Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Şeref Meselesi - rüya evet ev sahneleri, ama kimin korkulari bunlar? bence
Şeref Meselesi
simson- gösterdigimiz, oldugumuz ve oldugumuzu sandigimiz.
Bayan
kayibsehir
10/1/1994 (31)
rüya evet ev sahneleri, ama kimin korkulari bunlar? bence yigitinki degil eger oyle olsaydi yigitin gözlerinin gördugunu cekerdiler silah ön planda yigit silahdan korkmaz emirinde yigiti taktigi yok o zaman kubranin sibele yardim etmedigi icin kubra bu ruyayi gorur yakalanma korkusu degil sadice yardim etmedigi ve emirin onu hapise ginderdigi icin.
ahah cok isterdim yigitin onlari yakalama korkulari olsun diye ama daha dus sahnesi olacak.😄 boyle birsey icin cok erken ilk once soguk bir dus alsinlar yigit ve sibel ondan sonra da yazmazlar oyle arada kaynayi verir.
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz