Sungurlar

Sungurlar
Dizi Türü:Dram, Aksiyon
Yapımcı:Salih Asan
Yönetmen:Engin Koç
Senarist:Samim Noyan
Oyuncular:Mert Kılıç -> Yüzbaşı Serdar
Dilara Büyükbayraktar -> Naza
Bora Karakul -> Doktor Devran
Kanal:Samanyolu
Link:samanyolu.tv/dizi/sungurlar
Puan:
7.8 / 10 | Oy: 5790 | Yorum: 3666
Sungurlar Rating
14-11-201544.47
07-11-201534.36
31-10-201524.99
24-10-201583.81
Dizi Bilgisi Dizi Oyuncuları
Oy Dağılımını Göster
En İyi Diziler Tüm Diziler
Takip Listeme Ekle

Sungurlar Yorumları

<< en son yorumları göster | << daha eski yorumları göster >>

Sungurlar Yorum herkese selam canlarım
dilbercim hoş geldin canım özlettin kendini nerelerdeydin dilara da gelse keşke
ben ceaza aldığım için yorumlarım yayınlanmıyor
ben sungurlarımı çok özledim sungurlarsız bir cumartesi daha geçti nezaman başlıcak ya anlamıyorum
dilbercim senin okudum bilgi eski bilgi şahinin gelmesi felan sen öyle yazınca bbildiğim halde yalan haber olduğunu hala mutlu oluyorum sungurlar gibi güzel dizi yok ben sungurlarımı bekliyecez
sungurlar oyuncularını başka dizide görmek istemiyorum ben onları bu karakterle seviyorum canlar
onlar bitaneler

tek kelimeyle özledim…€mine • 17-01-2016 12:51 !! ++

Sungurlar Yorum hala neden başlamıyor .bizi bu kadar beklemeye hakkınız yok sizin .madem fox tv de devam edecek hala neyi bekliyorlar sungurlar artık gelsin.

16-01-2016 19:03 !! ++

Sungurlar Yorum şu sungurları hotbirddeki samanyolu na verseniz de netten izlesek böyle olmuyor cumartesi gününü artık seviyoruz bağımlı olduğum dizi fikrini bir düşünceniz bilgilerinize
arz ederim

16-01-2016 14:07 !! ++

Sungurlar Yorum yeni bilgi gordumm sahin olmemiş diziye donmüş hafızasını kaybetmiş olarak gelecekmiş diziye tekrar hatta bombayı patlatan oymuş duğunde inşallah gorduğum bilgiler doğrudurr

sen bana kırgın olduğun sürece ben yalnızım..:(dilber):&nihan • 15-01-2016 20:11 !! ++

Sungurlar Yorum nurcanım anonım olan kışi benimmm o zaman oyle gerektı bende oyle yorum yazdım tanırsın sandımm... inşallah yakında cıkar mervemi ozledım cunku ben yaa televizyonda gormeyı canımın içi çıksın yaaa

sen bana kırgın olduğun sürece ben yalnızım..:(dilber):&nihan • 15-01-2016 18:27 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar iyi aksamlar:)16:08 anonim ismin yazli degil kimmis bni ozleyen ismini yazarsan sevinirim:) evet sahin bulut sehit oldu... ama bizim kalbimizden ve aklimizdan hiç bi zaman çikmiyacak hiç kimse hiç bir sey onu aklimizdan ve kalbimizden çikaramaz ..geri donmuyorki olmusdu:(hem dizimiz yok hala mervesimi ozledim bnde:( meryem ismi en cok merveme yakisiyorya ben cok ozledim meryem karakterini sermer`imi:(
#sermer #anlaganist #meryem #sungurlarbitmez

NurcaN • 14-01-2016 21:52 !! ++

Sungurlar Yorum herkese slm aekılrım sungurlar ne zaman baslicak biri bi bilgi verebilir mi ... sahin tekrar mı çıkacak bişey anlamadımm ama ben mervemi ozledimm arkadaslar bi sure boylr yorum yapıcamm sızı seviyorummm nurcanım seni de cok ozledım

13-01-2016 17:08 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar sungurcanlarima:)hicranim hos geldin bitanem cok ozledim ben sungurlarimin tum fanlarini senide ,sizsiz olmuyor

NurcaN • 12-01-2016 20:19 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar adim murat turkmenistan turk kanallary neden ochtu be sungur var need bashkasi benim duyan olsa sea verin

Arif Prnepesow • 11-01-2016 20:21 !! ++

Sungurlar Yorum bende tam inanmiyorum amma belki baslar diye eyer sungurlar baslamazsa onun yerine yeni diziyle cikacaklar insallah ve butun dizilerden guzel olucak

10-01-2016 17:23 !! ++

Sungurlar Yorum bende dilarami çok özlüyorum nurcanim ama malesef başlamıyor ben zaten artık umutlanmiyorum hatta tam tersine bence artık başlamaz diye düşünüyorum keşke baslasa ama malesef:(((umarim dizimiz en yakın zamanda başlar

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 10-01-2016 16:07 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar guzelmi guzel,ozelmi ozel sayfama:)🌼🍀merveme ,ozleyisime selamlar cunki,onlarda hep burda her girdigimde:(cok ozledim kuzumu ,melekligini sungurlar takimini ah be yok boyle ddizi arkades:(
arkadaslar boyle umutlanmayin lutven rica ediyorum :(cunki,yok oyle haber gercek degil kandirmaca :((
ama insallah gercek olur ben mervesimi ilk gordugum heyecanim gibi bekliyorum 2aydan cok oldu hasretdeyim, cocuk gibi her gun bi hevesle nete bakiyorum belki basliyor yaziyolar diye:((ama yok malesef🍀
#anlaganist✌
#sermerci✌

NurcaN • 10-01-2016 15:48 !! ++

Sungurlar Yorum merhaba arkadaşlar gerçekten de kimse yok? iyi akşamlar pelincim nasılsın? ya bende öyle sanmışdım ki, giden arkadaşımızın ismi nurcandır.söylediğin için teşekkür ederim.elvira.

09-01-2016 18:30 !! ++

Sungurlar Yorum yaa kizlar samanyolu dizileri fox ta yayinlanacakmis sungurlarda tabi ama sogrumu yanlismi bilmem

birsen (eyser) • 09-01-2016 13:20 !! ++

Sungurlar Yorum herkese merhaba ,evet ya nurcancım neden gidiyorsun, bizde seni çok seviyoruz ,amma gitmenin nedeni ne? elvira.

08-01-2016 13:51 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaslar ben serdarin hangisini sevdiyini hic kafam almiyor meryemede nazayada iyilik yapdi ancak ortada bir sey yok o onceden hep leylayi severdi o yuzden bir tek icinde leyla vardi ve vatan sevgisi amma simdi degisdi qliba tamm unutmadi leylayi amma meryemede nazayada uzuldu amma hangisini sevdigini kafam almiyor ben nazayida meryemide cok seviyorum ikisininde mutlu olmasini istiorum ve ekip 1 seven birde sungurlar sevenler cok tsk ederim iyikide varlar :) bende cok ozledim dizimizi ben inaniyorum ki yeni bir diziyle baska kanala kecicekler inaniyorum buna zaten serdarin kendiside samanyolu kapatilmamisdan once iyi seyirlerde soylemisdi sungurlar final oldu cunki yeni bir proje ile cikacaklar cobuk baslasin.haberdede samanyoluna supriz yapacaklarini soyledi simdi stv kapandi insallah baska kanalda yeni diziyle cikacaklar sungurlar guzeldi yinede hic olmazsa yeni diziyle girsinler bunlari yazan azeri :((

07-01-2016 19:47 !! ++

Sungurlar Yorum şahsen ben en azından bu aralar ser💞naz ,sermer konuşmak istemiyorum niye bilmiyorum ama böyle daha çok üzülüyorum daha çok dizimizi hatırladikca içim bi tuhaf oluyor dilarami cook özledim:(((ama ne yazikki geri gelmiyor
nurcanim beni yanlış anlama tatlım madem siz konuşuyorsunuz bnde herkese uymak zorundayım ama bnm dicektim fazla bişeyim yok ben herzaman sonsuza kadar ser💞naz diyorum vazgeçilmez ask💖💖ve benm inancım eminim serdar da naza mı seviyordu sevmese ydi o vuruldugunda o kadar korkmaz di ben eminim aynı nazam gibi serdar da onu seviyor
#...ser💖naz

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 06-01-2016 18:05 !! ++

Sungurlar Yorum selam arkadawlar bende sungurlarimi , meryemimi cok özledim :(nurcan o sahne hangi bolumde? ben hatirlamadimda:( unutmadinsa bolumu soyleye bilirmisin?

😊☺ ESMER • 06-01-2016 16:45 !! ++

Sungurlar Yorum evet ya, bende tüm bolümlerini izlemişdim, amma boyle bir bolümü hatırlayamıyorum. doktorda çok komik çok güzel rol oynuyor. amma bir tek doktor değil, hepisi :serdar da, naza da celil de, emir mete de hatta meryem de . ekip1 'e de yorum yazıyorum, amma kimse yok. elvira

06-01-2016 16:14 !! ++

Sungurlar Yorum evet sungurlari sevenlerini sizi cok seviyorum ben hatirlamiyorum amma tum bolumlerine bakmisim ben hepsine sadece unutdum guzel olmali evet sungurlarin icinden en komigi doktor bizi cok gulduruyor iyi ki de varmis sungurlar cok seviyorum olari onlarsiz bir gun yasmamak istemiyorum :)

06-01-2016 15:41 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar sungurcanlarim en guzel sayfam:))arif prnepesow arkadas ben `meryem` degilim en buyuk faniyim meryem`in
ya ben sungurlari ozledigim kadar arkadaslarimida ozledim:( ne gunlerdi esgiden bi heyecanla girerdim 1 saatligine kayb olusuma uzulurdum ve ozletirdim:(( ne gunlerdi ama simdi benburdayim hicranim nerdesin doktorumun en guzel fani cok ozledim:( nurcum,famircim,zahra bablacim ,zeynebcm ismini unutduklarimda var simdi:(
sermeri,sernazi tartismalarimizi ozledim ya tartisma derken atismalarimizi kim tartismalari ozlerki kim?bizden baska kim ozlerki cunki,biz gercekden heyecanla savunuyorduk cunki,ben cok sevdim,cunki ben kalbimde his ediyordum mervemi:((cok ozledim yaa
bi kisa bi sahneyi hatirlatiyim hatirlayan varmi?
serdar,doktor ve meryem 3 bolum bi arabada,serdar ve meryem arabanin arkasinda
meryem serdara neden bni kurtardin neden silahi atdin yere diyor,arkadaslarin icinmiydi?
serdar bi mendil cikartiyor,hayir mendil icindi diyor:)) meryem utangacligindan doktora arabayi dayandir diyor catdikburasi diyor,bide oyle bi heyecanliki:))ahh bayilmisdim onun heyecaninina:) hemancik dusuyor meryem arabadan serdarda arkasindan gidiyor ,meryem yuzune bakamiyor utangaclikdan:))serdarda belke bi gun olur bnde severim seni diyor:))
doktorda meryeme yenge diyor guluyor:) meryem yine utaniyor gidiyor serdara diyorki ne dedim simdi ben,serdarda gidiyor, isde en sevdigim kisim,`doctor diyorki yaaha ahhahhh ask olmus bunlar:))need guzel sahneydi ezber yapdim:)izlemekden :))

NurcaN • 06-01-2016 15:35 !! ++

Sungurlar Yorum selam kızlar :)
dizimiz de hala haber yokmu ben dizimizi çoközledim ya:(
pelincim nurcancım şarkılar iiçin çok teşekkürler dinleyeceğiz şefkat tepenin sezon finalinde çalan şarkı varya adlı tümden kovulmuştu o şarkıda çok güzel
artık dizimiz başlasın rüyamda bile başlayacak diye haber almıştım rüyamda samanyolu açılmış ama dizimiz 12 sonra başlıcaları bende çok sevindim yeterli başlasın ben her türlü izlerim diyordum hemen kızlara haber verim yanı sizlere sonrada kızlar benden önce almışlardır diyordum rüyamda geşke gelçek olsada
dizimiz başlasa sungurlar gibi dizi yok
artık tv bana bomboş geliyor bu özlem bitsin
neyse işletim çok var tekrar gelmeye çalışacağım
canlarım

tek kelimeyle özledim…€mine • 05-01-2016 23:41 !! ++

Sungurlar Yorum salam arkadaşlar sungurlr dizisi beyaz tv de başlaya biler ucunku beyaz tvde eveler samanyolundaki sakariya firat dizi beyaz tv gedir oda sungurlar kimi dizidi

(_*Samir_*) • 05-01-2016 17:36 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar:)yeni gelenler his gelmissiniz:)ya ever hatirliyorum bn her sahnesini :((
meryemimi ozledim of bits in bu isgence ayrilik:((

NurcaN • 05-01-2016 11:56 !! ++

Sungurlar Yorum ayyy hani izledinizmi bilmiyorum ama nasil geldi celili kopekler yedi ama sahinde serdar abiler yuzunden kurtuldu yoksa sahinin parcalari yerlerdeydi ıııııyyy bidem bulandi sabah sabah ya he bu arada iyi gunler demeyi unuttum

05-01-2016 10:23 !! ++

Sungurlar Yorum sunqurlari rutven bir kanal alsin foxda olmicaq bizzat kendim aradim arkadaslar birsey yapalim
memmed azerbaycanli

04-01-2016 22:34 !! ++

Sungurlar Yorum inşallah nurcanim umarım başlar
cnm döngel leyle türküsü için şarkıcıya gerek yok youtube ye sungurlar döngel leyle yazarsaniz geliyor resim olarakta aslı ve şahin in resmi çıkıyor ben hep ondan dinliyorum
herkese iyi geceler...💖💖💖

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 03-01-2016 23:41 !! ++

Sungurlar Yorum iyi aksamlar gecelerimin yildizlari:)selam pelinim ,esmerim,eminecm,anonimler:)evet iki tane birisi
`sinem erguclu*kapanmaz yaralar`biriside don gel leyli sarkiciyi unutdum,sezon finali sungurlar yazsan gelir:)
bn inaniyorum basliyicak dizimiz insallah`amin

NurcaN • 03-01-2016 23:35 !! ++

Sungurlar Yorum iyi gunler sungurlar men turkmenistanly ismim saidjan bande sungur olmak isterim jan kurtarmak isterim ban 17 yasymda aktiyor olmak gownumde bar rabim buyuk ban ona hep dua ederim ya rabim sen bana sungur olmagy yardim et allahym

03-01-2016 19:50 !! ++

Sungurlar Yorum selam arkadaslar. hala dizimizden haber falan yokmu ya baslayacakmi? cook ozledim. bide eminecim cook tsk sarkni soyleyenin ismini yazdigin icin cook tsk

kirgin cicekler & gul • 03-01-2016 16:28 !! ++

Sungurlar Yorum eminecim sezon finalinde serdar ve naza nın düğününde çalan türkü döngel leyle diye bir türkü ben çok seviyorum o türkuyu ama nurcanim in bahsettiği o mu bilemem
yaaa ben tüm sungurlar i en çok ta ser💕naz aşkını çoook özledim artık başlasın yaa

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 03-01-2016 15:44 !! ++

Sungurlar Yorum ben buldum istersen soyluyum kapanmaz yaralar yaz gelicek yaninada sungurlar yazmayi unutma adi kapanmaz yaralar:)

03-01-2016 11:07 !! ++

Sungurlar Yorum herkese selam canlarım
aramıza yeni kişi gelmiş elviracım hoş geldin
bugun günlerden sungurlar nazam sernaz aşkı demegi çok özledim şimdi dizimizi bekliyor olsaydık
ben dizimi cok özledim ya artık başlasın bu kadar güzel diziyi neden kabul etmiyorlar kanallar anlamıyorum artık bu hasret bitsin sungurlarımı çok özledim çok özlyenice bakıyorum kulaklığı sağlayan sağlayan sungurların müziklerini dinliyorum. ilk önce celil gitti ama yerine gelen celilide çok sevdim
sonra adlı ve şahin gitti şimdi ise hepsi gittiler
ben dizimi izlemek istiyorum ya
nurcancım sezon finalinde çalan şarkıların ismi neydi bende dinlemek istiyorum

tek kelimeyle özledim…€mine • 02-01-2016 20:20 !! ++

Sungurlar Yorum evet hosgeldin aramaiza benimde hep aklimda kaliyor hic aklimdan cikmiyorlar cok seviyorum sungurlarla ekip 1:))

02-01-2016 20:11 !! ++

Sungurlar Yorum ya sungurlar ne zaman başlayacak.sürekli bizi kandırıyorsunuz. ya çıksın artık bir tek dizim vardı o da bitti dilara büyük bayraktarı çok özledik
dilara büyük bayraktar fanı
rümeysaaa...

02-01-2016 17:36 !! ++

Sungurlar Yorum selam sungurcanlarim..ben umudumu kesmek uzreyim artik..bitse bile aklimda hep guzel bir dizi olarak kalmaga devam edicek ..imza mervenin sonsuza kadarki hayrani esmer

😊☺ ESMER • 02-01-2016 17:18 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar bitanelerim:)nurcum bnde yazarken hatirladim agladim haatta:(sagol canim benim:)
pelinim olsun bnde kopya yapiyorum zaten :)
yani gecmisi yazmak cok isterim ama hatirliyoruz oda bana iyi gelmiyor:(
hos geldin elviracim:)haklisin ama dizimiz icin umutlanmiyin derim:(
#anlaganistnurcan

NurcaN • 02-01-2016 14:24 !! ++

Sungurlar Yorum evet hangi kanalda olursa olsun farketmez ben habere bakktim yaziyordu sungurlar yeni bir isimle baska tv de olmaya hazirlaniyor

02-01-2016 11:06 !! ++

Sungurlar Yorum hoşgeldin elviracim haklısın bencede ekip 1 ve sungurlar 1 numara yani illa stv de olması da gerekmiyor bence herhangi bi kanalda da olabilir yeterki başlasın dilarami çok ozledim:((

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 01-01-2016 22:45 !! ++

Sungurlar Yorum merhaba ben azerbaycanlıyım , adım elvira .benim aklım hala almıyor ya böyle güzel bir diziyi nasıl yayından kaldıra bilirler? bir tek sungurlar değil ekip1-i de ben bu dizileri kaç sezondur izliyorum. bunların fox tv' e geçmesi de yalandır. amma her iki diziyi çok özledim .ekip1 ve sungurlar 1 numara.

01-01-2016 20:06 !! ++

Sungurlar Yorum gunaydinlar:)eminecim ivit karistirdim ben sezon finaldeki iki sarkidan birisini soyledigini sandim dugundeki onu soyluyorsun sandim ,ama iki sarkida ser*mer`sarkisiydi birisi meryem sarkisi ,biriside ser*mer sarkisiydi serdar naza evlenirken caliyordu sarkida don gel diyordu meryemde gidiyordu:((
pelinim hos geldin:) buaralar sensiz olmaz:(
dizi tam olarak final olmadiki bilemeyiz ne olucagini ser*mer olucakdi bnada kalirsa ,serdar meryemin sucsuz oldugunu ogrenince cok pisman olucakdi flan ser*mer deydi sira:))
sezon finaldeki meryem sarkisi ni her vakitde dinliyorum `cekilmez acilar`:(
#sermer
#pelnur
#sungurcunurcan

NurcaN • 01-01-2016 13:07 !! ++

Sungurlar Yorum herkese selam canlarım
nurcancım ela gözlüm şarkısı sernaz ait sen karıştırıyordu galiba canım
hem ela gözlüm şarkısında dönemde gel diye bir söz yok canım bence sen başka şarkıyla karıştırıyordu ben
nazanın vvurulduğu serdar nazanın elinden tuttuğu saçını okşadıgı sahnede çalan şarkıdan bahsediyorsun
sen galiba sezon finalindeki şarkıdan bahsediyorsun he burada o şarkının adı neydi bende dinlemek istiyorum
keşke sungurlarımız başlasaydı ben onları çok özledim şimdi dizimiz bitmeseydi neler olacaktı acaba
bence biz tahminlerimizi yazalım hem dizi hakkından konuşuruz şimdi dizimiz olsaydı bu soğukta hiç kendilerini düşünmeden diziyi bizim için yetiştirmeye çalışaktı hemde dağlar genelde çok soğuk oluyor kıyamam ben onlara hem soğukta çalışıyor çok güzel bir bölüm koyuyorlar ortaya bu yüzden sungurlar değerli öteki dizilerin şartlarından çekimleri zor ama en güzel dizi bizim dizimiz ben öteki dizileri izlerken ken bir zaman sonra sıkılıyormu ama sungurlar öylemi zaman geçiyor yetmiyor bile sungurların her oyuncusu orda çalışan köşeler çok kıymetli
ben sadece sungurlarımı istiyorum bir insanın kalbini alırsanız bu insan nasıl yaşar bizim kalbizi aldılar biz yaşamıyoruz işte kalbimi geri verin dizimiz başka kanalda istiyorum samanyolu kapandın ben dizimi istiyorum ben o karakterleri geri istiyorum
neyse diziye dönüm bence dizimiz bitmeseydi serdarı aglamaına göre sernaz aşkı olacak gibi geliyor
beli emir ve elif evleneceklerdir emir oradan çıkacaktı
meryemin gizli görevde olduğunu öğreneceklerdi ama
bunlar birgün olacak inşallh ben hala dizimizi beklicem yıl başını kutlayan varmı biz kutlamıyoruz
çok günah ama yeni yıla girmek güzel ama sungurlarsız girmek hiçte güzel değil
sungurlarımı asla unutmayacağım nazam bitane
bende naza gibiyim aslında naza çok duygusal bunu göstermiyor başka birisinin hayatını kurtarırken dilan öldü bu nazanın suçu değil barı o sevenler mutlu olsun diye kendi hayatını hiçe atmıstı

tek kelimeyle özledim…€mine • 31-12-2015 14:33 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaslar sungurlarla ilgli haber varmi

31-12-2015 14:32 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaşlar sungurlar iki aralık cumartesi başlıyor sakın kaçırmayın

30-12-2015 20:34 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar kalbimi heyecan yapan insanlara ve en bi icden sevdigim sayfama:))yarin yeni yil kimse yok burda:( ben ve biz yeni yilda sungurcanlarimizi gremiyecegiz ama ben icimden bi seyler geciyor geride kalan 2015 de yasadiklarimizi ozet gecmek istiyorum..
ben ilk burda tekdim cok gucsuzdum her kes ustume geliyordu merveciydim diye:)ama her zamanda cok gucsuz olsamda ben hep mervemi savundum ugruna birilerini uzsemde ,tartissamda,ceza alsamda korudum cunki ben kalbime `anlaganist`ekledim,cunki ben cok sevdim onda kendimi gordum ona yazilan kotu bi soz,bana yaziliyordu cok seviyorum milyonlarca kez yaza bilirim `merve`benim kalbim *
ve sonra her kesle anlasdik sevdiniz beni ,bende size sevdim ailem gordum hep bi yere gitdigimde hep aklimdaydiniz,simdide oyle bazilariniz yok ama cok merak ediyorum hep cagirinca sesimi duyarsiniz `simdide duyarmisiniz`:(
evet cok kavga etdik ilk nazacilari hic sevmiyordum,hatta hep kavga ediyordum bu `sungurlar` sayfasinda bi iki kisiyi cikarsam her kesle kavgayla basladim `pelinim`le kavgami hic unutmadim ama simdi cok seviyorum naza fanlari icin nazayi bile sevdim azcikda olsa:)
`sungurlar`ekibi koydum ismimizi gurup777 size seviyorum hepde sevicem *
ilk meryem `i gorusum biliyormusunuz ne dedim ya bu sahin dedim sonra kaslarini gordum ofya sahin degil kiz bu sonra yuzunu acdi bna sanki yillardir tanidigim bekledigim bi kisi gibi geldi,serdarla ilk karsilasmasi o saskinligi anlatilmaz bi seydi ,bkislari ve ask sir`i ben onda kendimi gordum ,sonra tanidim onu cok sevdim kalbini anliyicak,bi bakisiyla bile anlarim onun halini cok seviyorum :)
ve her kese,mutlu ,huzurlu,saglikli,her daim iyi ola bilecegimiz,yuzumuzden gulus eksk olamayacagi bi yil diliyorum .. mutlu yillar sungurcanlarim

NurcaN • 30-12-2015 13:56 !! ++

Sungurlar Yorum herkese selam bakıyorum sitemiz bomboş ben ceza aldığım için yaşamıyorum inşallh yorumum yayınlanır
dizi hakkında haber yokmu yaa ben bir yazı okumuştum sungurların yönetmeni söylemiş sungurlar foxta başlamıcak ama siz fox haberine mesaj atın yazıyordu ama ben atmayı bilmiyorum ya
gülcüm ele gözlüm şarkışını yovuz bingöl söylüyor bende var şarkısı naza ve sernaz sahnesinde çalıyordu
dinliyim sernaz aşkını hatırlıyorum
keşke başlasada melekleeimize kavuşsak :(

tek kelimeyle özledim…€mine • 29-12-2015 21:09 !! ++

Sungurlar Yorum selam arkadaslar fox tveni mesaj yagmuruna tutun fox alacak sungurlari lutfen arkadaslar!

29-12-2015 15:27 !! ++

Sungurlar Yorum merhaba ,kızlar ben azerbaycanlıyım adım elvira. dizimiz kesin olarak bitmişdir ve fox tv'e geçmesi de yalan. sungurları ben de çok özledim en çok da nazayı. ekip1 'i de özledim . hep ekip 1 in müziklerini dinliyorum. amma oda bitti.

29-12-2015 14:49 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar,nisacım hoşgeldin aramıza
eminecim merviş her haliyle tatlı:)
hakikaten bende çok özledim,neler olacağını merak ede ede,diğer sahnelerde neler olacağını merakla beklerdim,kısacası cumartesi günleri boş kaldım..nur777

27-12-2015 00:42 !! ++

Sungurlar Yorum iyi akşamlar kızlar
ben dizimizi çok özledim yaa anlatan artık başlamasını istiyo um sungurlarsız olmuyor ya
pelincim eskiden hep birlikteydik ama yine birlikteyiz dizimiz ara verdi diye gelmemezlik yapmıyorum çok işin var o yüzden ben sadece dizimizi istiyorum tüm sungurlar benim canım nazayı doktoru serdarı celili meryemi çok özledim bazı bilgiler okuyorum
bir dizi başlıcak diyor bir başlamıcak diyo
foxta başlıcak diyorlar şimdide kanal d başlıcak diye okudum dogrumu bilmiyorum g ocok dizimiz kanal d başlıcak yazıyor yönetmen değişti yazıyordu dizinin şarkıları konusu değişti yazıyordu ve yeni oyuncular geldi yazıyordu eğer bu doğruysa ben dizimizin konusunu değişmesini istemiyorum. müziklerinine değişmesini istemiyorum
serdar da trt1 bir dizi vardı ismini unttum orda oynıcak yazıyordu allahım inşallh doğru bilgi degildir sungurlar resmen sağlıyor ya ben dizimi istiyorum başka bişey istemiyorum

tek kelimeyle özledim…€mine • 25-12-2015 21:04 !! ++

Sungurlar Yorum sungurlar çok guzel. inşallah davam eder.

25-12-2015 18:32 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar,arkadaslar nasilsiniz..ben nisanur sungurlari severek izliyordum.fakat bitdi! neden ki.. anlamiyorum.dizilerin hepsi bitiyor.izlicek dizi kalmadi.ya keske baslasa da izlesek.hani fox'a gecicekti..? ya lutfen gecsin dizide meryem cok tatli kiz.cok guzel cok severim.ama naza da guzel hele gozleri.yesil-yesil:)) sizce arkadaslar sernazmi? sermermi? bence sernaz:)

💔Unutdum Diyerek Bir Kendimi Kandiriyorum💔Nisanur..💔 • 24-12-2015 23:51 !! ++

Sungurlar Yorum aynen nurcanim sungurlar i çook özledim özellikle de dilarami off:(((resimlerine bakıp duruyorum yoksa başka türlü goremicem onuu 💔
ne güzel geçen yıl dizimiz vardı buralar dolup taşıyordu ser💕naz dan ve sermer den konusuluyordu dizimiz in gelecek bölümünde ne olacak diye sohbet ediyorduk ama şimdi kimse yook zeynep vardı bi aralar sen giderken 4-5 günlüğüne yurt dışına gidicem diye gitti bi daha da gelmedi :(( halbuki bu sitede eminecim nurcanim dilaracım hicrancim nazlıcim esmercim ve daha saymaya unuttuğum arkadaşlarım varsa kusura bakmasın lar hep beraberdik şimdi bazen geliyoruz bazen gelmiyoruz ne aci:((
umarim en kisa zamanında dizimiz başlar ve sermer fanları meryemine ser💕naz fanları da naza sina daha doğrusu naza ma kavusuruz

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 24-12-2015 23:34 !! ++

Sungurlar Yorum iyi aksamlar💁pelinim tutamazki:(hicranim buralardayim gelib gidiyorum zaten kayb olsam 1,2gunluge giremiyorum bos vakitlerimde burdayimda kimse yok.. hosbulduk nur kardesim😘
aynen eminecm ama esgiden sungurlar vardi:(( simdi kesmeselerdi son iki gun diye havalardaydim:((
yapicak bi sey yok sizlere kotu haberim olucak simdi yazmiyorum zamani geldiginde yazicam:(
#sungurlarefsanesi
#meryem
#sermer
koruyucumelegim
nasilozlemvarkalbimde:((

NurcaN • 24-12-2015 23:14 !! ++

Sungurlar Yorum günaydın kızlar 13.42 yazan benim telde sorun oldugu için yazdıklarım karışıyor evet eminecim bende sungurlarımı özledim sungurlarımızı istiyoruz sesimizi duyun artık nurcanım fasla kaybolma cnm famircim hoş geldin nerelerdeydin hicran777

23-12-2015 12:03 !! ++

Sungurlar Yorum selam kızlar ben geldim
evet eskiden burası dolup taşıyor bende fazla gelemiyorum çok yogunum hemde ceza almışım galiba
ben dizimizi okadar çok özledim ki anlatılacak değil yaşanması lazım sizde yaşıyorsunuz
inşallah başlıcak dizimiz lütfen başlasın bu dizi bitmez
bu dizi bitane ya öteki dizileri izlerken bir zamandan sonra ssıkılıyormu ama sungurlar öylemi zaman yazmıyor keşke 5 saat olsa diyorum sungurlarımı bize geri verin ya

tek kelimeyle özledim…€mine • 22-12-2015 15:52 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar canlarım kandiliniz mübarek olsun canlar kimse yok yine of of dizimiz olsaydı herkes burda olurdu sungurlardaki general ilişki durumu karışık a gelmiş dizimizi izlemiş gibi oldum

22-12-2015 14:42 !! ++

Sungurlar Yorum dizımız fox kanalında cıkmayaçakmı yoksa kıraz mevsımı bıtelı hemen 2 flan oldu baslasın artık

NuR !c!nd£ ¥@t k@lb!m b£n k@t!l!n! CoK §£^d!m • 22-12-2015 06:18 !! ++

Sungurlar Yorum ewet nurcanim aynı sungurlar i izlediğimiz gibi ama hiç bir şey onun yerini tutamaz:(((

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 21-12-2015 23:40 !! ++

Sungurlar Yorum iyi aksamlar 💁 ben dizimi ozeledim ya gercekden cok ozledim 😔 buraya girdigimde daha cok ozluyorum , onun icinde bu sure buralarda olmak istemiyorum:(( off bu nasil kalb yurek acisi nasil baglanmisim dun illada 'sungurlar' izlemek istedim ama yok isde:(( birisi bani inandirsin bitmesine boyle beklemek bana uzak seyler azda giriyorum sayfaya biraz sorunlarim var kotu halimi buraya yansitmak istemiyorum:((
hos geldiniz emine ve nur '
anonimcim o aciklama sakaydi zaten sonrasinda sakaydi diyor 'mert kilinc' ama saka gercek oldu :((
vay arkadas her kesde 'gurkan gunal'fani cikti hep beraber izleriz o zaman

NurcaN • 21-12-2015 20:25 !! ++

Sungurlar Yorum sungurlari çoook seviyorum keşke bende oyuncu olsaydim sungurlarda oyuncu olsaydim ama malesef her dilegimiz kabul olmuyor ??

21-12-2015 16:28 !! ++

Sungurlar Yorum geçen sene bu sayfayı açtığımda bir sürü yorum olurdu oku oku bitmezdi ama şimdi hiç yorum yok.bu kadar güzel bir diziyi nasıl final yaparlar hala aklım ermiyor..nur

20-12-2015 18:24 !! ++

Sungurlar Yorum selam canlarım nasılsınız
sungurlarsız bir cumartesi daha keşke bu gün günlerden sungurlar diyebilsek ben dizimi çok özledim başlasa başlasın artık dayanamıyorum dün sungurlarımı müziğini dinlerken ağlayarak uyudum
bu hasret bitsin artık sungurlarım başladığı gün sungurcanlar için bayram olacak inşallh ta başlayacak
ben bu oyuncuları bu dizide tanıdım bu karakterlerde sevdiğim başka dizilerde görmek güzel olur ama
ben sungurların karakterlerini istiyorum naza naza olarak kalsın aynı şekilde serdar doktor celil meryem
olarak kadınlar istiyorum
kızlar ben de gürkan günal hayranıyım o diziyi bende gördüm güzel diziye benziyor
keşke o dizide yağmur ünde olsa yada yetim gönüller hiç bitmeseydi ama final güzeldi sonunda kavuştular
sungurlar bitkiler diyor barı dizimiz tarım kalmasıydı
sungurlarsız yakışır bir final yapsalardı
ama dizimiz bitmedi başlıcak bende beklicez meleklerimi

tek kelimeyle özledim…€mine • 19-12-2015 18:14 !! ++

Sungurlar Yorum katılıyorum nurcanim çok seviyorum gürkan günal ı bencede çok yakışıklı ama dediğim gibi günü ve nasıl bişi olduğuna bağlı çık sevsemde inşallah yetim gönüller gibi bişeydir fragman çıkmış mi ismi ne

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 19-12-2015 15:23 !! ++

Sungurlar Yorum kalb hirsizim gerceden sendemi hayranisin:)cok sevindim ya beraber izleriz gunu belli degil belli olunca yazarim ama kesin starda ben fragmani sevdim `gurkan yetim gonullerdeki` gibi:)cok yakiskli bayiliyorum gulusune :))
~fovergurkangunal

NurcaN • 19-12-2015 15:04 !! ++

Sungurlar Yorum gerçekten mi nurcanim ay çok sevindim bende g.günalin hayranıyım ama diziyi sevmesem veya pazar ve cuma günleri olursa izleyemem maleseff

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 19-12-2015 14:59 !! ++

Sungurlar Yorum zeynebcim hos geldin :)famircim sende :)bizlerde sizleri ozledik zeyneb cokdandir uyelisin guncelesene bilgilerini:)ya bide yakinda `gurkan gunalimin` `goc zamani` dizisi cikiyor star tv ede burda gurkan fanlari cok bilmeyenler icin yazdim:)

NurcaN • 19-12-2015 14:56 !! ++

Sungurlar Yorum ola bilir dogruda ola bilir 08:39 yazan amma iyi seyirlerde bakmisdim eyer sizde baktiysaniz mert kilic soylemisdi ki sungurlar final olucak cunki yeni dizi baslayacak haberdede mert kilic soylemis iyi seyirlerdede haberdede yaziyordu samanyoluna supriz yapacaklardi oda kanal baglandi belki yeni dizini baska kanalda cekerler diye dusunuyorum bende bitmesini istemiyorum sungurlarin ayrica sungurlarla ilgili bir haberde yok ekip 1 lede lutfen haberi olan varsa cevab yazsin ekip 1 le sungurlari cok ozledim:((

19-12-2015 10:10 !! ++

Sungurlar Yorum gunaydinlar:)nergiz sen hep yalnis haberler yaziyorsun ve oyle bi sey yok.. `mert kilinc` suan yilbasina hazirlik flan arkadaslariyla takiliyor ,yani mervemde oyle:( uzgunum ama baslarsa bile cok gec baslar ve ben cok ozlesemde alisdim ama ben mervemle bu kadar ayri kalmak istemiyorum insallah baska projelerde daha guzel gorurum:))bitdiyse keski bitdi deseler umutla beklemek cok zor:(

NurcaN • 19-12-2015 09:39 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaşlar mrba sizi çok özledim kanal kaldırıldıktan belli hiç bu siteeye girmek iztemedim ama neyseki dizimiz başlıyor...çok şükür sezon finali olduğunda bile bu kadar çok sabırsız olmamıştım..neyse dediğim gibi sizi çok özledimmm...famirrr

....KARMAKARIŞIK~~.....FAMİRRRR...... • 18-12-2015 20:20 !! ++

Sungurlar Yorum uzgun canlarim guzel haber vermek isterdim amma biti dizimiz kesinlesti bu haber
mert kilic yeni dizide cekimleri baslamistir artik
ben turk nergiz

18-12-2015 17:46 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar:)nasilsiniz ben baya yogunum nete sungurlar basliyormu diye bakdim simdi yok daha bence baslamaz bilmiyorum ya aslinda ozledimde diyemiyorum, ben bi seyleri istiyince cok olmuyor nedense ozledim demsesem belkede baslar:(ama hep belkede belkeler bitsin artik ama oyuncular daha baska projelere bas vurmuyolar baslar insallah:)bi tek yagmur un kirgin ciceklere gecmis:(
eminecim hos geldin canim ve hosbulduk,hicranim cezam vardi canim seni baya cok ozledim yetkimde yok yorumlarini aksamlar gorucem canim :(hep buralarda ol,nurda kayb oldu dizimiz olmayinca buralar pekde sesiz olmus:(

NurcaN • 18-12-2015 10:22 !! ++

Sungurlar Yorum herkese selam ben geldim
ayyy internet yoktu bir türlü gelemedi yaaa
dizimiz şimdi finalmi oldu yaa inanamıyorum böyle güzel dizi final olmaz filan bile olmadan bitti dizimiz
böyle finalmi olur ben dizimi istiyorum sungurlarsız yaşamıyorum onları çok özlüyorum canlarım oonlar benim başka projelerde görmek iistemiyorum da
hayni dizi haynı konu ve aynı karakterleri istiyorum
ben hala dizimizi bbeklicez bes etmiyecem
nurcancım gelmişin hoş geldin hicran sende hoş geldin
gelçekten sitemiz bomboş yaaa
sungurlarsız hayat geçmiyor

tek kelimeyle özledim…€mine • 17-12-2015 21:28 !! ++

Sungurlar Yorum selam kızlar dicem yine kimse yok nurcanım senin yorumunu görmedim sonra gördüm fasla kaybolma buralardan bende çok istiyorum sungurlarımın başlamasını hemde çoookkk sungurlar final olsada onlar bizim kalbimizde daima eminecimde yok ben kaçar öpüldünüz hicran 777

16-12-2015 17:02 !! ++

Sungurlar Yorum selam canlarim vazgecemediklerim:) hicranim geldim nasilsin tatlim:)emine ,zeyneb hep burdaydiniz yoksunuz sayfa bom bos kalmis:(selam esmerim ,pelinim:)dun bi haber cikmis sungurlar foxsa gecdi diye ama bu gunse gercegi yansitmiyor diye haberler cikmis:( yalanladilar haberleri yani `sungurlar` cok dikkat cekici bi dizi surekli haberler cikariyolar inanmayasiniz diye yazdim gercek olunca ,yani bi gun baslarsa ben yazicam suan icin bi gelisme yok:( `mert kilinc` her hangi bi aciklama yapmadi oda yalnis bilgi

NurcaN • 16-12-2015 16:29 !! ++

Sungurlar Yorum sungurları fox kabul etmemiş ta başından beri bugün açıklıyo bide hiçbir kanalda istemiyormuş böyle çok sevilen bir diziyi 1hafta çıkmasa tlvzyonu kırasım gelirdi şimdi hiç yok sungurlarım kahretsin canım çok sıkkın.

16-12-2015 14:53 !! ++

Sungurlar Yorum bencede baslamayacak amma yiinede yuzlerini gorelimde amma keske bitmeseydi cok uzuldum ancaq yeni dizi baslayacak insallah baslar ve guzel dizi olur.

16-12-2015 12:35 !! ++

Sungurlar Yorum burdaki herkeze selam eminim okudukdan sonra hepiniz uzuleceksiz ama bu gercek bir haberdir serdar merdin basin mehsublarina verdiyi aciklamaya gore sungurlar dizisi final yapti ve onun yerine baska bir proje ile ekranlara gelecekler sunqurlar bitdi

15-12-2015 15:37 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar evet bnde cok ozledim hemde cok ozledim 1 ay oldu hala baslamadi ,bnce cok zor baslamasi ben hep diyordumda kimse inanmiyordu nerdesin anonim arkadas hani insanlarin kafasini karistiriyordum , ben kimse umutlanmasin diye gercekleri yaziyordum her kesden cok ben istiyorum baslamasini melegimi goremiyorum cok uzgunum :((

NurcaN • 15-12-2015 14:39 !! ++

Sungurlar Yorum selam arkadaşlar. dizimiz baslasin artik nolur sungurlari özelliklede meryemimi özledim biran once başlar inşallah

😊☺ ESMER • 15-12-2015 14:10 !! ++

Sungurlar Yorum ben bu diziyi cok ozldim yeni sunqurlar tmi ya hangi kanalda yaymlanacaq ya hocam gostrcag yeter artiq versner fox tv izlycyux beklyorum bu dizisi sunqurlar cok sevyorum devam etsner

14-12-2015 21:40 !! ++

Sungurlar Yorum sungurlar başalsın kordongelsin

14-12-2015 09:05 !! ++

Sungurlar Yorum hababam sinifi merhaba fox ta cumartesi baslayacak peki o ne zaman final olucak ki sungurlar baslasin off ya baslasin artik pikdim peklemekden amma dayanicam.
arkadaslar uzgunum amma sungurlar dizisinin yerine baska dizi kecicek qaliba ben baktim 2015-2016 haberi sungurlar final yapti ve onun yerine basqa dizi cekicekler birde sadece ben bunu haberden okumadim iyi seyirlerde eyer baktiysaniz mert kilic bir sey soylemisdi ben bakmisdim o bolumune iyi seyirlerin soylemisdi ki sungurlar final olucak onun yerine yeni bir proje cekicekler ve haberdede zaten mert kilic soylemisdi ancaq adini soylemediler cunki supriz yapacaklarmis o yuzden zaten benim soylediyime inanmasanizda iyi seyirlerin o bolumunu izleyin mert kilic soyledi kendisi uzgunum bende boyle olmasini istemezdim sungurlar bitmeseydi keske amma baslasinda yinede hangi dizi olursa olsun baslasin da yinede yuzlerini gorelim bu yeter beni kotu anlamayin bende yeni dizi cikmasini istemezdim sungurlari isterdim amma yapicak bir sey yok kanalda zaten fox ta baslar yani bilemiyorum artik kanali keske yeni dizi olmasaydi birde eyer sungurlar bitmeseydi neden elif kecsinki kirgin ciceklere amma o sungurlarda olmedi bu yorumu okuyana ve anlayaana simdiden tesekurler :((
inanin cok uzulerek yazdim bu yorumu bunu yazan azeri arkadas

13-12-2015 18:14 !! ++

Sungurlar Yorum sungurlarsız 4. hafta
yaaa artık dayanamıyorum başlasın artık neden başlamıyor dizimiz fox tivi ile anlaştıysa ben dizimi çok özledim aklımdan çıkmıyor bu dizi beni çok etkiledi yaaa cuma günü düğüne gittim gitmiyecektim zorla götürdüler gelin ve damat dans ederken serdar ve naza aklıma geldi zaten hep aklımda kendimi tutamadım yaa gözlerim doldu niye sungurlar mutlu olamıyor yaa hep sevdikleri ölüyor
artık mutlu olmayı hak ediyorlar ben onların üzülmesin dayanamıyorum onlar can can inşallah dizimiz başlıyınca hiç üzülmezler hep mutlu görürüz onları
şimdi biz yeni bölüm hakkında konuşuyor olacaktık yaaa inşallh bu birgün olacak ben buna inanıyorum

tek kelimeyle özledim…€mine • 13-12-2015 15:33 !! ++

Sungurlar Yorum eyer bu gün dizimiz olsaydi,şimdi tel karşisinda diyilde ekran karsisinda olurdum merakla heyecanla.ve elimde telefon digilde tv kumandası olurdu.neyse hic deyilse simdi yapamadiklarimi gelen hafta edirdim amin
ederdim digilde ederim inşallah

😊☺ ESMER • 12-12-2015 22:49 !! ++

Sungurlar Yorum selam arkadaşlar cok isterdim ki,bu gün sungurlar günu bu gün sermer soylemek isterdim ama ne yazik ki,soyleye bilmiyicem inşallah gelen haftadan söyleye bilmediyim kelimeleri söylerim amin.

