Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Şeref Meselesi - denizkizi simdi sibellen evlendi herkes onu sibein kocasi

Şeref Meselesi
Şeref Meselesi
simson- gösterdigimiz, oldugumuz ve oldugumuzu sandigimiz.
Bayan
kayibsehir
10/1/1994 (31)

denizkizi simdi sibellen evlendi herkes onu sibein kocasi biliyor elifi hakki ve etrafindakiler biliyor yigit daha cok pis ise patmaya devam edecegine göre elifi en azindan korumak icin kendi istegi ilen ayrilir elifren.
kubra amcan demeye baslamis bile emir ve kubranin arasindada eger gercek evlilik oldugunu dusunurse eger oyle olursa ki olucak gibi duruyor yigit bunu kaldiramaz ve hem onlari korumak adina ve kubra ve emirin uzerinde karabulut olmamak icin elifi onlara birakir.
hem emir yigit icin cok tehlikeli bur yandan kendisini kizini ve yeni kurdugu ailesini korunak zorunda.
yigit kubra ve emiri ogrendikten sonra hemen kizindanda vaz gecer en dogrusuda bu cunku kubra babalik testine izin vermedikten sonra yigit hicbirsey yabamaz eger babalik davasi acsin diyenler olursa.
kucuk cocugun kafasi karisir benim babam kim diye deryanin demesi gibi yayin ayrani gibi olur.

Paylaş


Oy Ver

Puan verdiğiniz için teşekkürler (:

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi