istiyen baka bilir asya777

06-05-2015 06:48 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum duygu yetiş çok profesyonel dizide bu yüzden tutuyor bu kız muhteşem oynuyor onu izlerken insan hiç sıkılmıyor o kadar doğal ve içtenki onu seyretmek çok güzel.

05-05-2015 23:50 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum iy aksamlar bu gun yazmistim amma sanirim silimis kiskanclik kirizi hala devam ediyor super bolum olacak cok tesekur ederin aynur kardesim bir lik beraberlik olursak daha guzel olur diye dusundum o yuzden yorumunuzu yazdikdan sonra adinizi 777 yazin bir gurup haline gelmis oluruz bu dizi bakilmazmi super dizi bu yurt disinda da serediliyor ben bu diziyi cok seviyorum iy aksamlar tatli ruyalar yuxunuz sirin olsun ben turk asya777
evet turktur sadece sadece yurt disinda yasadigicin turkcesi biraz zayif o yuzden sesi kendi deyil ayse canim berzan turktur bu dizi dekilerin kendi sesi amma berzan haric berzanin kendi sesi deyil amma buna ragmen super oyuncu rolunu super yapiyor hepisi bir birinden guzel oyuncular dizimizin basarilarini dilerim ben turk asya777

05-05-2015 20:01 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum supeerrr,hariikaaa vee güzeelll,ben aycan

05-05-2015 14:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam aynur kardesim tesekur ederim yorumlarinizi yazdikdan sonra adinizi yazin sonuna 777 yazin bir ekip oldugumuz halini gosterir bu bolum super olacak nisani kiskanan sinan iyce delirecek 9 bolumde neler olacagini daha sonra yazarim ben 9 bolumde neler olacagini super olacak kiskanclik kirizi iyce boyuyecek ben turk asya 777 azerbeycandan selamlar lutfen yorumunuzu yazerken adinizi yazin 777 unutmayin 777 yazinca bir ekip olur ben oyle dusunuyorum biraz uzun oldu kusura kalmayin asya777
tekrari cumaertesi oyleden sonra veriyor ta saat 8 kadar acil ask araniyoru veriyor bakmak isteyen baka bilir ben turk asya777

05-05-2015 13:10 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam,nasilsiniz.ben bu dizini çok sevdim.ama 1den 5 bolume kadar izlememiştim,tekrarini da vermiyolar.asya777e katiliyorum yorum yazdiginizda adinizi yazin,yorum çok azmiş güzel bi dizide.ben aunur

05-05-2015 10:59 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum Еvet abedin çok komik,sinani her gördüğünde nisana sarilmasi çok komikti,bu arada ben ayşe

05-05-2015 10:31 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum gerçekten çok harika bi dizi,ozellikle 8-nçi bölüm süperdi,inwalla reytingleri daha da yukselir,ben kazakistannan

05-05-2015 09:26 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisan ve sinan size bayiliyorum))cook yakisiyorsuz bir birinize sizi cok seviyorum harikasiniz!!!
lutfen bu dizi bitmesin))ben bu diziyle yatib kalkiyorum!))

04-05-2015 19:40 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam super dizi 6 yerimizi koruyoruz insallah dahada yukselir 1 yere cikariz 9 bolum super olacak yarin aksama dogru 9 bolumun fragrami cikacak allahin izninen amma bu bolum super olacak yine bizi supirizler bekliyor ben turk asya777 lutfen sizlerden yorumunuzu yazarken adinizi yazin 777turk asya

04-05-2015 19:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisan çoook tatlısın. seni çoook seviyorum. en güzel dizilərdən birisiniz. məncə sinanla bir-birinize çok yakışıyosunuz. inşallah damğa vurarsınız. azerbaycandan da bu diziyi izliyorlar. harikasınız. sizleri çok ama çok seviyorum.💋💋💋💋💋💋

04-05-2015 17:30 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum izlediğim tek dizidir ve bayılıyorum nisan ve sinana

deniz su • 04-05-2015 12:28 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum çok güzel bir dizi tek izlediğm dizi o eğlenceli ve umarım sevgili olurlar

04-05-2015 12:23 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 8 bölüm haarikaydii

04-05-2015 11:17 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam ben bu dizi cok seviyorum gercektende harika dizi super bakilmaya deyer insallah retiklerimiz yukselir ben bu diziyi cok seviyorum tum ekibe basarilar dilerim ben turk asya777

04-05-2015 07:56 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisanla abedin sahneleri çok komikti ya,ee artik nisan sinanin hallerini anlamak vaktin geldiii

03-05-2015 22:32 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisan kapiyi açtiginda abedinin durusuna ba-yil-dim,gulmekten işim şişti,çok komik adammiş,sevdim ben onu

03-05-2015 22:07 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum şu nisan çok tatli yaaa,başina gelmeyenler kalmadi yaa,şu konferenste bile,çok komikti o sahne

03-05-2015 22:01 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum acil servisten daha güzel ve eğlenceli bir dizi seviyoruz sizi

03-05-2015 21:59 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum gerçekten malik'i göstermese iyi olur bence,saçmaliyor onlari gösterip

03-05-2015 21:25 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yaa murat'in kiz arkadaşi kimmiş,niye ona böyle yapiyor,napmiş ki ona,bilen varmi yada fikir

03-05-2015 21:21 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum serhat teoman yakiskli tatlisko suratli sempatik birisi onu çok seviyorum:)))

03-05-2015 15:35 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum lütfeeen cevaplayiiin!!!malik ve saçlari beyaz kadin sahnelerini seviormusunuz??!ben nefret ediyom

02-05-2015 20:20 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum evet bir birlerni çok seviyorlar,ama sevgili olmasnlar,sevgili olurlarsa bu dizinin tadi kaçar bence,sizler ne düsunuyosunuz

02-05-2015 19:53 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum tek kelimeyle ha-ri-ka
sinan ve nisan
berzan ve ayla

berzan karizmatik
sinan yakışıklı
ayla güzel
nisan tatlı...

(BEYHAN) HAYAT SEVİNCE GÜZEL... • 02-05-2015 19:49 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ben azerbaycandandan yazıram. bən bu diziyi çok seviyorum. nisanla sinanı çok seviyorum

02-05-2015 18:46 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum gercekden cok guzel bir bolum olacak. sinan nisani kiskandigi icin sinirlendi. hele nisanin ooo demesi cok guzeldi.

omrun boyunca mutlu ol asli ozmel • 02-05-2015 18:00 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum seviyorum,kelebekler gibi uçuyorum,sen yanimda oldugunda,off ya nasil da bir guzel $arki,supeerrr bes yildiz on numara

02-05-2015 11:01 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum son iki gun kaldi dizi'ye, bu bolum çok guzel olacak,sinan nisani kiskanacak o yeni gelen adamnan.evet gerçekten nisanin kiyafetleri çok kötü,saçlari da

01-05-2015 08:38 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ia çok guzel bi bölum bizleri bekliyor,ayla ile berzan bir birlerine çok yakisiyor

30-04-2015 22:05 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam ben bu diziyi cok seviyorum hec bu dizi sevilmezmi karika super dizi oyuncularimiz super tum ekibe basarilar dilerim 8 bolumun ozetini okudum bu bolum super olacak berzan geri donecek kisaca diyem ben turk asya azerbeycandan selamlar 777

30-04-2015 11:09 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ben bu diziyi tesadufen izledim. ama izlediyim icinde cok sevindim ve cok mutlu oldum. ben su diyer kiza ayar oluyorum arkadas. amma nisayla sinan bir-birini gercekden xok seviyorlar. ama kiskaniyorlarda.ya bana cok yatli geliyorlar. ama en cok nisan bana sirin geliyor. insallah kolay-kolay bitmez bu dizi. ben her diziyi beyenmiyorum. ama bu diziyi cok seviyorum.

omrun boyunca mutlu ol asli ozmel • 28-04-2015 20:48 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum cok guzel dizi insallah dizimiz retikleri yukselir sinan nisani kiskandi bence cunku sinan da ve nisan da bir-birini seviyorlar ikisida bir birini kiskaniyorlar bu bolumde macera var harika bolum bizi bekliyor ben turk asya777

28-04-2015 20:12 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ya serhat teoman caniiim yakiskli tatlisko suratli sempatik %100 onun için izlenir ama diger oyuncularada haksizlik etmeyelim.

27-04-2015 11:54 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum salam men madal
menim en sevdiyim dizilrerden biri bu dizi

masal • 27-04-2015 11:31 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam ben bu diziyi cok seviyorum aksami iple cekiyorum bu bolum super olacak sinan kesin bu bolumde nisani kiskanacak tum dizi ekibine basarilar dilerim kolay gelsin ben turk asya 777 sizlerden cok rica ediyorum yazi yazdikdan sonra adinizi yazin lutsen 777

26-04-2015 18:00 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bu dizi tutar çünkü kadın oyuncunun mimikleri çok iyi bir başrol oyuncusunda mimik olmasa işi zor bu da böyle sevdirir diziyi

26-04-2015 03:06 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum evet dizi sezona cıkmayacak ama bu doğru değil.sonuçta oyuncular sette yoruluyorlar ve onların da bütün ekibinde tatil yapmaya ihtiyaçları var sırf biz eğlenicez diye onların yazında çekim yapmaları doğru değil eğer bu diziyi ve oyuncularını seviyorsak araya 3 ayda girse bu diziden vazgeçmemeliyiz!!!
nisanın kıyafetlerine acilen müdahale edilmeli çünkü az sonra sirke çıkacakmış fibi bir hali var renk karmaşası içinde boğuluyor

25-04-2015 00:28 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam cok guzel dizi guzel haber aldim dizimiz sezona cikmayacak yaz ayinca bizlerle olacak sezon arasi vermeden girecek oyuncularimiz super ben ozgeni hic sevmedim diziden cikarsalar iy olur bence ben asya777
turk asya777

24-04-2015 14:41 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bu dizi gerçekten harika serhat mükemmel bir oyuncu ayrıca çok karizmatik birisi ama kız çok sönük kalıyor ayrıca hem kıyafetleri saçma hem de konuşmayı beceremiyor serhatin yanında çok ufak kalıyor nerde ayşen nerde nisan arada çok fark var ama serhat için bu dizi izlenir

23-04-2015 23:04 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisan coook tatlısın sinan sende cok tatlısın ama artık nisana aşık ol yaa bu film den hic sıkılmıyorum lütfen sinan la nisan birbirine aşık olsunlar

23-04-2015 09:00 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum reyting her geçen bölüm artıyor. sinan&nisan çok tatlı, çok komik. onları izlerken çok eğleniyorum. ve daha da iyiye gidicek eminim. en azından pazarın 2.si olur diye düşünüyorum :)

! aÿ.bibi💕🌙 • 22-04-2015 17:54 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sinan çok tatlısın seni çoook seviyem emme sinirlenence çirkin oliysen

22-04-2015 13:15 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum diziyi sırf serhatçiğim için izliyorum böyle biri varmı ya dünyada eşin benzerin yok senin serhatçiğim çok tatlısın ya inş. ilerde seninle aynı dizide rol alırız ben eminm ikimizde aynı dizide rol alırız seni seviyorum hergün kafede gördüğün kız seni her gördüğümde bi insan böyle bi gülüşe sahip olurmu ya

21-04-2015 18:36 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bu nedir ya. serhat teomana yakisiyormu bu dizi. isi hokkabazliga dokmusler resmen. ah savasim ah. nerdesin. asil,karizmatik,agirbasli... hele karsisinda ki oyuncu. nisaymis. ne basitlik. yakismis mi hic serhata. cocuk gibi hareketler. cok soktayim valla. dizi yine ilk haliyle biraz agirligi vardi. ama simdi resmen cocuk oyuncagina dondu. 15 yas seviyesi icin yeni yetme acemi ask dizisi kivaminda...

21-04-2015 01:34 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum diziyi çok beğeniyorum sıkıntı yok sadece biraz daha ciddi olsalar daha iyi olur birde nisan gerçekten trip yapmalı kusmeli ki sinan hoca gerçekten onun yokluğunu hissetmeli yoksa nisan gerçekten bu. kadar lafta bu kadar saf kalabilmesi pek gerçekçi değil nisan biraz daha normal insanlar gibi olmalı bence biraz doktorlar dizisinden örnek alın ama başarılı bi çalışma o hayat benim dizimi bıraktım buna geçtim böyle devam ederse ona geri donucem çunku bazı yerleri gerçekten saçma çocukça

20-04-2015 23:48 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizide nisanı bu kadar gömmesinler ya sonucta sinan ask olacak bu kiza.biraz inandirici olsun ask olursa. bi de bisey oluyo sinan nisana bagiriyo sinan fa haksiz oluyo ama yine nisana yukleniyo sanki o hep haklı. nisani biraz daha guzel gosterin tarzi hep ayni

20-04-2015 20:19 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum gününü degisin nolursunuz...gününden dolayı izleyemiyoruz çok harika dizi ama survivor all star'la bir günde olduğu için izleyemiyoruzz nolursunuz bizi duyun çarşamba olsun nolursunuzz

19-04-2015 20:20 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum mukemmel bir dizi yalniz gunu degisse daha iyi olur

19-04-2015 19:27 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum abi bu nasil konu yaa. ayni başlangiç grey's anatomy dizisinin başlangiç konusu ve daha önce doktorlar dizisi de bu şekilde başlamişti. doktorlarin greys anatomy nin uyarlamasi olduğunu biliyoduk. ama bu resmen taklit olmuş yani. ilk iki bölümündeki halini keşke hiç bozmasalardi

18-04-2015 18:34 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum coook guyel bir dizi ama gunu deyiwseniz cok iyi olur mesela casanba gunu harika olurdu

18-04-2015 16:10 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ahh su shov tv...gercekten hic sevmedigim kanallardan en ilki shov tvdir..aslinda o kadar güzel projeleri olur ki ama iste sonunu dogru duzgun getiremiyor..
acil ask araniyor dizisi cok guzel bi dizi..aynen esmacım dogru soyluyorsun komik bir dizi:))inşallah uzun bi sure devam eder:))

YASEMİN • 16-04-2015 16:48 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ay dizi cok komik:)nisan ayri bi komik:)sinan zaten tas gibi;)her gecen bolum dahada komik oluyo:))gerci show tv'yi pek sevmem :/ guzelim dizileri bitiriyo,ama insallah bu dizi uzun sure devam eder:)

EsMa • 16-04-2015 16:44 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum çoook güzel bir dizi sinan ve nisan'a bayılıyorum

16-04-2015 08:09 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisanin giyindigi kiyafet kotu, doktorlari boyle mi temsil ediyor. cok cok kotu biraz daha duzgun kiyafetler giyinmeli, bildiginiz ic camasirlarini izliyoruz kizin.

16-04-2015 03:00 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bu bolum harika olacak ben sinan ve nisanla ilgili bir seneryo yazdin yarin sizlerle paylasirim harika dizi tum ekibin basarilarini dilerim kolay gelsin arkadaslar ben asya sizlerden rica ediyorum lutfen yorumlarinizi yazarken sonunda isimlerinizi yazin lutfen rica ediyorum ben asya777

14-04-2015 13:26 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam harika dizi pazari iple cekiyorum harika dizi cok seviyorum ben bu diziyi biz aylece izliyoruz dizimizin basarilarini dilerim uzun omurlu olsun allah omrunu uzun etsin tum ekibe kolay gelsin diyorum ben asya 777

11-04-2015 07:24 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum gökhan soylu ya çok az yer verilmesi üzücü birçok oyuncudan daha başarılı buluyorum

11-04-2015 01:52 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ya ben nisa - duygu yetiş i çok seviyorum

07-04-2015 21:38 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisan sinan muhtesem bir cift cok guzeller sinan cok yakiskli onun gulusu insani kopariyor

07-04-2015 11:27 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam dizi super gidiyor onumuzdeki hafta evcilik oyunu olacak insaala dizimiz uzun omurlu olur cunku bu diziyi cok seviyorum tum ekibe selamlar acil ask araniyor tum ekibi seviyorum harika dizi ya 1 numara yuz ustunu yuz omru uzun olsun superben asya 777

06-04-2015 07:02 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum çok güzel komik ve harika bir dizi bence yorum ve beğeni böyle güzel bir dizi için çok az keşke biraz daha fazla olsaydı

ceren • 04-04-2015 21:28 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam harika dizi yarini iple cekiyorum ben super dizi oyunculari harika tum ekibe selamlar ben asya sizleri seviyoruz canlarim insaala retitilerimiz yukselir asya777

04-04-2015 08:35 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum tatlı dizi ama öyle "aman aman da kaçırmadan izlemeliyim" lik bir durum yok. şey, nisan'ın karakterini başkası oynasaymış daha başarılı bir dizi olurmuş bence. meselaaa... sinem kobal olabilir, merve boloğur olabilir, pelin karahan olabilir...yani ne bileyim, o hafif şapşik rol olarak nisan güzel ama birbirlerine tam olarak yakışmıyorlar bence. aralarında da şöyle özel bir çekim yok, aşk yok- bence.

Bu sefer tamamen geri döndüm. • 03-04-2015 20:27 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamlar kizlar nasilsiz dizi tam harika serhat karizmanin tek adi

SERHAT ASKTIR HABİBA14 • 01-04-2015 14:58 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum harika dizi ya cok guzel oyunculari super tum ekibe basarilarini dilerim kolay gelsin diyorum soteveye cok tesekur ederiz bizlere boyle guzel diziler sunduklari cin tum ekibe kolay gelsin diyorum ben asya 777

31-03-2015 07:03 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bir dizi ancak bu kadar yapmacık olabilir.nisa rolünde ki tamamen yapmacik insan fitil olur tamamını izlese
nedense şu dizilerde patavatsız olma modası mı var?sıradan özenti doktor dizisi işte...nisanın karakteri hariç diğer karakterler fena değil..

30-03-2015 23:42 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ayy harika ya gercekten super :)izlerken gulmekten karnima agrilar giriyo :) nisan cok komik :)) bu bolumde ifade verdikleri sahnede cok guldum yaa :))bide su kendini yakmak isteyen adamla nisanin konusmalari cok komikti:)) adam serhata"sen sus lan babyface" dedi,ay cok komikti:)) cok seviyorum bu diziyi insallah reytingleri artar :)

EsMa • 30-03-2015 16:37 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam axsami iple cekiyorum ya arkadaslar soteve kanali tum ekibine tesekur ederiz harika dizileri bizlere sunduglari cun harika diziler var soteve de acil ask araniyor tum ekibine kolay gelsin diyorum tum ekibin basarilarini dilerim azerbeycandan selamlar ben asya isala birinci yerede cikariz super dizi asya777

29-03-2015 17:19 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam fragrami izledim harika bolum bizleri bekliyor pazari iple cekiyorum su diziyi yergun verseler bikmadan seyrederim cok seviyorum oyunculari harika diziye 100 ustune 100 super dizi asya777

26-03-2015 17:21 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum cok guzel bir dizi . acil servisi cokta sevmezdim ama ask ve komedi olunca cok guzel olmus ... ekip cok iyi ... sevdim bn bu diziyi . sonuna kadar izlicem ... bn sedef

25-03-2015 18:24 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam hasen ben cok yakistiriyorum serhat ve duyguyu birbirine cok yakisiyorlar dizinin basarilarini dilerim harika dizi haftanin iki gununu iple cekiyorum arkadaslar ben asya azerbeycandan selamlar777
tabiki diziye gore diyorum sakin yanlis anlamayin asya777

25-03-2015 07:28 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ah ah serhat yine yakiyorsun kizarken😊 cok begendim masal gibi.

simson- gösterdigimiz, oldugumuz ve oldugumuzu sandigimiz. • 25-03-2015 00:15 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam sahsen ben bayildim super bolumdu harika dizi hakini veriyorlar tum oyuncullar tekibin basarilarini dilerim super dizi bayiliyorum bu diziye ben asya 777

23-03-2015 09:29 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam cok tatliii! masalsi ama bir o kadar gercekci...dialoglar cok guzel yazilmis...kulkedisi nisanla issiz adam (!) yakiskli prens serhat in dansi cok romantikti... oyunculuklar cok profesyonelce. koydugunuz muzik harika ama daha cogunu da istiyoruz... sonuc olarak soyle ki elde bitmis meyve tabaklari salondan mutfaga reklama kadar gidemedik!!!.. o sekil yani...superr!!...tesekkurler.

23-03-2015 00:30 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 9 da benden gelsin:) serhat teoman çok tatlı:) sırf onun için izlenir:) bence çok komik yha:)) ilk bölümde çok güldüm:) e artık show tv'yi sahiplenme vakti geldi:) nede olsa herşeyimiz olan dizi kg show tv de başlıyacak;) onun için tutsun bu dizi!!:))

<3ŞebSel<3Diye Gelmiştim.Şimdi gidiyorum.Yazda Görüşürüz Canlar*Selin* • 21-03-2015 22:33 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 8 de benden acil servisten çok çok daha iyi olmuş bence :)

(вєуzα) Guzel anılar için teşekkürler hoşçakalın • 21-03-2015 21:51 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam harika dizi ben bayildim haxsen super acil ask araniyor adi guzel oyuncularida bir birinden yetenekli basarili guzel oyuncular dizinin tam hagini veriyorlar acil ask araniyor tum ekibine basarilar dilerim ben bunu azerbeycandan yaziyorum azerbeycandan selamlar birde nevruz bayraminiz kutlu olsun ben asya777

20-03-2015 12:08 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 5 yorum benden :) bence super oldu bu dizi, acil servis de guzel di ama komedi olunca daha guzel oldu cok komikti insallah bitmez, serhat teomani cok severim bu rol ona cok yakisti :)

EsMa • 20-03-2015 10:36 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum birinci bolumu izledik. cok temiz cekilmis ve teknik acidan da temiz yapilmis. ama asil soylemek istedigimiz bu kadar mi sirin komik kafa dagitan bir konusu ve oyunculugu olabilir? nisan ve serhat ikilisi bu kadar mi basarili ve guzel paslasabilir kesin bir uyum olmus ve gulmek ve gulumsemekten duramadik. keza rojda ve obur korsan cift te oyle ve de kesinlikle diger yan oyuncularda... sinifi gecen bir romantik komedi ve gamli su dunyada cok ama cok ihtiyac var terapi gibi ve kesinlikle yuzeysel de degil detaylara bayagi bir calisilmis. bu zenginlikle bu tempoyla ve bu ruh kivaminda giderse bu diziye tum lambalar yesil isk!! emeginize saglik...

19-03-2015 14:49 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam sahsen ben bu diziye bayildim harika dizi 100 ustune 100 ve oyunculari super sevdiyim oyunculardur isala retingleri yukselir harika olmus dizi aci ask araniyorun tum ekibine basarilar dilerim cox sev dim bu diziyi az once yazmistim amma silimis ben asya 777 ben bunu azerbeycandan yaziyorum

19-03-2015 11:24 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 2 yorum benden serhat oyunculuğu karizmaya laf yok ikiside harika ama bu kız serhat olmuyor umarım reyting yükselir ama hiç umudum yok
bu arada günel habibe neredesiniz serhat melekleri

💞BiR BAHAR AKSAMI SEN DİYE ÖLDÜM ELİF 💞 • 19-03-2015 02:26 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam.galiba ilk yorumu ben yazdim.iyi dizi olur umarim

17-03-2015 21:10 !! ++

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.