😊☺ ESMER • 12-12-2015 19:16 !! ++

Sungurlar Yorum selam guzel oyuncumuz yakiskli canim gurkan gunal yeni dizidedir goc zamani en sevdiyim oyuncular var bu dizide kesin mi kesin tutar bu dizi
ben turk nergiz

12-12-2015 18:33 !! ++

Sungurlar Yorum super nazanin resmi uzgunum amma fox ta baktim bugun baslamiyacak ancaq 2 gun once haberler var fox ta yakinda baslayacak yazni aralik ayinda baslayacak lutfen sabr edin eyer sabr edersek her seyin duzeliceginee eminim niyetim sizi umutlandirmaq diyir ben aynen bugun baslayacak diye bir sey yazmadim ki sadece yani baslayacakak aralikta

12-12-2015 18:17 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar canlarim:)ben geldim ama soz verdigim gibi yazicakdim iki gunde bir cok uzur dilerim anca simdi gire bildim bakiyorum sayfa bom boss:(( hicranim yaaa gelmissin bn hepmi gitsem:)nurcum sende gelmissin sayfa bosda olsa ben yokken gelmisiniz:(cok ozledim simdi cikmam lazim yine iki gune girerim kendimi ozletmeyi sevmiyorummm:))
dizimizle igili haberlere baktim yonetmen yazmis henuz bi karar yokmus durumlar ayniymis:(((

NurcaN • 12-12-2015 09:48 !! ++

Sungurlar Yorum evet eminecim haklısın bende senin gibi düşünüyorum.merviş bende hep aslı
eminecim kusura bakma ben filmin ismini yine yanlış yazmışım ceberrus olmalıydı sanırım:)nur

10-12-2015 23:54 !! ++

Sungurlar Yorum sungurlar devam edecekmi haberi olan varmi

10-12-2015 23:41 !! ++

Sungurlar Yorum ewt foxta devam edecekmiş hatta bu hafta başlayacakmış büyük ihtimalle
inş başlar sungurlar

zekilik renkli olsaydı ben gökkuşağı olurdumm *yağmur* • 10-12-2015 20:34 !! ++

Sungurlar Yorum hayir gitmeyin ya off lutfen cobuk covuk yazin ben okuldan gelir gelmez yorumlara bakiyorum bom- bos sonrada cok uzuluyorum lutfen yazin buraya canim skiliyor yine buraya yazinca icim rahatlardi simdi hic kimse yazmiyor eyer boyle umudunuzu kaybederseniz olmaz ki bu arkadaslar ayni haber sungurlar fox ta devam edicek 12 aralik bu cumartesi bekliyelim bakalim baslarsa cok sevinirim birde you tubde 7 aralik haberi vardi yine sungurlar fox ta o yuzden umudumuzu kaybetmeyelim ben istiyorum ki hep dolu olsun bu yorumlar eski gunlerinden bahsedelim sungurlarin biraz gululelim lutfen sonra basliyicak zaten ben inaniyorum:)) :((
birde mert kilic fox ta devam edicegini soyluyor ben kimseyi zorlamiyorum buraya yorum yazsin diye sadece yurekli yorum yazanlar yazsin bunlari yazan azeri arkadas byeee

10-12-2015 19:59 !! ++

Sungurlar Yorum eminecim yanlış hatırlamıyorsam diğer filmin adı cebeli olmalı.gerçek bir yaşam anlatılıyormuş sanırım.hemen vizyona girse bende çok merak ettim ayrışa mervişimi çok özledim.bir de korhan abiyle aynı dizi ya da filmde oynasalar daha süper olacak bence nur
yanlış yazmışım cebelu nur

10-12-2015 17:26 !! ++

Sungurlar Yorum off ya baslasin artik cok ozluyorum onlari onlarsiz olmuyo baslasin lutfen yaz belki bu cumartesi baslar eyer baslarsa size haber veririm cok seviyorum sungurlarla ekip 1 i

10-12-2015 16:02 !! ++

Sungurlar Yorum merhabalar canlar nerdesiniz kızlar site bomboş nurcanım gidince sizdemi gittiniz huuhuu kızlarrr nurcansız olmuyor buralar tatlım çabuk gel olurmu kızlar sizde malum ben pek giremiyorum telden dolayı yoksa hergün yazarım cancazlarım sungurlarımı çoookkk özledim sonra görüşürüz öpüldünüz hicran 777

10-12-2015 15:18 !! ++

Sungurlar Yorum meryem gerçekten serdarı seviyor musun

08-12-2015 21:40 !! ++

Sungurlar Yorum sungurlar başlasın en sevdigim dizi ben meryem veasliyi çok beğeniyorum inşallah asli da diziye girer m eryemi çok seviyorum ben meryem çok kırıldı herkese yorum yazıyor bana tek yazmiyor

08-12-2015 19:07 !! ++

Sungurlar Yorum salam arkadaşlar yutubda bunu yazin baxin sungurlar 40 bölüm fox tv fragrami

(_*Samir_*) • 07-12-2015 21:30 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaslar ben soyluyorum sizin yazdiginiz yorum icin umutlanmiyorum ben kendimin kalbine inaniyorum o yuzden eminim baslayacagina yeni sezon baslarken ben burda yorum yazmiyordum kendim inaniyordum ki baslayaacak sungurlar ve basladi ben hep kendim inandigim icin guvendim yoksa siz yazsaniz ki sungurlar bu gun baslayacak yok yarin ona umutlansam bile ben zaten kendim biliyorum baslayacagina arkadsalar bidde ekip 1 e yorum yazan yok neden acaba ben kimse oraya yorum yazmiyor diye yazmiyorum orayada yazin lutfen en sevdigim dizi ekip 1 1ci gelir sonra sungurlar sonra iki dunya arasinda ekip 1 in baslayacagina dair bir sey yazamiyorum bile lutfen orada yorum yazin cok seviyorum ekip 1 ve sungurlari ekip 1 haqqinda haber yok o yuzden :((
bide kirgin ciceklerin fragmaninda elifi gordum cok uzuldum kendim baktigim dizilerin oyuncularinin basqa bir diziye kecmesine dayanamiyorum

07-12-2015 18:19 !! ++

Sungurlar Yorum merhaba , ben azerbaycanlıyım.kaç gündür giremiyorum okulla ilgili ciddi sorunlarım var. adım elvira. bende sungurları çok seviyorum. en çok nazayı seviyorum . peki, dizimiz gerçektenmi, fox tv 'e transfer oldu? ne zaman olucak? sıkıldım artık

07-12-2015 15:44 !! ++

Sungurlar Yorum neden o zaman sungurlarin yeni sezonunu beklerken bir kac defa hayal kirikligi kecirdik amma sonunda basladi simdide baslayacak ne kadar hayl kirikligi olursa olsun basliyicak iste sonundda siz inanin kendinize

07-12-2015 13:31 !! ++

Sungurlar Yorum gunaydinlar arkadaslarim sungurcanlarimmm ya ben yarin ayrilicakdim ama bu gun yazmak istedim vaktim yok yani olmaya bilir bide baska sebeblerden dolayi,insallah dizimizi tekrar verirler cok ozledim mervemi sungurlari ekibimi doktorun, guldurmesini her seyi cok ozledimm:( ama yinede bi seyler okurken umutlanmayin sonra cok uzulrsunuz basdada yazdigim gibi tvede fragman gormediginiz mudetce sevinmeyin size seviyorum gorusmek uzere `hoscakalin`

NurcaN • 07-12-2015 10:15 !! ++

Sungurlar Yorum eminecim ben size birakirmiyim hic gercekden o kadar bu sayfaya baglandimki ozelikle sungurlar sayfasina ve fanlarina sizleri ailem gibi goruyorum :)size cook seviyorum gercekden hemde coook yani ben tam olarak bilemiyorum yaza bilicem bilmiyicem yazamazsam anlarsiniz giremedigimden sevmedigimden degil :)
pelinimm kuzumm ayrilik cok kisa surucek daha guzel gunlerimiz olucak uzulmeyin hemen karalara baglamayin 1 ay neki cabuk gecicek belkide yeni yil oncesi geldik bana oyle geliyor gelemezsek bile ben yeni yilda mutlaka giricem:))size seviyorum hepinizii

NurcaN • 06-12-2015 20:17 !! ++

Sungurlar Yorum evet pelinim aynen ya baksaydin 43 bolumu bekliyor olucakdik:(tam olarak bilemiyorumki iki gun bnce 12 sigidicegiz orasi kesin ama ondan once vakit bulmaya bilirim:( gitdikden sonrada yazicam buraya
sadece cok az giricem

NurcaN • 06-12-2015 14:59 !! ++

Sungurlar Yorum ahhh ahhh hepimiz bayilirdikk onlarda tek baslarina kalirdilar:))ya ben iki gun sonra ayriliyorum burdan gitdikden iki gun sonra haber vericem kimse gitmesin geldigimde burda her kesi gormek istiyorum 1 ay boyunca iki gunde bi yorum yazacam yeterki gitmeyin :))

NurcaN • 06-12-2015 11:32 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaslar sungurlari 7 aralik vericekler diyorlar 2015 haberi dogrumu acaba?bakalim insallah 7 araliktir ben cumartesini bekleyemiyorum artik cobuk baslasin keske cumartesi olsa amma baslasinda sungurlar hangi gun olursa olsu baslasinnn

06-12-2015 10:51 !! ++

Sungurlar Yorum neden dizimiz bitdi yaaa yani ben simdi dzimiz diyorum ama sevdiyimden yani ben oradaki oyuncularin hepsini seviyorum ama siz bu gun benim kalbimi kirdiniz neden yayinlanmadiniz yaaa ben sizi cok ozledim ama yaaa stv kanali kapanirken o kadar uzuldum ki anlatamam sonra haberleri duyunca yani sungurlarin fox tv de yayinlanacaini cok sevindim simdide ben sizi cok kirildim yaaa canlarim yaaa ben size her istediyim zaman kirilamiyorum ki cunki ben sizi cok seviyorum bay-bay umarim gelen defa cumartesi ekranlara gelirsiniz simdilik hepinizi opuyorum gorusuruz

06-12-2015 10:17 !! ++

Sungurlar Yorum sungurlarin fox tv gecmesi cok kötüboldu. almanyada fox tv cekniyor biz nasil bakucaz artik bu diziye. bence haksizlik bu. ben sungurlara senelerdir ilk bölümü sefkat tepe den beri bakuyorum. cok kötü oldu coook

06-12-2015 02:14 !! ++

Sungurlar Yorum aaahhahhh pelinim yaaa soru mukemmel ben sence naparim aninda heyecan ve stresden bayilirimmm,bide bana sters flan olmaz yani olsa bile heyecandan yok olurum ben burda mervenin ismini cekince kalbim pik-pik atiyorr dusun artik goruncee nasil olurum

NurcaN • 05-12-2015 21:06 !! ++

Sungurlar Yorum pissst bn geldim evet oyle kucuklugu cok sekerr:)
ya eminecim keski baslasa:( cok ozledimm anlatilmazki ozlemler biliyorum hepinizde vardir bu ozlem gercek sungurcan oldugumuz icin

NurcaN • 05-12-2015 20:41 !! ++

Sungurlar Yorum kızlar nerdesiniz kimse yok sayfada pelin ve ben varım tek gelin dizimizi hakkında kpnuşuruz
pelincim tek bir hayalim sungurları canlı canlı görmek
istiyorum pelincim şimdi ekranda canlı değillermi diyeceksin ben onları yüz yüze görmek istiyorum
buda seni güldürmek için yazdım inşallh başarmıştırım:)))

tek kelimeyle özledim…€mine • 05-12-2015 20:36 !! ++

Sungurlar Yorum keşke başlasa yaa haftaya kaldığı yerden devam etse
acaba nazama nolack çok merak ediyorum serdar çiçek alım ziyarete gelse eskisi gibi
emirde merak ediyorum elif başka dizide oynuyor dizimiz başlayınca dolacak yaa
pelincim bu insan bu kadar mı tatlı oluyor yazmışsınya
oluyor demekki yâaa melek o melek:)

tek kelimeyle özledim…€mine • 05-12-2015 20:19 !! ++

Sungurlar Yorum pelincim bende dilaram ve sungurlardan başka bişey düşünemiyorum şimdi sungurlar olsaydı ekran başında sungurlarımı bekliyor olurdum keşke fox tv açsak ve karşımızda sungurları görsel sevinçten havalara uçariım hayali bile güzel ve mutlu oluyorum başlasın artık yaaa

tek kelimeyle özledim…€mine • 05-12-2015 20:04 !! ++

Sungurlar Yorum ben geldim :)
şimdi gelebildim çok yogunum işletim çok var akşamları gel biliyorum yoksa sürekli burada olurdu
bugün günlerden sungurlar sernaz aşkı demeyi çook
özledim yaa neden başlamıyormu yaa sungurlarımı
özledim artık başlasın dayanamıyorum senaryoyu ben hayal ediyorum başlasın artık sungurlarım yarım kalmamalı olmuyor sungurlarsız
hanı sezon finalinde sernaz ve celil ve dilanın evlendiği sahne çok komikti yaa
emirin sandalyeden düşmesi
doktorun şakaları çok komikti
artık sungurlar başlaın sungurlar operasyona çıksın
onlara bişey olacak diye ben heyecanlandım
doktor bizi güldürdü yaa
hasret bitsin sungurlar gelsin
çok kötü rüya gördüm meleğim şehit olmuş diz o yüzden bitmişti
son bölüm yanı 39 bölümde serdarı naza için aglaması nazanın acı çekmesine çok duygusaldı
kıyamam ben onlara celile de çok üzülüyorum kimi seviyorsa ölüyor o mezar sahnesinde celile çok üzüldüm doktorun da tüm sevdikleri ölüyor
eğer dizimiz başlarda kimse ölmesini mutlu olsunlar gerçekten hakkediyorlar ben de onları öyle görünce
üzülüyorum :(
doktor neden üniforma giyiyor herkes giyor sizce neden acaba giymekmi istemiyor siz ne düşünüyorsunuz kızlar

tek kelimeyle özledim…€mine • 05-12-2015 19:20 !! ++

Sungurlar Yorum zeynos bende izlerim hic fark etmedim 21 bolumde guzel 22 bolumde ama 1ci bolum asigiyimmm 2-3 bolumlerinde :)sezon finalininde mervemin aglayis sahnesini uzgunken izlerimm:((

NurcaN • 05-12-2015 18:06 !! ++

Sungurlar Yorum bende devam ediyorum 24 bolumu ve her bolumu tekrar tekrar izliyorum serdarin meryemi kiskanmasi onu korumasi onun icin endiselenmesi benim coook hosuma gidiyor simdi siz devam ettirin:)))

zeynep • 05-12-2015 15:00 !! ++

Sungurlar Yorum gunaydinlar bitanelerim:)gunlerden sungurlar demek vardi yaa neden bu hasret bize dusuyor bide sanki basliyicak gibi bekliyorumya delimit ne oldum bn:( ya merve bna neler yapdi boylee:( keski gunlerden sungurlar olsaydi
konu acin ben acarsam meryemden acicam ve yine duramiyicam nazacilara saygisizlik oluyor hepde meryem olmasin
hicranim ne guzel seni tekrar aramizda gormek:)evet dilara yok bnim bu konuda bilgim yok malesef

NurcaN • 05-12-2015 10:48 !! ++

Sungurlar Yorum canim bende artik dayanamiyorum keske yarin fox tv actigimizda sungurlar olsa ne guzel olur dimi arkadaslar yani okudugum bilgiye gore oyle demis keske keske keske okadar keske varki elimizde olsada samanyolunu yeniden acsak ha kizlar artik gelin

zeynep • 04-12-2015 20:35 !! ++

Sungurlar Yorum zeynepcım inşallah o bilgi doğrudur serdarı dedikleri inşallh doğrudur yaa hemen dönsün çekimlere başlasın ben dizimizi çok özledim
artık dayanamıyorum sungurlarsız olmuyor
zeynepcım o bilgiyi baktım ben bulamadım nerden baktım canım hicrancım gelçekten site bomboş benim zamnım olmuyor akşamları gele biliyorum
dilara nerede acaba buraya gelmeden yapamazdı
dilara bu yorumları okuyorsan gel canım özledik seni

tek kelimeyle özledim…€mine • 04-12-2015 20:33 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar nasilsiniz:)hicranim canim bi sey degil hala dizimizle igili bi haberim yok net olarak ve hala foxsa geciyor diye haberler okuyorum insallah dogrudur:)

NurcaN • 04-12-2015 17:05 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaslar meryem resmini koyan kiz hani nerden buldun o vidoyu soyleye bilirmisin bende izlemek istiyorumda

04-12-2015 11:46 !! ++

Sungurlar Yorum ya kizlar simdi okudum sizde okuya biirsiniz yaziyorum size sungurlar 16 kasim gorusmesi nooldu yonetmen engin koc ve fox tv baskani ne karara vardilar cikar ya onda sungurlarin yeni bolumuyle fox turkyede yayinlanacakmi oraya girin sonra en alta engin kocun ve mert kilincin aciklamasi var mert kilinc demiski londradayim kisa sureligine sonra turkiyeye donup cekimlae katilicam iste bolye demis

zeynep • 03-12-2015 20:32 !! ++

Sungurlar Yorum sanirim bu cumartesi basliyor herkes bu cumartesi fox sa baksin o zaman bilinecek her sey netlesecek

03-12-2015 19:39 !! ++

Sungurlar Yorum ya canim agla tabiki iyi gelir ben kimseyi uzmemek icin hep aglarim bide boyle durumlarda bi sey yapamadigim zaman hincimdan aglarim merveyi takib ediyorum en son kardesiyle arkadaslariya yemek yerken bi resim birakdi iki gun once:)
merve anlagan mert kilinc la bi programda konusmusdu uzun konusma ama merve anlaganin konusduklarini yaziyorum
18 yaşında tiyatroyla başladım, ardından konservatuara girişimle hayatım tamamen değişti. öğrenciliğim boyunca çocuk tiyatrosunda yer aldım, kendi tiyatromuzu dahi kurduk, bu süreçte eğitmenlik de hayatıma dahil oldu dört yıldır çocuklarla drama ve tiyatro çalışıyorum, oyunları kendim yazıyor ve yönetiyorum

televizyona ne zaman geçtiniz?
reklamlarla başladı ‘sungurlar’ televizyonda uzun soluklu ilk projem.

‘sungurlar’ aksiyon dolu bir dizi. çekimler sizin için zor oluyor mu?
zorlandığım zamanlar oluyor, soğuk bir iklimde çalışıyoruz hava şartları ve yoğun tempo içinde karakteri canlı tutmak ve enerjinizi düşürmemek zaman zaman oldukça zor olabiliyor

bu dizide yer almanızın nedeni neydi?
‘meryem’ senaryo gereği kılıktan kılığa giren, cesur, yetenekli bir ajan, bu kadar çok yönlü ve renkli bir karakteri oynamak beni heyecanlandırdı. hem de oyunculuk adına benim için iyi ve farklı bir deneyim olacağını düşündüm

hedefleriniz nedir?
kendimi henüz yolun çok başında görüyorum,ilk hedefim kendimi daha fazla geliştirmek oyunculuk benim için asla sonu olmayan bir yolculuk. ziyaret edilecek çok durak var

başka hangi rollerde oynamayı kendinize yakıştırıyorsunuz?
tekrara düşmeden, bambaşka olabileceğim, beni yenileyecek rolleri istiyorum. hem oyunculuk gelişimim hem de yeteneklerimi gösterebilmek açısından daha önce oynamadığım rolleri üstlenmekten oldukça keyif alırım

‘meryem’e sonuna kadar inandım’

‘meryem’ karakterini anlatır mısınız?
kafasının daima dikine giden, inandığından şaşmayan, inatçı ve güçlü bir karakter. ‘meryem’le benzer yönlerimiz var, ben de çocukluğumdan beri inandığım doğruları kovalayan güçlü bir kız oldum

diziye yeni bir yüz olarak girmenize rağmen izleyicilerin beğenisini kazandınız. siz bu durumu neye bağlıyorsunuz?
öncelikle kemikleşmiş bir kitleye sahip olan ve uzun zamandır devam eden bir işe sonradan dahil olmak, karakteri kabullendirmek çok zor bir işmiş

karaktere sonuna kadar inandım,senaryo yer yer bana sürprizler yapsa bile karakteri sahiplendim‘meryem’ tam bir görev insanı

ancak onun da aşk gibi zaafları ve zayıf noktaları var,ben de bunları kullanarak karakterin gerçek ve yaşayan bir karakter olabilmesini sağlamaya çalıştım

NurcaN • 02-12-2015 18:52 !! ++

Sungurlar Yorum ya nurcan keske ben hakli ciksaydim ama 2 hafta bekliyicegiz eger baslamasa gercekten unutucagiz artik ya cikip bagirmak ve aglamak istiyorum ama yapamiyorum acaba merve naapiyordur ben onu coook ozledim gozumu kapadigimda hep onun yasadiklarini goruyorum sizi cook seviyorum sungurlar ))):

zeynep • 02-12-2015 18:36 !! ++

Sungurlar Yorum iyi aksamlar:(malesef ben yine hakli ciktim hani hep yazardimya insallah hakli cikmasam siz dogru soyleseniz simdi bn soylemeseydim hala umutlaniyordunuz:( umut etmek guzel hep edelim ama dogru durakda ,umudse baska bi sey icimizde olan bi sey benim icimde sungurlar final olmadi belkide bitdi ama final olmadi::(yani belkelerle doluyum

NurcaN • 02-12-2015 18:19 !! ++

Sungurlar Yorum ben zaten hep soyluyordum umutlanmayin diye bide bu uzgunlugum umutlanmamis halim:(ben biliyordum mert kilinc sungurlar biter bitmez gitdi aslihanla:(
ama ne olursa olsun ben yinede bu diziyi unutmam hatta sukur ediyorum merve gibi birini tanidigim icin :)cok seviyorum oylesine degil olesine o kadar melek bi kalbi varki anlatamamki:(sungurlar hep vardir yani final bile yazmadilar ben final oldu diye dusunmuyorum ve dusunmuyucem sadece bitdi diye bilirim
#sungurlarbitmezmerveyeolansevgimsonunakadarsermeraskisonunakadarmeryemsonunakadar
bitmez insallah:(ben mervemin bi aciklamasini yapicam mert kilincla bi yerde soylemisler cok oldugu icin merve anlagani yaziyorum
18 yaşında tiyatroyla başladım. ardından konservatuara girişimle hayatım tamamen değişti. öğrenciliğim boyunca çocuk tiyatrosunda yer aldım. kendi tiyatromuzu dahi kurduk. bu süreçte eğitmenlik de hayatıma dahil oldu. dört yıldır çocuklarla drama ve tiyatro çalışıyorum. oyunları kendim yazıyor ve yönetiyorum.

televizyona ne zaman geçtiniz?
reklamlarla başladı. ‘sungurlar’ televizyonda uzun soluklu ilk projem.

‘sungurlar’ aksiyon dolu bir dizi. çekimler sizin için zor oluyor mu?
zorlandığım zamanlar oluyor. soğuk bir iklimde çalışıyoruz. hava şartları ve yoğun tempo içinde karakteri canlı tutmak ve enerjinizi düşürmemek zaman zaman oldukça zor olabiliyor.

bu dizide yer almanızın nedeni neydi?
‘meryem’ senaryo gereği kılıktan kılığa giren, cesur, yetenekli bir ajan. bu kadar çok yönlü ve renkli bir karakteri oynamak beni heyecanlandırdı. hem de oyunculuk adına benim için iyi ve farklı bir deneyim olacağını düşündüm.

hedefleriniz nedir?
kendimi henüz yolun çok başında görüyorum. ilk hedefim kendimi daha fazla geliştirmek. oyunculuk benim için asla sonu olmayan bir yolculuk. ziyaret edilecek çok durak var.

başka hangi rollerde oynamayı kendinize yakıştırıyorsunuz?
tekrara düşmeden, bambaşka olabileceğim, beni yenileyecek rolleri istiyorum. hem oyunculuk gelişimim hem de yeteneklerimi gösterebilmek açısından daha önce oynamadığım rolleri üstlenmekten oldukça keyif alırım.

‘meryem’e sonuna kadar inandım’

‘meryem’ karakterini anlatır mısınız?
kafasının daima dikine giden, inandığından şaşmayan, inatçı ve güçlü bir karakter. ‘meryem’le benzer yönlerimiz var. ben de çocukluğumdan beri inandığım doğruları kovalayan güçlü bir kız oldum.

diziye yeni bir yüz olarak girmenize rağmen izleyicilerin beğenisini kazandınız. siz bu durumu neye bağlıyorsunuz?
öncelikle kemikleşmiş bir kitleye sahip olan ve uzun zamandır devam eden bir işe sonradan dahil olmak, karakteri kabullendirmek çok zor bir işmiş.

karaktere sonuna kadar inandım. senaryo yer yer bana sürprizler yapsa bile karakteri sahiplendim. ‘meryem’ tam bir görev insanı.

ancak onun da aşk gibi zaafları ve zayıf noktaları var. ben de bunları kullanarak karakterin gerçek ve yaşayan bir karakter olabilmesini sağlamaya çalıştım.

NurcaN • 02-12-2015 16:47 !! ++

Sungurlar Yorum tamam tesekur ederim nurcan dikkat ederim kendime sungurlar bitmis gibi yaziyorlar kizlar yeni baktim mert kilinc ispanyadaydi sonra karisiyle dagda resmi vardi cekilmis eger bitiyse bende bitim)))((()))

zeynep • 02-12-2015 15:31 !! ++

Sungurlar Yorum selam sungurcanlarim:)ben cok ozledim artik bekledim bekleyecegim kadar baslamiyor offf ne dusunucegimi sasirdim bide bitdi gibi artik bi haber bile vermiyolar her kes kabullenmis gibi:(((
dikkat et zoynos

NurcaN • 02-12-2015 15:26 !! ++

Sungurlar Yorum selam sungurların ne zaman başlayacağı bileniniz varmı

02-12-2015 12:14 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaş sungurlar yakında fox tv de bekleyin ben fragmanı gördüm yakında fox tv yazıyor

01-12-2015 23:05 !! ++

Sungurlar Yorum 20.15 yazan arkadaş bizim ne suçumuz var niye bizim yüzümüzden bitsin ki demekki reytingleri iyi değilmiş
nurcanim olsun sonunda geldin yaaa

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 01-12-2015 22:10 !! ++

Sungurlar Yorum iyi aksamlar pelinim ben giremedim ondan yalniz birakdim seni😤simdi geldim eminecim naza oldugunda hep begeniyorsun meryem tek oldugunda hic duymadim:(
ya bnde gordum kc izliyorum ara sira fragmanda gordum bnzetdim sanmisdim sungurlarimiz bitdimiki:(((hayir ya ben bekliyorum ama meryemsiz mervesiz of naparim🍀
20:25 k,mevsimi artik sacmaliyordu sungurlar icin bitmedi bn bi zmnlar o diziyi izliyordum ama cok tekrar,tekrar daha ne vereceklerdiki end iyisini yapdilar

NurcaN • 01-12-2015 22:08 !! ++

Sungurlar Yorum ya hadi sungurlar nezaman çıkıçak kardeşim sungular diye ölüyo nolurçıksın artık ama kiraz mevsimi sizin yüzünüzden bitiya

01-12-2015 21:15 !! ++

Sungurlar Yorum ya pelin sizide coook seviyorum ama siz yoksunuz bazen ,nurcan iylestinmi?ya 12:31 yazan arkadas adin ne senin ekip1 kanal d olacak diyorlar ya sungurlardan emin degilim ben eminmisin cumartesi olacagina ha pelin bide seni cook sevmedim(saka ) seni coook seviyorum seni pelin ve butun arkadaslarini ya ben cok ozledim sungurlari meryemi serdari doktoru celili nazayi sizi seviyorum)))sermer askini

zeynep • 01-12-2015 15:42 !! ++

Sungurlar Yorum nazayla meryemin resmi cok guzel sungurlarin baslamasina cok sevindim kendim yazdim zaten amma ekip 1 den haber yokmu haberi olan yazsin cavab

01-12-2015 13:31 !! ++

Sungurlar Yorum 18:53 bn taniyamadim sagol canim :)evet nurcan ismim,sagol hicranim insallah hal olur arizan,biliyorum birakmazsin yinede tez-tez girmege calis
zeyneb cok kiskandim ya sende mervesimin resmini gormegi mervis bni kiskanc biri yapdi:)cok tatlis bendede var o resmi tum resimleri var seviyorumm ):)

NurcaN • 30-11-2015 22:41 !! ++

Sungurlar Yorum ben azeri arkadas meryem resmini koyan kiz ben senin gitmeni istemiyorum su an adin nurcan qaliba kiraaz mevsimi 28 aralik final oldu televizyonda baktim final yaziyordu sungurlar bu hafta cumartesi baslayacak yani 5 aralik sevinin arkadaslar artik basliyo her halde cuma yada persembe fragmani cikmis olur

30-11-2015 19:53 !! ++

Sungurlar Yorum gunaydinlar:)zeyneb kisa surede tanidim seni bnde seni sevdim gitmesen bnim yerime mervisi sevsen dondukden sonra cok sevmezsin bnden oyle anlassak:))olurmu?
♥ uzaklıklar küçük sevgileri yok eder, büyükleri yüceltir. tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi,benim sevgim buyuk oldugu icin ozlemim olucak unutmayin bunu:)

NurcaN • 30-11-2015 13:34 !! ++

Sungurlar Yorum o ve de vidyosunu bende izledim yaa:(((
nazam üzüntüden konuşamadımı herkes kendini ağlamamak için çok zor tutuyordu yapılırmış bu sungurlardan o soğukta nasıl bir yerdelerdi canlarım yaa meryemde konuştu konuştu sonra dayanamayıp ağladı yaa çok kötüleri bende çok kötü oldum için parçalandı inanamıyorum tutamadım kendimi onlar ağlarken bende ağladım ben nasıl dayanamam keşke o vidyoyu onları böyle görmeseydim:(((

tek kelimeyle özledim…€mine • 29-11-2015 15:52 !! ++

Sungurlar Yorum ayy nergiscim gercekten fox ta oynayacakmi sungurlar peki sen nerden biliyorsun cnm

birsen (eyser) • 29-11-2015 10:04 !! ++

Sungurlar Yorum sungular fox tiviye dahil olmustur bile cekimler basladi bile ekip 1 de fox tiviye dahil olmustur
ben turk nergiz

29-11-2015 00:49 !! ++

Sungurlar Yorum eminecim cok iyi taniyorsun dayanamamki ama soz veriyorum sungur sozu capaliyicam mg le girme sansim olsa oyle giricem belkide hic giremiyicem son 10 gun demek bnim icin cok zor bu uzgunlugumu yansitmak istemiyorumki isde hala burdayim sayfaya cok alisdim mervemi birakib gidiyormus gibiyim cok zor insallah baslar dizimiz bide benim burdan gitmeme sevinenler bi suru kisiler olmusdur onlar icinde iyi bi gunler olur kurtulmus olurlar , dizimi nerde olursam oluyum izliyicem
sizi cok seviyorum
ya dussmuyor:(offf

NurcaN • 28-11-2015 20:43 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaslar bitti demeyin her zaman bir ihtimal bir umut vardir pelin birsen nurcan yaseminnerdesiniz ben sizi coook ozledim gelin biraz dedikodu yapalim kizlar anca boyle ozlemimizi gideririz:(((

28-11-2015 08:02 !! ++

Sungurlar Yorum pelinim ya uzulmeniz icin yazmadim bi anda bosluga cokdum bu benim gucsuz halim degil hem guclu bi kiz degilim aninda her bi sey yikar bni sadece yorumlarim i dogru yazarim yalan bi seylere katlanamam ondan oyle gelmisdir sana zeynebcim insallah bitmez bnim kalbim ne dusunucegini bilmiyor

NurcaN • 27-11-2015 20:44 !! ++

Sungurlar Yorum sungurlar dizisi bitdimi? sungurlar dizisi bitmedise peki hangi tv-de gidecek?

27-11-2015 20:23 !! ++

Sungurlar Yorum nurcan asla yikilma anadinmi cunku sungurlar yeniden baslayacak bunu bana kalbim soyluyor eger kalbimde soylemese ben bilmiyorum naapardim onun icin kizlar kalbinizin sesinizi dineyin ve ala yikilmayin
onarin eski ginerini hatirlarlayin mesela benim gibi meryemi coook ozliyorum onun her seyini ozluyorum serdari bile ozledim biliyormusunuz onun meryeme kizmasni bagirmasini cagirmasini ben sungurlari coook ozleeedim onarsiz bir gunum bile gecmiyor onarsiz ve interneten onari izliyorum eger izin verseler gungur gungur aglardim ama ski durmamiz lazim kizlar sungurlar asla bitmez sakin uzulmeyin anadinizmi ben zeynep))):::

27-11-2015 20:07 !! ++

Sungurlar Yorum bende dilaram siz yaşayamam nurcanim ama malesef yapacak bişi yok keşke olsa:(((nurcanim aramızdaki en güçlü kişi sensin sen yıkılırsan bizde yıkılıriz nolur üzme kendini bitanem

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 27-11-2015 19:04 !! ++

Sungurlar Yorum tek tutunilicak melegimi ozledim simdi burdayim o yok gibi ben burda guclu gorunuyordumsa meryem sayasinde yoksa bu kadar kirginliklara flan dayanamazdim simdi icimde kocaman bosluk var:(bi net karar olsa keski :(
yaseminim twkurler isde bekliyoruz nereye kadar bilmiyorum :(anonimcim bende yapamiyorum olmuyor meryemsizz nasil bi ozlem var anlatamasamda isde cok ozledim:(bazen bi seyleri anlatamiyoruzki insanlar anlamak istedigi gormek istedigi gibi goruyolar:(bunu degisemiyoruz

NurcaN • 27-11-2015 18:23 !! ++

Sungurlar Yorum selam arkadaslar ben zaten tahmin etmisdim bitdiyini. cunki biri yazmisdi serdar yurt disinda diye ozaman anlamisdim bitdiini ama kesinmi diye bilmek istemisdim. yapicak bise yok

kirgin cicekler & gul • 27-11-2015 17:29 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar...
nurcan insallah tekrar basliycaktir uzulme.. hem mahkeme hala devam ediyo kesin bisey yok ortada kanal tekrardanda acila bilir bu yuzden uzmeyin kendinizi insallah mahkemeyi samanyolu kazanir kanal tekrardan acilir uzulmeyin :))

Onları buraya bırakıyorum, Sizide çok seviyorum.. Yasemin • 27-11-2015 16:26 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaşlar bence artık kimse başlayacak, baslamayacak diye yorum yazmasın umutlandiktan sonra hayal kırıklığı yaşamayalim...

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 27-11-2015 15:02 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaslar sizin dediyiniz yanlis haber sungurlar fox ta devam edicek 40 bolum fragmani yainlanmis diyorlar sok sok gelisme var sungurlar foxta devam edicek yani hic kimse uzulmesin eyer inanmayn varsa cumartesi herkes izlesin 12 aralik eyer bundan cobuk kiraz mevsimi final olursa gorursunuz eyer kiraz mevsimi final olucaksa gorursunuz devam edicek ben yalan yorum yazmam hic bi zaman
arkadaslar en iyisi 12 araliki beklemek herkes gorucek vericeklermi yok sa yok eyer bu haberlere bakirsak daha ooo o yuzden her haber cikiyo sadece 12 araliki beklemek

27-11-2015 13:51 !! ++

Sungurlar Yorum gunaydinlar eminecim tam olarak hatirlamiyorum ama bakarim yazarim galiba 5 bolumde serdarla doktoru kurtardigi sahnedeydi
zeynebcim olur oyle ama bak yine tam olarak bitdi yaziyorsun simdide umutlari aliyorsun ama bitdi diye bi sey yok ,hani bi soz varya nasil dusunursek oyle oluruz isde bitdi diye yazmayalim yok oyle dusunmeyelim `allah`imizin izniyle bitmedi umut her zaman vardir . simdi bitdi sayilir daha cekimler yok ama belkide bi kac hafta sonra baslar bilemeyizki gelecegi ,bide merve anlaganin odnoklaznikde bi hesabi yok,instegramda,twitrde var ordada dizi hakda bilgiler vermiyor suan paylasdigi resimlere sozlere bakarsam dizi bitdi gibi :(ama isde net bi sey yok

NurcaN • 27-11-2015 11:32 !! ++

Sungurlar Yorum yani pelin oyle yaziyordu sonra serdarin aciklamasi ama internete 12 aralik olucagi yaziyor ben zeynep

26-11-2015 20:19 !! ++

Sungurlar Yorum herkese merhaba ben azerbaycanlıyım. zeynepcim gerçektenmi bitmiş ? olamaz yaa.çok üzüldüm.o zaman ekip1 de bitdimi? yoksa devam edecekmi? ben sungurlarda naza hayranıyım. ekip1 ve sungurlar 1 numara

26-11-2015 19:40 !! ++

Sungurlar Yorum nurcancim uzulme noolursun bak bende doyamadim ozledim meryemin onun gulmesine kizmasina aglamasini emine sende aglama tamami nurcan her derdini noolursun benimle paylas bizimle beraber agliyalim gulelim ama boyle yapmayin kizlar kendiniz soylediniz sungurlar bitmez diye kizlar ben 40 bolumun fragmanini gordum ben russyadan size yaziyorum ve bizde bi sayt vardir odnoklassniki iste ben orda meryemle yazisiyorum ve bana ne soyledi biliyormusunuz sungurlar fox transer olmus bana inanin lutfen be zeynep(((:

26-11-2015 18:05 !! ++

Sungurlar Yorum selam arkadaslar. of bu haftada izliyemicez ya cook uzuldum. bide cumartesi benim dizim yok napicam bilmiyorum baslasa da izleseydik bu hafta

kirgin cicekler & gul • 26-11-2015 17:39 !! ++

Sungurlar Yorum nurcancım doktorun öyle demesi kaçıncı bölümü ben hatırlayamadım
inşallh dizimiz bitmez yaaa çok özledim dizimizi
artik bekleyemiyorum başlasın artık yaa. sungurlarsız boş yaa o bittikten sonra sevinecek bişeyimiz kalmadı
yatağa yattıgımda sernaz sahnelerinde çalan şarkıları
genelde tüm şarkılarını dinliyorum ve ağlıyorum:((
artık başlasın dizimiz hepsi mutlu olsunlar yaa hep üzgün görmekten bıktım onları için parçalanıyor dayanamıyorum canlarım onlar benim artık rüyalarından çıkmıyor
sungurlar bitmez sungurlar böyle tarım kalamaz yaa:(((

tek kelimeyle özledim…€mine • 26-11-2015 15:41 !! ++

Sungurlar Yorum ben twkur ederim sen guzel bakiyorsun ondan olmasin ..evet gordum hani doktor diyorya guzume giriyorsun serdarda diyorki dikkat etde gozuk cikmasin orda guluyor:)

NurcaN • 26-11-2015 15:08 !! ++

Sungurlar Yorum uzulmuyorum ama isde dizimi ozledim baslasin imkansiz diye bi sey yok cok `dua` ediyorum biliyorum bitmedi devam edicek ama ne zaman,hani bana gecen gun dedinya sabr et bende ben sabr edince hep kotu oluyor baksana ben meryeme uzulurken dizi gitdi daha meryemin masumlugu cikacakdi ortaya yok olmadi:( daha ben mervisime doyamadim bile dizi baslasinda onun uzgunlugunu bile gormege raziyim onunla bir aglamaya her seye raziyim baslasin bitmesin:((

NurcaN • 26-11-2015 14:55 !! ++

Sungurlar Yorum selam arkadaslar nurcum tatlim ya cok mutlu oldum mervis fani olmana evet kalbini hisss ede bilicek kadar hayranim mervise ,bnide oyle gormen icin twkurler o senin tatliligin senin iyiligin, eminecim evet bnde vakit olunca bol oluyor olmiyinca hic olmuyor bu gun bakamadim:(5 dkliginada olsa bakmam lazim alisdim merveli gunlere
zeynos cok seker sin ya evet bnde o bolumu izledim zehirlendigi ya serdar meryemin yani basinda oturuyor elinden tutuyor hic yalniz birakmiyor gercekden bi tek serdar meryemi onemsiyor diye her kes meryemin basinda oluyor sonra serdar vuruluyor hic kimse meryemi arayib sormuyor sermer ask farki,el bombasi atdiginda ki sahne meryemin en sevdigim sahnesi bayiliyorum ya o kusus o saclar mermelerin ustune gitmesi flan yok oyle sahnee olamazzz cok seviyorummm o sahneyii bide o sahne bana serdar meryem icin mermelerin icinden kosuyor bombayi uzaga atiyorya o sahneyi hatirlatiyor serdar meryemi sevmese kendi hayatini hice sayamazdi meryem icin olume gidiyor resmen

yaseminim evet bnde gordum o haberleri insallah dizimiz bitmez nasil olursa olsun :(mervis cok tatli cok guzel cok icden cok gercek cooo0oook seviyorum her anlatdigimda sevgim daha buyuyorr masallah yaa kayb edicem diye cok sevmiyicekdim yine kayb etdimm:(

NurcaN • 26-11-2015 14:42 !! ++

Sungurlar Yorum samircim kanal gelmiş ama başka bir kanal filmiyle yani ya kanalın ismi değişti ya da geçici olarak koydular yoksa gerçek samanyolu dizileri oynamaz sanmiyorum

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 26-11-2015 13:06 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar :))
samanyolu sosyal medyada kac gundur paylasim yapmiyodu dun bir kac resim falan paylasti mahkeme sureci devam ediyormus insallah kanal tekrardan acilir nur'cum; merve'nin sevilmeyecek bir yani yokki :)) masallah cok tatli bi kiz :))

Onları buraya bırakıyorum, Sizide çok seviyorum.. Yasemin • 26-11-2015 10:42 !! ++

Sungurlar Yorum salam arkadaşlar size şad xeberim var samanyolu acildi dini filme baxiram indi

(_*Samir_*) • 25-11-2015 22:14 !! ++

Sungurlar Yorum nurcancim askim konusalim hatirliyormusun meryemin zehirlendigi bolumu iste ben orda coook korktum,sonra meryemin el bombasi atmasi serdar onla orda gurur duydu ya simdi benim gitmem lazim hadi kizlar daha cook yazin bekliyorum ben zeynep

25-11-2015 21:41 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaşlar ewet şimdi benim de aklıma takıldı eğer kanal değişir se salı günü ekip 1 olamayacakmii

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 25-11-2015 20:59 !! ++

Sungurlar Yorum selam bence sungurlar başlıcak yaa çok umutluyuz içimde bişey var bitmeyecek diyor sungurlar hiç bitermi bizi inşallh bırakmazlar sürekli canlrımı rüyamda görüyorum
belki de sungurlar kıraz mevsimi bittikten sonra baçlıyacagı için zaman olduğu için çekimlere başlanıyor olabilr o yüzden geziyor olabilir
bide aklıma şu takıldı ekip 1 foxta salı günü başlıyor diyorsunuz ama salı günü foxta aşk yeniden var
eee ozaman nolacak yaaa
nurcancım bende baştan izlemek istiyorum ama bilgisayar yok telden de dizi fazla izleyemiyorum
bazen kısa kısa sevdiğim sahneleri izliyorum sernaz sahnelerini izliyorum
bide zamım yok nurcan çok sanslısın canım evet yaa eski bölümlerden konuşalim
bence meryem gizli görevde zaten naza meryemi yakaladığında naza herşeyi anlatacak diyordu
ama nazayı yalandan vururken ben kazandı denemesiydi naza daha çok süpeleniyor

tek kelimeyle özledim…€mine • 25-11-2015 20:32 !! ++

Sungurlar Yorum yaa zeynebcim konussak konussakda ben hic meryemden konusurken durarmiyim hep yazarim ona gore sen yazsana bende bakiyim dogrumu yalnismi flan belkide bnim unutdugum sahneleri biliyorsundur :)

NurcaN • 25-11-2015 20:15 !! ++

Sungurlar Yorum ay kizlar 12 aralik diyoruz dimi ben zeynep biraz serdarla meryemden konussakmesela meryemin zehirlenmesi kacirilmasi iskence gormesi bombayi imha etmesi biraz bunardan konusali

25-11-2015 18:49 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaşlar neyse bu konuyu kapatalım bence sadece eski bölümler hakkında yorum yapalım nasılsa bir gün bunun cvp bini alicaz

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 25-11-2015 18:33 !! ++

Sungurlar Yorum zeynebcim ben baslamiyicak gibi bi yorum yazmadim bilgi suan icin dogru degil yazdim tatlim:)yani buraya yazsam dusmez oyuncularin senarislerin yonetmenlerin gercek sayfasina gir onlar dogru bilgileri baylasiyor sonucda diziyi yapan onlar en iyisi ordan ogrenmek olur:)benimde kaldim devam edicek diyor hic bi zmn da yanilmadi umarim yine yanilmaz:)

NurcaN • 25-11-2015 16:14 !! ++

Sungurlar Yorum nurcan bana o sayfayi yazip yolarmisin ya ben size anatmaktan yoruldum umutlanmayin inanin duva edin kizlar bu cok mu zor ben inaniyorum neden biliyormusunuz cunku kalbim soyluyor 42 bolume kadar cekmislerdir herhalde onarinda anneler gununu kutlamaya haklari herkesin anneler gununu kutlamaya haklari yokmu yani televizyonda 1 kez gordun diye sungurlar bittimi diyorsunuz ya kendiniz soylediniz sungurlar bitmez diye ben gercekten size inanamiyorum ben zeynep

25-11-2015 15:46 !! ++

Sungurlar Yorum salam necəsiz ürəklərin mənim adım firuzədi. sizləri çox sevirəm sungurlar dizisini izləyirəm azərbaycanlıyam .samanyolu hal hazırda göstərmir baxa bilmirəm.sagolun cavab gözləyirəm zəhmət olmasa cavab yazın

25-11-2015 15:35 !! ++

Sungurlar Yorum kuzum ya hic bi seye inanma bana inan o zaman uzulmiyiceksin umutlanmiyicaksin pelinim ,kizlar tabi kim isterse sizlerde guvene bilirsiniz ama ben ben dedim demekdende yoruldum her gun bi tarih yaziyorsunuz bide kesin yaziyorsunuz lutven son verin yarinda baska bi sey yazarsiniz..
ben her gun iki bolum sungurlarin teklarlarini izliyorum 11 bolme geldim:)oo0o0o0 ne sermer sahneleri varmis tabi sernazda ama ben hic aklimda kalmadigi seyler gordum devam ediyorum:)sonda yazacam:)
asyacim evetbu gun bnde okudum 5 aralik kesin diye ama gercek sayfalarda yazmiyor net karar yok hala malesef

NurcaN • 25-11-2015 14:51 !! ++

Sungurlar Yorum selam
aldigim bilgilre gore 5 aralik ta fox kanalida yayinda olacaktir
2 aralik ta ekip 1 fox kanalinda
ben turk nergiz yani turk asya

25-11-2015 14:14 !! ++

Sungurlar Yorum gunaydinlar :) giremedim dun cok ozledim :))wifini degistirdik sorun vardi:( artik insallah burdayim ben bi kac gun ceker sanmisdim bakdim net gelmis:)
ben ozel sayfalardan kendim gormezsem foxsa gecdigine inanmam daha dun ogretmenler gunuydu mervemde ogretmen o gunu kutluyormus ,mert kilinc yok yurt disinda foxsa gececegi haberlerde cekimler baslamis yaziyolar oysaki oyuncular calismiyolar suan :(yinede ben umutlanmiyorum siz kendiniz bilirsiniz-,-

NurcaN • 25-11-2015 08:53 !! ++

Sungurlar Yorum ekip 1 fragmanı çıktığı ayyy çok mutlu oldum yaa
ozaman sungurlardan başlıcak :)))
nurcancım artık güvene bilirsin umutlana bilirsin
fragman çıktığına göre sungurlar hayle hayle başlar ikisininde seviyorum tabikide sungurlar önde
zeynepcım sernazcılar selam yokmu
ononim arkadaş doğru söylüyor ekip 1 de yorum yazalım tabi izleyenler ben izliyorum ama kimse olmadığı için sayfada yorum yazmak istemiyorum

tek kelimeyle özledim…€mine • 24-11-2015 22:49 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaslar soyledikk ya evet kesin bilgi 12 aralikta fox sa kececek sunguurlar ekip de devam edicek amma hangi kanalda olucagi belli diyil belkki o, da kanal deye kecdi amma belli digil sungurlar 100 fazi amma ne kadar yazicagiz 12 aralik cumartesi ayni saatde fox sta

24-11-2015 21:22 !! ++

Sungurlar Yorum herkes dizi hakkında bu şeyler söyüyor kesin bilgi ne yaaa sungurlar foxsa geçti diye okudum inşallh doğrudur inşallh pelincim melegimizden ayrılmayız:(

tek kelimeyle özledim…€mine • 24-11-2015 20:50 !! ++

Sungurlar Yorum kizlar ben size burda 2 gundur ne anatiyorum 12 aralik foxsta olacak ben russyadanim bizde boyle bir sayfa var odnoklassniki orda serdargil var ve bir fotoraf koymuslar fox bizi kabul etti 12 aralik televizyondayiz ve cekimler baslamis ben zeynep lutfen okuyun kizlar sizi coook seviyorum
ha birde meryemle serdar askina bayiliyorum meryemide coook seviyor sermercilere selam

24-11-2015 20:27 !! ++

Sungurlar Yorum herkese merhaba. ben azeriyim.ya sungurların fox tv-e geçeceyi kesinmi? eğer geçerse çok sevinirim. peki ekip1 hangi kanala geçiyor? kesin bir bilgi varmı ya? cevab

24-11-2015 20:01 !! ++

Sungurlar Yorum selam arkadaslar. ben size bisey sorucam simdi dizi bittimi gercekten yoksa baslayacakmi haberim yok bilen varsa rica edorum yazsin insallah bitmez izleiz bu hafta ya. cunki ben cumartesi bitek sunqurlari izliyorum.

kirgin cicekler & gul • 24-11-2015 19:58 !! ++

Sungurlar Yorum inşallah eminecim yaa bende dayanamam dilaram dan ayrılmanin acisina

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 24-11-2015 19:32 !! ++

Sungurlar Yorum ekip 1 de sungurlarda devam edicek bu kadar haber oyrendim youtubdada var bitmemis ekip 1 ini hangi kanalda yayinlanacagi belli diyil amma devam edicek you tubden da baktim googldanda sungurlarda fox ta devam edicek superrr

24-11-2015 18:35 !! ++

Sungurlar Yorum herkese selam canlarım dizimiz bana bitmeyecek gibi
geliyor nazam diziden çıkmadı dimi yaaa
filimde mı oynadı meleğim izlemem lazım ama naza karakteri daha iyi o benim biricik nazam
inşallh bitmez dizimiz yaaa

tek kelimeyle özledim…€mine • 24-11-2015 18:30 !! ++

Sungurlar Yorum evet kanal d de olabilir aman devam edicekya hangi kanalda olursa olsun farketmez zaten ya televizyondan yada interenetden her haberi yaziyorlar oyreniriz merak etmeyin

24-11-2015 18:11 !! ++

Sungurlar Yorum kizlar ben zeynep simdi izledim meryem ve serdar serdar meryemin kacirildigini ogrendiginde bir togaf olmustu ama ona kackez iymisin diye sormasi sarilicak olmasi beni anadimki serdar meryeme ask yeni sezona gelince coook bomba girdiler ya kizlar serdar ve ekip hic dusunmedilermi bu kiz gizli gorevde ola bilirmi hama yorgulamaya basladi cok kiziyorum ben serdara ve celile bir tek doktor inanmadi gibi geldi ama meryem agladiginda bende agliyiaaktim ya kizlar size bir sey sorucam hic meryemin guldugu zamani oldumu ben hic hatirlameyorumda sorunun cevabini bekliyorum?

24-11-2015 15:15 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaslar face de sungurlar bitmistir final yapti diyorlar.ama internette sungurlar fox'a transfer oldu diyorlar.hiç bir şey anlamadim ben nasil iş bu bittimi fox'a geçtimi hakikaten.dün gece fox'da reklamlar giderken bir reklam gordum .şoyleydi sungurlar yakinda fox'da benim arkadaşlarimda gormus.sungurlar face baska diyor internet siteleri baska diyor.fox'a geçtiyine inanmak istiyorum ben çunku sungurlar kadar reytingli ve çok guzel kadrosu olan bir diizi yok.hangi kanalin akli varsa sungurlari transfer eder çunku hem o kanalin hemde sungurlarin başarisi büyür.28 kasimda kiraz mevsimi final yapiyor .bu haber sungurlarin fox'a geçmek ihtimalini güçlendiriyor. bu arada en güzel aşk sernaz aşki.bana katilmayan varmi??

24-11-2015 14:56 !! ++

Sungurlar Yorum neee yasasin ekip 1 demi foxta cevab 2 araliktami sungurlari biliyorum

24-11-2015 12:31 !! ++

Sungurlar Yorum 2 tane guzel haberim var
28 kasimda kiraz mefsimi final yapiyor
sungular fok tiviye dahil olmustur
ekip 1 fokusa dahil olmustur 2 aralik sali gunu yayinda olacaktir
ne zamanda yoktum ben
ben turk nergiz yani turk asya777

24-11-2015 00:39 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar sungurfanlar bende leylanın olduğu bölümden beri izliyordum sonra telden birinci bölümüne kadar izledim doktor teröristken biyandan iyilik yapıyordu ondan sonra diziye bayıldım hicran777

24-11-2015 00:36 !! ++

Sungurlar Yorum fox ta artik benim icim cok rahat eminim imananlarinda ici rahatdir o guclu dizi

23-11-2015 22:59 !! ++

Sungurlar Yorum eminecim yok birinci bolumden izledim leyla oldukden sonra 1 yil izledim daha sonrada izliyordum kardesim izliyor diye yani fani degildim dizinin meryemden sonra hastasi oldum oyle tatlim eve izleyin 1ci bolumu harikkaaa:))

pelinim ya uzulme oyle bi sey olsa ben yazarim yok o filim bide dizi degil evet nazlicim esgi bi sey yeni vizyona girecekmis galiba:)
kizlar yinede su fox konusuna umutlanmayin oyle bi sey yok ama isde bi seyler ariyolar `dua` edelim yok dedigimiz sey gercek olsunn `diye`

NurcaN • 23-11-2015 22:04 !! ++

Sungurlar Yorum kizlar size coook guzel bir haberim var yeni okudum ve sizinle paylasmak istedim sungurlar bitmemis 12 aralik foxsta yayinlanacak ben vidiosunu bile gordum ben zeyep coook seviyooorum sizi

23-11-2015 21:03 !! ++

Sungurlar Yorum hangi site hatirlamiyorum pelincim
ama bu senarist sinema projesydi
ben cok eskiden gormustum o haberi

Melegim eyer seni kaybedersem kendimide kaybederim Nazli • 23-11-2015 20:53 !! ++

Sungurlar Yorum yaa belki sinema filmdir ya hemde hangi site bende bakmak istiyorum solermisin ben iki siteye baktım ikisinde de devam haziyordu
nazlıcim gerçekten mi ya kafam allak bullak oldu artık kesin bişi desinler yaa

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 23-11-2015 20:42 !! ++

Sungurlar Yorum selam kizlar :))
18:17 yazan arkadas bu senarist projesi
dilara buyukabyraktarin eski projesi
yani hayir dizi bitmiycek o kadar
zeynepcim hos geldin canim
hadi bye

Melegim eyer seni kaybedersem kendimide kaybederim Nazli • 23-11-2015 20:03 !! ++

Sungurlar Yorum cok uzgunum pelin simdi gordum !fotorafda gordum dilara buyukbayraktarin yeni projesi yaziyodu ! keske bitmeseydi sungurlar!yeni dizinin adi senarist!

23-11-2015 19:43 !! ++

Sungurlar Yorum arkaslar sungurlar kesin bitdi!dilara buyukbayraktarin yeni filmi cikmis senarist simdi gordum !cok uzgunum !

23-11-2015 19:17 !! ++

Sungurlar Yorum kızlar sungurlar başka kanala geçmiyormuş kesin final olmuş hiç bir kanal kabul etmiyormuş emin yerlerden öğrendim
ben yağmur

23-11-2015 18:41 !! ++

Sungurlar Yorum ewet eminecim bende eskiden beri izliyorum ama o bölümleri izlerken içimde hissettiğim bir eksklik bir boşluk vardı ama dilaram la doldu o içimdeki bosluk:)))

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 23-11-2015 18:25 !! ++

Sungurlar Yorum nurcancım sen sungurları meryem geldi diyemi izledim yoksa eskiden izliyormuydun ben
tüm bölümlerini izledim leylanın olduğu bölümleri felan tek 1 bölümleri izlemiştir im memiş ve laz oğlu vardı bunlar çok komikti hele celili sinirlendirmek çok güzeldi neyse bende birinci bölümü izlemeye çalışacam

tek kelimeyle özledim…€mine • 23-11-2015 17:56 !! ++

Sungurlar Yorum eminecim ya sana ne kadar twkur etsem az 1 ci bolumu ben net olarak izlememisdim yani sungurlarda meryemin geldigini duyub izledim 1ci bolum ozet olarak izlemisdim 1ci bolumun sonlarinda serdar meryeme sariliyor:)
yani sayende bakidim sarilma sahnelerini ben hep sermer olarak vidolar izliyordum megerse bolum olarak guzelmis neler duydum hepsini yazicam belkide unutanlar olmus simdi islerim var gelince yazicam:)

NurcaN • 23-11-2015 16:36 !! ++

Sungurlar Yorum herkese selam canlarım
zeynepcım hoş geldin canım
nurcancım meryememe operasyonda sarıldı gibi bişey ama nazayı sarıldığındaisteyerek sarıldı
neyse yaa biz bu konuyu kapatalım dizimiz inşallh başlar ben nedense duygusal müzik duyunca
hhemen sungurlarım geliyor ve ağlıyorum he bide şehitler nazamın acı çekmesine artık dayanamıyorum
celilin tüm sevdikleri öldü doktorun da eğer dizimiz başlarda inşallh kimseyi üzgün görmeyiz yaa bu dizi bana çok dokunuya yerim bu diziyi canlarım
zaten herkes bu diziyi sevmez vatanı bayrağını askeri imizi çook seven izller ötekinin cananları sıkılır
dizide foxsa geçerse hiç bir değişiklik olmaz inşallh
hicrancım dilaracım bende çok merak ediyorum bu aralar hiç girmiyor

tek kelimeyle özledim…€mine • 23-11-2015 16:29 !! ++

Sungurlar Yorum ben soylemisdim zaten emin olunki 12 aralik basliyicak inanmayan kendisine qalmis o iyi manada

23-11-2015 14:51 !! ++

Sungurlar Yorum o oyundu karim demesi serdar nazayida kiskandi

23-11-2015 14:05 !! ++

Sungurlar Yorum yaa arkadaslar 1 ci bolumu izledim allahimmm dedim durdum ya yikiliyorr birinci bolum tekrar izlemek yeni gibi serdar meryemi tum bolum kiskaniyor gidirken yolda biri guzelim diyor meryeme serdar yarali haliyle onu olduruyor sonraysa ele -ele meryemle yuruyor
karim flan demeler bayildim

NurcaN • 23-11-2015 13:05 !! ++

Sungurlar Yorum nurcancim interneten okudum 2 hafta sonra kiraz mevsimi bitiyor ve sungurlar basliyor cekimler baslamis

23-11-2015 12:33 !! ++

Sungurlar Yorum kizlar ben zeynep meryem ve serdar aski bayiliyorum meryemi cook seviyorum kizlar yorumumu okumamisiniz net bilgi size sungurlar kiraz mevsiminen sonra baslayacak yani 12 aralik cumartesi gunu saat 20:00 fox kanalinda olacak utfen bu yorumumu okuyun

23-11-2015 12:13 !! ++

Sungurlar Yorum gunaydinlar:)ya kizlar ruya ruya dediniz gercekden ruyamda sungurlari gordum ama cok baskaydi :)ben yoktum sadece izlerken gordum merlegimi vurulmus gordum:((cok kotu bi ruyaydi naza serdara iki kere tokat atdi ruyamda burasi komikdi:)
eminecim tatlim evet oyle yazdim ama sonrada yazdimki arabadaki o serdarin meryeme sarilisi sarilmadan ote bi seyde yani sermerde sarilmadan ote bi sey oluyor demek nasilda gozlerini kapatiyor meryemin kokusunu aliyor cok guzldi :))hem arabadan duserken gercekden sarilmis gibi oluyor yazmisim ama orda bile kucagina aliyor sonra kac kere iymisin diyor iki elleriyle kollarindan tutuyor yani belindende bieliyle tutuyor ayni sey sayilir nazayada oyle yapdi tabi hep fark var hep naza addim atiyor sermerdeyse meryem hep utangaclik yapiyor serdar addim atiyor yani ayni olucak diye bi sey yok meryem ve naza karakterleri baska naza serdar deyib duruyor meryemse oyle degil su sezonda bi kac kere dedi ama naza supelenmesin diye oyle dedi gercekden akli ask olsaydi gorevde degil serdarin yaninda olurdu
meryem her seyi kendi akarina birakmisdi ilk savasi naza basliyor yinede meryem savas yapmiyor gidiyor keski yapsaydi meryem serdarin istedigi kimi yapdi hep
hicranim aynen ben yazarken hic elimi birakmak istemiyorum:)dilarayi bilmiyorum

NurcaN • 23-11-2015 09:25 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar çok doğru kızlar tartışmalarımız bile çokkk tatlı ;)) sungurlarımı özledim ya bi foxa geçecekler diyorlar bi geçmecek diyolar hangisine inansakki bilemedim bu arada kızlar dilara nerde bilen varmı kaç gündür yok herkese iyi geceler canlar hicran777

23-11-2015 00:28 !! ++

Sungurlar Yorum aynen yaa ya be ekibin yanındaydım sonra şahin arabadan iniyor du ben yanına gidip yaşıyorsunuz diyordum ayy çok güzeldi yanımda da dilaram vardı :))) keşke yine gorsem yaa

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 23-11-2015 00:21 !! ++

Sungurlar Yorum nurcancım evet tartışmalarımız bile tatlı
meryeme sarılması hatta kendin bile yazdım
meryemi kurtarırken sarılmış gibi oldu diyorsun bu sarılma olmazki nazayada sarıldı küçücük te değil bence eğer serdar nazaya sarılmak istemesiydi sadece naza sarılırdı kollarını yanında bırakabilir di ama bildiğin sarıldı ben böyle düşünüyorum hatta nazam için ağladı bile artık kimi seviyor da söylensede netleşse tabi dizimiz devam ederse inşallh devam eder 12 aralık çok uzun süre daha erken başlar inşallh
pelincim rüyan güzelmiş bende arar sıra böyle rüya görüyorum
evde agzimdan sungurlar hiç düşmüyor annemden git yardım et felan diyor bende gerçek olsa seve seve yardım ederim canını veririm ben onlar için diyorum
onlar melek melek♥♥

tek kelimeyle özledim…€mine • 22-11-2015 22:55 !! ++

Sungurlar Yorum selamlar,arkadaşlar sanırım fox a geçiyor dizimiz,eğer geçerse reytingleri yükseltmek için merkoru çağırabilirlermiş..nur777

22-11-2015 22:53 !! ++

Sungurlar Yorum zetar bey umut her zaman vardir biz kayb etmedikki allah buyukdur vardir
bi sebebi insallah bitmez tekrar baslar

NurcaN • 22-11-2015 22:26 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaslar sungurlar 12 aralik foxta olacak

22-11-2015 22:22 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaslar selam ! ya gercekten dizileri seviyorsaniz pes edeceginize , benim gibi yapin . bir canak anten daha taktiriniz yani hot bird ve rahatlikla seyrediniz . gosterin kanalimizla oynayanlara el mi yaman bey mi yaman !!! sevgilerle zetar777
susmak yenilgiyi kabullenmektir. birlikten guc dogar birleselim kardeslerim !

ZETAR • 22-11-2015 22:11 !! ++

Sungurlar Yorum kizlar hani sermer sarilmasini yazicakdimya isde yaziyorum serdar meryemi kurtardiginda sarilmis gibi big seyler yapiyor ben seni hic birakmiyicam dediginde arabadaki nefes alisi kendisi sarilmadan otebi ssey zaten serdar naza sarilmasi naza serdarin ustune geliyor serdar da kucucuk bi sariliyor sahneyi izledim ellerini tutuyor beline o kadar ben o sahneyi izlememisdim bende buyuk bi sey sanmisdim , ya bidebbi sey yakaladim doktor meryeme gozume giriyorsun diyor serdarda kiskanclikdan diyorki dikkat etde gozun cikmasin 😂😂cok guldum ben o sahneyi kacirmisim

NurcaN • 22-11-2015 22:10 !! ++

Sungurlar Yorum pelinim gercekden kimsenin uzulmesini istemedigim icin yaziyorum , eminecm aynen bnim gibisin big sniye bile sungurlarsiz gecirdigim bi dusunce yok insallah bitmez 😘😘
evet bazen kirici ola biliyorum merve icin sermer konusunda flan ama o konusmalar bile bana cok tatli geliyor gercekden sert yaza bilirim ama tartismalarimiz bile cok tatliss

NurcaN • 22-11-2015 22:01 !! ++

Sungurlar Yorum benim yorumum pembe oldu ben cezası aldım yaa
artık bilgi doğru olsun artık inanmak istiyorum ben sungurları şimdiden çok özledim 12 aralığa kadar nasıl dayanamam
bu yorumum onaylandı ama yukarıdaki yorumum pembe duruma yaa

tek kelimeyle özledim…€mine • 22-11-2015 19:34 !! ++

Sungurlar Yorum evet bnde gordum son dakika haber gelmisde yine bn umutlanmak istemiyorum yine yalan olmuyucagini bilemeyiz

NurcaN • 22-11-2015 17:16 !! ++

Sungurlar Yorum evet azeriyim yeni katilan 15 17 yazan meryem resmi koyan kiz nurcan ismi azerbaycan da gormedim de ben amma isminiz guzel isim
duyan duymayan kalmasin arkadaslar kiraz mevsimi 5 aralikta final oluyor ve sungurlar 12 aralikta basliyo bu dogru haber 100 faiz bilin arkadaslar

22-11-2015 17:08 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaşlar bugün rüyamda ne gördüm varya ben sungurlar ın içindeyim şahin felan geri dönmüştü dilaram ordaydı merve de ordaydım ay çok güzel bir rüyaydi keşke yine gorsem:))
14.24 yazan arkadaşım ewet bnm adım pelin sanırım aramıza yeni katıldın hosgeldin tatlim

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 22-11-2015 17:00 !! ++

Sungurlar Yorum herkese selam nurcancım bende foxsa geçti diye haber okudum eminmisin başlamayacagına facede ne yazıyı ben inanıyorum inşallh başlar şimdi sen öyle diyince üzüldüm korktup inşallah başlar yaa ben başlamasını bekliyorum net bilgi yokmu yaa eğer sungurlar foxsa geçerse olduğu gibi geçsin hiçbir şey degişmesin biz sungurları böyle seviyoruz
allahım inşallh bitmez yaaa ben sungurları mı çok özledim böyle güzeeel dizi yok yaaa her daka aklımda aklımdan çıkmıyor dizinin devamını aklımda ben kurguluyorum nerdeyse onlar benim canlarım

tek kelimeyle özledim…€mine • 22-11-2015 16:51 !! ++

Sungurlar Yorum evet cok mutluyum kanal deye kecicegini bitane adam vardi o seyledi ayrica seninde azeri olmana cok sevindim evet ben ekip 1 haberine baktim orda gah persembe gah cumartesi anlamadim
naza ve meryem resmini koyan kizlar isminiz ne?

22-11-2015 15:24 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaşlar eğer ekip 1 ve sungurlar başka kanallara geçerse büyük bir ihtimalle günleri de değişecek inşallah kendi günlerinde olur eğer gecerse

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 22-11-2015 14:51 !! ++

Sungurlar Yorum 13:07 arkadas merve delisim ,hastasiyim doktormu kesildin basima ihtiyacim yok merve delisi olmak gururdur:)
13;21 ekib 1 kanal d ye gecicek diyolar yine tam olarak bilmiyorum bnde azeriyim canim

NurcaN • 22-11-2015 14:34 !! ++

Sungurlar Yorum tammam sende iyi birisin tabikide ben azeriyim turkce biliyorum okula gitmekten hoslanan varmi?off ya yarin okul gitmek istemiyorum sungurlari cok ozledim 12 23 arkadas sen ekip 1 in ne zaman basliyicagini biliyormusun cok ozledim sungurlarimla ekip 1 meryemi bende cok seviyorum dugunu dagitan adamin meryem oldugunu dusunuyordum onceler o zaman sevmiyorduum simdi bende seviyorum meryemi meryem mutlaka operasyon icin gitmisdir yoksa tabikide nazani vururdu hemde sungurlari kurtardi o nazayida meryemide sungurlarin ve ekip 1 in hepsini cok seviyorum

22-11-2015 14:21 !! ++

Sungurlar Yorum nurcan o sekli ordan kaldir bak sinirlerim bozuluyo anladik meryemi seviyosun ama bu kadar da olmaz dizimiz nerde devam edicek yaaa bence foxsa gececek sen neden buna inanmiyorsun nurcan bak gorursun foxsa gececek

22-11-2015 14:07 !! ++

Sungurlar Yorum hicranim biliyorum canim bilmezmiyim:)09;58 deki arkadas kotu anlamiyorum canim ama gercekler aci oluyor hep keski senin yazdigin gibi olsa bunu senden cok istiyorum emin ola bilirsin malesef kesin karar suan icin dizi bitmis ama yinede tekifler ediyolar belkide bitmez:)hem anlasmis olsaydilar cekimlere baslardilar peki neden baslamamislar?suan mert kilinc yurt disinda oyle haber olsa burda olurdu dedigim gibi fanlar istiyor diye sayfalara birileri yaziyor ama yalanlandi bilgi:(

NurcaN • 22-11-2015 12:19 !! ++

Sungurlar Yorum evet oyle olucak her kes inaniyo zaten kim inanmiyor ki
kiraz mevsimi simdi 58 dun oldu 2 bolum kaldi zaten yasasin
ben tarihe baktim eyer kiraz mevsimi 60 bolumunde 5 aralikta final olucaksa sungurlar 12 dekabr cumartesi kaldigi yerden fox ta devam edicek tek yapacagimiz karar da belli olduguna gore 12 araliki beklemek ancak ben dayanamiyorum cobuk gellsin sungurlar

22-11-2015 11:15 !! ++

Sungurlar Yorum gunaydin kizlar nasilsiniz
nurcancim sen uzulme anonimin yazdiklarina hem o sevmiyo diye her kes sevmiycek deyil
kiraz mevsimi 60 bolumde final olucak
onuun yerine sungurlar gecicek ben oyle duydum byyy))

Melegim eyer seni kaybedersem kendimide kaybederim Nazli • 22-11-2015 11:02 !! ++

Sungurlar Yorum niye herkesi umutdan cikariyorsun haberler dogru ben bir habere baktim ve dogru bunlar yapimcilarida salih asan salih asan fox sun yonetmeni ve ben yeni fotograflarinida gordum son 39 bolumunde cektirmislerdi seviniyorlardi emirin yuzude karaydi yani 39 bolumundede oyleydi oyle resimde cetirmisler o zaman bekle kasim sonu ve ya aralikta fox sa ver bak o zaman inanirsin kanalin degisimi sungurlarla ne alaka acaba
bak yine baktim ayni sey fox sa kecicek ve sungurlar haberindede bir habere ulasdim ekip 1 cekimlere baslamis al gordunmu okuduysan yazdiklarimi iyi dusun kotu manada diyil tmmm

22-11-2015 10:58 !! ++

Sungurlar Yorum gunaydin kızlar hoş bulduk canlarım nurcanım sizi bırakıp gidermiyim hiç ah keşke dizimizde başlasaydı çok özledim sungurlarımı tabi sizide özledim girmeye çalışırım yine byy hicran777

22-11-2015 10:24 !! ++

Sungurlar Yorum selam arkadaslar yaa beni delirtmek icin anonim olarak yuz kere meryemi kotuleyin size son bi sey yazicam ne kadar yazarsiniz yazin ugrumda degilsiniz zaten yorumlar bnim icin sadece en zayif noktamdan benim canimi acitmak istiyorsun anonim basardiyordun ama artik bin defa yaz ugrumda degilsin !!
ya ben basda soyledim geib buraya her kes dizimiz foxda yaziyor oysaki oyle bi haber olsa ben bilirdim ve her kesden once yazardim `yok oyle bi sey` yani konu varda dogru durust bilmeden yaziyorsunuz umutlandiriyorsunuz , suanda googlede ` sungurlar fox ` yazsaniz bin tane yaziyiliyor anlasdi diye peki bunu yonetmende veya bas rol oyunculardan duydunuzmu? hayir duymadiniz sadece fanlar istiyor foxsa gecsin ama anlasmamislar zaten ben basda soylemisdim zor olucak `sungurlar` siradan dizi degil `fox` tvede silahli diziler gormedim dagda flan, anlassalar bile degisklik yaparlar o zamanda diziyi mahv ederler. gercek aciklama boyle, `diziyi devam etdirmek icin teklifler aliyoruz ve ediyoruz ama suan icin anlasdigimiz bi sey yok! suan icin dizi bitmis demekdir belkide bi kanalla anlasiriz o zaman biz haber veririz , foxsa gecmesi tamamen yalnisdir suan icin gecersede biz paylasiriz yazmislar` boyle yazilmis gercek bilgi bu uzulerek yazdim keski gercekden foxsa gecseydi bnde cok istiyorum ama kimsenin umutlanmasina goz yumamam bunu yazmak zorundaydim:(

NurcaN • 22-11-2015 09:46 !! ++

Sungurlar Yorum ben bu dizinindo büyük hayranların'dan birisiyim. ben bu diziyi çok ama çok seviyorum, hele kordona bayılıyorum. her hafta merakla bekliyorum, bu hafta'da bekledim ama beklentilerim boşa çıktı ... sungurlar dizisi ne zaman yayınlanacak, hangi kanalda, hangi saate, hangi günde?

21-11-2015 22:46 !! ++

Sungurlar Yorum selam arkadaslar nerminin yazdiklarina inanamiyorum nasil boyle yaza bilir eskiden meryemi seviyodu noldu anlamadim nermin artik baska okula gidiyo ve umarim bi daha boyle yazmaz 18 02 ye cok guldum bay bay

21-11-2015 22:09 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaslar yuz faiz fox sa kecicek anlasdilar salih asanla yapicilarida salih asan artik fotograflarinada baktim guluyorlardi iciniz rahat etsin bence kiraz mevsimi aralkita final olucak ve sungurlar basliyicak aralikta ben cok rahatim ve cok seviniyorum
yine yeni haber sungurlar artik fox sa transfer oldu sungurlarin yeni kanali belli oldu yaziyordu artikk foxta sungurlar yasasin

21-11-2015 19:31 !! ++

Sungurlar Yorum pelincim üzülme sungurlar artık foxta
keşke bu akşam olsa yaaa çok merak ediyorum nolacak

tek kelimeyle özledim…€mine • 21-11-2015 18:41 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaşlar stv kapalı olduğuna göre ya fox ta oynayacak ya da oyna maya cak dua edelim de oynasin dilaram a kavuşmak için bir haftayı bekleyemiyordum şimdi biterse napariz ben :(((

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 21-11-2015 18:19 !! ++

Sungurlar Yorum bence naza çok güzel meryem salağın önde gideni ve fazla sevinmeyin foxa geçmiyo yalan haber inanmayın

21-11-2015 18:01 !! ++

Sungurlar Yorum bugün günlerden sungurlar
bugün günlerden sernaz aşkı
bugün günlerden dilaram demek isterdim ama olsun haftaya izlerim bitmesinde ne olursa olsun
nermincim naza hayranı olman çok güzel
ama meryem hayranıda var ve bunları okuyunca çok üzülüyorlar dır naza hakkında böyle bişey okuyunca hem çok sinirleniyon hemde çok üzülürüm
dizimiz ne zaman başlıyacak yaa rüyamda kanal açılmışt8 ve nazamı yolda görüyorum ama yanına gitmek istiyorum gidemiyordum beni öldürmeye çalısıyolardı rüyammada melegime kavuşamıyordum

tek kelimeyle özledim…€mine • 21-11-2015 17:59 !! ++

Sungurlar Yorum arkadaşlar dizi fox tv ile anlaşmış çekimler başlamış ya kasım sonunda yada aralık başında başlar diyolar haberlerde gördüm

21-11-2015 17:20 !! ++

Sungurlar Yorum nermin ben bişi yazmayacaktim ama nurcan yazınca dayanamadım saçmalama bende dilara fanı yim ama meryem in görevde olduğu gün gibi ortada ama maşallah bunu anlayamıyorsun ameliyatta bende dilara mi kurtarsın istedim ama naza için kendini deşifre edemez di bunu anlasan artık keske
ewet cnm türküm adın neydi senin

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 21-11-2015 16:55 !! ++

Sungurlar Yorum nermin bence ben sana hic yorum yazmiyim yazarsam cok fena olur bi daha sacma sapan bi sey yazma gercekden hangi kafaya oyle yaziyorsun sana diyormuyum nazayi nasil seviyorsun diye daha kac kere yazicam her kes ayni kafada olsun diye kural yok senide geldigin gunden hic sevemedim bi garibsin yazmagi flan dusunce tarzin flan yok bnce yazarken bi saat flan dusun sonra yaz daha dun yazdim senin keje dedigin kiz meryem gercek ismi merve dizide melek gibi karakter canlandiriyor asil sen bunu goremiyorsun sende sorun var once kendine bak bi daha yazmiyicam bna merveyi nasil seviyorsun diye yorum yazma

NurcaN • 21-11-2015 16:08 !! ++

Sungurlar Yorum hosbulduk arkadaslar dizimiz insallah foksa gecer nazami yine gorurum o kejeyi gormem umarim neden kejeyi seviyosunuz sungur oldunda anladik ama simdi o bi terorist serdar da bi daha onu sevmez ben elifi seviyorum ama o da kafasina gore is yapiyo emiri dusunmuyo esra da onu seviyo ya iyi arkadasiz ama neden kejeyi sevdiyini anlamiyorum seni de nurcan tum kejeyi sevenleri anlamiyorum
umarim keje olur ve onu serdar oldurur bu olucak kizlar ya meleyimi uzgun gormeye dayanamiyorum duyunu de mahv etti nazayi ameliyattan kurtarmadi bile insallah keje de olur nermin

21-11-2015 13:42 !! ++

Sungurlar Yorum ben kotu bi sey mi dedim simdi sadece soyledim biliyorum naza diyilsin kotu manada demedim evet herkes hayrani oldugu kisinin fotografini koyar ancaq ben koyamiyorum soylermisiniz nasil koyulur fotograf lutfen
19 13 birde 12 15 yazan azeri arkadas benim
birde 10 36 yazan azeri arkadas yanlis yazdim 12 15 diyil 12 19

21-11-2015 13:21 !! ++

Sungurlar Yorum 19.13 yazan arkadaş ne kadar zekisin onun naza olmadığını anladın cnm zaten burda herkes profiline hayranı olduğu kişinin resmini koyuyor bilmediğin islere karışma bence çünkü bende dilara (naza) fanı yim

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 21-11-2015 11:55 !! ++

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.