Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Yabani - yukarıdaki yorumlara aynen katılıyorum. 1- rüya-deniz ilişkisi

Yabani
Yabani

yukarıdaki yorumlara aynen katılıyorum.
1- rüya-deniz ilişkisi çok saçma bir hal almaya başladı. rüyanın mesajında yamanın adı geçiyor mu, geçmiyor mu bilemedim. diyelim ki geçmiyor. yaman kendine gönderilecek mesajın yanlışlıkla denize gönderildiğini anlayabilecek yetenekte bir genç.
2- güvenin yıllar sonra neslihana yürümesi hiç hoş olmadı. ne olursa olsun eşi özgeyi kucaklamalıydı. hele ki özgenin yamana davranışından sonra. güvenin özgeyi kucaklaması özgenin hamileliğine bağlı olmamalı.
3-neslihanın yaman dışında 3 çocuğu daha var. diğer çocuklarını yok sayıp yamanın babasıyla olmayı seçmez umarım.
4- şu serhanla şebnemin her olaydan zeytinyağından kıl çeker gibi sıyrılmasından gına geldi artık.
5- eşref soysalanı metinin öldürmüş olması diğer izleyicileri bilmem ama benim hiç hoşuma gitmedi. ayrıca başa darbe dışında silahla yaralama da var. bunun üzerinde neden durulmadı?
az önce fragmanı izledim. özgenin bebeğinin babasının güven olmadığı kuşkusu var. bir de özgenin serhanla işbirliği yapmasıymış. yapmayın allahaşkınıza. özge gibi birini de kötü karakter yapmayın. güvenle neslihanı biraraya getirmek için zorlamayın şu senaryoyu. izlemesi keyif vermemeye başladı. ratingler düşecek bu gidişle ve finale hazırlansın dizi. aslında tadında bırakıp final yapsaydı hem senaristler, hem oyuncular hem yapımcı için daha iyi olurdu.

Paylaş


Oy Ver

7

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi