Pis Yedili

Pis Yedili
Dizi Türü:Komedi, Gençlik
Yapımcı:Gani Müjde
Yönetmen:Haluk Bener
Senarist:Gani Müjde
Oyuncular:Özge Özberk -> Filiz Hanım
Ayşegül Aldinç -> Esma Sultan
Kadir Doğulu -> Bayrampaşalı
Kanal:Show TV
Link:showtv.com.tr/dizi/tanitim/pis-yedili/96
Puan:
7.6 / 10 | Oy: 1641 | Yorum: 1687

Pis Yedili Yorumları

<< daha yeni yorumları göster | << daha eski yorumları göster >>

Pis Yedili Yorum yaaa vallaha nezrin arkadasim canim benim su an yorumunu okudum az kalsin depresyona giricem ya coook uzuldummm pofff allah belalarini mi versin diyim artik bilemiyommm :-(:-(:-(:-( cokkk uzuldum ayyy uykum kacdi simdi ben nasil uyuyim ya:-(:-(:-( offf
evet sende gidersen canim arkadasim 28 martta vizyona girmisdi ama ben izleyemedim ama internetden izlemeyi dusunuyorum benim eda ece her zamanki gibi muhtesemmm bir is yapti:-):-):-):-)

Cimbaaaay • 09-04-2014 20:04 !! ++

Pis Yedili Yorum ya kızlar üzülmeyin eyer tutarsa dvm eder bnce çnk film baya güzel şuan günümüzde en oturaklı gençlik filmi üzülmeyin ya...

(❤zeynep❤)kızlar Sultanın Fotosunu Gördüm Kankişim • 09-04-2014 19:19 !! ++

Pis Yedili Yorum aynen öyle ama zaten final olucagini biliyorduk buarada yanliş yazmişim 5 bölüm degil 7 tane yeni bölüm izliycez ama yinede 22 tane bölümün yaninda neki:(

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 09-04-2014 16:59 !! ++

Pis Yedili Yorum nezrin keşke bu son dakika haberini yazmasaydın!!resmen moralim sıfır!!bu çok kötü bir haber!!üzülmemek elde değil ki:((

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 08-04-2014 20:45 !! ++

Pis Yedili Yorum film 28 martta vizyona girmiş bile!!ben vizyonda olduğunu bilimiyordum..umarım gişe başarısı iyi olur.sanada bir müjdem var cimbay!!eğer bu film iyi bir gişe alırsa eda ece bir tane daha film çekmeyi düşünüyormuş;))

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 08-04-2014 20:01 !! ++

Pis Yedili Yorum SON DAKIKA PIS YEDILI HABERI!!!DUYURU!!!ARKADASLAR YEPYENI BIR PIS YEDILI HABERI ALDIM.PIS YEDILI HAZIRANDA BASLAYACAK EVET..AMA 98.BOLUMDEN 105.BOLUME KADAR OLUCAK..YANI 22 TANE YENI BOLUMU IZLEYECEGIMIZ YOK..105.BÖLÜMDE PIS YEDILI FINAL YAPACAKTIR.SADECE 5 YENI BOLUM IZLEYECEZ.ÜZÜLÜYORUM:( SAKIN ÜZÜLMEYIN LÜTFEN:)

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 08-04-2014 19:28 !! ++

Pis Yedili Yorum sende gidersen canim arkadasim evet ya klip coook guzel dimi filmde guzel sarkida cuk oturmus ya ya benim eda ecem hic kotu bir sey yaparmi:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)oyyy yerim ben ooonuuu

Cimbaaaay • 08-04-2014 13:18 !! ++

Pis Yedili Yorum evet sende gidersen arkadasim ruzgar cok gicik ya canim arkadasim ama fatihe gicik oluyordum ama sonra o salak ruzgar geldi daha fazla gicik oldum ya hic olmasa cimbom fatihle iliski yasamazdi ama o tip ruzgarla ayyy allah korusun
evet ya sende gidersen arkadasim bu yorumlar iki dera geliyo bazen bazende arka arkaya

Cimbaaaay • 08-04-2014 13:09 !! ++

Pis Yedili Yorum haklısın bazı yerlerde heyecan katıyorlardı diziye bu doğru..ama tam bizim sevdiğimiz karakterler mutlu olacaklar derken ortaya çıkıveriyorlar!!mutluluklarda yarım kalıyor onların yüzünden!!

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 07-04-2014 23:06 !! ++

Pis Yedili Yorum sende gidersen cvp veriyorum 3 üde gıcık ya filmin en gıcık insanları ama buda bir doğru onlar olmazsa film renksiz olur düşünsenize hep mutlu hep mutlu nereye kadar demi yani??:):)

(❤zeynep❤)kızlar Sultanın Fotosunu Gördüm Kankişim • 07-04-2014 22:45 !! ++

Pis Yedili Yorum evet ya bende klibi izledim bugün çok güzeldi...eminim ki filmde güzeldir;))

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 07-04-2014 22:36 !! ++

Pis Yedili Yorum evet bazen oluyor öyle..mesela benim bir yorumum iki farklı günde yayınlanmıştı bir defa;))ilginç bir şey gerçekten ne alaka ama değil mi??

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 07-04-2014 22:35 !! ++

Pis Yedili Yorum yorumlar iki defa gelmis allah allah
bu arada eda ecenin filmine klip yapmislar ferhat gicerin " beni affet kizim"sarkisiyla baktim coook agladim ya yerim ben o eda eceyi ya ama.sesimi eda eceye duruyamiyorum cunki ne twiter nede face acmama izin yok pofff

Cimbaaaay • 07-04-2014 22:32 !! ++

Pis Yedili Yorum biliyorum cimbay;))zaten RÜZGAR şıkkını seni düşünerek yazdım :))

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 07-04-2014 22:27 !! ++

Pis Yedili Yorum bu arada yukardaki isimsiz arkadas bence buse sunu demek istedi hani bu diziden nefret ediyosun ya e beki nefret ediyosan saytina girince sinirlenmiyormusun bende sevmediyim dizilere yorum yazmiyorum cunki o dizileri gorunce sinirleniyorum

Cimbaaaay • 07-04-2014 22:26 !! ++

Pis Yedili Yorum zeynep yine tatlisin sen de gidersen soruna cevabim canim arkadasim hepsi ama once ruzgar sonra fatih zeynep furkan ama en cok tahmin edersinki ruzgar elimde olsa bogarim

Cimbaaaay • 07-04-2014 22:21 !! ++

Pis Yedili Yorum arkadaşlar bende size bir soru sormak istiyorum..Sizce pis yedilideki en gıcık karakter kim??A)Fatih B)Furkan C)Rüzgar D)Zeynep cevaplarınızı beklicem;))benim cevabım şıklarda yok ama çünkü:bence hepsi çok "gıcık"!!!

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 07-04-2014 22:08 !! ++

Pis Yedili Yorum Zeynep arkadaşım yeni ismin çok komik olmuş..bu arada bana çalıkuşu sayfasında medceziri mi karagülü mü izliyorsun diye sormuşsun..şimdi gördüm kusura bakma ben medcezirciyim:)))

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 07-04-2014 22:01 !! ++

Pis Yedili Yorum önemli dğl cimbaycım gerçekler bunlar bnce filmin star ışığı cimbom bu durumda sen:):):):)!!

(❤zeynep❤)kızlar Sultanın Fotosunu Gördüm Kankişim • 07-04-2014 18:02 !! ++

Pis Yedili Yorum beğenen beğendiğini yazıyor,beğenmeyende beğenmdiğini yazıyor bu kadar basit.anladınmı buse?

07-04-2014 14:01 !! ++

Pis Yedili Yorum ya pis yedili geri donuyorsun ama ya ben hazirana kadar catlarim ne oluyo diye

Cimbaaaay • 07-04-2014 13:58 !! ++

Pis Yedili Yorum tsk zeynep coook cimbom dizinin prensesi dediyin ve bana cimbay ismini yakistirdigin icin cok tatlisin zeynep=]=]=] yazan arkadas cimbaaay ha

06-04-2014 20:41 !! ++

Pis Yedili Yorum Bu diziden nefret edenin burda işi ne...

Kim Bilir Nasıl Nicedir Halin .... Leyla • 06-04-2014 17:32 !! ++

Pis Yedili Yorum selin nefret ediyorsan izlemeye bilirsin

Cimbaaaay • 05-04-2014 20:58 !! ++

Pis Yedili Yorum Bence de artık dizi ekranlara geri dönsün./Nadya

05-04-2014 17:23 !! ++

Pis Yedili Yorum Kirilmadigina sigina sevindim nezrin aslinda bertani sevmeme nedenim ilk geldiyinde jafayi cimboma takmisdi ve salcayla cimbomumumn arasini bozuyordu

Cimbaaaay • 05-04-2014 12:06 !! ++

Pis Yedili Yorum evet sende gidersen aynen oyle cimbay biticeyi icin:-(:-(:-( coook haklisin ama napiyim canim arkadasim elimde diyil:-(:-(:-(

Cimbaaaay • 05-04-2014 08:50 !! ++

Pis Yedili Yorum Bu diziden nefret ediyorum.

Kiraz Mevsimi En Bi Guzelinden(feride) • 05-04-2014 08:37 !! ++

Pis Yedili Yorum cimbay arkadaşım bence senin rüzgarı da nerimanıda sevmemenin tek nedeni var:neriman Macit aşkı başladı ve cimbay rüzgar aşkı ortaya çıkmaya başladığı için..çünkü:bu aşklar başlayınca maalesef ki cimbay aşkı bitmiş oluyor:((bu arada lütfen sinirlenme..evet hepimizin sevdiği kişiler var ama bunlar sadece dizi..bunu asla unutmamamız lazım değil mi;)))

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 04-04-2014 22:08 !! ++

Pis Yedili Yorum bertanin yüzü kirli sakalli olunca daha bi karizmatik+tatli görunuyo bertan.o foto bu yakinlarda cekilmis bertan cok yakiskli olmus ya yerim yerim yerim:D:D

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 04-04-2014 22:06 !! ++

Pis Yedili Yorum ya bu ruzgar ve nerimanmidir nedir onlarin adinin gectiyi yorumlarda harfleri yanlis yaziyorum nefret etdiyim kisileri yazinca bide sinirlenince boyle oluyor cok ozurler dilerim :-):-):-)

Cimbaaaay • 04-04-2014 22:04 !! ++

Pis Yedili Yorum yok cimbay kirilmadim ne demek eninde sonunda sevdinya bertani önemlisi bu:):)bertanin yeni fotosu üsküp kanalinda yaptigi röpörtajdan bi kare:)çok tatli yerum:Dben tam bir bertanist'im :*:D

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 04-04-2014 22:03 !! ++

Pis Yedili Yorum ya arkadaslar ben kimseden su ana kadar nefret etmedim ama su ruzgar ama en coook ta o fatih harbiyemidir nedir ordaki nerimanmidir neslihanmidir onadan su ili kisiden acayib nefret ediyorum ya

Cimbaaaay • 04-04-2014 22:01 !! ++

Pis Yedili Yorum ikisi de yakışmıyor:((bence o daha güzellerine layık:))ben onu yakışıklı olduğu için sevmiyorum!!tavırları hareketleri gerçekten çok anlamlı geliyor bana:))mesela bir keresinde Gülcan ona seni seviyorum demişti,o da utandığı için "teşekkürler" demişti..o halleri çok tatlıydı:)))bu arada dizinin ilk gülcanı güzeldi biraz ama ikincisi gerçekten çok kötüydü:((mertle hiç yakışmıyorlardı!!!

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 04-04-2014 21:59 !! ++

Pis Yedili Yorum filmin prensesi cimbom yani cimbayyy:)

(❤zeynep❤)kızlar Sultanın Fotosunu Gördüm Kankişim • 04-04-2014 21:58 !! ++

Pis Yedili Yorum bnde mertle dilkopatı yakıştırıyodum başlarda am olmadı blki ilerde olur vlla spr olurdu:)

(❤zeynep❤)kızlar Sultanın Fotosunu Gördüm Kankişim • 04-04-2014 21:50 !! ++

Pis Yedili Yorum ay oylemi sen de gidersen beki o zaman merte dilkopatmi karabibermi daha cok yakisiyor???

Cimbaaaay • 04-04-2014 21:47 !! ++

Pis Yedili Yorum ha anladım cimbayy anlamı süper miş yakışır sana:)

(❤zeynep❤)kızlar Sultanın Fotosunu Gördüm Kankişim • 04-04-2014 21:46 !! ++

Pis Yedili Yorum bu arada sunu itiraf ediyim ben bertani bek sevmiyordum ama nezrin sen bana bertani sevdirdin bravo ( kirilmadin dimi ):-):-)
yukardaki Zeynep arkadasim cimbayin anlami guney guncicek yani cimbomun cim i bayrampasalinin bayi birlestirince cimbay oluyo

Cimbaaaay • 04-04-2014 21:38 !! ++

Pis Yedili Yorum Zeynep arkadaşım dizimiz haziran ayında başlayacak inşallah:))hem haziran ayının gelmesini çok istiyorum hem de pis yedili biteceği için üzülüyorum:((

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 04-04-2014 21:34 !! ++

Pis Yedili Yorum cimbayy adının anlamı ne çok farklı ya:)?

(❤zeynep❤)kızlar Sultanın Fotosunu Gördüm Kankişim • 04-04-2014 21:33 !! ++

Pis Yedili Yorum tam bir bertanist 15 ci anketine cevabim (a) kesinlikle cok ama cok tatli tipki sizler gibi

Cimbaaaay • 04-04-2014 21:31 !! ++

Pis Yedili Yorum ben mert hayranı değilim!!tam bir mertkolik oldum yani hiç sorma cimbaycığım:))

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 04-04-2014 21:24 !! ++

Pis Yedili Yorum evet ya sende gidersen arkadasim bende ozledim pis yediliyi sende mert hayranimisin

Cimbaaaay • 04-04-2014 21:21 !! ++

Pis Yedili Yorum ay anketler çok tatlı.nezrincim başın sağolsun...

(❤zeynep❤)kızlar Sultanın Fotosunu Gördüm Kankişim • 04-04-2014 21:09 !! ++

Pis Yedili Yorum Ama artık geri dönnn.. EKRANLARA...

04-04-2014 19:34 !! ++

Pis Yedili Yorum pis yedili en son bölüm elcey zeynepin arabasıyla kaza yapmıştı..rüzgarın babası günçiçeğe oğlundan uzak durmasını söylemişti..en heycanlı bölümlerde ara verdiler diziye..çok özledim..özellikle de merti:))

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 04-04-2014 18:59 !! ++

Pis Yedili Yorum E KIZLAR FİLM NE ZAMAN NET BAŞLIYO BU ARADA NEZRİN BAŞIN SAĞ OLSUN...

(❤zeynep❤)kızlar Sultanın Fotosunu Gördüm Kankişim • 04-04-2014 18:32 !! ++

Pis Yedili Yorum nezrin bertanin diyer fotosu da guzeldi ama bu ondan daha guzel;-)

Cimbaaaay • 04-04-2014 18:07 !! ++

Pis Yedili Yorum yarin cumartesi tum gunumu pis yediliye ayirdim

Cimbaaaay • 04-04-2014 18:02 !! ++

Pis Yedili Yorum önemli değil nezrin:))asıl benim sana teşekkür etmem lazım beni bu site ile tanıştırdığın için:))bu arada yeni ismin ve fotoğrafın süper olmuş gerçekten:))

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 04-04-2014 13:51 !! ++

Pis Yedili Yorum Anket15:Bertan çok tatli dimi?:) A)Kesinlikle B)Neresi tatli ya:)

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 04-04-2014 13:45 !! ++

Pis Yedili Yorum bertanin yeni fotosu nasil,tatlilikta sinir tanimayan adam ismi bertan

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 04-04-2014 13:37 !! ++

Pis Yedili Yorum tesekkurler sema,,bertan olmasaydi ben de sizi tanimiycakdim:):)

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 04-04-2014 08:34 !! ++

Pis Yedili Yorum banda pis yedili hayraniyim o diziyi cok seviyor ve merakla bekliyorum insallah yakin zamqanda yine baslar

03-04-2014 23:58 !! ++

Pis Yedili Yorum yukardaki isimsiz arkadasim aynen sana kaltiliyom canim benim ya hislerime tercumen oldun coook tesekkurler cimruz den her kes nefret ediyo yazarlar boyle bir aski yazmayin cimbayimizin o kadar mazisi var ya

Cimbaaaay • 03-04-2014 21:57 !! ++

Pis Yedili Yorum ya haziran gel artik vallah ortamda carliyom ya ne olucak pis yedilide diye :-):-):-)

Cimbaaaay • 03-04-2014 21:52 !! ++

Pis Yedili Yorum ha ben birde sunu soyliyim allah korusun yeni bolumlerde cimruz olursa ve ona allah korusun pis yedilinin yazarlari cimruze opusme sahnesi falan yazar buyuk sorun cikaririm skinti olur benim icin cimbaya opusme sahnesi yazmadilar cimruze yazdilar diye vallaha pis.yedili yazarlarini kinarim lutfen boyle sey olmasin yaa nooolur cimbayi bu kadar salmayin uzulurum zaten uzgunum ben de bir baska hastayim cimbay benim icin coook.baska bir sey arkadaslar

03-04-2014 21:40 !! ++

Pis Yedili Yorum nezrin:))yeniden burdasın ve anketlerinle siteyi gerçekten çok eğlenceli bir hale getirmişsin yine:))bertan neşe ile süper!!bana sorarsan merte hiç bir kız yakışmıyor!!!eda ecenin göz rengi yeşil:))bertanın gelmesi süper oldu çünkü:onun sayesinde seninle tanıştım:))

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 03-04-2014 21:00 !! ++

Pis Yedili Yorum am bir bertanist tekrar hosgeldin anketler 9 zuncuy(a) bence ikiside ama canla cok vahsiydiler o yuzden bertan10 mert (a) karabiberle ama sey ya onlar sevgili gibi davranmiyorlar 11 ciye(b) leyer trafoya sarkarsa 12 ciye (a) alis cunki eskiden elcin pislikler yapmisdi 13 (a) super oldu salca cok yalniz kalmisdi 14 (b) oy yerim ben o eda eceyi internette okudum ve ekranda gordum kendide soyledi zaten beyaz show da benim canim eda ecemin gozlerinin rengi YESIL YERIM ONU BEN ONUN GOZLERINDE OLULERIN BILE SAHIB OLAMADIGI O YEM YESIL CENNETI GORDUM YERIM BEN RDA ABLAYI YERIM COOOK SEKER YA AAA DIMI CEVABLARIM BUNLAR TAM BIR BERTANIST ANKETLERIN SUPER IYIKI GELDIN :-):-):-):-)

Cimbaaaay • 03-04-2014 20:34 !! ++

Pis Yedili Yorum Anket14:Eda Ecenin göz rengi? A)Mavi B)Yeşil

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 03-04-2014 13:47 !! ++

Pis Yedili Yorum Anket12:Elçin mi Alis mi? A)Alis B)Elçin
Anket13:Sence Bertan Asllani'nin Pis Yediliye katilmasi nasil oldu? A)Süper B)Berbat

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 03-04-2014 13:43 !! ++

Pis Yedili Yorum Anket9:Hangisi Neseyle yakisiyor? A)Bertan B)Can
Anket10:Merte hangisi yakisiyor? A)Karabiber B)Gülcan
Sence Büşra Ayaydin'in Pis Yediliye katilmasi nasil oldu? A)Iyi B)Kötü

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 03-04-2014 13:39 !! ++

Pis Yedili Yorum dizimiz foxda yayinlana bilir yukardaki isimsiz arkadas.pis yedili ekibinin show tvyle görüsdügü söyleniliyor.ben pis yedilinin yeni bolumlerini foxda görmek istiyorum.bertanese sahnelerini orda görmek istiyorum insallah foxa gecer pisyedili
evet isde biz ne söyluyoruz ermeniye dayi mi diyoruz?zaten dizi final bölümünü çekmis fotolari bile var haziranda baslayip yaz sonunda final yapicak bunu zaten biliyoruz

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 03-04-2014 13:14 !! ++

Pis Yedili Yorum yeni çekilen bölümlere göre show tv diziyi tekrar ekrana getirecek ama kesin bir şey yok tamamen yeni bölümlere bağlı show tv göstermez ise yapımcılar yeni bölümleri farklı kanalda yayınlama hakkı var zaten yeni bölümler o yüzden çekildi büyük ihtimal yaz dizisi şeklinde tekrar gösterecekler ve yaz sonuna doğru tamamen sonlandıracaklar

03-04-2014 11:25 !! ++

Pis Yedili Yorum oyyy yerim ben o cimbayi yazan arkADAS CIMBAAAY
CIMBAY SONUNA KADAR HAKLISIN

03-04-2014 11:06 !! ++

Pis Yedili Yorum men pis yedilinin takibcisiyim oyuncularini cok seviyorum ben

03-04-2014 10:53 !! ++

Pis Yedili Yorum yukardaki isimsiz benim ismimi yazmayi unuttum ozurler ama ya okul ne skici ne skici sormayin insan bunalima girer pis yedili tessellim sendin hadi haziran gel artik nooolur cok skiliyorum anca internetten pis yedilinin videolarini indirib onunla tesselli olmaya calisiyorum malesef ama en cok ta cimbay beni uzuyor yaaa cimmmbayyy nolur geri gel yazan arkadas cimbaaay

03-04-2014 10:46 !! ++

Pis Yedili Yorum ya okuldayim cokkk skici ama aklimda hep pis yedili vardi hep cimbay vardi ama cimbay finalde olmayacak malesef

03-04-2014 10:39 !! ++

Pis Yedili Yorum cok tessekkurler sen de gidersen arkadasim dogru soyluyorsun deymez bence de ama gorunce sinirlenmemek elde diyil malesef ben cimbaaay arkadasiniz

03-04-2014 10:37 !! ++

Pis Yedili Yorum pis yedili mukemmmweel bir dizidir dostlar canlar
arkadaslar ben cimbaaay okul bilgisayarindan yaziyorum once tam bir bertanist hosgeldin tekrar cok mutluyum

03-04-2014 10:33 !! ++

Pis Yedili Yorum sende gidersen arkadasim bizde biliyoruz cimruzle biteceyini de ama yinede cibayi daha cook seviyoruz ben en cok ondan korkuyorum ya yeni sezonda yine diziden ayrilan olursa ha bide aldigim habere gore pis yediliye yeni oyuncu katiliyor

02-04-2014 22:51 !! ++

Pis Yedili Yorum önemli değil Zeynep arkadaşım..pis yedili hakkındaki her sorunuza severek cevap verebilirim :))

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 02-04-2014 21:16 !! ++

Pis Yedili Yorum saol sende gidersen arkadaşım bilgiler için:)

(❤zeynep❤)kızlar Sultanın Fotosunu Gördüm Kankişim • 02-04-2014 19:38 !! ++

Pis Yedili Yorum bende buradayım cimbay arkadaşım yalnız değilsin yani merak etme..hanibayrampaşalı nasıl söylüyordu:sıkıntı yok :))yukarıdaki yorumları bende gördüm..sanırım boynu bükükler yayından kaldırılacak arkadaşlar o yüzden sinirli..boşver cevap yazmaya bile değmiyor bazıları..

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 02-04-2014 19:32 !! ++

Pis Yedili Yorum Yahu nerdesiniz arkadaslar hadi bir tek ben mi girdim bu gun ask olsun ya

Cimbaaaay • 02-04-2014 17:51 !! ++

Pis Yedili Yorum arkadaslar ben geldim selam:)

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 02-04-2014 15:55 !! ++

Pis Yedili Yorum Yukardaki isimsiz arkadas evet final yapicak ama ne tekrar cekilirmi cekilmezmi onu ben bilmiyorum fox ta yayinlanicagi hakkinda haberler var ama dogrumu bilemem benim bildiklerim su kadar haziranda basliycak ve 22 bolum yayinlanicak onlari diyer arkadaslardan biliyorum benim bildiklerim sadece bu malesef:-(:-):-)

Cimbaaaay • 02-04-2014 13:33 !! ++

Pis Yedili Yorum Yukardaki isimsiz arkadas ne demisler zevkler ve renkler tartisilmaz sen nasil boynu bulukleri seviyorsan bizde pis yediliyi coook seviyoruz ha bide insanlarin ne seyredib etmediyi bizi ilgilendirmez dimi lutfen biz senin dizine kotu yorumu yazarsak sende bizimkine yaz olurmuu:-)

Cimbaaaay • 02-04-2014 13:29 !! ++

Pis Yedili Yorum Ahhh sende gidersen arkadasim cok pardon ismin ayni olmayinca bilemedim bide fotoraf olunca cok ozur dilerim bu arada tufff guney yokmus tufff ya coookkk uzuldum :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Cimbaaaay • 02-04-2014 13:20 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya birsey Soracam si di pis yedili kesin i final yapacak ??
Finaldan Sonra birdaha cikmicakmi?
Pis yedili Fox TV de mi Artikel??
Cevaaap bekliyorum

02-04-2014 10:45 !! ++

Pis Yedili Yorum coook otu boynu bukukler ondan guzel
ozur dilirim yaaani coook kotu oldukca kotu bayrampasa gidenden sonra iyice kotulesdi yani evvel de kotuydu gidenden sonra iyice kotulesdi yaaa bu sacma safan bi dizi yani niycin bakiyosuz ya boyle basit dizilere ki anlamadim

02-04-2014 10:32 !! ++

Pis Yedili Yorum nezrin hoş geldin:))sitede yorumlarını gördüğümde o kadar sevindim ki!!!bu arada cimbay arkadaşım ben yeni gelmedim adım "sema altun" sadece yeni üye oldum yukarılarda yorumlarım var yani:))bakarsan eğer görebilirsin..üzgünüm ama dizi finalinde güneyin hiç bir fotoğrafı yok!!ama rüzgarın var her karade...cimrüz varsa eğer cimbay yok demektir o zaman :((

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 01-04-2014 21:47 !! ++

Pis Yedili Yorum Ayy tam bir bertanist arkadasim gelmis tekrar hosgeldin:-)
Ya sende gidersen arkadasim dogru cimbayla basladi ama insallah cimruzle bitmez cok uzulurum yoksa ben:-(:-(:-(

Cimbaaaay • 01-04-2014 20:52 !! ++

Pis Yedili Yorum selam arkadaslar ben iyiyim merak etmeyin.vakit buldukca yazicam merak etmeyin biyere gitdigim yok)

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 01-04-2014 16:18 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya isimsiz arkadas soruna (a) cevabi veriyorum tabi ki de guney yani ruzgar booo

Cimbaaaay • 01-04-2014 14:26 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya arkadaslar kac gundur giremiyorum ozur dilerim bide sende gidersen isimli arkadasim sen yeni mi geldin yoksa varmiydin
Arkadaslar yukardaki isimsiz bendim ha

Cimbaaaay • 01-04-2014 14:22 !! ++

Pis Yedili Yorum isimsiz arkadaşım tabi ki güney ve Günçiçek daha çok yakışıyor..çünkü:biz pis yedili de hep cimbay aşkına inandık başından beri..ama kadir doğulu fatih harbiye dizisini bırakıp asla gelmez pis yediliye artık..o yüzden artık cimbay mı ? yoksa cimrüz mu? tartışmak çok anlamsız bence..bu hikaye cimbay ile başladı ama cimrüz ile bitecek..malesf:((

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 01-04-2014 14:16 !! ++

Pis Yedili Yorum Sen de gidersen arkadasim evet sinirliyim onun icin dogru yazarmiyordum halada sinirliyim cunki pis yediliyi oyuncak ettiler ya hayranlarini uzmeye haklari varmi ben doldum doldum bosaldim ama sozlerim dogru diyilmi soruyorum sana pis yedili basliycak biliyorum ama kadir dogulunun yaptigi vefasizlik beni cildirtiyor
Yukardaki yazan cimbaaay ha

01-04-2014 14:09 !! ++

Pis Yedili Yorum Keske pis yedilinin yeni bolumleri basladiginda kadir doglu gelse eda eceyle sizce kim daha cok yakisiyor a)guney b)ruzgar cevabinizu bekliyorum

01-04-2014 00:25 !! ++

Pis Yedili Yorum evet arkadaş aynen ya haksızcılık yapılmıştır pis yedilime hepsini ço özledim yeni bölümleri hemen başlasın Show pis yedilimi kaldırdın yayımlamadın ya hiç bi dizinde tutmaz tutmaz bundan sonra

31-03-2014 14:24 !! ++

Pis Yedili Yorum bu arada evet izleniyordu..en azından biz pis yedili dizisini izleyenler olarak çarşamba akşamları izlemeye alışmıştık ama SHOW her sevda bir veda diye saçma bir dizisi için pis yediliyi uzun bir süre yayınlanmadı..sonrada sürekli gününü değiştirmeye başladı..yani Show tv pis yedili ye haksızlık yaptı..ve diğer diziside tutmadı!!!

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 31-03-2014 14:20 !! ++

Pis Yedili Yorum dizimize ara verildi çünkü:sürekli günü değişiyordu..nerdeyse bu sene haftanın 7 günü yayınlandı pis yedili..sezon finalide olmadığı için oyuncular çok yoruldu ve diziye 98. bölümde ara verildi..ama haziran ayında 22 bölüm daha yayınlanacak ve final olacak dizimiz maalesef :((

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 31-03-2014 12:13 !! ++

Pis Yedili Yorum ya bişey sorcam film niye ara verdi??? ki izleniyodu dimi?
başın sağolsun nezrin allah rhmt eylesin...

(❤zeynep❤)kızlar Sultanın Fotosunu Gördüm Kankişim • 30-03-2014 21:04 !! ++

Pis Yedili Yorum nezrin yokluğun belli oluyor sitede inan!!!keşke başına böyle üzücü bir olay gelmeseydi :(( ama ölüm herkes için var.UMARIM YAKIN ZAMANDA GELİRSİN!!ve yorumlarını bizimle paylaşırsın..tekrar ALLAH rahmet eylesin..mekanı cennet olsun..

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 30-03-2014 19:01 !! ++

Pis Yedili Yorum cimbay arkadaşım çok sinirlenmişsin sen heralde baksana sayfayıda yorumlarla doldurmuşsun bu sinirle ;))hatta pis yedili yazacağın yerde pos yedili yazmışsın..sinirlenmeye gerek yok pis yedili bitmedi haziranda devam!!!ama şu da bir gerçek ki kadir doğulu diziye dönmeyecek...

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 30-03-2014 16:18 !! ++

Pis Yedili Yorum Cimbay askina diyorsunuz ki efsane ask aama bu aski basit bir ruzgar la ustunu ortmeye calisiyorsunuz yeter be ruzgari getirdiniz zaten onu sevmiyorduk bude cimruz sacmaligini cikariyorsunuz tamam cimbay askini sevenler cimbom icin bakiyor pos yediliye ama bu cimruz cikarsa cimbaycilain uzuluceyini bilmiyormusunuz ben her defa euzgarla cimbomumu a yan yana gorunce sinir kirizi geciriyorum evi bir birine katiyorum sizin yaptiginiza bak yeter sustum sustum bir yere kadar

Cimbaaaay • 30-03-2014 08:19 !! ++

Pis Yedili Yorum Arkadaslar dogru diyilmi ya show tv pis yedilicileri gani mujde cimbaycilari kadir dogulu cimbay hayranlarini oyuncak gibi kullanmiyormu ha yok show yayindan kaldiriyor gani mujde o ruzgar ve cimruz askini basimiza musallat ediyor kadir dogulu keyfine gore diziden ayriliyor cimbaycilari insan saymiyor oyle diyilmi ya sesimi duyan beni hakli sayan yokmu ya yeter arkadaslar bizi oyuncak etdiler bunlar pis yedili bizim hayatimizin anlami hayatimizin rengi diyilmi bunu bizden nasil calarlar ya tamam haziranda basliycak ama biyle ilmaz ki sezon finali bolumu olmadan yuh pis yedili dizisinin bir sucu yok suc ve biz hayranlari oyuncak haline getiren yukardaki yazdigim insanlar lutfen ya bana hakk veren yokmu yaaa

Cimbaaaay • 29-03-2014 22:05 !! ++

Pis Yedili Yorum Ha ruzgari getirdiniz dediniz ki kizlarin saclarini havalandiricak ama aksine oldu kizlarin tuyleri kalkti bu ruzgara yakiskli dediniz ama hicte oyle diyil anlayin artik bunu

Cimbaaaay • 29-03-2014 21:59 !! ++

Pis Yedili Yorum Dizide ruzgar geliyor ve niyeyse pis yediliye katiliyo ya orda canim cimbomum diyorki "farkindamisiniz bilmiyorum ama bu ruzgarla guneyimin yerini doldurmaya calistiginizin farkindamisiniz" sonra" senaristler internettwn yaziyo ki biz guneyin yerini doldurmaya calismiyoruz oyle olsaydi karakterin adi ruzgar diyil guney olurdu HAYIR EFENDIM SIZ YALAN SOYLUYORSUNUZ yapmak istediyiniz tam da bu once ruzgari cikarin sonra layik olmadigi pis yediliye sokun sonrada cimruzu cikarin bu ne demek yeter ya dusununce anliyor insan guneyden sonra ruzgari getirmej attan inib esseye binmek gibi olur
Onu anlayin lki ruzgar guneyin attigi adim tirnagi bile olamaz lan ruzgar guneyin tirnagi bile ollamaz siz hala neyin pesindesinizz

Cimbaaaay • 29-03-2014 21:55 !! ++

Pis Yedili Yorum Aggg show da boyle apiyor diz hayranlari.i hice sayiyor yeter artik firuze , her sevda bir veda , en ama en onemlisi de pis yediliyi bu dizilerin hayranlarinin insandan saymiyormusunuz be diziyi verin sevdirin sonrada kaldirin yeter yaaa insaniz biz insan sizi oyuncaginiz diyil okey adamdan saymiyorsunuz yahu
Ya pis yedilide her oyuncunun her askin hayranlari var ne yani kaldirark bu oyuncularin hayranlarini insandan saymiyormusunuz sustum ama qina geldi bunlari ilk basta yazmaliydim ama okudugum haber beni cilgina cevirdi yeter artik biz sizin oyuncaginiz fiyiliz

Cimbaaaay • 29-03-2014 21:47 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya
Yeter gni mujde cimbaycilar insan saymiyormu bide cimruzu cikariyorr siz ne hakla cimbayin sonsuz askin yerini cimruzle doldurmaya calisirsiniz cimbaycilari insandan saymiyormusun yeter artik su cimruz sacmaligi yeter be

Cimbaaaay • 29-03-2014 21:41 !! ++

Pis Yedili Yorum Gani mujdede cimbaycilari hice sayiyor ya cimbaydan sonra.sen nasil cimruzu cikartirsiniz ya pis yedili asklari sayesinde sevildi en cokta cimnayin siz ne hakla cimbayin yerinin cimruzle doldurmaya calisirsiniz cimbaycilari insandan saymiyormusunuz yeter be skti artik bu cimruz

Cimbaaaay • 29-03-2014 21:38 !! ++

Pis Yedili Yorum Gani mujdenin yahsi cazibe dizisinde de boyle oldu kemal cazibe askini sevdirdiler cimbay gibi sonra cazibe ayrildi hooppp bitirdiler cazibe kemal askini ama bunu combaya yapamazsiniz

Cimbaaaay • 29-03-2014 21:18 !! ++

Pis Yedili Yorum Ehh yeter be kafir dovu hayraarini iyice oyuncaga cevirdi ya bir haber okudum cok sinirliyim kadir dogu biz senin oyuncaginmiyiz senin ne hakkin var bizi uzmeye
Kadir dogulu sen pis yedili sayesinde cimbay aski sayesinde bodoslama gir oyunculuk hayatina sonrada yok ben istemem diyib hic bir gerekce gostermeden cik ohhh vallaha hayat sana guzel

Cimbaaaay • 29-03-2014 21:14 !! ++

Pis Yedili Yorum Arkadaslar sabahtan beri bu siteye giremiyorum ya sukur girdim ya cimbay bitmesin

Cimbaaaay • 29-03-2014 21:07 !! ++

Pis Yedili Yorum ayy ne güzel anket yapmışsınız ya siteye uzun zamandan beri giremedim o yüzden şimdi gördüm...ama anket 8 e kesinlikle cevap yazmam lazım tabiki a)yani mert daha yakışıklı!! hareketleri, tavırları gerçekten özledim ya..

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 29-03-2014 19:52 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya yeter artik ya su cimbayi tekrara yesertin nolur yalvaririm ya

Cimbaaaay • 29-03-2014 14:58 !! ++

Pis Yedili Yorum nezrin başın sağolsun canım..gerçekten çok üzüldüm...allah rahmet eylesin amcana..

Yamİra:))serenaykolik:)görüşürüz:))sema♡♡ • 29-03-2014 13:21 !! ++

Pis Yedili Yorum YA BURDAN ARKADASLARA GANI MUJDEYE SHOW TV YE PIS YEDILININ SENARISTLERINE YAZIYORUM SESLENIYORUM CIMBAY TUM ENGELLERI ASMASAYDI EFSANE OLA.BILIRMIYDI HA NOLUR CIMBAY BU ZORLUGU DA ASAR VE ASICAKTA

Cimbaaaay • 28-03-2014 22:07 !! ++

Pis Yedili Yorum Basın sagolsun bertanisttt :((

28-03-2014 22:06 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya bu arada arkadaslar ya nolur ki yorum yazsaniz yazin hadi ama artik

Cimbaaaay • 28-03-2014 22:01 !! ++

Pis Yedili Yorum Ayyy gercektenmi tam bir bertanist coook uzuldum ya.basiniz.sag olsun desene yalniz kaldim neyse allah amcana rahmet eylesin topragi bol olsun uzulme diyicem ama sacma olucak canim arkadasim senin adina coooj uzuldum ay canim benim ya:-(:-(:

Cimbaaaay • 28-03-2014 21:58 !! ++

Pis Yedili Yorum arkadaslar ben birsure gelmeyecem kendinize iyi bakin amca'm rahmet eyledi cok uzgunum bunu yazarken ellerim titriyor hoscakalin...

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 28-03-2014 21:49 !! ++

Pis Yedili Yorum Bu melih selcuku da pus yedili izleyenlerini. 100 de 97 sevmiyor ya bende dahil cok soguk ya itici(hayranlarini uzmek istemem ama napiyim bu bir gercek yani gazeteciler yaziyor) bende o sevmeyenlere dahilimyani hemde en cok nefret ettiyim kisiler arasinda 1 o neslihan midir nedir fatih harbiyden 2 bu ruzgar hic sevmiyom ya acaba neden hayranlarini kirmak istemem ama harbi soguklar ve iticiler yah:-):-):-[:-[:-[ u

Cimbaaaay • 28-03-2014 21:48 !! ++

Pis Yedili Yorum Arkadaslar internetden okudum kadir dogulunun ayrilmasini hic bir gazateci onaylamiyir ya top atesine tutmuslar ohhh yureyime su serptiler allah belani versin kadir dogulu bunu demek beni uzuyo ama sen pis yedili izleyicilerine ihanet etdin biz senin oyuncaginmiyiz yahu bizi bu kadar uzuyon

Cimbaaaay • 28-03-2014 21:41 !! ++

Pis Yedili Yorum Tam bit bertanist arkadasim anketi cokan cevaplamistim ama gec yayinlaniyor ya yorumlarim :-( neyse ya arkadaslar anketlere cevap nerde hadi.ama bir sk.yazmak.bu kadar mi zor ya tam bir bertanist o kadar emek vermis yazmis hic olmasa sizdde cevaplayin

Cimbaaaay • 28-03-2014 21:29 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya anketlere 6 ciya (b) niye nefret ediyim ruzgar diyilki 7 ciye hepsi skki yok onun icin sari(a) 8 ciye . (a) tabi kide mert yani bu sorunun cevabi baska olamaz

Cimbaaaay • 28-03-2014 15:11 !! ++

Pis Yedili Yorum aaa sema,arzu,nikka,farrin anketlerimi cevaplasaniza cimbaay cevapladi sizde cvblayin yalniz cimbAaay daha bu sabah yeni anketler ekledim onlarida cvblarsan sevinirim;)

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 28-03-2014 13:38 !! ++

Pis Yedili Yorum tesekkurler cimbay.evet anketelere devam Anket6:Bertandan nefret ediyomusun? A)evet B)hayir Anket7:Cimboma hangi saç renki yakisiyor? A)sari B)karamel Anket8:Mert'mi yakiskli,Rüzgar'mi? A)Mert B)Rüzgar

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 28-03-2014 07:16 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya ben bu anket isini.sevdim tam bir bertanist arkadasim iyi dusunmussunuz

Cimbaaaay • 28-03-2014 00:24 !! ++

Pis Yedili Yorum cimbaay sorun degil yorumun yayinlandi okudum anketleri cvbladigin icin tsk;)

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 27-03-2014 21:17 !! ++

Pis Yedili Yorum aaa twitterin ardindan youtubda yasaklandi arkadaslar bilginize.neyseki azeriler icin gecerli degil:)

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 27-03-2014 21:11 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya betan bir az ailemde problemler olusuyor.cok ozur dilerim girmediyim icin ama girmeye.calisicam anketlerine cevaplarsa1 ciye (b) niye skayetci olayim bu senin en dogal hakkin 2 ci(a).tabi ki de bertan ruzgar iyyy 3 cu ta bi ki de (b) tabi ki de cimbomum 4 cu (b) cunki tiki sevmem 5 ciye (a) etkin cunki karabibere ihanet edemem cevaplarim bunlar birde sunu diycem okul bilgisayarindan girdim yorum yazdim ben cimbaaay diye ama yayinlanmamis telefondanda yazdim ama yayinlanmadi :-(:-):-):-):-)ailemde problem var cok ozur dilerim

Cimbaaaay • 27-03-2014 21:09 !! ++

Pis Yedili Yorum pis yedili başla artık ya çok özledik seni :):)

Sema_altun_ • 27-03-2014 18:20 !! ++

Pis Yedili Yorum Arkadaslar cevaplarinizi bekliyorum bakalim hazirladigim anketleri begenicekmisiniz herkez ankete davetli:)şiklardan birini seçin;)

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 27-03-2014 16:22 !! ++

Pis Yedili Yorum Anket 4: Sevil'mi güzel Beril'mi?
A)Beril B)Sevil(karabiber)
Anket 5: Dilkopata Etkin'mi yakisiyor,Mert'mi?
A)Etkin B)Mert

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 27-03-2014 16:19 !! ++

Pis Yedili Yorum Anket 2:Bertan'mi tatli,Rüzgar'mi? A)Bertan B)Rüzgar
Anket 3: Cimbom'mu güzel,Elçin'mi? A)Elçin B)Cimbom
C)Hiç biri

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 27-03-2014 16:15 !! ++

Pis Yedili Yorum bugun cimbay ugramamissin sanirim yorumunu görmedim:/arkadaslar dedigim gibi anketlere basliyoruz inşallah cvb ala bilirim ilk anketimiz 1.Benim Bertandan bu kadar yorum yapmamdan skayetcimisin?A)evet B)hayir C)eh iste cvb bekliyorum arkadaslar bu anketten cok teste benzedi:)ama olsun kendi websitemde anket olarak sunuluyor bu

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 27-03-2014 15:03 !! ++

Pis Yedili Yorum NEZRİN NEREDESİNİZ KIZLAR SONUNDA ÜYE OLDUM!!!ARTIK YORUMLARIMI DAHA HIZLI YAPACAĞIM:):)

sema Altun • 27-03-2014 14:38 !! ++

Pis Yedili Yorum artik okullar acildi yorumlar azaldi diye dusunuyorum:)

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 27-03-2014 13:57 !! ++

Pis Yedili Yorum CANCAGAZLARİM BEN SUNU COK MERAK EDİYORUM Kİ PASA DONUCEKMİ YAZAN CİMBAAAY
YENSENDE YENİLSENDE PİS YEDİLİYSENDE UZUNTUNLE SEVİNCİNLE SENİNLE BİRLİKTE DİYİLMİ BİZ PİS YEDİLİNİN İYİ GUNDE YANİNDAYDİK KOTU GUNUNDEDE YANİNDA OLALİM HADİ ARKADASLAR AYAGA KALKALİM SOSYEL MEDYA SALLANSİN YAZAN CİMBAAAY

27-03-2014 11:49 !! ++

Pis Yedili Yorum PİS YEDİLİ BASLASAYDİ HAZİRAN GELSEYDİ YA COK MERAKLİYİM

27-03-2014 11:32 !! ++

Pis Yedili Yorum Cevap icin tesekkurler tam bir bertanis arkadasim kizi gordum ben onu hic sevmiyordum zaten ama karabiber ona papuc birakmaz bide salcaya dedikodu mazemesi cikti hadi yine sansli neyse sen o diyerlerini yaptigi yorunlari bos ver biliyorum insani sinir ediyorla ben o kadar uzun yorum yaptim beni sinir edene ama inan deymez bos ver tam bir bertanist;-);-):-)

Cimbaaaay • 26-03-2014 22:02 !! ++

Pis Yedili Yorum GERÇEKTEN NEZRİN YA BÜŞRA AYAYDIN TAM BİR BERBAT ÖTESİ!!!KARABİBER TRAFOYU ASLA ONA YEDİRMEZ BENCE!!!BANA KALSA TRAFOYA KİMSE YAKIŞMAZDA NEYSE...BU ARADA SANA BİR ŞEY SORUCAM SEN BU DİZİYE YENİ KATILAN KARAKTERLERİN İSİMLERİNİ NE ROLDE OYNAYACAKLARINI NEREDEN ÖĞRENİYORSUN ACABA??GERÇEKTEN ÇOK MERAK EDİYORUM!!SÖYLEDE BİZDE ÖĞRENELİM :)___:___SEMA ALTUN___:___

26-03-2014 21:31 !! ++

Pis Yedili Yorum cimbaay diziye yeni katilan isim büsra ayaydin internetde okudum trafoya ask olucakmis ikinci gülcan çakmasi nolcek simdiden hiç sevmedim onu büsra ayaydin yaz googlea gelir bak fotolarina mavi gözlü cirkin bisey bööögk

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 26-03-2014 21:07 !! ++

Pis Yedili Yorum abi o değilde ben hala pis yedilinin sonunu düşünüyorum

26-03-2014 18:47 !! ++

Pis Yedili Yorum Slm bn yunanstanda yazyrum bu diz cokj gzl seviyorm harka yeni blmleri yok ben uzuluyorum hazirani bekliyimiyorum cbuk gesin hazran he gun oy vericm yorum ypicm

26-03-2014 17:22 !! ++

Pis Yedili Yorum ayyy bertan cok tatli yaa ohh ohh catlayin iyi iyi tamammi siz istediniz bertani pis yediliden basga bir dizide görsem sevmem cunki onu pis yedilide görmeye alisdim neseyle görmeye alisdim bu yuzden sadece pis yedilide olarak kalsin basga diziye gecmesin iyki makedonyadan geldin bertann iyki pis yedilidesin seni seviyoruumm tatli çoçukkk

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 26-03-2014 16:45 !! ++

Pis Yedili Yorum Ay insallah ruzgari babasi uzaga gonderir kurtuluruz (hayranlari baa kizmayin sevmiyorum) :-)evet insallah gunciceyim de uzak durur su cocuktan ayAMIN

Cimbaaaay • 26-03-2014 14:20 !! ++

Pis Yedili Yorum Cok merak ediyorum ya acaba ruzgar gidecekmi arda olucekmi onu cok merak ediyorum meraktan oliciyim yahu acaba ceyhunla elcineve zeynebe ne oldu zeynebin araba duvara dosladi ya ayyy acaba zeyneb olucekmi cook merakli ya ayyy insallah ceyhuna bir sey olmaz ya
Ay bide beril pc aski vardi ay canim pc im ya berile vurulmus insallah asklarini bir birlerine acilirlar yerim ya ikiside zeki huyu huyuna boyu boyuna

Cimbaaaay • 26-03-2014 14:14 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya arkadaslar diyorlar ji pis yediliye yeni bir isim katiliyormus kimki bu bilen varsa soyleye bilirmi

Cimbaaaay • 26-03-2014 14:05 !! ++

Pis Yedili Yorum Harizansa cok mutlu olucam hem eda ecemin dogum gunu hemde pis yedili basliyca:-):-):-)oleeey
Ya finalde salca saclarini duz yapsa cok yakisiyor ona
Off yarin okullar aciliyo ya ne skici deraler falan hele 8 9 sinif coook zor lan dersler insani bayiyor yah

Cimbaaaay • 26-03-2014 12:13 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya mayis ayindan acaba fragmanlarini vericeklermi pis yedilinin

Cimbaaaay • 26-03-2014 11:24 !! ++

Pis Yedili Yorum AAA YETER ARTIK BURDAKI YORUMCULARIN BENIMLE SORUNU BITMIYOR PES VALLA YUKARDAKI ISIMSIZ!NE HAYAL DUNYASINDAN BAHSEDIYOSUN SEN YA BENIM BURDA YORUM YAPMAMI GORUNCE GERCEKTEN CEKEMIYORSUNUZ BELLI CIMBAY SÖZÜM SANA DEGIL YANLIS ANLAMA BÖYLE SUREKLI LAF ATANLARA BENDE ARTIK LAF ATMAK MECBURUNDAYIM!EVET O ISIMSIZ KAFADAN KIT KALAN ARKADAS SEN NE HAYAL DUNYASINDAN BAHSEDIYOSUN BEN BERTANI SEVIYORUM VE HAYRANLIK DUYUYORUM ONDAN BIR BEKLENTIM FELAN YOK BIRGUN BANA BAKICAK GELICEK FELAN AY COK SAÇMA BEN BOYLE DUSUNMUYORUM HERALDE SEN HAYRANLIK DUYDUGUN UNLUYE KARSI HAYAL DUNYASINDA YASIYOSUN ONUN ICIN HERKEZIN BOYLE OLDUGUNU DUSUNUYOSUN YOK SEN BIRAK BERTANI FELAN DEMISSIN CIMBAYA NE ISTIYOSUNUZ BENDEN YA BRRTAN HAKKINDA YORUM YAPMAMI CEKEMIYOSUNUZ BELLI SIRF SIZIN GIBILERE INAT BERTANDAN YORUM YAPICAK DAHA COK YAPICAM

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 26-03-2014 09:52 !! ++

Pis Yedili Yorum Neysse arkadaslar kendimizi uzmuyouz deymez ve kim ne derse desin yorumlarimiza devam ediyoruz hem ne demislerBASKALARININ BIZIM HAKKIMIZDA DEDIKLERI BIZIM ONLARA BASKALRI DEDIYIMIZ MUDDETCE UMRUMUZDA DIYIL tamami

Cimbaaaay • 26-03-2014 09:48 !! ++

Pis Yedili Yorum Yukardaki isimsiz sahsiyet demissinki hayal dunyasinda yasiyor .yaa tam bir bertanist hakli cunki senin sevdiyin diziye biri gelib boyle yaparsa sen sus pus mu kalicaksin onu bir soriyim dedim bide hayal dunyasinda yasiyorsa yasiyor o boyle mutluysa bize neee dimi

Cimbaaaay • 26-03-2014 00:50 !! ++

Pis Yedili Yorum Cok şükür bittiii yah edebim el falan falan arkadas sen bu bertani bosver arkadas o kendi hayal dunyasında yaşıyor :D Mars ta falan yaşıyor herhalde :D

25-03-2014 23:49 !! ++

Pis Yedili Yorum Ismi uzun olan sahis sunu demek istiyorum tamam sen fikrini yazmakta ozgursun ama insanlari kirmaya ve uzmeye hakkiniz yok bende nefret duyduklarima yazdim ama once sunu yazdim misal ruzgarin hayranlarindan ozur dlerim onlari kirmak istemem ama ruzgarda nefret etdim dedimdim onanmazsanda yorumlarima bak ben sadece sen cakma dedin ben de insanlarin artik saclarini boyama ozgurluyu de kalmamis diye kizdim ve hakliydim cunki insanlari uzmeye hic kimsenin hakki yok ve sunu da soylemesem patliycam bizde qayet sakiniz hem biz de edepliyiz her kes biz de kufur etmedik dalga.da.gecmedik ama sen dalga gectin yaa gec benim umrumda bile diyil ama yazmissinki kufur yazmadim bende kufur yazmadim edebimi korudum hic kimseylede dalga gecmedim eyer benim yorumlarima takilacak kadar isiniz yoksa ben napiyim sizde boyle oyalaniyorsunuz am insanlari kirmamak guzeldir.

Cimbaaaay • 25-03-2014 23:02 !! ++

Pis Yedili Yorum Cokk tesekurler sema altun bende bunu soylemeye calistim beni savundugun icin tesekurler bir de yukardaki isimsiz arkadas fotoyu beyemmis eyer dalga gecmiyorsa tesekkur ederim ama diyer isimsiz arkadas sensen sumu soylemek istiyorum edebimi bozmak istmiyorum ama mecburum ha yazacagim seyler de edepsizlik diyil sadece ben cevap hakkimi.kullanarak yorun yazdim hey allahim ya insanlarin isi gucu yok benim kac tame yorum yaptigimi sayiyorlar ve bunu kiniyorlar oylemi size derd olmasin ya yorum yazan ben yani ben yorumlarim arasinda Showpis yediliyi yayinlami yazdim hayor efendim ben Showun yaptigi vefasizligi soyledim yazdigin sey yanlis evett seviniyorum sana ne ben sizin dizilerinize yorum yapmiyorum ben istersem oylle yorumlar yazarim ki sizin dizilerinize am muhattab olmuyorum heem yuz tane yorum yapmisim yapmamisim kendi kemdime konusuyormusm oyleyse bu benim sorunum siz niye dertleniyorsunuz ki lutfen ben sadece yorum yazdim sunu da bilin ki insanlarin sevdiyi seylerle dalga gecenler sadece zayiflardir cunki.baska isleri yoktur neyse ben sinirlerimi bozmuyorum istediyim kadar da yorum yaparim piss yedilinin muhtesem oldugunu soylerim bu da hic kimseyi ilgilendirmez ha komik geliyorsa gulun beni ilgilendirmez ya naparsaniz yapin ama bilin ki siz ne kadar yorum yapRsaniz yapin benim fikrim hep ayni kalicak ve sizin benim yorumlarimin ne kadar cook olduguda ilgilendirmiyor lutfen insanlarin zaiflariyla dalga gecen insanlar olmayin cunki bunlari gucsuzler yapr.bence arkadaslar iyi yapanlarda kotu yapanlarda.siz gucsuz olmayin bu yorumlara hep gulmusumdur yone guluyorum ve ciddiye almiyorum

Cimbaaaay • 25-03-2014 22:46 !! ++

Pis Yedili Yorum Arkadasim ilk once sunu soyliyim canim zaten diziye kendi kendine yorum yaparsin istersen kendi yorumlarina da bak bir istersen once sen bulastin nezrin senin dizine boyle yazdi hosuna gitmedi o zaman sen tepki veriyorsumda ben tepki veremezmiyim yaa kendi kendime yorrum yapiyorsanda.bu benim sorunum senin niye zoruna gidiyor ben onu merak ediyorum ha birde sunu soyliyim evet ben bu yorumlarimi yazdim kendi kendimede olsa evet yorumlar artgi icinde seviniyorum cunki insan ve vefaliyim bunu goruyorum hemm hic kimse benim yorumlarimi dert etmiyorda bir sen mi dert ediyorsun once sen camur attin bende bir hayran olarak kizdim ve cevap yazdim hem ne demisler BASKASININ HAYATINA CAMUR MU SURTMEK ISTIYORSUN ONCE SENIN ELLERIN KIRLENICEK UNUTMA ha sunu da demesem patlarim demissin ki susmak en guzel cvb dir edebo dlden gidene demissin ama hala konusuyorsun tama kendim avutuyorsamda iyi yapiyorum ya sana mi sorucam ben sadece eda.ece cakma ve pis.yediliye sacma dediyin icin yazdim zevkler ve rengler tartisilmaz ama calikusuna ben bu yorumu yapsam ne olur senide benim yuz tane yorum yapmam ilgilendez tamammi edepsiz.mi konustum kufur mu ettim ya sadece boyle yazmaman icin uyardim insanlari uzub kalbini kirma diye yine soyliyorum seni hic ilgilendirmez bir kisimi giriyor iki kisi mi giriyor

Cimbaaaay • 25-03-2014 22:23 !! ++

Pis Yedili Yorum BURADAN YUKARIDAKİ ARKADAŞA SESLENİYORUM!!!"EDEBİM EL VERMEZ EDEPSİZLİK EDENE SUSMAK EN GÜZEL CEVAPTIR EDEBİ ELDEN GİDENE"BU CÜMLEYE BAKARSAK EĞER BENİM SANA CEVAP YAZMAM DOĞRU DEĞİL!!!ÇÜNKÜ;EDEBİ ELDEN GİDENE "SUSMAK"EN GÜZEL CEVAPMIŞ!!!SENİNDE RUMUZUNDA YAZDIĞIN GİBİ!!!AMA BURAYA GELİP İNSANLARIN SEVDİĞİ ŞEYLERLE DALGA GEÇMENE İZİN VEREN BİR EDEBİN VARSA ONU BİLEMEM!!!KABAK TADI VERMEYE BAŞLAMIŞ ASIL SİZİN GİBİ İNSANLARIN YAPTIĞI ŞEY KABAK TADI VEREN!!!HERKES SEVDİĞİ DİZİYE YORUM YAPSIN!!VE İNSANLARIN SEVDİĞİ ŞEYLERE DE SAYGI DUYSUN ARTIK!!___:___SEMA ALTUN___:___

25-03-2014 22:13 !! ++

Pis Yedili Yorum özge yeter artik Allahini seversen az ugras yaa ben gelip calikusuna bisey soyluyomuyum hayret bisey ya umrumuzda bile degil diziyle dalga gecmeniz pis yedili 10 numara genclik dizisi öylece kalip sinirleyip catlayacaksiniz haziranda yeni bölüm yayinlanica...bAkalim o zamn nolucak haliniz ara verildi diziye hala ugrasiyosunuz be
artik yazdim bende çalikusuna birsey bakalim hosuna gidicekmi özge

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 25-03-2014 21:22 !! ++

Pis Yedili Yorum ay isimsiz ne dedin amaaa. gül gül bi hal oldum.kendi kendine yorum yaziyo demek?cok dogru.tilki kaya gölgesinde yatmw.kendi gölgesi sanmw.dizi berbat.güney gelse bile dizi iflas etmiw.ölmüw.ömrü bitmiw. siz daha neyi tartwyosunuz yaaa? kabak tadi vermeye bawladi böööö

Simdiden Cooook özledim:(özge): • 25-03-2014 21:19 !! ++

Pis Yedili Yorum fotonda güzelmiş haaa cimbaaay:)

25-03-2014 21:17 !! ++

Pis Yedili Yorum özge sus lutfen ya DIZIYE ARA VERILDI BITMEDI DIYE BAR BAR BAGIRIYORUZ NIYE GELIP BURDA KÖTU YORUM YAPIP SINIRLENDIRIYOSUM BENI BEN GELIP CALIKUSUNA YORUM YAPIYOMUYUM BILAKIS IZLEMEME RAMEN OY VERIYORUM SIMDI LUTFEN BOYLE YAPMA YA HAZIRANDA YAYINLANICAK DIZININ YENI BOLUMLERI O ZAMAN MIDENIZI BULANDIRIRSINIZ GELIP BURDA SORUN CIKARTMA SAKIN SAKIN YORUM YAPALIM

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 25-03-2014 21:15 !! ++

Pis Yedili Yorum haha kendi kendine yüz tane yorum yazmış yorum sayısı arrtı diye seviniyor show tv de bir kişi için diziyi geri getirecek zaten görmüyor sanki tüm yorumları bir iki kişinin yazdığını dizinizi fazla beyenen yok ki millet gelip yorum yazmıyor işte kasmanıza gerek yok

25-03-2014 21:02 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya arkadaslar. Show nasil boyle hata yapti daha dogrusus vefasizlik yapti ya su sevdaluk icin benim reyting rekorlarinda birimci olan pi yedilimi yayindan kaldiriyor ya bir kere sevdalukun yorumlari 70 bile diyil ya pis yedilinki ooo 2000kosuyor ya insaf adelet diyorum
Tam bir bertanist arkadasim neredesin ya ve diyer arkadaslar nerdesiniz yaaa gelin hadi

Cimbaaaay • 25-03-2014 19:33 !! ++

Pis Yedili Yorum Milana arkadasim pis yediliye gerizekali show tvini yaptigi vefasizlik tan dolayi SHOW BATSIN DIYCEM AMA BATIYO ZATEN ALAH BELASINI VERIYOR neyse umarim fox ta verirler ve Show tv buyuk yanlis yaptigini anlar o kadar reytinge sahib bir diziye boyle vefasizlik yapilmaz.haksizlik

Cimbaaaay • 25-03-2014 19:26 !! ++

Pis Yedili Yorum Evet milanacim yazik olmadi ama.cok vefasizlik etdiler diziye.ama insallah haziranda.basliyor

Cimbaaaay • 25-03-2014 18:49 !! ++

Pis Yedili Yorum yazik oldu diziye yaaa

_milana_ • 25-03-2014 18:46 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya arkadaslar diyer dizilere baktim vallah oy sonucu skici ama niyeyse yayindan kalkmiyor yorumlarsa 500 gecmiyor
Ya bir en cok beklerkenin yorum lari cok oyda harika ya ben pis yedilinin asagida oldugunu dusunuyordum ama yani arkadaslar yerimiz iyi ama niye bizde zirvelere oynamayalim

Cimbaaaay • 25-03-2014 16:14 !! ++

Pis Yedili Yorum Bide cimbom sacini sariya boyamakta ozgur diyilmi sana ne ki edam cakma sarisin merak etme bunu her kes biliyor amami sadece sen dert ediyorsun istemiyorsan sevmiyorsan edami izleme.san yalvaran mi var sacini boyuyorsa demek ki icinden gelmis kardesimisin yoksa anne babasi misin hayir seni ilgilendirmiyor diziyi sevmiyorsan kotu yorum yapma oldumu cicim

Cimbaaaay • 25-03-2014 15:42 !! ++

Pis Yedili Yorum hey allahm ya dizi bitti gitti. kaldrn wu sayfayi gözümün önünden. baktkca midem bulaniyo. wunu söylemeden gecemicem sahte sarwn cimboma nefret ediyorum

Simdiden Cooook özledim:(özge): • 25-03-2014 15:24 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya bu en basta bir arkadas var demis ki ruzgar cok guzel gulciceyi mulciceyi de hak etmiyor demis sen bir kere benim gunciceyime cancagazim cilekli pismaniyem olan eda eceme mulcicek diyemezsin.haaa ruzgar sana guzel geliyorsa al buyur ya senin olsun tamami asil .o ruzgari muzgari hak etmiyor tipe bak ya sinirlerimle oynuyor

Cimbaaaay • 25-03-2014 14:04 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya evet nzrin bertaneseyi cok gec tanidik ama bakislardan belli sirf bu sarilmalar bakislar yuzunden cimbayin binlerce lere gercek hayatda sevgili olduklarin soylediler bende oyle dusunuyorum hem kadir dogulu eyersevgilisi olursa sakliycagini soylemisti hem kendi soyledi ben ozel sebeblerden dolayi ayrildim. Bence ozel sebebler bu bence sevgiliydiler sonra ayrildilar ve kadir dogulu ayrilmak zorunda kaldi bertanla hazal sevgili olusa senin adina sevinirim hemde cook insallah bu asklardan sen mutlu olursun ama gercekten sana kizmaya haklari yok cok olsa.sende azerice sunu soylersin bek kibar bir soz diyil ama (yaxsi eliyirem)diye bilirsin

Cimbaaaay • 25-03-2014 12:38 !! ++

Pis Yedili Yorum Evet canese aski cok boyle ne biliyim ilgincdi azerilerde bir soz var ya biliyormusun sit jaralet oyleydi asilnda kar traf askinin eskiden olmasini osterdim ama simdi bana cok sacma geliyor cunki onlar sevgili gibi diyller ama bertanese aakinda qayet guzel gidiyor ama bence hic bir ask cimbayin yerini tutmaz cunki onlar cok.sekerlerdi elcey askini da sevdiren ceyhun zaten ama yine de benim icin bir tekCIMBAY

Cimbaaaay • 25-03-2014 12:29 !! ++

Pis Yedili Yorum Ay gercektenmi o fotorafmi ay gordum onu yerim hepsi guzel olmustu ama benim icin eda ece coook guzel olmustu siyah reng ona coook ama coook yakisiyor cancagazim ya

Cimbaaaay • 25-03-2014 12:18 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya arkadaslar internetden pis yedilinin boolunmlerini indiremiyorum nasil indire bilirim bilen varsa soyleye.bilirmi lutfen rica ediyorum

Cimbaaaay • 25-03-2014 11:08 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya pis yedilinin senaristleri guneyi finalde geri getirin. Ama guncicekle barissinlar ruzgari da def edin

Cimbaaaay • 25-03-2014 10:46 !! ++

Pis Yedili Yorum bide evet cimbaay gördugun foto finaldendi cimbom siyah giymisdi,pc beyaz smokin diger erkekler de smokin giymislerdi

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 25-03-2014 10:32 !! ++

Pis Yedili Yorum tesekkurler cimbay . evet insallah bertanla hazal sevgili olurlar cok istiyorum cunki.ayy cimbay senmi benmi bende fotoraflarinin altinda replikleri yazili bertanesenin her zaman acip bakiyorum.haklisin evet yorum yapiyoruz ama bunu bazi arkadaslar anlamiyorlar ben bertanese hakkinda yorum yapinca.buarada canese askini sevdinmi diye sormussun yani onlar sevgili olunca ilk baslarda garip geliyordu bana,sonradan alisdim ama eglenceli askdi onlarinki cani da seviyordum ama bertani sevdigim gibi degil bide canese sanki ask yasamiyodular böyle vahsice hareketleri vardi nese cana vuruyodu can neseye o aski göremiyoduk hiss edemiyoduk onun icin pek sevmiyodum canese askini.oysa bertanese aski hiss etdiriyolar insana insanin kalbine isliyor resmen ya hem o aski biz cok iyi göruyoruz bir birlerine sarilmaklarindan,bakislarindan,gülüslerinden hersey o kadar uyumluki sanki Allah bunlari bir biri icin yaratmis gercek ask gibi görunuyor dizide insan acaba sevgililermi duye dusunuyor gercek hayatda.insallah da öyledir sevgililerdir...

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 25-03-2014 09:46 !! ++

Pis Yedili Yorum Nezrin insallah sen yanilirsin ya ben cimbayi sonunun iyi bitmesini istoyorum bu arada ben internette sunu okumustum sey yazmisti pasa donucek ve cimbomda ozur diliycek ama cimbom ruzgarla sevgili oldugunu soyliycek bence onlar bir birlerine karsi koyamazlar hem pasa orda olursa.eninde sonunda barisicaklar ha.bir.de seviyorum ya ben.bertani ama.pis yediliye yaptiklari.pisliyi bertana da yapmislardi internetde hem pis ediliyi kotulemistiler bide melih selcuk. Yani ruzgari ve bertanada sert yorular yapmistilar. Ama pis yedili bunlarla muhattab bile olmadi ruzgar hakkinda. Dogru soyluyorlardi pis yediliye hic yakismadi amadiyerlerinde haksizdilar

Cimbaaaay • 25-03-2014 08:36 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya ben bertani seviyorum ama ilk geldiyinde pek hosuma gitmedi cunki kafayi cinboma takmisti bunu cimbom bilmiyordu ama salca biliyorsu ve cimboma kotu davraniyordu o zamam ikisinden de nefret etmistim ama simdi guzel bir ikili oldular onun icin seviyorum bertanese askini
Ha birde bu pis yedilini senarist lerinden rica ediyorum bu ruzgari canim cinbomumun basindam def etsinler nolir

Cimbaaaay • 25-03-2014 08:20 !! ++

Pis Yedili Yorum Azeri famatik sen ariza yeni mi katildim???

Cimbaaaay • 25-03-2014 08:15 !! ++

Pis Yedili Yorum slm ben de artik sizdenim neyse simdi azerbaycan da gece ben uyuyorum iyi geceler

Azeri Fanatik • 25-03-2014 00:44 !! ++

Pis Yedili Yorum Bence sana kizmaya haklari yok hem bana baksan bir kac gundur giriyorum sadece CIMBAY hakkinda yorum yapiyorum ben senden de hastayim repliklerini bile ezberliyorum
Bu arada bu sayfaya en cok sen ve ben giriyorum bir biz vefali ciktik diyerlerine deYAZIKLAR OLSUN YA YORUM.YAZMAK O KADAR MI ZOR ALLAH ASKINA ELINIZE MI YAPISICAK

Cimbaaaay • 24-03-2014 22:06 !! ++

Pis Yedili Yorum Ha birde sey diyicektim bu final fotorafinda benim eda ecem siyah mi giyuniyor qaliba pc de beyaz smokin ve sapka takiyor o fotorafmi
Ha birde niye sana kiziyorlar ki bertan hakkinda cok yorum yapiyorsun diye iyi yapiyorsun sen hic olmasa vefalisin ve yorum yapiuorsun ama diyer arkadaslar cok az yapiyorlar onlar sana diyilde kendilerine kizsinlar sen yorum yaparak pis yediliye iyilik yapiyorsun

Cimbaaaay • 24-03-2014 22:02 !! ++

Pis Yedili Yorum Tam bir bertanist arkadasim senin tum duvalarina amin diyorum ama sey ya insallah cinbomla ruzgar sevgili olmasinda cunki ruzgarin babasi iyi gunciceye ruzgarla gorusmemesini dedi ya insalla cimbay barisir
Ha birde insallah bertanla hazal.senel gercek hayatta sevgili olursa senin adina.sevinirim ben ce de yakisiyorlar ama kizmassan sunu sorucam acaba can nese askini da seviyormuydun cok merak ediyorum da

Cimbaaaay • 24-03-2014 21:58 !! ++

Pis Yedili Yorum hadi ama nerdesiniz arkadaslar bugun sadece ben geldim kimse yuk:/

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 24-03-2014 18:36 !! ++

Pis Yedili Yorum Ben bu cicekten nefret ediyom o kazulet kadindan melek bir kiz cinconum nasil dogar onu anlamadim ama guncicek canim orhan amcama cekmis ya bir de sey bu cicek cinconuma diyo ya zengin koca bul diye o kadar zengin olmak istiyorsan git orhan amcayi bosa zenginle evlen zaten orhan amcanin omrunu curutmussun vicdansiz kadin bosa da biz cimbaycilarda orhan amcada guneyle guncicekte rahat etsin

Cimbaaaay • 24-03-2014 17:53 !! ++

Pis Yedili Yorum oleeyyy kesin bertanla hazal(nese) arasinda biseyler var hazal senel instagramda bertanla üsküpde(makedonya) cekilmis fotolarini paylasdi samimiydiler ayy canlarim ya kesin bisey var cok yakisiyolar burda foto paylasmak olsaydi paylasirdim ya fotolarini

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 24-03-2014 17:29 !! ++

Pis Yedili Yorum Evet yorumlarimdan da gorunduyu gibi ben cimbayin repliklerini ezberliyorum cunki cok seviyorum ben bu aski cook.seviyorum o kadar hastasiyim ki repliklerini bile ezberliyorum ama bu aski kadir dogulu ve senaristler bitirdi burda onlara kisaca YAZIKLAR OLSUN lafini soyluyorum haa SHOW DA PIS YEDILIYI VERMEDIYI ICIN BATSIN DIYICEM AMA BATIYO ZATEN ISTE PIS YEDILIYI VERMEYEN KANALIN SONU BU OLUCAKTIR NE DIIIYIM

Cimbaaaay • 24-03-2014 15:27 !! ++

Pis Yedili Yorum Elcinise sevmemisti cunki ceyhunun oldugu bolumde guney ceyhunun pesini biraksin doye elcin le konusmak icin kafeye cagirmisti ve elciin planini yani ceyhunu kullanarak pasayi kiskandiracagini sanib guncicekle pasanin arasini bozmak istiyordu cunki pasanin hala onu sevdiyini saniyordu ama oyle diyildi tabi ki de cunki pasa o elcinle bulustugunda gozlerinin icine bakarak ve elini masaya vurarak demistiSEN KENDIN DE BILIYORSUN KI BEN GUNCICEYI DELI GIBI SEVIYORUM HEMDE COK BU YUZDEN CEYHUNU KULLANARAK BENI KISKANDIRACAGINI SANIYORSAN YANILIYORSUN CUNKI SANA KARSI ZERRE BILE OLSA SEVGI DENILEN SEY YOK BENIMLE GUNCICEYIN ARASINI BOZAMIYCAKSIN

Cimbaaaay • 24-03-2014 15:21 !! ++

Pis Yedili Yorum Ha bir guney gunciceye soyle demisti KIZIM SEN BILMIYORMUSUN BEN SENIN ADINI ONCE ALNIMA.SONRA DA KALBIME KAZIDIM BU GOZLER BU DUNYA UZERINDE SENDEN BASKASINI GORMEZ HAL ANLAMADIN MI YA demisti deniz kenarinda tamam gozleri guncicelten baskasini gormedi ama yani sevdiyini anlamayib sinlemeyib en guvenmeyib guncicey haber bile.vermeden gitti

Cimbaaaay • 24-03-2014 15:14 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya bu guney gunciceye BENIM KALBIMIN USTUNDE TUKENMEZ KALEMLE GUNCICEK YAZIYOR dememismiydi yani guneyin kalbimin uatundeki tukenmez kalemle yazilmis olan GUNCICEK yazisi ne capuk ailindi

Cimbaaaay • 24-03-2014 15:08 !! ++

Pis Yedili Yorum Bir de hakliyim cimruz ne allah askina ya.cimri gibi bir sey bak cimbay insanin hosuna gidiyor bi cimruz ne ya seviyye farkli gerizekali ruzgarla benim canim guneyimi ayni kefeye koymayin ben sen oluceksin cimruz askini sec secmem cimbayin yerini hic ama hic bir ask tutamaz guneyin yerinide o ruzga tifili tutamaz o kadar

Cimbaaaay • 24-03-2014 14:39 !! ++

Pis Yedili Yorum Haa sunu da soyliyi guncicekte guneye kendi elcagazlariyla bir atki ormustu hem de kirmizi reng oda pasanin esyalari arasinda zaten ne zaman olursa guney evine donmiycekmi ister istemez o atkiyi gorucek o kadar hem bence gulcanlar guney ve gunciceyin guneyde olan fotoraflarini atmadi onlarida gorucek nasil olsa

Cimbaaaay • 24-03-2014 14:35 !! ++

Pis Yedili Yorum Haa bide guncicek guneye aid her seyi atti ya hayir efendim bir seyi atmadi bunu ben biliyorum ne oldugunu
Simdi guney gunciceye iki sarf hediye etmisdi bir eskiden kilisede bir de adaya gitdik leri bolumde ama guncicek sadece adada.verdiyi sarfi atdi ama eskiden verdiyini atmadi acaba o sarf nerde benden kacmaz her kes unutur ben unutmam cimbayla ilgili hic bir seyi bakalim bu sarf ortaya cikicakmi berak icersindeyim

Cimbaaaay • 24-03-2014 14:29 !! ++

Pis Yedili Yorum Ha bir de ben dikkat etdim diziden kadir doguluya gonderme yapmistilar guncicek soyle soylemisti ruzgara GUNEYLE ASKIMIZ HALA BITDIMI BITMEDIMI ONU BILE BILMIYORUM CUNKI.OYLE SACMA OLDU KI SANKI BIR DIZIDE BAS ROL OYUNCUSU AYRILMIS YONETMENDE ONU BIR UCAGA KOYUB BILINMEZLIYE YOLLAMIS dedi ben bunu cok merak ediyorum ya insanin kafasini karistiriyorlar harbi ha kafam alak bulak
Ben diziye guneyin donub donmiycegini cok merak ediyorum cunki ortada soyle bir sey var simdi guney gunciceye mektup gonderdi ya tamam eyer guney o mektubu postayla gondermisse bu mektubun ustunde niye pul yok pulsuz mumkun diyil gelmesi hakkaden acaba bu mektub nerden geldi cok mera ediyorum

Cimbaaaay • 24-03-2014 14:25 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya guneyle gunciceyin kalplari ayni kalpleri bir atiyor onlarin bana inanmayanlar varsa acsin pis yedilinin 31bolumunu seyr etsin ya onlarin kalbi ayni bir birinden habersiz olaraq kiliseye geliyorlar ve orda barisiyorlar hele de uludagda o guney aglamiyormu kiyamam ya kiyama bir de guncicek guney icin olumu bile goze aliyir intara kalkisiyor ya siz bu kadar guzel ve ozel bir aski nasil bitirirainiz yahu

Cimbaaaay • 24-03-2014 14:21 !! ++

Pis Yedili Yorum pis yedili fox tvye geçsin desem kac kisi amin der?
bertan ile nese gercek hayatda sevgili olsun desem kaç kisi amin der?güney finalde geri gelsin desem kaç kisi amin der?show tvye yaziklar olsun desem kaç kisi amin der?pekii Allah herkezi sevdigine kavusdursun dersem kaç kisi amin der:)?

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 24-03-2014 14:02 !! ++

Pis Yedili Yorum Ben sunu soyliyim bence zeki hatta orco bile ruzgardan yakiskli vallha lutfen su cimbomumu su dunyalar guzelimi su gerizekali ruzgarla muhattab etmeyin yaa guncicek sadece guneye guneyse sadece gunciceye aid boyle yapmayin allah askia cimruzu cikarmayin
Haa birde sunu bertanesecilere sormak istiyorum acaba sizz caneese askinida sevdinzmi bunu cok merak ediyorum ???

Cimbaaaay • 24-03-2014 13:45 !! ++

Pis Yedili Yorum yaaa ben pasa cimbom askinin nasil bitti ya pasa anlayib dinlemeden gunciceye haber bile vermeden cekib gidiyosr yaa insan bir sorar niye yapti. Diye o kadar mazi var ya unutulmaz bu su kara kura bocuk gibi olan ruzgari soktunuz kadroya yaa bir de bu yetmez mis gibi cimruz askini cikardiniz yaa ben cimbomun zeki hata ve hatta orcoya bile sevgili oasina raziyim ama bu ruzgarla olaasin yakismiyorlar anlayin Rtiq

Cimbaaaay • 24-03-2014 13:42 !! ++

Pis Yedili Yorum simdi diziye ara veriildi admin dizi bitdi saniyorsun haziranda yayinlaninca yeni bölümleri tekrar kaldiricaksin sayfanin ismini o zaman dogru söylediginizi göruceksin
bizim hakli oldugumuzu bilecen admin

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 24-03-2014 13:12 !! ++

Pis Yedili Yorum Ay finalde cimbay barissa ne guzel olur ya hem finalde bana teselli olur nooluuur

Cimbaaaay • 24-03-2014 12:57 !! ++

Pis Yedili Yorum buarada söylemeden gecemicem cimbaay diziye gunde 2-3 kere oy vermek oluyor mesela 1 oy ver 3_4 saat gecsin bidaha dene cogu zaman oluyor bende

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 24-03-2014 12:29 !! ++

Pis Yedili Yorum cok guzel geliyorlar bana bide ah gercek hayatda da sevgili olsalar cok guzel olur ya yani bir kac süphelerim var sevgili olduklarima dair..birlikte sinemaya gidiyolar makedonyaya gitmisler gerci makedonyaya çekim icin gitdiler ama olsun bu da bisey:)instagramda ayni anda ayni fotolari paylasiyolar bertan nesenin yani hazal senelin fotolarini paylasiyor nesede bertanin fotolarini kesin bisey var ay insallah insallah:)
gercekten sema nikka farrin niye biraktiniz yorum yapmayi dizi bitmediki ara verildi haydi yorum yapin oylarimiza ihtiyaci var dizimizin hadi arkadaslar

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 24-03-2014 12:21 !! ++

Pis Yedili Yorum elnare eger pasa gelsede bence cimbomla barismaz cunki cimbom ruzgari yari yolda birakmaz diye dusunuyorum.buarada sen bertani nasil buluyorsun bence cok tatli biara bertandan o kadar yorum yapiyodumki herkez bana kiziyodu niye bertandan yorum yapiyosun diye ama onlar benim umrumda bile degil

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 24-03-2014 12:13 !! ++

Pis Yedili Yorum Hele ben trafoyla pc ye cook kiziyorum yaa siz bu kizi canim cinconu cocukluktan beri taniyorsun sen nasil cinconun gumeyi aldata biliceyini sanasin tippp gerizekLi senn git gunciceyi parkta bir cocukla gor bilmeki kimdir bu anlayib dinlemeden sorup sorusturmadan git pasaya yetistir allah belacigini versin verecek zaten ama sen gidip niye gunciceye sormuyorsun amib belki kuzeni diyil ama belki kuzeni tovbe tovbe gerizekali kiz senin yuzunden guneysiz olamadigi icin intahara kalkti be aspap vallah bu traf aanlayissiz

Cimbaaaay • 24-03-2014 09:06 !! ++

Pis Yedili Yorum Guney bir bolumde cincon pasadan kusmustu sanmistiki elcinle pasa cinconu aldatiyo onu da nasil sanar benim kusum pasa o kadar mi serefsiz ki seni aldatsin hem de elcinle neyse onda cinconun evinin.onunde soyle demistiBEN GUNEY SAMYELI BU DUNYA UZERINDE SADECE AMA SADECE GUNCICEK SEYMENI SEVIYORUM BASKA KIMSEYI SEVMIYORUM ELCIN KIM YA DIYE MAHALENIN ORTASINDA BAGIR BAGIR BAGIRMISDI simdi ne oldu insan sevdiuini anlamadan dinlemeden gidib de sevdiyini uzermi yahu aa guney yakismadi be

Cimbaaaay • 24-03-2014 09:01 !! ++

Pis Yedili Yorum Ya insallah kadir dogulu doner ve cimbay mutlu sonla biter ama eer guncicek ben ruzgarla sevgiliyim deerse ve guneyle barismazsa vallaha o ruzgari parcalarim

Cimbaaaay • 24-03-2014 07:54 !! ++

Pis Yedili Yorum Tam bir bertanist arkadasim cevap verdiyin icin tesekkurler benim ismim elnare turkce sanirim elnara oluyor benim ismimi turkce soylemek bir az zor bu arada kadir dogulu finale gercekten gelicekmi gelirse coook sevinirim hem ben yorum.yazin diye kendimi harab ediyorum sesimi duyan bir tek sensin diyer arkadaslar duymuyo bile ben ona kiziyoum ki sesimi senden baska kimseye duyuramiyorum

Cimbaaaay • 24-03-2014 07:42 !! ++

Pis Yedili Yorum cimbay arkadasim evet ismim nezrin senin ismin ne? buarada sanirim kadir dogulu final bolumunde gelicek o da sanirim.evet ben cok sevincliyim bertani görucem:)
ben buaralar pek yorum yazamiyorum kusuruma bakmayin mesgulum islerim biter bitmez yine eskisi gibi burda olucam

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 23-03-2014 21:42 !! ++

Pis Yedili Yorum Yaa dusunursen pis yedilide her kes kendinden bir sey bula bilir bunu bile yazabilirsiniz yorum yazmak o kadar zor.bir sey mi arkadaslar

Cimbaaaay • 23-03-2014 21:08 !! ++

Pis Yedili Yorum Yaa arkadaslar pis yedili hayranlari yaslanmissiniz adres verin de bir ara elinizi opmeye geliyim tamammi ooo pis yedili hayranlari bir az genclesseniz diyorum artik cunki boyle olmaz hem ne demisler hayatda rengi alirsan geriye ne kalir ki siz yorum yapmiyorsunuz bizim hayatimizdan rengi yani pis yediliyi aliyorsunuz yaa pis yedili bizim icin bir diziden otede bi sey diyilmi oyleyse yorumlar nerede cunki qaliba bu gun bir tek ben girmisim ask olsun harbiden yaziklar olsun offf

Cimbaaaay • 23-03-2014 21:05 !! ++

Pis Yedili Yorum Merak etmeyi endiselenmeyin arkadaslar pis yedili haziranda devam edicek ama 4 ay icinde pis yediliye yorum yagdiralim belki gani mujde pia yedilinin coook seveni oldugunu oyrensin ve final olmasin tekrar baslamasini istiyorsaniz yorum yazin hadddiii ayaga pis yediliciler sosyel mesya pis yediliyle sallansin ya biz bu kadar vefasiz diyildik yaa olmamaliyiz hadi be fatih habiye karagul gibi diziler 1923 1993 yorum yapabiliniyorda bizim o guzel mi guzel pis yedilimize niye yapilmiyor hadi amaaa.Hadi artik

Cimbaaaay • 23-03-2014 14:13 !! ++

Pis Yedili Yorum Arkadaslar ben fenerbahceliyim eskiden dogal olarak gs lari niyeyse sevmiyordum hatta o insanlarla konusmuyordum ama pis yedili basladi ve demistim ya ben eda ece ve kadir dogulu hastasiyim ama eda ece yi daha cok seviyom evet eda ece isini okadar guzel yapiyor ki cimbom karakteriyle yani guncicek gs oldugu icin ve cok tatli oldugu icin bana gs lilari sevdirdi bir fenerli olarak gs leri sevmeye basladim ham ama hala fb yim yani guncicek bana imkansiz bir seyi verdi ama harbi cokk tatli ya

Cimbaaaay • 23-03-2014 13:20 !! ++

Pis Yedili Yorum YAa harbiden biz utanalim yere girelim yaa harbiden biz nasil hayranlariz ya harbi vefasizziz ha yaa gorun biz nasil bir durumdayiz ki fatih harbiye gibi bir diziye 1923yorum yapiliyor biz hala1117 deyiz harbi utanalim abi bu kadar vefasizziz iste harbi ya kendi adima utandim yaa (azeriledede ayib olsun dostlar yorum yazinda olersiz) harbideen olmaz boyle ya oyle diyoz ki helede ben diyom UTAN SHOW pis yedilinin hayranlari yorum yagdiricak buraya olmuyor ya HADI CANLANIN YASLI GIBI DAVRANMAYIN BIR GUNDE EN AZZ 5 10 TANE YORUM YAPIN NE DIR.KI YA TOVBE TOVBE SINIRLENMIYIM AMA

Cimbaaaay • 23-03-2014 13:08 !! ++

Pis Yedili Yorum Burdan kadir doguluya sesleniyorum gel cimbaycilari uzme iki bolumluk don cimbayin sonu iyi bitsin ta gel ask cimbayla anilsin cimbayin kaderi tekrardan yazilsin biz cimbaycilar bekliyoruz ama diyeerleri donmez gelmez diyorlar hadi don be kadir dogulu hepsi yanilsin hic olmasa iki bolumluk

Cimbaaaay • 23-03-2014 12:58 !! ++

Pis Yedili Yorum Evet miray arkadasim tam bir bertanist arkadasimin dediyi gibi pis yedili haziran ayinda yeni bolumleriyle devam edicek ama gelecekte tekrar cekilicekmi onu bilmiyorum ama biz bu sayfati guzel yorumlarimizdan mahrum etmezsek gani mujde pisyedilinin bizim icin ne kadar onemli oldugunu biliyor zaten ama emin olur ve insallah yeniden cekmeyi dusunucektir ama benim bildiyime gore pis yedilimiz haziranda yeni bolumleriyle ekranda olucak pis yedilinin bizim gibi vefali hayranlari oldugu surrece arkasi yere gelmezSHOW YANLIS YAPTIN

Cimbaaaay • 23-03-2014 12:52 !! ++

Pis Yedili Yorum Arkadaslar diziyi beyenme facebook sayesindemi oluyor acaba biliyorsaniz soyliye bilirmisiniz nolur rica ediyorum

Cimbaaaay • 23-03-2014 11:54 !! ++

Pis Yedili Yorum Ben pis yedilideki tum asklari beyeniyorum ama CIMBAYIN YERI BASKA FARKLI BENIM ICIN AMA PIS YEDILIDEKI TUM ASKLARI BEYENIYORUM DERKEN TABI KI DE ELBAY HARIC BANA OLUCEKSIN ELBAYI SEV DESELER OLUME BILE RAZI OLURUM AMA ELBAYI SEVMEM HUYUM KURUSUN SEVMEM BENIM ICIN EBEDI EZELI KESINLIKLE CIMBAY O KADAR

Cimbaaaay • 23-03-2014 11:49 !! ++

Pis Yedili Yorum Ask guzel ask ozel ask huzun
Ask aglamak ask gulmek ask bozulmak
Ask kiskanmak ask uzmek
Ask bile -bile aci cekmek
Ask affetmek
Ask konusmadan bir birinin gozlerine bakmak
Ask askken daha da ask olmak
Ask terk edip geri donmek
Ask aslinda cok sey demek
Ask zor demek
Kisaca ask CIMBAY demek

Cimbaaaay • 23-03-2014 11:45 !! ++

Pis Yedili Yorum hadi arkadaslar daha ne kadar susucaksiniz pis yedilinin bitmesini mi istiyorsunuzmiray
cimbaaay pis yedili yeniden mi basliyacak lutfen bana cevab yazmiray

23-03-2014 10:49 !! ++

Pis Yedili Yorum Nikka farrin sema altun isimli arkadaslar da cikmis yorumlarini gormedim bir hafta noldu pes mi etdiniz yaa bu dizinin adi pes yedili diyil arkadaslar pis yedili PES ETMEK.YOK NERDEYSE BU SAYFAYA EN COK BEN VE TAM BIR BERTANIST GIRIYOR YUH DIYORUM LUTFEN YORUMLARINIZI EKSIK ETMEYIN BU ARADA TAM BIR BERTANIST ARKADASIM SENIN GERCEK ADIN NEZRIN MI BI DE SEN BERTANIN FOTORAFLARINA BAKARAK BENDE CIMBAYIN FOTORAFLARINA BAKARAK TESELLI BULUYORUZ AMA SEN SEVIN CUNKI HAZIRANDA BERTANI GORUCEKSIN AMA BEN CIMBAYI GOREMIYCEM SENIN ADINA SEVINDIM HIC OLMASA SEN MUTLU OLUCAKSIN BEN YINE AOYLIYIM PIS YESILININ BASLIYCAGI ICIN COKKK AMA COKKK SEVINIYORUM AMA CIMBAYI GORMEMEK BENI UZUYOR OFFF BIR OF CEKSEM KARSIDAKI DAGLAR YIKILIR

Cimbaaaay • 22-03-2014 19:35 !! ++

Pis Yedili Yorum Yaaa bu yukardaki arzu isimli arkadasimi cok taktir etdim gercekleri konusuyor sevindim bu yorumunu okudugumda cok duyarlisin evet bende pasa ve cimbom yakisiyorlardi cimbayim yaa ben tam bir cimbayciyim yakisiyorlardi derken hala yakisiyorlar yaa evet a bende ruzgar ve ardadan nefret ediyorum hic olmasa arda yakiskli ruzgarda o bile yok pis yediliden zekinin de dediyi gibi ruzgarin cocugun yuzunde meymelet yok yoda gorsen doversin bosu boauna da olsa ben sirf onun yuzunden adini feriha koydumada bakmiyordum cocuktan ezelden beri nefret ediyorum yaaa ama ruzgari sevenlerde vardir onun icin onlar uzulmesin ne demisler zevkler ve rengler tartisilmaz ama ben eter ruzgari sevenler varsa onlarda aff dilerim ama ben onu sevmiyorum malesef bu arada eda ece gercekten melek melek oyyy kurbaaan olurum ben ona usss yerim ya ben onu

Cimbaaaay • 22-03-2014 19:17 !! ++

Pis Yedili Yorum Yaa pardon yorum bir az yanlis oldu koca karlarilar koca erikekler gibi oturmayin diycektim bir az canlanin diycekti cancagazlarim

Cimbaaaay • 22-03-2014 16:41 !! ++

Pis Yedili Yorum Yaaa artiq yuh yaaa yaslandinizmi arkadaslar ben yeni kaltildim koca karilar ve koca erkekler gibi araniza ne kadar yorum yazdim ask olsun ya gercekten olmussunz sanki yaa pis yedili gibi reying rekorlari kiran bir dizinin bu kadar hayrani ve bu sayfaya b kadar az insan yazamaz yani mumkun diyil ohaa yani canlanin pis yediliye sizde daha cok reng katin yaa boyle olmaz vallaha ben yeni giriyorum Ama bu sayfaya en cok gireen kisi tam bir bertanist arkadas cok vefali sizde onun kadar vefali ve duyarli olrsaniz ooo pis yedili hic bitmez. BOYLE OLMAZ CANLANIN YAHU SESIMI DUYAAAN YOKMUUU YAAA RUHLANIN BIR AZ bir az haraket edin ya GERCEKTEN BU KADAR VEFASIZLIK OLMAZ ZATEN SHOW VE KADIR DOGULU PIS YEDILIYE EN BUYUK VEFASIZLIGI YAPMIS ZATEN BIR DE SIZ YAPMAYIN HADIII

Cimbaaaay • 22-03-2014 16:37 !! ++

Pis Yedili Yorum Yaaa pis yedilinin yapimcisi gani mujde abi ne olurdu cimbaycilari mutlu etseydin de kadir doguluya bir iki bolumluk gelseydi her kes kendi favori askini seyr edicek haziranda ama ben cimbaysiz kalicamBU KADAR UZMEYIN CIMBAYCILARI MUTLIYUM PIS YEDILI BASLIYCAK DIYE AMA UZGUNUM KI CIMBAY MUTLU BITMIYCEK:-(:'(:-(:'(:-(:'(:-(:'(:-(

Cimbaaaay • 22-03-2014 16:28 !! ++

Pis Yedili Yorum Tam bir bertanist arkadasim.sen cok sanslisin cunki senin hastasi oldugun bertanese aski haziranda devam edicek bertanese askinin hayranlari icin cok mutluyum:-)ama kendim icin cok uzgunum:'( cunki benim hastasi oldugum cimbay aski malesef olmuycak cok uzgunum ben kadir dogulu ayrildiginda bir suru fakli sayfalara o kadar yorum yazdim ama bir ise yaramadi bu beni hayal kirikligina ugratdi fazlasiyla uzun ve cok yorum yazdim ama bir sey elde edemedim ama bari bu sayfaya yazarak hic olmasa pis yediliyi cok sevdiyimi aoyleye bilirim dedim ben cimbayin ve pis yedilinin o kadar hayraniyim ki okulda hep pis yedili ve cimbay hakkinda konustugum ocin her kes benim zayif noktamin ne oldugunu biliyorlar beni kizdirdiklarinda hemen cimbay pis tesili diyorlar bende aninda yumusuyorum o kadar hastayim telefonda bile kendimden cok cimbay askinin fotoraflari var dusunun artik ne derece hastayim:-)

Cimbaaaay • 22-03-2014 16:23 !! ++

Pis Yedili Yorum cimbaay arkadasim ben burdayim buaralar pek giremiyodum mesguldum yoksa ben hergun gelip burda oy verip yorum yapiyorum buarada BANA BITEK BERTAN GEREK adli yorumcuda BENIM.bertaneseciler nerde demissin burdayiiimm:D ben bertanese icin ölürüm bende hergun sesleniyorum arkadaslar nerdesiniz diye kimse sesimizi duymuyor napalim:D ben en cok dizide bertani seviyorum onun icin ölürüm col begeniyorum col tatli bertan bitane tabi bertanesede öyle pis yedilide benim icim en tatli ask bertanese aski cok özledim onlari haziran cabuk gelsede izlesek o kadar cok seviyorumki bertaneseni onlarin adina website bile acdim o derecede delirdim onlar icin eveet yorumlara kaldigimiz yerden devam ediyoruz tam tempoyu bozmuyoruz aymen bu sekilde

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 22-03-2014 15:47 !! ++

Pis Yedili Yorum benimle arkadaw olmak isteyen bana kendini tanitsin bu arada burasi fb dondu cinbomun arkasindayim bende gs takimi tutuyorum cinbay sana katiliyorum/MIRAY

22-03-2014 15:12 !! ++

Pis Yedili Yorum Gani mujdenin diyer yeni dizisini seyr etdim mukkemel bir dizi gani mujde her zaman ki gibi muhtesem dizi zaten gani mujdenin tum dizileri muhtesem olagan ustu ama en gizel ve muhtesemi pis yedili tabiki de onun yerini hic bir dizi tutamaz tutamiycakta zaten ama yine sayfaya cok yorum yazilmiyo arkadaslar noooluuur pis yediliyle ilgili guzel yorumlarinizi esirgemeyin haddiii aammmaaa yorumlariniz bekliyor bu sayfa BES ETMEK YOK NE DEMISTIK HICCC BITMEZZZ BUUU MASALLL HADI AMA BITIRMEYELIM BU MASALI YORUMLARRR NERDEEE HADIII ARKADASLAR

Cimbaaaay • 22-03-2014 12:08 !! ++

Pis Yedili Yorum Yukardaki miray arkadasim haklisin kadir dogulu iki dizidede yer ala bilidi ya da pis yediliye bir kac bolumluk donsun hic olmasa cimbay aski nin hayranlarina jest olsun yaaa kadir doglu bir kac ay bekleyeydin ya da sen isteseydin ikisindede yer ala bilirdin seni kiniyorum bundan sana diyer yapimcilar guvenmez bence cunki onlari yari yolda birakicagini dusunurler yanlismi arkadaslar

Cimbaaaay • 21-03-2014 21:25 !! ++

Pis Yedili Yorum Evet ya pis yedili bitmesin cimbay yeniden baslasin noluuur diyer pis yedili hayrani arkadaslar yorum yazmaya devam edin show tv yanlis yaptin

Cimbaaaay • 21-03-2014 21:17 !! ++

Pis Yedili Yorum elçin ve ceyhun çok yakışıyorlar ve ben o diziye bayılıyorum sevenler yorum yazsın ...!!!

21-03-2014 19:37 !! ++

Pis Yedili Yorum MIRAY HAKLISIN DIZI BITMESIN YAZAN ECE

21-03-2014 19:25 !! ++

Pis Yedili Yorum Oooo bu gun sadece ben mi yorum yazdim ask olsun ya biraktinizmi yahu birakmayin pis yedili guzel yorumlar yazin hadi ama aaa bir az cesur olun ya pis yeeiliue duydugunuz sevgiyi sayfaya yazin yazin ki pis yedilinin yapimcisi gani mujde bu dizinin diyer dizilerden cok hayrani oldugunu anlasin ve pis yedili oyuncular ne kadariyi bir is cikardiklarini anlasin hadiii amaaa

Cimbaaaay • 21-03-2014 16:40 !! ++

Pis Yedili Yorum Guney gunciceek cimbay sonsuzdur ayyy yerim be sizi kadir dondonnn cimbay bitmesin

Cimbaaaay • 21-03-2014 15:33 !! ++

Pis Yedili Yorum pis yedili dizisi benim en sevdiyim dizi onun tum bolumlerini izliyorum ama simdi finale ayrilicak diye yorumlari okudum ve cok uzuldum senaryocudan rica ediyorum boylesine reytingi bir diziyi finale cikarmasin eger bu dizi finale ayrilirsa cok insan uzulucek ha bu arada bayrampasaliyi da hala affetmedim iki dizi de de oynaya bilirdi fatih harbiyeyide cok seviyorum ama boyle bir anda gitmesine cok uzuldum bu arada finale ayrilsaniz guzel bir final olsun/miray

21-03-2014 15:26 !! ++

Pis Yedili Yorum Arkadaslar lutfen yorum yazmaya devam edin pis yedili harika bir dizi coook sevenleri var arkasaslarima da soyliycem ama bakude su am okullar tatil acilir acilmaz arkadaslarima da soyliycem girsinler bu sayfaya sayfaya yorum yazi ki SHOW tv ne kadar hata yaptigini anlasin show ra yeni dizilee veriyorlar saniyorlar ki pis yediliden cok reyting toplar ama bilmezler ki hic amam hic bir dizi PIS YEDILIMIN erini bulmaz yorumlaar yazin arkadaslar pis yediliyi daha da kaldiralim cunki dizimize kotu denmesini istemeyiz HADI BE BENIM GIBI PIS YEDILI HAYRANLARI BENIM GIBI PIS YEDILININ HASTASI OLANLAR YORUM YAGDIRIN BU SAYFAYA SHOW TVI UTAN PIS YEDILICILER AYAGA KALKIN UYUMAYIN SUSTUKCA SANIYORLAR KI BU DIZIYI SEVMIYORUZ AMA BIZ BU DIZININ HASTASIYIZ HADI BE KALLLKIN YAAA YORUM YAZIN

Cimbaaaay • 21-03-2014 13:36 !! ++

Pis Yedili Yorum Yaaa bu final bolumunde cimbaycilar bir jest yapsalarda guncicek gecmisi guneyle gecirdikleri o guzel anilari hatirlasa da sora pasa arkadan gelib ozur dilesede efendime soyliyim cimbom pasayi affetse ve orda final olsa tamamen diyil ama gelecekte pis yedilinin yeni boumleri cekilirse pasa ve cinbilom evlenmis olsa.ne guzel olur ya gani mujde abi ne olur pis yediliyi tamamne. Bitirme pasayla cimbomun evlenib coluk cocuga karismalarini gormek istiyorum nollluuur gani ama gelecekte ayni oyuncular la pis yediliyi tekrar ceksen elcey ve bertanese ve kartraf evlenseler noluuur insallah bu dediyim olur

Cimbaaaay • 21-03-2014 12:20 !! ++

Pis Yedili Yorum Bana bir tek bertan gerek, nikka azerbaycankaaa, farrin ve diyer arkadaslar niye yorum yazmiyorsunz pis yediliye lutfen yazin pis yedili tamamen final yapmasin gecekte yeniden cekilsin nollur yorumlariniizelsik etmeyin bu sayfaya en cok tam bir bertanist arkadasim cok yorum yaziyor nolur sizde arkadas gibi duyarli olun nolurrr SAYFADAN YORUMLARINIZ BEKLIYORUZ DIZIMIZ BITMEDI DIYE SEVINMIYORMUSUNUZ SEVINIYORSANIZ LUTFEN YORUMLARINIZI ESIRGEMEYIN BIZ AZERI OLARAK BU KADA R SIK GIRIYORUZ SIZDE TURK OLARAK DAHA FAZLA GIRIN NE OLUR KOTU YORUMLARA KARSI DIRENELIM BIZ IYI YAZALIM KI PIS YEDILININ OYUNCULARI DA MUTLU OLSUN LUTFEN SIZ HIC BU DIZIDEKI OYUNCULARI SEVMIYORMUSUN YAA HADI AMA PIS YEDILIYE NISSAN YAMURLARI GIBI YORUM YAGDIRALIM KI SHOW TVI UTANSIN DIZIYI YAYINLAMADIKLARI ICIN SHOW UTAN UTAN YA VALLAHA R

Cimbaaaay • 21-03-2014 11:54 !! ++

Pis Yedili Yorum Show tv pis yediliyi yayindan kaldirdigi gunden beri nefret ediyom show da yaaa vefasiz iste ve fa sizzz ne cinssin sen yaaa showVEFASIZZZ TAM BIR VEFASIZLIK ORNEYI
Show tv en zor zamanlarinda pis yesiliye sigindin vefasiz

Cimbaaaay • 21-03-2014 11:00 !! ++

Pis Yedili Yorum Yaa sayfaya cok az insan giriyor ask olsun nerde cimbaycilar nerde elceyciler bertaneseciler nerde fureller yaaa yorum yazin noluuur yaaa hadi ya pis yediciler nerdesiniz uc yil bu diziyi seyr ettiniz vefaaizolmayin yaaa yorum yazin pis yesiliyi dahada yukarilara kaldiralim dizimize yapilan salakca yorumlara karsi hadi aaa pis yediliciler ayaga kalkin sosyel medya pis yediliyle sallansin o kada rbeyenilsin ki cocuklR duymasin gibi yine cekilsin bizim pis yedilimizin diyer dizilerden ne eksiy var hattta fazlaai var hadi yaa yaslandinizmi yorum yapin pis yediciler ayagaaa

Cimbaaaay • 21-03-2014 10:56 !! ++

Pis Yedili Yorum Yaa ben elcini eskiden sevmezdim cunki benim cimbayima rahat vermezdi pislikler yapardi ama ceyhnla tanistiktan sonra artik sevmeye naslasim artiq oda pasanin sadece cimbomu sevvdiyini anladi hem de deliler gibi ya bu kadar seviyon niye gidiyon oglum guney anlayib dinlemeden geri don ne bekliyorsun allah belanimi versin mi diyelim don cimbomumu uzme aglatma

Cimbaaaay • 21-03-2014 09:43 !! ++

Pis Yedili Yorum Yaaa eda eceyle kadir dogulu coook yakisiyorlar sevgili olaydilar ne guzel olurdu yaa off bir dusunseniz iyi olur ya cimbay nee kadar seker

Cimbaaaay • 21-03-2014 09:40 !! ++

Pis Yedili Yorum Yaaa bende internetde dun gece 4 kadar pis yedilinin.final bolumunun fotorafini aradim sonunda buldum ve gordum hepsi cok sikti kizli erkekli ama ben en cok eda ece yi sevdiyimm icin bence en guzel oydu ama kadir doguluyu pasayi gormedim burda kadir doguluya sesleniyorum ask olsun bir kucucuk iyiliyi bizden esirgedin 2 bolumluk gelseydin pasa xinbom barissaydii ne olurdu bence cimbayciyi cok uzdun vallaha

Cimbaaaay • 21-03-2014 09:30 !! ++

Pis Yedili Yorum Tesekkurler tam bir bertanist arkadasim evet bende azeriyim seni ve diyer arkadaslari muqqeses bayramimiz Novruz bayraminizi tebrik edorm pis yedilinin buyuk bor hayrani oldugum ici sayti da buldum bemde yaziyim ve pis yedili dizsine diyer arkadaslar gibi katkida buluniyim dedim

Cimbaaaay • 21-03-2014 09:23 !! ++

Pis Yedili Yorum ooo aramiza yeni bir arkadas katilmis cimbaaayy rumuzlu arkadasimiz hosgeldin sen de yorumlarinla susledin sayfamizi asil ben tesekkur ederim katildigin icin tabiki bende buraya yorum yapicam cunki bende pis yediliyi cok seviyorum ve burdan asla ayrilmam buarada sen azerimizin "sayt"demenden anladim ben azeriyim de o yuzden bugun 20 mart ve azerilerin ysni bizim sevgili bayramimiz Nevruz bayrami bugun onun icin giremedim siteye ama aklimda kalbimde hep burdaydi pis yedili fanlari hep cokdu cokdur cogalacakk:)

Tatlilikta Sinir Tanimayan Adam Ismi Bertan<3 • 20-03-2014 22:57 !! ++

Pis Yedili Yorum merhaba atkadaşlar nasılsınız,uzun zamandır uramamışdım özlemişim.bende dizide cimbay aşkını çok seviyordum,bayrampaşalı gitdiyinde bende cimbomla birlikde alamışdım,sonradan senaristler ruzgarı senaryoya cok guzel dahil etdiler cimruzuda sevdik ama aşkları yarıda kaldı.eda ece çok güzel kız bence.orçoya ba yı lı yo rum çok guzel oynuyordu,kamiller,noldiki lafları hep azımızda,dizi imarım show tvde baslamaz.

Sever(geri Döndüm) • 20-03-2014 20:09 !! ++

Pis Yedili Yorum Yorumuna cevap gec yaziyorum ama halecim nasil pis yedili kadirsiz olur dersin ya aaa sen ne hakla ben ve tum cimbaycilari uzersin yaa asli sizin fatih harbiyeniz basladigi icin benim guzel cimbayim bitti ya sen anlamamizi nasil beklersin yaa zaten kendimi zor tutuyorum fatih harbiyeye kotu yorum yazmamak icin ama sen beni bunu yapmaya zorluyorsun boyle mesajlar yazmayin lutfen yaaa su an sinr kizi geciriyorum evi bir birine katdim baak bem cimbay askinin artik hastasi olmusum benim asabimi.bozma beni hastanelik etme halecim fatih harbiye igrenc mi yaziyim bunu mu istiyorsun yeter yaa iki bolumluk gelsin cimbayin sonu iyi bitsin guneyle gumcicek evlensin sonra ladir doguu nereye giderse giysin lutfen ben bu yorumlari okudugum zaman hastanelik oluyorum sinir kirizizne giriyorum beni hastanelik etmeyimben pis yedilinin ama en cokta pis yedilinin hastasiyim boyle yorumlar yazarak beni.hastamelik etmeyin sagligimdan olmak istemiyorum

Cimbaaaay • 20-03-2014 18:54 !! ++

Pis Yedili Yorum Yaaa benim twiter adresim olmadigi icin resmi goremiyorum offf bu arada siz pis yedili hakkindagercek haberleri twiter danmi yoksa facebook tan mi okuyorsunuz ben bulamiyorum iyiki bu sayt var da pis yedilinin bitmediyini oyrendim hic olmazsa teselli ama insallah pasa doner ruzgar kendine baskasin bulir vee cimbay sonsuz olir ladir dogulu biz cimbaycilara bir jest yapsin nooollluuurrr
Offf ya yorumlarim gec geliyo ama napiyim hesabim yok ki offf

Cimbaaaay • 20-03-2014 18:34 !! ++

Pis Yedili Yorum Arkadaslar pis yedilinin bolumlerini nasil telefona indire bilirim lutfen bilen varsa soyleye bilirmi cunki harika bir dizi

Cimbaaaay • 20-03-2014 17:14 !! ++

Pis Yedili Yorum Olurum ben pis yediliye canini ver deseler veririm cimbayy icim

Cimbaaaay • 20-03-2014 17:05 !! ++

Pis Yedili Yorum Lutfen ya kolpaya.ne olmus ki muhtesem uzeri bir qurup ve pis edilinin sarkisini yapmis kolpa hakkinda boyle konusma yukardaki arkadasim
Bu arrada bir arkadasimiz 1ci dizim fatih harbye 2pis yedili demis ya ask olsum ona pis yedili 1ci olmaliydi bence

Cimbaaaay • 20-03-2014 16:54 !! ++

Pis Yedili Yorum Vallahi su an sevincten oynuyorum tam bir bertanist arkadasim sayende

Cimbaaaay • 20-03-2014 16:41 !! ++

Pis Yedili Yorum Coook tesekurler tam bir bertanist arkadassim haziirraaan gelll

Cimbaaaay • 20-03-2014 16:33 !! ++

Pis Yedili Yorum Pis yediliye bu kadar vefasizlik etmeyin gari show aask olsun diyer dizileri kaldirmiyonda benim pis yedilimi kaldiriyon
Tesekkur ederim tam bir bertanist arkadasim bizi aydinlatdigin icin senin gibi duyarli arkadaslar varken pis yedilinin sirti asla yere gelmez haziran caapuuuk geeel

Cimbaaaay • 20-03-2014 16:27 !! ++

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.