Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Şeref Meselesi - 00:49 hollywood dizisinde oldu, kendi gözlerimle

Şeref Meselesi
Şeref Meselesi
simson- gösterdigimiz, oldugumuz ve oldugumuzu sandigimiz.
Bayan
kayibsehir
10/1/1994 (31)

00:49 hollywood dizisinde oldu, kendi gözlerimle gördum.
00:00 ah ah aslinda o kadar cekici mafya sahneleri cekilirdiki bir bilsen su avrupadaki amcalari baglamak icin benim babam demisdi ah italyan mafyasinimi cekiyorlar diye ama fis cikti izlemedi.
soyle yigit intikam alirken tabii sportif giyinmis bir derya yaninda otel odadindan birisini otomatiklen hasladiktan sonra detyanin ona yataklik yaparak onu o cok guvenli otelden disiligini kullanarak cikarmasi ihuuu birde cocuk dogum gunu kutlarken ne guzel olur taranan bahce kirilan limonata ucusan palinlar cocuk cigligini duymuyoruz ama yenerik muzigi piyano esliginde duyuyoruz.
denizkizi hatirladim hatirlamazmiyim.
mafya dediginde kan goreceksin yavasca dagilan kanli saclar, yigitin suratina sicrayan kan goreceksin onun o an ne hissettigini hissedeceksin seyirciyi sok edeceksin beklemefigi anda.
yigit in dusmanlarinida gormeliyiz nasil ona kumpas kurduklarini, sadullah ve nihat gitti geriye kaldi ciliz yigit guya cok akilli. ama is veirirken plan yaparken hic gormedik masallah hicbirisini goremedik resmen 10 kisi ilen dizi cekiyorlar.
hep heryere kalas gibi adamlari dikip guya mafya havasi veriyorlar.
hem hakkinin siveside bek komik ilk bolumde bu adam turkce konusuyordu.
bek uzun oldu ama dizide olmayinca insan ozluyor kaliteli bir senaryoyu.

Paylaş


Oy Ver

7

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi