Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Şeref Meselesi - yigiti o sahnede resmen oturusu ve sozleri ilen kiskirtiyor
Şeref Meselesi
simson- gösterdigimiz, oldugumuz ve oldugumuzu sandigimiz.
Bayan
kayibsehir
10/1/1994 (31)
yigiti o sahnede resmen oturusu ve sozleri ilen kiskirtiyor beni cok kiskirtti cunku.
neden yapabilir acabaa bende dedim.
yigit kubrayi sevmiyor bu kesin.
ama kendisininde hayal ettigi bir es bir yuva hayali gerceklesiyor biran kubraya nisbet havasi sezdim.
canini acitmaktan zevk aliyordu hissettim.
e hal boyle olunca ben yigitin kontrolsuz bir araba gibi kubraya kosdugunu goruyorum.
hani hep dizilerde olurya kizin canini acitmak ister oglankiz kendi bile farkinda olmadigi duygularini gizlemek icin cunku kendisi bile adlandiramadigi icin. ha ha bu sahne ya tam bir senaryo felaketi eger yigit kubraya birseyler hissetmiyorsa yada benim ayarim bozuk.
yada bildigin manyak yigit. gelecek bolumde sanirim ondan beklenmedik sey bebegi almak olacak cunju emir yigitin avukati ilen konusuyordu yani set resminde emir o isten cikmisdi cunku.
yarin buyuk gun umarim kubraya gelen giden vurmaz.
su kizi biriside kubra oldugu icin sevsin ya resmen kinaa geldi bana.
ne emir ne yigit ne sibel ne derya onu oldugu gibi kabullenmiyor hepsi onu bir kendi islerine gelecek sekile sokmaya yada hayatindan cikarmaya calisiyor.
bukadarda olmazki insanlari eger bizim ideal gordugumuz sekilde sekillendireceksek hep ohooo.
Paylaş
Oy Ver
Puan verdiğiniz için teşekkürler (:
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz