Acil Aşk Aranıyor

Acil Aşk Aranıyor
Dizi Türü:Aşk, Komedi
Yapımcı:Fatih Aksoy. MED YAPIM
Yönetmen:Barış Kırımşelioğlu
Senarist:Gökhan Horzum
Oyuncular:Serhat Teoman -> Sinan
Duygu Yetiş -> Nisan
Rojda Demirer -> Ayla
Kanal:Show TV
Link:showtv.com.tr/dizi/tanitim/acil-ask-aran
Puan:
7.7 / 10 | Oy: 3064 | Yorum: 626
Acil Aşk Aranıyor Rating
25-11-2015252.54
18-11-2015281.89
11-11-2015222.69
04-11-2015123.12
Dizi Bilgisi Dizi Oyuncuları
Oy Dağılımını Göster
En İyi Diziler Tüm Diziler
Takip Listeme Ekle

Acil Aşk Aranıyor Yorumları

<< en son yorumları göster | << daha eski yorumları göster >>

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
16 avustos ekrandayiz sete dondiler canlarim
sinan kutardi nisani
ben turk asya

07-08-2015 06:30 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 22.53'de yazılan yorum, nisanın adı: duygu yetiş, sinanın adı: serhat teoman, aylanın adı: rojda demirer berzanın adını bilmiyorum
kaçak gelinlerdeki sertan erkaçan abidin rolünde bu dizide oynuyormuş

ceren • 05-08-2015 20:37 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum şaka-maka bazı yerlerde diziden sadece rojda demirelin ayrıldığı yazılp-çiziliyor yani ayla karakterinin hala dizide olduğu belirtiliyor ve yeni oyuncunun geleceği ima ediliyor.bu mümkünmü sizce?

05-08-2015 17:22 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum mükemmel ve ötesi nisan ile sinan yeni sezon da evlensinler ayla ile berzan onlar da evlensin ne olacak güzel bölüm olur sevilir

04-08-2015 23:19 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizide yıldız karakterini oynayan oyuncunun adını hiçbir yerde bulamıyorum..bir bilen yazsa dyorum :) bence dizinin en iyisi o ..

04-08-2015 22:53 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
bu ayin ortalarinda cekimler basliyor
cunku seneryo yenide n yaziliyor o yuzden yonetmende buna dahil dir
ben turk asya

04-08-2015 07:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ben bu diziyi çok seviyorum ve çok özledim ya başlasın artık resmen evimde yedi yirmi dört hergün bu diziyi izliyorum ne olur ya ne olur başlasın artık muhteşem bi dizi ya harika müthiş anlatılamaz biçimde güzel çok güzel bir romantik komedi geri dönsün ne olur

03-08-2015 18:39 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizi eylul de mi yayinlanacak.cekimlere agustos ayi ortasinda baslanacakmis.

03-08-2015 13:25 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum muhtesembi dizi izliyorum ayrica aylaninin diziden ayrilmasi yalan cunku o ayrilirsa dizinin bitmesi lazim ya onun orda olmesi lazim heryerde payi var neyse ama ayrilmasini istemem 18 bolumu 4 gozlen bekliyorum sacma sapan dizi izleyeceyinize gelin bunu izleyin bilmeyenlere soyluyorum her hafta pazar gunu saa dokuzda basliyor aksam

03-08-2015 12:38 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum lütfen dizinin fragmani ciksin artik diziyi cok özledik 9 agustosda baslayacak degilmi ...:'(

03-08-2015 10:23 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
yeni sezonun fragrami bu aksam cika bilir amma kesin deyil
ben turk asya

02-08-2015 18:22 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum fragmani ne zaman gosterilecek bir an önce gosterilsin :-[

02-08-2015 13:44 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ne zaman baslayacsgi pazartesi netlik kazsnacakmis.serhat ve duygu oldugu surece dizi berbat olmaz bence.cunku ikisinin arasindaki ask icin izliyorum ben diziyi.muthis yakisiyorlar birbirlerine.insallah 9 agustosta baslar dizimiz.
sinanin nisana sevgi ve askla bakislari ozledik.onlarin arasindaki kimyaya uyuma bayiliyorum.aslinda sinan hep 15.bolumde benden kolay kolay kacamazsin derken ki bakisiyla baksa nisana oyle delici baksa hep..bu bakidlari ozledik.

02-08-2015 13:10 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum off dizi ne zaman başlıyor yönetmende değişmiş kesin dizi berbat olacak :-( fragman ne zaman gösterilecek :-(

01-08-2015 14:40 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ya 9 agustosta yeni sezon baslamiyir mu.

31-07-2015 18:08 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum off ya diziyi çok özledim bir an önce dizinin fragmanı yayınlasın :-*

31-07-2015 16:24 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizimizin yonetmeni deyisildi diziye yeni yonetmen dahil oldu
ben turk asya

31-07-2015 09:46 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum acil ask araniyor nisan ve sinanim icin izliyorum inanilmaz komikler ve cokkk yakisiyorlarrr

31-07-2015 07:50 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum aksine bana ismimle hitap etmen beni sevindirdi asyacigim.seninle ayni fikirdeyim yasin degil paylasimlarin onemi var ve senle cok guzel bir duygu birligi icersindeyiz.seni uzun zamandir taniyor gibi hissediyorum.valla haberleri okudum canim skildi.reytingleri huzel giden bir dizi neden kaldirilir diye.vallahi sevindim kardesim.9 agustosta yeni bolumu izleyecek miyiz.ay ne olur baslasin artik.reytingler hic dusmez insallah da dsha bir cok sezon izleriz.guzel haberlerin icin tesekkurler.

30-07-2015 23:54 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum maalesef ayla diziden cikiyo
maalesef ayla diziden cikiyor

30-07-2015 16:23 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
hayir henuz gelmedi avustosun 5 gelecekler
pinar canim umarim darilmasin cunku ismininan itab ediyorum
canim sevgide saygida dostlukta ve kardeslikte yasin onemi yoktur benimicin saygi sevgi dostluk kardeslikte yasa onem vermiyorum
iyki varsiniz canlarim
2 tane haber cikmistir sakin o haberlere inanmayin guya sotew de dizi yayinlamayacaktir ve dizi yayindan kalkmistir bunlara sakin inamayin boyle birsey yoktur sotevde yayinlanacaktir boyle bir diziyi kanal birakirmi soteveyle anlasmasi var boyle birseylere sakin inanmayin 2016 senesin de yayinda olacaktir retikler boyle devam ederse rabimin izniynen ilk fragrami her an yayinda ola bilir kanalimiza dikat verin
ben turk asya

30-07-2015 14:58 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum merakla dizinin fragmanini bekliyorum ... :-)
dizinin puani neden düsüyor ? rojda demirerin diziden cikmasi kötü olmaz insallah ;-)

30-07-2015 12:33 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ayla berzanin evlenme teklifini abartti bence, gitmemeliydi, kendisi bilir, inşaallah daha da güzel kizi bulur berzan için, aycan

30-07-2015 11:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum cekimler basladi o zaman.heyecanla bekliyorum.misafirlerin gelmedi heralde.dizi ile ilgili bizi bilgilendirdigin icin tesekkurler.pinar
ya bir de yukaridski dizi puani neden dusuyor.olumsuz yorumlardsn dolsyi mi.puan dusmesin ya

29-07-2015 19:07 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam soteveye dikatle izleyin her an fragrami yayinda ola bilir
boba gibi oyuncular diziye dahil olmustur seneryo larimiz super
cok sevindim ogretmen olduguna canim
ben turk asya

29-07-2015 16:35 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 17. bölüm de o adam nisanı havuza attı inşallah nisan bir şekilde kurtulur yoksa dizinin reytingi biter ve sinan çok felaket olur

29-07-2015 13:37 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ben de sevindim turk asyacigim.ama benim yasim senden cok buyuk ben40yasindayim.yani benim ergen gibi davranmam biraz garip oluyor.ama ne yapayim bu diziye fena kaptirdim.kiralik ask ve iliski durumu karisk dizilerini ben de izliyotum.fakat yinede acil ask araniyor bir numara.ben neden bu kadar bu diziye taktim valla bilmiyorum.serhat teomani bugunun saraylidin da da izledim ama ozaman boyle takip etmedim.duygu yetisi hep begenirdim ama bu diziyle takipcisi oldum.ikidi birbirine cok yakismis dogrusu.tamer ve rojdanin ayrilmasina uzuldum.gayet uyumluydular hostular.inssllsh reytingler hic dusmez.ben de uzun yaziyorum ben yazdiklarini merakla bekliyorum.bu arada belki sasiracaksin ama ben ogretmenim ilkokul ogretmeniyim.galiba cocuklarla cocuklastim ergen gibi hareket ediyo

29-07-2015 13:13 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
ben azerbeycanda yasiyorum daha onceleri hic dizi izlemezdim bende evliyim ta 11 yilimi elulde 13 bitirecem oglum 9 yasinda kizimsa 6 yasinda dedigim kimi daha onceleri dizilere hic onem vermezdim taki sungular bakiyorum yetim gonullere bakiyorum dum taki yayindan kalkanakadar daha sonra gonlum dizilerden soyudu ve karsima acil ask araniyor cikti ve bu kadar baglandim bende bu diziyi duygu gokhan soyluycun izliyordum
amma sindi cok seviyorum tum ekibi
banada esim soruyor hic hayata dizi izlemeyen esim nasilda olurki bu kadar diziye baglamistir su anda izledigim diziler cogaldi kiralik ask iliski durumu kariskve sungular dizisini ta 2010 beri ilk bolumden beri izliyorum
bende calisiyorum azeri saatiyle saat 10 tamamda televizorun karsisinda izliyorum esim bana guluyor dizi saayatin geldi diye oda bana uyup diziye bakiyor sende hangi diziye bakacagini iy biliyorsun diyor
dogrusu zanediyordum ki sadece ben evliyim ve cocuk gibi seyrediyordum
ve korkuyordum ki ben den ayleli yok bu sitede kisacasi bende baska bu sitede de evli olanlar var
biraz uzun oldubenim yasim 30 yasim var duygu yetisle ayni yastayiz
ben turk asya
sizlerle tanistigim cok sevindim iyki varsiniz canlarim

29-07-2015 05:37 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ok ben pinar sakaryada yasiyorum.evliyim ve 2 cocugum var.sasirdin degil mi asya.valla ben de kendime sasiriyorum bir diziye nasil bu kadar kendimi kaptirdim diye ergen gibi davraniyorum resmen.buyuk kizim 7 yasinda be ods benim gibi dizinin hastasi oldu.internetten tekrar tekrar izliyorum anne biliyorum acil ask araniyor izliyorsun diyor.esim bile alisti artik.facebokta yorumlar yazmama basta kiziyordu bakti olacak gibi degil oda alisti.pazar gunleri evde resmen hayat duruyo.tum islerimi dizi saatine gore ayarliyorum.bu gune kadar facebok sayfamyoktu sirf bu dizi icin kendime actim.arkadaslarim ne oldu sen istemiyordun diyorlar valla dizi icin diyorum hayret ediyorlar neymis bu dizi pinari taniyamiyoruz diyorlar.hic bir unlunun ozel hayatlariyla da bu kadar ilgilenmezdim resmen duygunun ve serhatin her adimiyla ilgilenir olum.hele senin yazdiklarinin takipcisi oldum.surekli sayfaya girip ne yazdigina bakiyorum.

28-07-2015 18:00 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum evet rojda demirer diziye veda ediyor serhat teoman twitter da yeni sezonda rojda demirerin olmayacagini paylasti ... halbuki rojda demirer diziye cok yakismisti keske gitmeseydi yeni sezon umarim guzel olur bari nisan ile sinan ayrilmasin :-( :-) ( defne gül ) .

28-07-2015 11:29 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
saka yapmiyorum canim diziye veda edecektir
yeni oyuncular katildi diziye supiriz dir supirizler bizleri bekliyor
ben turk asya
selam
saka yapmiyorum supiriz oyuncularimiz diziye katildi rojda demirer diziye veda edecektir
ben tur asya
yeni dizi teklifi gelmedi ola alakasi yoktur
baska diziyle anlasmadi lutfen yorumlarinizi yazarken adinizi yaziniz
ben turk asya

28-07-2015 11:28 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum aacok uzucu ama neden berzani ile evkenmeyecek miydi baska bir dizi ili mi anlasti yoksa.ama duygu yetisle decok guzel anlasiyorlardi.ayla bence de gitmesin

28-07-2015 09:55 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam, ben aycan, asya şaka yapiyor ol nulursun ayla gitmesin

28-07-2015 08:28 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
uzucu haberim var rojda demirer yeni sezonda olmayacaktir diziye veda edecaktir artik kesinlesdi bu haber
asya

28-07-2015 07:31 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sana katiliyorum pınar . ben bu diziyi ilk gördüğümde çok saçma bir dizi dedim ilk bölümünü izleyince diziye alistim ve diziyi cok sevdim dizi ile merak ettigim bir soru olunca soruyorum sag olsun turk asya cevapliyor. . yaa bu dizi hic bitmesin b-) ( defne gül) # aşk olsun
duygu yetişe bayılıyorum serhat teomanı bu dizide tanıdım :-)

27-07-2015 21:43 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum duygu yetisi ben de ok seviyorum.serhat teomani bugunun saraylisindan hatiiyorum.ama buradaki oyun culugu ve rolu cok daha guzel.acil ask araniyor farkli e guzel bir dizi ilk kez bir diziyi bu kadar sevdim ve kaptirdim.ailem bile abartiyorsun diye kiziyor bana .turk asya kardesimin yazdiklarini merakla takip ediyorum.ilk kez bir dizi hakkinda yorum yazip tanimadigim insanlarla yazisiyorum.dizi ve oyuncular cok iyi .merakla fravma i bekliyorum.pinar

27-07-2015 20:37 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum imkan buldukca siteye girmeye calisirim ve neler olacigini yazarim
kimse darilmasin yazdiklarimdan dolayi cunku duygunun yeri baskadir benimicin ben onu cok seviyorum taki anem dizisine gordum ondan beri seviyorum serhat hayranlari darilasin serhati bu dizide tanidim acil ask araniyor dizisine tanidim onunicin duygunun yeri baskadir rojda cok iy biri
ben turk asya
ben bu dizide iki insani taniyordum duyguyu ve gokhan soyluyu
tum eibe basarilarini dilerim

27-07-2015 20:01 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum adimi yazdim adim pinar ve acil serhat ve duygu hayraniyim.ben de inanmak istemiyorum ama serhatin tatilini leyla adli bayanla geciriyor olmasi sinir bozucu.bugun yine tatil fotograflari vardi.neyse cekimlere az kaldi diyorsun heyecanla bekliyorum.demek haftaya yorum yazamayacaksin biz dizi ile ilgili tiyolari nasil ogrenecegiz.sagolasin kardesim sen bizi bilgilendiriyorsun.tesekkurler.ayrica seninle duygularimiz birebir ayni.ben de serhat teomanin yanina sadece vesadece duyguyu yakistiriyotum.ama bizim yakitirmamizla olmuyor tabiki .sana misafirlerinle iyi eglenceler.

27-07-2015 14:16 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
ya neden yazdiklarimiz siliniyor neyise
dizi bu hafta cekimler basliyor
bu hafta ne ki yazarim daha sonra yazamiyacam cunku istanbuldan ve bursadan misafirlerim gelecektir oyuzden dedi kodulara inamayin cunku ben sahsen oyle birsey olduguna inamiyorum cunku ne den dersiniz serhat haytimin ta kadinini yani askini bulana kadar ben fulertsiz kalmam dedi oyuzden ben ne zaman inanirim bilirmisiniz ne zamanki nikah masasina oturur o zaman inanirim kimse darilmasin amma sahsen ben serhatin askina inamiyorum ne dense inanacagim da gelmiyor
neyise biraz uzun oldu kusura kalmayin
bizim adminimiz kim dir adi nedir adini yazarmisiniz
ben turk asya

27-07-2015 06:49 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam yukardaki kardesim bu haberlere inamayin serhat soyledi gercek aski bulanakadar sadece ve sadece fulert ederim yani gercek sevgilisi yoktur
boyle haberlere inamayin zamani geldiyinde sevgilisini kimliyi cikacak zayten suanda her ikisinde sevgilisi yoktur galiba benim yazgiklarimi okmadiniz
ben turk asya dizi cekimi baslamak uzredir ekip biraraya geliyor

ben turk asya

26-07-2015 20:52 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ama leyla feryal elele fotoğrafları gazetelerde çıktı. acil aşk bulundu yazdı gazeteler o nasıl oldu ozaman.duygu ve romanla geceler de el ele fotoğrafları yoktu

26-07-2015 13:57 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizinin fragmani ne zaman yayinlaniyor gercekten diziyi özledik. b-)

26-07-2015 10:32 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
fotograflara sakin aldamayin rkadaslar cunku oyle birsey yoktur
eyer eyle birsey olsaydi ekip arkadaslarim beni uyarirdi
ve ayrica oyle birsey yoktur cunku soylentiye uyarsak rozjda demirele de duygu yetislede adi cikti ben kesinlikle oyle birsey olduguna inamiyorum asya

25-07-2015 20:42 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum turk asya kardesim bak ikimizde yanildik serhat teomsn meger baskasina askmis.bugunku gazetelerde elele fotograflari cikti.bu arada fragman ne zaman yayinlaniyor biliyor musun oxledik diziyi

25-07-2015 16:16 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sana katılıyorum bende hiçbir diziye bu kadar bağlanmadım
sana katılıyorum bende hiçbir diziye bu kadar bağlanmadım ayrıca serhat duygu çok yakışıyor :-).

25-07-2015 16:04 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sevgili türk asya benim adım pınar ve seninle birebir aynı duyguları paylaşıyorum .ve serhat duyguyu çok ama çok yapıştırıyor. ben sadece aynı gün aynı başlıklar atılan resimlere dayanarak serhat kalben amin aşık diyorum.ama duygu kesinlikle çok güzel ve özel bir kız tüm kalbimle ikisini çok yapıştırıyor. yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.valla iyiki sezon arası çok degil. eylül olsaydı ne yapardım bilmem.ben hiç bir diziye böyle bağlanmıştır. deli takipçisi oldum.
yani ben amineyiı değil duyguyu seviyorum. yazdıkların kalbimi acitmiyorr aksine yüreğime su serpiyor. serhat duygu acayip yakışıyor bence yukarıdaki yapısıyla yanlışlıkla oldu.yakisiyor demek istedim.agustos ayı elle dergisinde duygu yetiş varmış keşke serhat teoman çekim yapsalarmisı ikisini beraber görmek istiyoruz.ilk defa dizi ve oyuncular hakkında internette yorum yazıyorum. sıkı takipteyim.i. dolayısıyla senin yorumlarını da takipçisi oldum merakla bekliyorum.tesekkur ederim.

25-07-2015 01:36 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizinin tekrarını izlemekten sıkıldım ayrıca neler olacağını merak ediyorum (turk asya sana teşekkür ederim yorumu cevapladığın icimizi çekimlerin nezaman başladığı için) ;-) diziyi çok merak ediyorum !

24-07-2015 19:15 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
pazardan sonra cekimler baslayacaktir yani temuzun sonlarina dogru
supirizler var yeni sezon da bombagibi geliyor supirizler var avustosun
baslarin da ilk fragrami efirde olacaktir belki de daha tez
nedense daha yorumu yazan yoktur vazmi gectiniz diziden
ben turk asya

24-07-2015 15:44 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ayşegül nisandan bin kat tatli, şu nisanin konuşma tarzi başimi agirtiyor, ben bu diziyi serhat için izliyorum, nisanla sinan sevgili olmasinlar, amineyle sevgili olsun, sizler önce ayşegülü bir izleyin, gerçekten başarili

24-07-2015 09:24 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum acil ask araniyorun cekimleri basladimi ?merak icerisindeyim .bir an önce dizi baslasin ...

23-07-2015 13:14 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
canim senin ismini bilmem amma oyle birsey yoktur internete ki yazilara sankin aldamayin cuynku oyle birsey yoktur eyer oyle birsey olsaydi gurup arkadaslarim beni uyarirdi ve ayrica eyer oyle birsey olsaydi neden amine gulsah serhatla benim aram da hic birsey yoktur dedi ve hic bir zaman mumkun deyil olmamistir ve olmayacak dedi kisacasi amineyle serha arasinda hic birsey yoktur
eyer bu sozlerim kalbine deyerse cok ozurdilerim cunku benim gurup arkadaslarim bana boyle haberi vermediler cunku duyguyu cok sevyorum ta anem dizisinde beri o dizide tanidim ben
ben turk asya
adini yazarmisin canim

23-07-2015 10:38 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum güzel kardeşim turk asya emin misin serhatla duygunun hiçsevgili olmadıklarına internette bir takım yazışmalar var.kısa bir süre sevgiliolup ayrılmışlar.çünkü serhat amineye aşıkmış.amineyle beraber olmasalar bile serhatın kalbinde amine varnış.aminenin 1hafta önce huzur diye instegramdakmanzarai fotoğrafının bir benzeri serhat instegramda aynı huzur başlığında manzara fotoğrafı atmış.bence sen bu konuda yanılıyorsun serhat amineyi seviyor.ama sana katılıyorum duygumuzun elinin kirine hiç bir kadın ulaşamaz ama serhatın kalbi ne yazık ki duymuzda değil aminede.
bence arkadaşlarının da duygu ve serhatın sevgili olduğundan haberi olmayabilir çünkü kısa sürmüş yakınlaşmaları serhat duyguya ilgisiz davranmış bu süreçte duygu hasta olmuş ilgilenmemiş açıkçası duyguyu üzmüş ve ayrılmışlar.serhatın ve aminenin attığı resimlerin benzer olması ve ikisini de huzur diye resimleri paylaşması serhatın amineye aşık olduğunu göstermiyor mu .tesadüf mü yani bence değil.insanlar elinin altındaki güzelliğin değerini bazzen bilemiyor .belliiki serhat tescilli güzellikten hoşlanıyor doğal güzellikten değil.ayrıca cevabın için teşekkür ederim hiç uzun olmamış çok açıklayıcı olmuş galiba benimki uzun oldu.

23-07-2015 08:33 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum taklitler asıllarını yaşatır.o kız duygu yetişin tırnağı bile olamaz.duygu hem daha güzel hem daha yetenekli ve sevimli.sinan nisan aşkı daha güzel inşallah yeni sezonda daha da romantik sahneler olur.

22-07-2015 23:20 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum Íliski durumu kariskda cantekin ile aysegulu sinan ve nisana benzetmeye calismislar ama basarili olamamislar nisan ve sinan coookk güzeller .:-):-):-)

22-07-2015 20:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
yukardaki kardesim serhat ve duygu hic sevgili olmadilerki ayrilalar ustelik amine yuzunden amine serhat arasinda hic birsey yoktur yani sevgili deyiler ayrica guygumun elinin kirine ulasamaz amine gulsah kusura kalmasinlar amine hayranlari eyer boyle birsey olsaydi benim haberim olurdu ve arkadaslarim beni haberdarlik ederdiler sindilik boyle birsey yoktur serhat ve duygu arasinda serhatinan amine arasin da birsyler de yoktur hatirlarsa da yakiskli oyuncu asla vazgecmem bas oyuncusuylada ismi cikmisti su anda adini unutum kisacasi boyle birsey yoktur serhat ve amine gulsah la arasinda hic bir iliski yoktur suanda serhatin da duygunun da sevgilisi yoktur
biraz uzun oldu kusura kalmayin
ben turk asya

22-07-2015 19:46 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bir haftanin boslugu büyük ...asyacigim yeni sezonda sinan ve nisan ayrilmayacak degilmi ... ayrica sinan evlenme teklifini yapsin :-) :-) :-) (defne gül )

22-07-2015 00:20 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sana katiliyorum duygu dururken amineye bakmasi garip ayrica aminenin oynadigi dizi güzel degil :-):-o

22-07-2015 00:12 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum serhat ve duygu 2 ay önce sevgililermiş .kıskançlık yüzünden ayrılmışlar..çok üzüldüm.hep o amine gülşe yüzünden.duygum çok üzülmüş.ya insan duygu gibi bir kızı amine yüzünden bırakır mı ne olur barışşınlar tekrar sevgili olsunlar inşallah barışırlarççok ama çok yakışıyorlar.ayrilık yakışmıyor onlara.

21-07-2015 23:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
nisan ve sinan ve tum ekip yani diziye veda eden yoktur sindilik tam aksine yeni oyuncular diziye katilacaktir ve bu oyuncular yeni sezon super olacaktir cunku seneryolar cok guzel olmus ask macera ve diram yeni sezonda supirizler bizleri bekliyor
daha yorum yazan yoktur nedense kisacasi bu sezon supirizler var
ben turk asya

21-07-2015 20:34 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum diziye bayılıyorum eğer nisan diziden çıkarsa ben bir daha bu diziyi izlemem zaten diziye renk katan nisan 18.bölümde nisanı görmek istiyorum

21-07-2015 07:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum kesinlikle sana katılıyorum süper bir dizi valla bu hafta izleyemedik büyük boşluk oldu

20-07-2015 00:45 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum *slmlarrr.. bu dizige bayilmiyodum...! hatta oluyordum sezon finaline çıktı çok uzuldum...! ama yeniden baslicakmiw inşallah hep devam eder.! dimi arkadaşlar!
?*

♡* ÇokTa UmRuMdA SaNkİ ÇokTa TiN ÇoKtA FiFi. • 19-07-2015 19:37 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum coook guzel bir dizi sezon finalide guzeldi insallah sezon finali uzun surmez 9agustosta baslar :))

19-07-2015 00:14 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ilerde olabilir diyorsun inşallah öyle olur ya bence çok yakışıyorlar çünkü set aşkı gerçekleşince daha bir güzel oluyor dizi keşke beraber denizin ve tatilin tadını çılarsalardı

18-07-2015 01:57 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sezon fonali cook guzeldi sinanin nisani kucagina almasi falan ama son kisim acikli oldu umarim nisana birsey olmaz abidinde gelir sinana yardim eder insallah sezon finali de uzun surmesin 9agustosta baslayacak diye okumustum insallah daha uzun surmez

16-07-2015 19:38 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
yukardaki kardesim soru sormus sanirim suanda oylebirsey yoktur
gercek hayata kankalar yani arkadaslar suanda her ikisinde sevgilisi yoktur
belki ilerlede ola bilir zaman herseyin ilaci dogru soylenti var ki amine gulsahla birlikte diye serhat teoman amma bu dogru deyil cunku serhat arkadasini evlilik kutlamasinda goruntulendi amine ve serhat amma oyle birsey yoktur ona gore ki amine serhatin arkadasinin esi le amine arkadaslar birlikte ayrildiginda goruntulendi bu dogru deyil
su anda her iki oyuncumuzun sevgileri yoktur zayten her iki oyuncumuz aciklazi sevgileri olmadigi yoktur

ben turk asya
duygu yetis suanda tatil de deniz sefasini yasiyor tatilin dadini cikariyor denizde
ben turk asya

15-07-2015 17:22 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum artık takibi filan bırakıyorum.ayrı ayrı tatile çıkmışlar.biri. akışına bırakmış.diğeri duygusuz huzuru bulmuş.beraber huzurun tadını çıkarsalardı ne olurdu sanki.9 ağustostaki süprizlere bakacağız artık.
serhat duyguya sensiz huzurluyum diyor.bekledik bekledik set aşkı çıkmadı.her dizideki dizi aşkları gerçek oldu acil aşk aranıyordaki dizi aşkı gerçek olmadıç

15-07-2015 12:56 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ya turkasya dizi ile ilgili her şeyi biliyorsun iyi güzel de duygu yetiş ve serhat teoman set aşkı yaşıyorlar mı sen ondan haber ver.ayrı ayrı tatil yapıyorlar o belli de hiç mi ihtimal yok gerçekten sevgili olmazlar mı ki.ay çok yakışıyorlar oysa.keşke tatilde de beraber olsalardı .
bence diziye yeni oyuncuların girmesi kötü olur ekip böyle çok iyi.yeniye alışmak zor.

15-07-2015 01:36 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum diziye yeni kişiler girince umarım daha güzel olur reytingler hiç düşmez ... nisana bir şey olmasın . sinan evlenme teklifini yapsın ... bu dizi hiç final olmasın [defne gül]

14-07-2015 18:54 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum eğer dizi başladığında nisanı öldürürlerse ve sinan da başka birine aşık olursa:(( aklımdan o geçiyo yani ama nisan ölmez ölürse kesinlikle dizi biter çünkü dizinin kahramanı nisan:d

ceren • 14-07-2015 17:53 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum berzanın fotograflarını ceken kadının ısmı ne bılıyormusunuz

14-07-2015 14:40 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
supiriz oyuncular olacaktir yeni oyuncular dahil olmustur diziye
9 avustos pazar gunu yayinda olacaktir seneryolar hazirliklari devam ediyor harika seneryo yaziliyor supirizler bizleri bekliyor
ask macerta diram bizleri bekliyor
ben turk asya

14-07-2015 11:08 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum insallah reytingler daha da iyi olur.hiç düşmez inşallah.

13-07-2015 23:33 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum evet reytingte 2.olmuş çok sevindim sabah tekrarları oynuyor arkadaşlar bu sabah nisan atv'ye bindi sinanda nisanı taşıdı özge kıskandı iyi oldu özgeye

ceren • 13-07-2015 19:20 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ayla gitmedi berzan son anda gitmesine izin vermedi evlilik teklifi yapti oda kabul etti ... acaba nisan o havuzdan kurtulabilecekmi ??? ( defne gül )...

13-07-2015 13:35 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
sezon finali superdi
seneryoda deyisklikler yapmislar nisanin geliniyi superdi
nisana birsey olmayacaktir sinan nisani kutarmaya calisirken
abidinde oraya gelecektir ve yardim edecektir
yeni sezonda supirizler bizleri bekliyor yeni sezonda supirizler var
son anda seneryoda deyisklik yapilmistir ben okudugum seneryo boyle deyildi ve nisan gelinik geymisti superdi gelinliyi
ben turk asya

13-07-2015 13:24 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum hayır ayla gitmedi .berzan evlenme teklif etti ayla kabul etti.çok romantik bir sahneydi.yalnız son iki bölümdür abidin duygu için koca kafalı diyor.nedense serhatın hep yakışıklılığı vurgulanıyor.ki çok yakışıklı ama duygu da çok güzel bir kız neden güzelliği vurgulanmıyor.
ya reytinglerde bu hafta birinci olmalıydık.sezon finali tek kelimeyle süperdi çünkü.

13-07-2015 12:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum süper bi sezon finaliydi, acaba nasil çikacak o havuzdan
ayla gitti mi? ben dogru düzgün izleyemedim

13-07-2015 08:47 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 9 ağustosa kadar nasıl bekleyeceğiz şimdi.eski bölümleri internetten terar tekrar izlemeye devam.
ya şebnem ferahlı son bölüm çok ama çok etkileyiciydi.nefesim kesildi resmen.serhatta duyguda çok iyi oyuncular.

13-07-2015 08:24 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum kesinlikle aynı duyguları paylaşıyoruz ceren.ben de acayip mutlu oluyorum diziyi izlerken.allah korusun final falan olmasın.kesinlilkle nefes kesici bir sezon finali oldu.ya 3hafta nasıl geçecek bilmem.moralim bozuk.ben nisansız sinansız ne yapacağım.
ya dizi aşkı ne zaman gerçek olacak.çok yakışıyorlar.
ya hani nisan gelinlik giyiyordu.hani gelinliği çok güzeldi turkasya.büyük hayal kırıklığına uğradım.bekledim bekledim ne gelilik giymiş nisan nede damatlık giymiş sinan var ortada.ya bizi umutlandırıp durma.

13-07-2015 00:59 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum keyifle izledigim ve çok sevdigim tek dizi lütfen bu diziyi bitirmeyin bol bol sezon finali olsun ama yeterki final olmasin ... :-) birde tatilleri kisa sürsün çünkü çok güzel bir dizi ...:-) ;-)
17. bölüm süper ötesiydi ( harÌka ) ...:-) :-(

13-07-2015 00:50 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum off ya süper bir sezon finaliydi nisana birsey olmasin sinan evlilik teklifinide yapsin lütfen bu diziyi bitirmeyin

13-07-2015 00:19 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ya şu filmi izlerken öyle mutlu oluyorum ki kimse anlayamaz, şu kenan mıdır nedir inşallah nisana zarar vermez sinanada çok üzüldüm adam nasıl da bağırdı öyle:(( ben bu diziye o kadar alıştım ki inşallah final yapmadan birsürü sezon finali yaparlar

ceren • 12-07-2015 23:48 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum süper dizi.izlemeye bayılıyorum.saat onbirbuçuk olunca üzülüyorum.hiç bitmesin istiyorum.hergün defalarca tekrarını izliyorum.
ya ayla gitmesin.

12-07-2015 18:20 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum merak içerisinde aksami bekliyorum umarim güzel bir sezon finali olur űzücü olmasin

12-07-2015 14:28 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ya evet inşallah hiç final yapmazlar.gerçekten izlediğim tek dizi.çok üzülürüm.sinan ve nisana bayılıyorum.akşamı iple çekiyorum.umarım üzücü bir sezon finali olmaz.

12-07-2015 07:26 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bu bölümü merak ediyorum, nasil olcak acaba

12-07-2015 02:01 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ama olsun dizi süper sakin diziyi finale götürmeyin ... sezon finaline son bir gün... çoookkk üzgünüm... :o :-( tatilleri kisa sürsün :-[ :-x ;-)

12-07-2015 00:55 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum haklisin nisanin ailesi piyasadayok

12-07-2015 00:45 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ya nisanın annesi izmirden gelmez mi hiç.kızın başına gelmedik kalmadı.ailesi piyasada yok.insan kızının yanında olmaz mı hiç.

11-07-2015 23:17 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum zaten duygu yetiş serhat teomanla kanka olduklarını söylüyor.kabul ediyorum set aşkı yok..evet yarın ki sezon finalini iple çekiyorum.umarım uzun süre ayrı kalmayız.

11-07-2015 15:50 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam yarinki bolum super olacaktir bu bolumde esil supiriz bizi bekliyor sadece bayram nedeniyle 3 hafta ara vereckler ona gorede sezon yazdilar
ben turk asya

11-07-2015 14:44 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum serhat teoman cihangirde cafe de tek başına çay içiyor.insan duyguyu da çağırır ya.duygyu sedf sahin rojda demirer ve sertan çok seviyor neden serhat illa tescilli güzel diyor.kalp güzelliği yüz güzelliği yetmez mi ki

10-07-2015 23:37 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ya sezon finalinde ayla otobüse binip gidiyor mu gerçekten.

10-07-2015 12:27 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum kesinlikle çok güzel bir dizi.sezon finali yapmasına çok üzüldüm.bir de periskop
sorularını cevaplarken duygu nerede sorusuna serhat teomanın duygu yok araba iki kişilik diye cevap veriyor çok bozuldum.ya ben onların gerçekten beraber olmalarını gönülden istiyordum.am yok olmayacaklar belli.

10-07-2015 00:30 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bu dizi müthiş bir dizi asla finale gitmesin başka birşey istemem ya çok seviyorum bu diziyi zaten bu acil aşk aranıyor dizisi finale giderse show biter çevremdeki herkes bu diziye bayılıyor aynı benim gibi

09-07-2015 15:32 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum duygu yetiş makyajsız güzel.doğal güzellik.sadece boy farkı var o kadar.burçin terzioğlu ilker kaleli de dizi aşkı ve onlar da yakışıyorlar.boy farkı onlar da da var.neden duygu ile serhat da birlikte olmasın ki.

09-07-2015 01:37 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bence nisanla sinan yakişmiyos, sinan çok yakişikli, nisani beyenmiyorum

09-07-2015 01:02 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ben de sezon finali yapmayacaklar diye seviniyordum.e haftaya büyük bir boşluk olacak valla.ben her hafta pazar gününü iple çekiyordum.ben sinansız nisansız ne yapacağım bilmem ki.
serhat teoman duygu yetiş gerçekten birlikte olsalar.gerçi serhat teoman dergi ropörtajında ben genelde çalıştığım işlerde bir ilişki yaşamamaya gayret gösteriyorum.aynı sette zor olabiliyor bu durumu dengelemek demiş.ya duygu da aynı işi yapıyor.profösyönel insanlarsınız siz .eminim çok güzel dengelersiniz.bir şans.

08-07-2015 23:07 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bence 161 kişi hiç kıskanmasın çünkü berbat değil mükemel bir dizi

08-07-2015 21:52 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum niye sezon finali yaptınız ya duyunca ağladım ne olur hemen çıksın eylül ayını beklemeyin

08-07-2015 21:45 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum merhabalar ben de ben de çok isterdim.bu dizinin hastasıyım.dizi aşkının gerçek olmasını çok ama çok isterdim.fakat ikisi de ropörtajlarında set aşkı yaşamadıklarını bunun zor olacağını söylüyorlar..oysa ikisi de tiyatro kökenli.ikisi de kazandıkları parayı tiyatroya yatırıyor.serhat masum bakan kadının onu cezbettiğini söylüyor.duygudan daha masum bakan birini görmedim.inşallah dizi aşkı gerçek olur.

08-07-2015 19:57 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum gülay ben de sana katiliyorum, çok konuşmaya başladi, eyer sinanin yerinde olsaydim ondan sogurdum, berzan evlenme teklifine ne diye karişiyorsun, yakin arkadaşin sinanin ablasi olsa nolcakki, sevgilelerin kendi bilir, valla nisandan sogudum artik, bide sinana suçsuz gibi bakiyor, ve yüzük çikti diyor sinana, ben aycan

08-07-2015 19:45 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum merhabalar arkadaslar.ya bu diziye bayyiliyoruum.nisan ve sinan cok yakisiyo'lar.keske dizideki ask gercek olsaduygu ve serhat gercekten sevgili olsalar.aayyy cok yakisiyolar da ya bu nisanin sirlari ne? elimizde bi kutu,bi de ne oldugunu bilmedigimiz bi adam ve birlikte gelen olaylar.cok merak ediyorum bu srlari yaa.
yaaa bayiliyorum bu diziye.nisan ve sinan cok yakisiyo'lar,keske gercekte de sevgili olsalar, dizideki ask gercek olsa ne guzel olurdu.duygu&serhat ne guzel yaaa.ya bisey dicem,bu nsanin sirlari ne? sirli bi kutu,ne oldugu belli olmayan bi adam ve getirdigi bela.kim bu nisan ,hele o kutu,cok merak ediyom. (hira miray ünlü) -
serhat&duygu teoman

08-07-2015 18:42 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizi guzel nisan biraz cok konusuyor ya nisan allah askina bi su ya bi sus sinan cok yakiskli ilk bolumler daha guzeldi biraz kotuledi sanki sizcede oylemi kizlar ben gulay cavap yaz bilirsiz

08-07-2015 11:51 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum inşallah ağustosta devam eder ya gerçekten dizi bende bağımlılık yaptı.hergün tekrar tekrar izliyorum.
evet nisan abartılı çok konuşmaya başladı.senarist biraz düzenleme yapsa iyi olur valla.bir de şu başını belaya sokma olayını da abarttı.hiçbir aşık dayanamaz böyle bir şeye.

08-07-2015 11:41 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizinin peyam finali olacağını öğrenince çok ağladım ne olur ağustosta devam ettsin;-(

08-07-2015 00:25 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ayy, dügün mü olcak, sevindim, nisan çok konuşmasin başimi agirtmaya başladi, aycan

08-07-2015 00:01 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ya abidin beni gülmekten öldürüyo fragman çok kötü ya nisanı zincirle bağlamış suya atıyo adını unuttum uzun saçlı bi adam

ceren • 07-07-2015 23:46 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum iyi ama sezon finali diyor.3 haftalık sezon finali mi olur.gerçekten öyleyse çok sevindim.ayrıca evleniyor olmalarına da çok sevindim.eminim gelinlik ve damatlık yakışır ikisine.zaten süperler daha da süper olurlar valla.

07-07-2015 23:17 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
nisan ve sinan evleniyor nisan gelinlik bile geymistir gelinliyi cok guzeldi sahsen bayildim superdi sinanin damatlikida guzeldi
sadece 2 hafta yada 3 hafta ara verecektir bayramdan dolayi
ben asya
yeniden bakmak istiyenler hafta ici her gun turkiye saatiyle saat 10 verecektir iy seyirler
ben turk asya

07-07-2015 20:01 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizilerin en romantık çifti sinan ve nisan.17.bölüm fragmanında ayrılıyorlar mı.ama ya ayrılmasınlar.sinan evlenme teklif etmekten vazgeçmesin .ne olur soğumasın nisandan.ya kaç hafta sürecek bu sezon finali arası.ben uzun süreayrı kalamam bu güzel ikliden.ya keşke serhat ve duygu gerçekten birlikte olsa.dizi aşkı gerçek olsa çok yakışıyorlar.ikiside set aşkının olamayacağını söylüyorlar röpörtajlarında niye ki sanki .eğer kimya uyuşuyorsa neden olmasın.

07-07-2015 18:45 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum süper bir dizi bayılıyorum ya nisanla sinana yapmayın ama sezon finali falan

07-07-2015 01:56 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamlar, biz iyiz, sen nasilsin sbsv aylesi, ben de beklemiyordum sezon finalini, evet ama tatile gitmeleri de dogrudur, nisan nasil öldürmüş yaa, bence o nisanin hastasi ve hastanede öldü, bilmiyorum yani ben öyle düşünüyorum, ben aycan

06-07-2015 20:34 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum cok guzel bir bolumdu cok gulduk cok komikti...abidin cok gulduruyor bence seyirciyi !!!

06-07-2015 18:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 16. bölüm süperdi 17. bölümün fragmanı etkileyiciydi. o adam nisanı zincir ile bağlayıp havuza atınca sinan da atlayıp nisanı kurtaracak mı...dizi ile ilgili büyük bir sorun var sezon finali oluyor ... ve ben çok üzgünüm... bir an önce tatillerinin bitmesini ve tekrar ekranlara acil aşk aranıyor dizisine dönmelerini bekliyoruz ...

06-07-2015 15:39 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamlar nasılsınız kızlar ben şokdayım e tamam sezon finalide düşünmüşdüm nisana bişey yapar diye ama böylesini hiç düşünmemişdim nisana çok üzüldüm acaba ne olucak nisana umarım bişey olmaz bay :-(

SBSV ailesi 2 yaşında sizi çoook seviyorum (Nezocan) • 06-07-2015 14:51 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum hiç de rüya gibi bir bölüm olmadı.sinan nisanı gene bol miktarda azarladı.yakınlaşma sahneleri yoktu.onların yakınlaştıkları sahnelere bayılıyorum.

06-07-2015 08:43 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yaaa hani sezon finali yoktu sezon finali olmuyacağı için çok sevinmiştim ama17. bölümde sezon finali oluyor ... peki bu dizi devam edecekmi nolur devam etsin bu kadar güzel bir diziyi bitirmeyin...

06-07-2015 08:42 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bende uzgunum niye sezon finali hic yoktu yaza kadar devam edecekti

06-07-2015 08:41 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yaaa hani sezon finali yoktu.hani dizi yazın da devam edecekti.ne oldu şimdi de karar değiştirdiler ki şimdi.haftaya sezon finali ve ben çok üzgünüm.

06-07-2015 02:26 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bugünkü bölüm güzeldi, ama şu nisan beni biktirdi yaa, bu bölüm çok konuştu, ve evlenme teklife karişmamaliydi, bide suçsuz gibi bakiyor sinana, ben sinanin yerinde olsam 1 saniye bile durmam, hele çiçekler aldiginda ay bu sari, ay bu beyazi alalim diye biktirdi yaaa, ama sinan harikaa, berzanda, aylada harika, ama nisanin rölünü bozuyorlar ya çok ve gereksiz konuşturuyor, neyse sezon finali olcakmiş, müthiş bi sezon finali, ben aycan

06-07-2015 00:44 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum şu an 16. bölümü izliyoruz çok güzel olmuş on numara beş yıldız ...

06-07-2015 00:01 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum valla iyice heyecanlandım doğrusu şu 3 saat geçmez artık.ne gibi sürpriz var biraz daha ip ucu lütfen.sinanla nisanın nişanı mı gerçekten.

05-07-2015 18:27 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
bu bolumde supiriz var amma ne supiriz
bizleri bekliyor bu bolumde harika seyler olacaktir
umadiginiz seyler olacaktir
ben turk asya

05-07-2015 15:28 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum inşallah uzun süre devam eder.keyifle izlediğim tek dizi.sinanla nisan harika bir ikili.

05-07-2015 15:24 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum merhaba lütfen dizi devam etsin çoook sevdik hiç kacirmiyoru üstelik tekrar izliyorum

05-07-2015 13:09 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ben bu diziyi hiç sevmem diyodum ama arkadaşım kübra seni çoook seviyorum o bana bu diziyi tavsiye etti ama sonra pişman oldu çünkü bu harika diziye bakmaktan onunla ilgilenemiyorum canım arkadaşım kübra gürer çok sağol

05-07-2015 00:33 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum kesinlikle serhat teomana takım elbise müthiş yakışmış.değme mankenlere taş çıkarır valla.serhat erkekse diğerleri ne acaba.adam çok yakışıklı.duygu yetişin işi çok zor.böyle bir adamla karşılıklı oynamak valla eriyordur kız karşısında.

04-07-2015 22:24 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum onlar malik'in dügününde

04-07-2015 06:22 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizi cook guzel en sevdigim vdigim dizi nisan ile sinani cook seviyorum cok tatlilar fil hic bitmese keske ama eninde sonunda bitecek sadece bir gun kaldi yarin pazar 16.bolum de muhtesem gozukuyor ama nisan ile sinan evlnmez bence napiyolar anlamadim neyse yarin anlariz sizlere basarilar diliyorum
acil ask araniyor coook guzel

04-07-2015 03:53 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sinan gerçekten müthiş olmuş.bir insana takım elbise bu kadar yakışır yarabbim.nisana daha seksi ve güzel bir elbise seçebilirlerdi.ya şu kızın seksepalitesini neden ön plana çıkartmak yerine çocuk gibi giydiriyorlar anlamadım ki.ama yine de birbirlerine çok yakışıyorlar.bayılıyorum ilkisinin uyumuna.pazar gününü iple çekiyorum.

04-07-2015 00:33 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sinan harika olmuş, berzan o kadar olmamiş, malik'in dügününde

03-07-2015 19:06 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum neden sevmiyorsun.şu an ekranlardaki en kaliteli yapım bence.knusu olsun oyuncular olsun serhat teoman olsun bir harika.ne olur reytingler düşmesin.izlediğim tek dizi.internetten tekrar tekrar izliyorum ve hiç sıkılmıyorum.yaz dizilerine bakın konusu hepsinin bilindik sıradan.hiç birini izlemiyorum.

03-07-2015 16:46 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
kisacasi 16 bolumun ozetini yazem
nisani abidin kutardi nisan oyreniyorki
berzan aylaya evlenme teklifi yapacaktirve
nisan sinani kiliktan kiliga sokar
abidin ise berzan evlenme teklifini abidin restorani varya onda yapsin onu ikna eder aylese tesadufen bunu oyrenir ve aylese kendine ceki guven verir ve ayle ise bu teklifi beklerken cok komik seyler olacaktar
salak abidinin sakarliklari yuzunde cok komik seyler olacakti
bu bolumde cok eyleneceyiz
ben turk asya
evet canim yukardaki arkadas seneryonun gedisine bakip oyle cekiyorlar ve gun aliyorlar
bu dizi nerde ceklildiyini biliyorum amma suan bunu ununtum
asya

03-07-2015 12:49 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ben artık diziyi sevmemeye başladım yaaa

03-07-2015 01:37 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum setlerin hangi günler oldugu ve nerede oldugunu bilen var mı:))

02-07-2015 23:54 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sinanın dedesini de geri getirseler diziye ne güzel olur.karı koca oyunlarına devam ederler bu kez isteyerek.sinan nisan ikilisine bayılıyorum.aralarındaki kimya harika.

02-07-2015 16:26 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam bu bolumde super olacaktir
harika bolum bizleri bekliyor
ben turk asya

01-07-2015 16:37 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 16bölüm fragmanını izledim.çok romantik bir bölüm gibi.ikisinin arasındaki aşka bayılıyorum.umarım gerçek hayatta da birlikte olurlar.müthiş yakışıyorlar.

01-07-2015 02:25 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sinanin dedesini de gormek istiyoruz sahnelerde..dizi cok komik cok guzel.bulgaristandan selamlar..

01-07-2015 01:23 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum abidinin restorandaki sahnelerine bayildim cok guldum coolok.

30-06-2015 05:06 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum fboznur
bencede sinan coook yakiskli ama gözü küçük çekik gözlü sadece. ama süper her guzelin kusuru olur. ama aylada cok güzel kiz yaaa bayikiyom ona nisanaa cok tatli kiz o da.

30-06-2015 01:17 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum gerçekten sinan nisana aşkla o kadar güzel bakiyor ki

29-06-2015 21:34 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum valla kaçırılmayacak bir bölümdü.nisan sinandan sürekli kaçtı ama sinan peşini bırakmadı.o bölümler harikaydı.nisan peşindeki kötü adamın kim olduğunu abidine açıkladı.nisan tam sinana açıklayacaktı ki peşindeki adam nisanı kaçırdı.ama nisan gizlice telefonunu açıp abidini aradı.çok güzeldi.özellikle sinanın nisana bakışları beni bitirdi.sinana gülmek gerçekten çok yakışıyor.adam süper.yeni bölümü iple çekiyorum.valla 6 gün nasıl geçecek bilmem.fragmanlarla yetineceğiz artık.haftasonu dergisindeki röportajında ben yakışıklı değilim diyor acaba mütevazi olmak için mi böyle bir şey söylüyor yoksa şaka mı yapıyor anlamadım.müthiş yakışıklı çünki.duygu yetişle uyumları da çok güzel.dizi harika.

29-06-2015 19:34 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam super bolum oldu
rabimin izniynen yarin aksam ustu 16 bolumun fragrami yayinda olacaktir
bu bolumde super olacaktir
ve sinanla nisan sahneleri cok olacaktir kesin bu bilgi
sinan ve nisan ve abidin canli izledik gelen sorulara cevap veriyorlar
superdi ya
neyise bu bolumde heycanli olacaktir
ve yeni oyuncu katilma ihtimali vardir amma kesin deyil
ben turk asya
abidin kutaracaktir nisani ve abidin nisana sarilacaktir
sinan nisani evde bekiyor olacaktir
asya

29-06-2015 19:22 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum gerçekten çok etkileyici bir dizi ayrica çok güzel ... nisanin peşindeki adam kim. sinan gelip nisani kurtasin bu dizi hiç bitmesin ayrica yönetmenin ellerine sağlik ... pazar gününü heyecanla bekliyoruz...

29-06-2015 15:55 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yaaa çok güzel bir dizi son bülümüne doğru heyecan artiyordu sinan gelip nisani kurtarsin sakin bu diziyi bitirmeyin

29-06-2015 13:36 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum gerçekten soluksuz izledim bu bölümü.sinanla nisanın yakın sahneleri yoktu oaçıdan kötüydü.ama birlikte oldukları sahnelere gerçekten bayılıyorum.sinan nisanı kurtarsın ve sürekli beraber olsunlar.onlar beraberken güzeller.öpüşme sahneleri çok etkileyiciydi hep öyle sahneler olsa.çok tatlılar.ya bir hafta nasıl geçer şimdi.

29-06-2015 01:16 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum fboznur
ben n o adami merak ediyorum ya. o adam niye nisandan intikam almaya calisiyo o adam nisanin nesi acaba. ??
fboznur
ay pazar yeni bitti pazarı iple çekiyorum.

29-06-2015 01:04 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum acil aşk aranıyor harika bir dizi nisan ve sinan çok yakışıyor...ama nişan ne saklıyor ve neden korkuyor...

28-06-2015 22:09 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam yeni bilgi
nisani rahatsiz eden belalisi dedimya o adam nisani cok seviyor
tum nisana yakin olan erkekleri tehtit eder amma nisana asla zarar vermez cunku onu cok seviyor o yuzden
amma bu bolumde sapik yakalanacaktir ahmet adli oyuncu yakalayacaktir
sinan ve nisan bir birini cok seviyorlar
ben turk asya

28-06-2015 20:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bence filim çok güzel bütün bölümlerini izledim nisan aynı bana benziyor cok sakar ama filim her seye rağmen çok güzel

28-06-2015 11:21 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamlar, nasilsiniz))hayir asyacim nasil unuturuz ki bu diziyi, 2 fragmani da izledim, ama merak ettim nasil olcak diye, yine de güzel bi bölüm bizi bekliyor, aycan

28-06-2015 09:31 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizimizi ununutur muyuz hiç.yarını iple çekiyorum.yemin edeiyorum günde 3 defa eski bölümlerini izliyorum. ama şu 2 hafta ara beni üzdü.hani yazın da devam edeceklerdi.izediğim tek dizinin 2 hafta ara verecek olması beni yıktı valla.bu arada serhatla duygu arasında ilişki ne alemde haberin var mı.

27-06-2015 20:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bu bolumde bizleri esil macera bekliyor
belki sezona cika bilir amma kesin birse yiktur
yada 17 bolumde sonra 2 hafta ara vercektir
daha once yazmistim amma silimis onceden yazmisdimki sinanla nisanin belalisi tanislar yani arkadaslar nisana yardim edecek abidin
sinanda yardim edecektir
bu bolumde bizleri esil macera bekliyor
ben turk asya
niye heckimse yazmiyor galiba dizimizi unutunuz
asya

27-06-2015 17:15 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yakalansa iyi olur, en başta gerek yoktu şu peşindeki adam, ne diye o adami diziye katti, anlamadim

27-06-2015 01:55 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum tadı kaçardı diziher şey yoluna girecek yani.ozaman nisan aşındaki belayı sinana anlatıyor öyle mi.ayrılmamalarına sevindim.yoksa gerçekten tadı kaçardı dizinin.bu kadar bekledik yakınlaşmalarını.serhat veduyguya bayılıyorum.

26-06-2015 20:37 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
15 bolumun ozeti
yarali yuzlu adam nisani tehtit ediyor bunu biliyorsunuz
kisacasi su sinan nisana yardim edecek amma ikisinede birsey olmayack sevindirici haber suki yarali yuzlu adam yakanacak ahmet adli polis yakalayacaktr soy adini unutum polisin neyise
ayla yilar once lise meznunu arkadasi cigdem gelir rahatsiz dir ayla yillar ance bir sey soylemis ve cigdemden berzanla iliskisi oldugunu gizler
amma berzan bunu ogrenince bunun altinda kalmaz abidine borclan nisan mecbur olur abidine yardim eder mafya herseyi oyrenen hasan bir oyun oldugunu ogrenir nisanla abidin arasinda birseyler olmadigini
neyise biraz uzun oldu
bu bolum de bizleri macera bekliyor
ben turk asya777 guzel haber odurki nisanin belalisi yakalanacaktir polis yakalayacaktir

26-06-2015 18:22 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum izlediğim tek dizi acil aşk aranıyor.serhat teoman ve duygu yetiş için.ikisi acayip yakışıyorlar.serhat ve duyguyu seyrederken mest oluyorum.serhatın duyguya aşk dolu bakışlarla bakması ve ona sevgi dolu sözler söylemesi beni diziye kilitliyor.ama bu bölümde bunları az göreceğiz galiba.senarist ne oludu sanki onların sahnelerini daha uzun yazsa ve onları ayırmasa.aşklarını doya doya yaşasalar neolur sanki.şimdi kötü adamdan dolayı ayrılar.serhat teoman duyguya çapkın bakışlarla sevgiyle bakmazsa dizinin tadı kaçar.geçen bölündeki gibi sahneler olsa gene bol bol yakın sahneler olsa süper olur.bütün bir hafta tekrar tekrar izliyorum çünki.

26-06-2015 09:28 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ayy asyacim gerçekten güzelmiş, muthiş, biran önce pazar olsun istiyorum, bu bölümde güzel olcak galiba, aycan, hayir asyacim, ben fabrika kizin izledim, güzel diziymiş

26-06-2015 09:22 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum kızlar sinan nisanı ayarlamış bir daha bırakır mı
bence 15. bölüm aynen şöyle olucak adam nisanı odaya çağırdı ya işte bunlar odada konuştular adam nisana ondan ayrıl yoksa sevdiğin herkeze zarar veririm dedi . . . nisan odadan çıkınca sinan la karşılaşır . sinan nisana ne oldu der ama nisan hiç bir şey diyemez .sessizkalırve bir şeydiyemeden sinanın yanından ayrılır.nisanın kafası bozulmuştur ayladan izin alarak eve gider ve düşünür . akşam olmuştur nisan iyice düşünür ve o adamdan korkmamaya karar verir. nisan sinanın evine giderek sinanla konuşmak ister. sinan kapıyı açar ama bay bozulmuştur. nisan içeri girer ve sinandan özür diler sonra o ikisi barışır. ve koltukta birbirlerine sarılarak film izlrlerama ikiside uyuya kalır sonra sabah olur ve ikisi koltuktan yere düşmüş birbirlerine sarılarak uyumuşlardır.sinan uyanır baya şaşırmıştır.ama nisan uyduduğuiçin yanına tekrar yatar ve tekrar uyur...şimdilik benden bukadar laptopun şarjı bitti sonra tekrar yazarım ...hepinize iyi geceler bu arada güneşin kizlarini izleyen varmi

26-06-2015 01:25 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 15.bölüm 2.fragmanı yayınladı mı.nisanla sinan ayrılıyor mu.aralarıadaki aşk tam başladı derken bitiyor mu.ya bitmesin.nisan sinana her şeyi açıklasın.onlar birlikteyken dizi keyifli ve güzel.sinanın nisana aşkla ve sevgiyle baktığı sahneler için pazar günlerini iple çekiyorum.böyle ayrı olduklarında tadı kaçıyor dizinin.

25-06-2015 17:36 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum kizlarr kadir doğulu survivora geliyomus 2016 da ben öyle duydm

25-06-2015 15:19 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisan s'en sinan ocala cok yakisiyorsunus galba sis birbirinise as ksinis ama bilmiyorum

25-06-2015 13:40 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisan ve sinan aşkı bitmesin. ortaya çıkan belayı nisan bir şekilde sinan'a anlatsın. ve olayı çözsünler.

25-06-2015 00:01 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum o adam bu diziye hiç yakişmiyor, dizi başladigindan beri ayni kiyafet giyiyor, sanki başka kiyafet yok, inşallah geberip gider şu adam, aycan

24-06-2015 23:30 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yarın acil aşk aranıyor günü değil ki.2.fragmanı mı yayınlanacak.peki bu oyundan sinanın haberi olacak mı.sinan nisana yardım edecek mi. aralarındaki aşk ne olacak peki.sinan ve nisan arasındaki aşk bitmesin aksine daha da artsın.

24-06-2015 20:13 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
nisana zulum eden adam tam bas belasidir
nisana bir oyun oynadilar ve bu oyunu sevda biliyordu
ve tum gercekleri tam aciga cikaracaktiki bas belasi onu da aradan kaldirdi
cunku gercekler ortaya cikmasin cunku o oyunun icinde sevda da vardi amma nisan bunu bilmiyor eyer tum gercekleri nisan bilirse bas belasi isi bitecektir cunku bas belasi hapise girecektir cunku nisana yapmadigini birakmadi o yuzden o da sevdayi aradan kaldirdi o yuzden sindilik benden bu kadar
yarin tam saati kesin bilmiyorum amma azeri saatiyle 8 arasi ve ya 22 arasi yayinda olacaktir
ben turk asya 777
bu bolumde esil macera bizleri bekliyor

24-06-2015 16:44 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bayılıyorm bu diziye.sinan ile nisan arasındaki aşk çok güzel ama bu bölüm de nisan sinandan kaçıyor.tam birlikteler derken şu kötü adam da nerede çıktı şimdi.sinanın nisanı öptüğü sahne çok etkileyiciydi.14.bölümü inrenetten tekrar tekrar izliyorum.ama 15.bölüm fragmanı beni hayal kırıklığına uğrattı.

24-06-2015 15:53 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisanla sinan bir türlü mutlluğu yakalayamadılar.şimdide şu kötü adam girdi aralarına.ben onların yakınlaşma sahnelerine bayılıyorum.hiç sevgili olamadılar.tam sinan nisana aşla sevgiyle bakıyor diye sevinirken bu kez kötü adam ayırıyor.ama olmaz ki.

24-06-2015 12:52 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamlar, ben de fragmani izledim, hiç te güzel deyil, şu peşindeki adam bu diziye hiç yakişmiyor, nisana sinani terk et diyor galiba, dizi hep komik olsaydi keşke, aycan

24-06-2015 11:14 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum çok güzel bi dizi inşallah devam eder
nisanla sinan birbirlerine çok yakışıyolar

24-06-2015 00:32 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sen nereden biliyorsun bu kadar çok şeyi.set ekibinden misin.ben ilk fragmanı izleyemedim.merak edyorum.şu işkence eden adam kim gerçekten merak ediyorum yazarsan sevinirim.

23-06-2015 22:46 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
fragrami izledinizmi ilk fragrami iy deyildi
ikinci fragrami persebe gunu yayinlanacaktir
2 super olacaktir fragami
ben turk asya777
hayir bin bir turlu iskence veren biridir kim oldugunu biliyorum
amma yazmiyacam cunku yazam tum maragi kaciyor yani heycani bitiyor
asya

23-06-2015 19:37 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 15.bölüm fragmanıı heyecanla bekliyorum.serhat teoman ve duygu yetişin sahnelerini soluksuz izliyorum.ikisi de muhteşemler.keşke gerçek hayatta da birbirlerine bir şans verseler.çok yakışıyorlar.

23-06-2015 17:59 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 14. bölüm süperdi yaaa sonunda sevgili oldular ama o adam kim bir türlü anlayamadım

23-06-2015 12:57 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum reytinglerde total 3, abd 4 olmuşuz, harika, hiç düşmez inşaallah, aycan

22-06-2015 14:02 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum güzel bi bölümdü, sinana bayiliyorum yaa, o kadar gerçekçi ki, nisana aşkla güzel bakiyor, ikisinin sahneleri müthişti, reytingler nasil olmuş acaba) inşaallah güzeldir, ben aycan

22-06-2015 10:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum harika bir bölümdü.sinan ile nisan arasındaki romantizim müthişti.sinanın nisana aşkla sevgiyle bakışları izlerke beni çok etkiledi.duygu yetiş o bakışlara mimiklere göz kırpmalara nasıl duyarsız kalabiliyor.profösyöellik bu olsa gerek.

22-06-2015 02:10 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam super bu aksam saat 21 dizimiz basliyor
bu bolumde super olacak
kisacasi ozetini okudum
super bolum bizi bekliyor
ben turk asya777

21-06-2015 14:56 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum gerçekten dizi bir harika başka diyecek bir şeyim yok

ESMA NUR DENİZ • 21-06-2015 03:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizi bir harika çook güzel düşünülmüş seneryoyu yazana elerine sağlık ve oyuncular karakterlerine tam da uyumuş ve tabikide oyun cuların dea çok büyük emeği var ve çok kolay gelsin
tabi kide 14.bölüm bir harika olacağından eminim ama -nisan-başındaki şu gizemli belayı atmalı

21-06-2015 03:08 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum inşallah düşmez.yarını iple çekiyorum.sinanla nisan tam mutlu olacakken peşlerindeki adam mutluluklarına gölge düşürmez umarım.

20-06-2015 15:22 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum güzel bir bölüm bizleri bekliyor, inşaallah reytingler düşmez, hayirli ramazanlar

20-06-2015 00:54 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamlar, hayirli cumalar, hayirli ramazanlar...cansu bence çok yakişiyorlar, ben aycan

19-06-2015 16:09 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam bu bolumde bizleri esil macera bekliyor
ikisi dag evinde beraber kecirdikden sonra
iyce bir birine yakinlasirlar ve bir birine olan hislerini saklayamazlar
nisanin pesindeki adam dag evinde basarisiz olur amma
peslerini bir turlu pesini birakmaz ve
sinanin basi belada
ayla kendini seflik e sok kaptirir
berzan ise bu na bir supiriz hazirlarken bundan habersiz olan ayla
kisacasi berzan ile aylanin arasi biraz acilacak
nisan ve abidinin oynadigi sevgilik oyununa son vermek ister nisan
abidin basina bin bir turlu macera gelir
bu bolumde bizleri macera bekliyor
ben turk asya
cansu kardesim ne dediyinin bir turlu anlamadim kalbini kirmak istemem
kardesim biraz daha acik yazan cok sevinirim
ben turk asya777
rabim orocunuzu kabul etsin amin
ben turk asya777

19-06-2015 13:23 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ayy asyacim gerçekten mi, sinan aşkini itiraf edecek mi, güzelll, fragmanini izledim, ama abidinin konuşmalari, bi çene bi çene susmuyor ya, sinir oluyorum, ne zaman gidicek diziden, ama sinan harika nisan da öyle, ayla ve berzan da güzel, aşklari güzel, ben aycan

17-06-2015 21:48 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam bu bolumde sinan askini itiraf edecek
ve sinan nisana seni seviyorum
ben turk asya777

17-06-2015 18:08 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisan da sinan da iyimiş, şu adam ateş etmemiş, abidin de gelmemiş, nasil kurtuldu yani, ben aycan

17-06-2015 10:14 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ya bu dizi ye bayiliyirum tek izlediğim dizi ya
ya üniversite sınavına hazianiyorum hiç bir dizi izlemiyirum zaten hepsi çok saçma ama bu filme bitiyorum hele serhat teoman asigiyim inşallah kısa surede bitmaz

17-06-2015 01:03 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum evet sinanla nisanin aşklari müthiş, gerçek gibi, hele 13 bölüm harikaydi, bayildimm, sinanin nisana bakişlari güzel, aycan

16-06-2015 22:57 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 13.bolumde nisana silah dogrultan adama sinir oldum.eger o olmasa belkide nosanla sinanan birbirine ilan-ı ask edecek.ayrica abidin konusurken benden daha fazla konusan insanlari gordugum icin seviniyorum😄😄

16-06-2015 20:40 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam fragrami izledinizmi cok guzel suan bile zor yaziyorum
sevinten abidini nisan parcalayacak sirada sinan karsisina cikar sinanle nisan
opisiyorlar neyise 2 fragrami persebe gunu cikacak
ben turk asya777
sadece 2 hafta surecek ve sezon finali deyil bu bayram nedeniyle
2 hafta ara 17 bolumde
bu bolumde super olacak
ben turk asya777

16-06-2015 20:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum serhat teomana duygu yetiş yakışıyor.ikisinin uyumu bir harika.internetten tekrar tekrar izliyorum.özellikle sinanın n isanı kıskanmasına bayılıyorum.artık sevgili olsunlar.sinanın nisana sevgi ve aşkla bakmasına bayılıyorum.müthiş bir ikili olmuşlar.oyunculukları şahane.yazın da devam edecek olmasına çok sevindim.dizinin uzun ömürlü lmasını çok ama çok istiyorum.çok süper bir dizi.pazar gününü iple çekiyorum.

16-06-2015 18:56 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum cok komik bir dizi bu stresli dunyada boyle filmler gerekiyor iste ! ilk bolumlerde "dede" vardi sinanin dedesi o yine ciksin ortaya cok komikti o sahneler !

16-06-2015 18:18 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 13. bolumdeki dag evi neresi bilen var mi?

16-06-2015 16:13 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam anesiyne se babasi daha yakindi bu hafta saat 21 baslayacaktir ramazan boyunca boyle devam edecektir
bayram nedeniyle 2 hafta ara verecek 17 bolumde
ammaki biryandan serhatla duygu sevgili olmadigina seviniyorum
neden diye sorarsaniz ona gore ki eyer sevgili olursalar
asklari bitiyor hemen ve o sirada diziyede yansiyor
ve diziyi emen final yapiyor o yuzden sevindim
cunku sevgili olmasini istemiyorum dizimiz final olmasini istemiyorum
dizimizin omru uzun olsun rabim
bu bolumde super olacaktir
fragrami bu aksam yayinlanacaktir bir aksilik olmasa
ben turk asya777

16-06-2015 11:50 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum asyacim ben böyle duydum:2 bölümden sonra sezon finali olacakmiş((

16-06-2015 11:21 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisan gibi neşeli, şirin kizin mafyaila ne işi olabilirki, geçmişinde nulduki, merak ettim, o kutunun içinde ne var acaba, ben aycan

16-06-2015 10:06 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ama amineyle aramizda birşey yok demişti. ama olsa olsun, serhata ikiside yakişir, ama duygu daha yakişir, aycan

16-06-2015 10:03 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamlar)) nasilsiniz. asyacim bence duygu yakişir, evet bende duymuştum oyle birşeyi, ama ben amineyi hiç sevmem, ben aycan, duygu harika

16-06-2015 10:01 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum serhat teoman ve duygu yetiş muhteşem oyuncular onlar olmazsa dizi sürmez.

15-06-2015 22:08 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam ramazandan dolayi saat 21 efirde olacaktir yani yayilanacaktir
ramazandan sonra yine eski saatiyle olacaktir
nisanin gecmisinde cox koti seyler olmustur ve sevda tum gercekleri biliyordu o yuzde o adam onu ortadan kaldirdi
cunku nisana boluk bir oyun oynadilar ve bu oyun nisanin hayatini karati
ve oyunu cikmasini istemiyorlar ve sevda da bu oyunun icindeydi amma nisan bunu bilmiyordu eyer kercekler oyrenseydi
14 bolum super olacak tir yarin aksama fragrami yayinda olacaktir
neyise
ben turk asya
sizlere bir soru soracam
sizce serhat teomana duygu yetismi yakisiyor
yoksa emine gulsah
daha cok hangisi yakisiyor
bene gore duygu yetis
serhatla emine sevgili olduguna inanmiyorum ve inanmiyacam
tum ekibe basarilar dilerim dizimizin omru uzun olsun
2016 rabimin izninen devam edecektir
asya777

15-06-2015 20:40 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum acaba nisanin geçmişinde neler oldu acaba, annesile konuşurken:anne ben yine başa dönemem, sifirdan başlayamam, burda benim için deyerli insanlar var demişti. geçmişinde neler var acaba, aycan

15-06-2015 19:58 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sibelin bir anda ölmesi bir tuaf oldu, murat da gitti,kim aricak sibeli artik, yakinlari da yok, bi tek murat vardi, acaba nasil bulurlar ceseti, ben aycan, ha bide telefonla birile konuşuyordu, acaba onlarda diziye dahil olcak

15-06-2015 16:15 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum harika reytingde 4 olmuşuz, aynen böyle olmali

15-06-2015 11:43 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bence x adam ateş etmez, o sirada abidin gelir, öyle abidin de bir işe yarar, of ya abidin yine çikmadi diziden, ben aycan

15-06-2015 11:40 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ayy inanamiyorum şu x adam resmen sibeli öldürdü, yani kolay kolay ortadan kaldirdi, murat ta gitdi, ama sibel telefonla birile konuşuyordu ya, bence artik onlar gelmeli, ve sibeli aramalari lazim, ben aycan

15-06-2015 10:07 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamlar)) dünkü bölüm on numara beş yildiz, harikaydi, reytingler düşmez inşaallah, berzan ayla, sinan nisan, ali ipek sahneleri güzeldi, aycan

15-06-2015 09:58 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisanla sinan bir-birlerine çok yakişiyorlar, bugünkü sahneleri güzeldi, dag evleri ne kadarda güzel, bu bölüm harikaydi, ben aycan

15-06-2015 00:12 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum zevkle izlediğimiz hoş bir dizi.fakat cinayet gini çirkin olaylar ve kişiler diziyi katletmeye başladı.lütfen dizimin ahengini bozmayın

14-06-2015 23:51 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum iy aksamlar yeni bolumu basliyor reklamlardan sonra
iy seyirler super bolum olacaktir bu bolumde
itibaren nisanin pesindeki adami goreceyiz
ben turk asya777

14-06-2015 20:47 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum benceee superrr hiç bıkmadan izliyorum😄 özelliklede serhat teoman icin 😉🍒

14-06-2015 13:45 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bu dizi süper mesela ben eskiden kiraz mevsimini izliyodum berbat oldu aşk yenideni izliyodum berbatlaştı ammma bu dizi süper sinan abi ve nisan abla sizi çok seviyorum
siz süpersiniz bide yorum yapanlar resmin altında yılsızlar var beğenenler harikayı seçsinle

14-06-2015 09:12 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum dizimiz ramazanda her iki haftada bir yeni bölüm olcakmiş

13-06-2015 21:27 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam canlarim calisiyorum o yuzden sk sk yazamiyacam imkan buldukca yazmay calisacam suanda bos oldugumdan imkan buldum
bu bolum nisani supirizler bekliyor
hic umadigi supirizlerle karsi karsiya gelecek
sinanla nisan tam opiseceken
nisanin pesindeki adam ortaya cikacaktir
ve silahi cekecekti
ve silahin karsisina sinan gececektir
cunku sinan bir daha nisani kaybetmeye dayanamaz da o yuzden
silahla ates edilecek kursun sinana isabet edecek
ben turk asya bu bolumde bizleri komedi ask ve diram bizleri bekliyor
ben turk asya777 biraz uzun oldu kusura kalmayin

13-06-2015 09:49 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ayy dizimize son bir gün kaldi, güzel bi bölüm olcak, nisanla sinan sahneleri süper, ama murat hoca gidiyormuş, olsun hayirlisi, ben aycan

13-06-2015 09:11 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum tek kelimeyle harika, fragmanina bayildim,sinan nisan çok tatlilar

12-06-2015 23:03 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam zor imkan buldum yazmaya
13 bolumde
sinanla nisan tam opuseceken nisanin pesindeki adam
bagiracak nisan diye bir anda nisan saskina doner
ve nisanin pesindeki adam silahi nisana
dogrutmusken tam o sirada sinan silahin karsisina cikar
cunku sinan nisani kaybetmeye dayanaz ve sinan yaralanir
ve 13 bolum burda bitecek bu kesinmi bilmiyorm
ayla ve berzanin arasi acilacak
cunku murat hoca diziye veda etmistir biliyorsun ki murat hocaya teklif kelmisti obu teklifi kabul ediyor bu bolum de supirizler var
ben turk asya777

12-06-2015 12:50 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum bu diziye bayiliyorum,güzel bi dizi,sinan nisan harika, hele 13 bölüm süper olcak, ama abidin sinirimi bozuyor, evlenecez diye tutturdu, biran önce gitse

11-06-2015 23:30 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisanin annesi, peşindeki adamlar, nisanin geçmişi ortaya çiksin istiyorum, ben aycan

11-06-2015 22:02 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum yeni bölümünü sabirsizlikla bekliyorum,güzel bi bölüm olcak

11-06-2015 22:00 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum evet dogru söylüyorsun 21:43 arkadaş, abedin hep güzel anlarini bozuyor, ben başta seviyordum abidini. ama artik sevmiyorum, o her konuştukça başim agriyor, artik gitmeli bence,ben aycan

11-06-2015 21:51 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum şu ikisinin arasından abidini alin en guzel anları hep bozuyor zamanlaması muhteşem ama yeter şimdide nisan hafızasını kaybetti bence hatırlaması gereken tek kişi sinan
ayrıca sadece pazar günleri degil ramazanda sahurda tekrarları verilmeli ayrıca bu ikiliye daha fazla zulüm yapmayın ınşallah bu bolumde her sey hal olurda güzel bölümler bizleri bekler :-d :-d :-d :-) :-) ♡♥

11-06-2015 21:43 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum asya izledimm, çok güzel, fragmani yikiliyor, gerçekten harika bir bölüm olucak , sinan nisan birlikte vakit geçiriyolar, ve sinan nisana sevdiyini söylemek üzere, gerçekten güzel bi bölum olcak, inwaallah reytingler düşmez, yükselir, ben aycan, lütfen yorum yazarken, adinizi unutmayin

11-06-2015 15:21 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamlar)) nasilsiniz kizlar, evet güzel habermiş asyacim, ben hala hiçbir fragmanini izleyemedim, vaktim olmuyor, ama bugün bir şekilde izlicem... yorum yazmak istiyorum ama ne yazicagimi bilmiyorum işte, inşalla yaz dizilerine reytinglerden yenilmez,ben bundan korkuyorum, güzel güzel diziler başlamak üzere, ama hiçbiri buna yetmez, sinan ve nisan harikasiniz, ben aycan

11-06-2015 11:31 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam 2 fragramini izledinizmi superdi ya bildiyim kadar 3 fragrami yarin cikacak amma bu kesinmi bilmiyorum
2 fragramini dunden beri izliyorum ben super bolum bizleri bekliyor
ben turk asya777
aycan ve aynur daha yazmiyorsunuz
ben turk asya777
niye yorumlarinizi yazmiyorsunuz arkadaslar

11-06-2015 10:52 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam 2 guzel haberim var
1 bu bolum sindiya kadar bolumlerden daha uzun ve guzel olacak
2 12 temuzda ara verecek diye haber yazmistim bu dogru amma sezo deyil
sadece 17 bolumde ramazan ve bayram nedeniyle sadece 2 hafta ara verecekler daha sonra kaldigimiz yerden aynen devam edecek
ben turk asya777

11-06-2015 08:50 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum serhata ve tamere bayiliyorum

10-06-2015 15:51 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam temuzun 12 de ara verecekler bayram nedeniyle elulde yeniden ekrana gelecektir bir arkadas soru sormusti sanirim elbiseler hangi yani nerden aliniyor nerden alindigini yazamam amma sadece diziye sonuna kadar baksaniz sonunda hangi firmalarla calistigini yaziyorlar dunen seneryomu yazamadim kusura kalmayin elektiriklerimiz yamiyordu isiglarimiz somustu o yuzden yazamadim
ben turk asya777
abidin bu bolum yada gelecek bolum diziye veda edecektir
birde oyrendiyim kadar
abidinin bir pragrami sunuyormus misafir diye
abidinden cok riza etiler yalvardilar ki serhat teomani pragraman konuk et diye hayranlari tarafinda cok istek geldi o yuzden abidin serhat teomani pragramina konak eti
ben turk asya777

10-06-2015 14:19 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum ne kadar yakişikli erkek oyuncular var bu dizide

10-06-2015 07:06 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamlar)) gerçekten asyacim senin dedigin gibi olsa, bizi romantik komedi bekliyor desene, ee abidin de gitse iyi olurdu artik, ben aycan

09-06-2015 20:56 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selamlar)) gerçekten asyacim senin dedigin gibi olsa, bizi romantik komedi bekliyor desene, ee abidin de gitse iyi olurdu artik, ben aycan

09-06-2015 20:56 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam 13 bolumde neler olacagini yazmistim
silimis galiba sadece sunu diyem ki bu bolumde neler var supirizler var ben duyunca sok oldum ben asya777

09-06-2015 18:40 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam
13 bolumde neler olacak
1 nisan ve aylanin plani kusursuz isliyor
2sinan nisani elde etmek icin herseyi deniyor
cunki sinan artik nisansiz nefes alamaz hale geliyor
sinan nisani delilergibi seviyor
sinan abidinle sevgili olmadigini oyrenen
ve bu bir oyun oldugunu oyreniyor
sinan bu duruma cok seviniyor ve
sinan nisana evleme teklifi eder
bu durumda nisan saskina doner nisanin basina gelmeyen kalmiyor
kusura kalmayin size dedim ki seneryo yazacam
belki axsam terefi imkan bulursam yazarim
bu bolum bizleri supirizler bekliyor
sinan nisansiz nefes alamaz hale gelir
sinan nisani dediler gibi seviyor
neyise biraz uzun oldu kusura kalmayin
ben turk asya777
ben bildiyim kadar eyer retikler boyle devam ederse 2016 yilinda da devam edecektir ben turk asya777

09-06-2015 13:26 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum çok seviyorum. dün seçimlerden dolayı yayınlanamadı çok üzüldüm oysa izlemek isterdim

08-06-2015 21:26 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum evet cook guzel bir dizi nisan ile sinana bayiliyorum kavgalarida romantizmleri de cook guzel basarilar diliyorum

08-06-2015 19:07 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam 12 temuzda dizimiz ramazan ve bayram nedeniyle biraz ara verecek
amma samayinki dizimiz sezona girecek hayir sezona girmeyecek tam gaz devam edecek elulde yeniden devam edecek
super bolumler bizleri bekliyor
ben turk asya777
selam yarin imkan bulursam
bir seneryo yazmisim
sinan ve nisan aski olacak
ben bildiyim kadar bu kesin bilgi ki
bu bolum supirizler bizi bekliyor
bu aksam yada yarin aksam 2 fragram yayinlanacak
ben turk asya777

08-06-2015 16:43 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum 13 bölüm süper olcak

07-06-2015 18:08 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum evet asyacim ne zamandir yoksun,hoşgeldin nasilsin, gerçektende inşallah reytingler yükselir, ama bu sezon çok güzel yaz diziler başliyor, inşallah onlara yenilmez, ben aycan

07-06-2015 18:07 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam oyumuz cogalmis cok sukur bin sukur
ben turk asya777 bu bolumde yeni maceralar bizi bekliyor
retiklerimiz yukseleceyini inaniyorum tum kalbimle
birinci yere cikacagiz insaalah abd dahil buna
ben turk asya777

07-06-2015 17:07 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam ben sibel bu filme aşığım o serhat teoman var ta ona asigim ben bu filmi izlemeden içime dert oluyo sabaha kadar izleye bildirim bu film hiç bitmeden bence ali ile ipek hiç gerçekçi değil abidine sinir kapı yok o gelmeseydi belki insanla sinan sevgili olurdu

07-06-2015 16:57 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam ne zamandir siteye giremiyordum misafilerim vardi
13 bolumde neler olacak
kisa sure uzre nisan afizasini kaybedecek
sinan yardim edecek nisana nisan hersey hatirlayacak
nisanin pesinde olan adamla sinan konusacak
murat hoca diziye veda eti daha dizide istrak etmeyecek
sinan la nisan sevgili olacaklar
abidinle nisani evlenmeye izin vermeyecek sinan
serhat teomanin gecde olsa tebrik ediyorum
tum ekibe basarilar dilerim
ben turk asya777

07-06-2015 15:52 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum acil aşk aranıyor flimi çok seviyorum hiç kaçırmadan izliyorum sinan-nisan çok
yakışıyor berzan-aylada öyle

06-06-2015 20:36 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum allajım işallah dizi tutulur bu diziye bayılıyorum sinan çok yakışıklı nisanla çok yakışıyorlar keşke gerçek hayatada sevgili olsalar ama berzan benmiyorum keşke onun yerine yusuf çim veye başka biri olsaydı ayla çok güzel ama berzanla yakışmıyolar neyse herkeze benden selamlar işlahh retik kırılır sinan yine çook yakışıklısın ve nisan sende çok tatlısın bu sinana ve ben sevgi 19 yaşındayımm bu sana gelsin sinan
13 çüncü bölümü sabırsızlıkla bekliyorum işllah tutulur sevgilerle tüm oyunculara
tek kelimeyle harika ya bu dizi çok hoşuma giti büsürü dizi başlıyo ama bu dizi tutulursa en başta bakacam dizi bu

06-06-2015 13:03 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisan seni cok seviorun sizin dizii beyendim her bakiorum

05-06-2015 13:45 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum selam ben bu diziyi cok seviyorum çevremdeki herkes sevdi taki abidin diye biri cıkana dek herkese göre abidin çok gereksiz ve hatta çok fazla konuştuğu için sıkıyor ve bu yüzden izlenmez oldu dizi bir an önce abidin diziden çıksın veya mümkün oldukça az konuşsun

04-06-2015 16:03 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum sivi çok seviyoru serhat teoman duygu yetiş

04-06-2015 08:30 !! ++

Acil Aşk Aranıyor Yorum nisan in yapmacık sevgilisi sinan-nisan aşkını bitiriyor
film giderek güzelleşiyor 777

03-06-2015 20:52 !! ++

reklam veriletişim • © 2023 YazarOkur Dizi.