Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Şeref Meselesi - yigit sibele hic ask degildi ne demek? tabiki de askdi. kanal
Şeref Meselesi
yigit sibele hic ask degildi ne demek? tabiki de askdi. kanal d nin sayfasinda bile yaziyor yigitin en büyük aski sibelin oldugu. sibele askini okadar itiraf etti, gösterdi, belli etti, simdide kizinin annesine bir iki iyi davrandi diye yok yigit kübra falan. sizin o cok desteklediginiz büyük ask var ya, hani su kübranin yigit takintisi, o ask falan degil. ona ilgi gösteren ilk erkege kaptirdi kendini, bunu ask sandi. esas askini sonra bulacakmis, muhtemelen bu da emir olacak. bu da kanal d nin sayfasinda yaziyor, gidin okuyun inanmiyorsaniz.
bide mesele su ki, dizi ask dizisi falan degil, biz ne kadar istersek ve ciftleri desteklesek de. dizinin konunsu mafya, aksiyon, iki kardesin arasinda yasanilanlar falan filan. burda, youtubeda, twitterda, tüm sosyal medyada yibel yigküb emküb kavgasi cikti ve ben gercekten usandim. keske azicik dizide olanlari konussak, mesala yigitin selimi öldürmedigini, hepsi bir oyun oldugunu,yada iki kardesin arasindaki düsmanligi falan. hep bu ask mesk konulara giriyoruz ama hic bir yere varamicaz. bide bütün taraflar birbirlerine hakaret ediyor resmen dizi karakterleri icin yipratiyorlar kendilerini. yeter artik dizi bitsede kurtulsak
Paylaş
Oy Ver
Gün içinde sadece bir kez puan verebilirsiniz!
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz