Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Şeref Meselesi - merhabalar, kubra yigit mutfakta konusurken ve yigit

Şeref Meselesi
Şeref Meselesi
simson- gösterdigimiz, oldugumuz ve oldugumuzu sandigimiz.
Bayan
kayibsehir
10/1/1994 (31)

merhabalar, kubra yigit mutfakta konusurken ve yigit sandelyeye oturdugu anda o iki sahnede iki farkli makyaj var valla birine daha cok solarium kazasi demek daha dogru. dogru duzgun makyaj yabin diycem hem biz yaziyor biz okuyoruz ise yaramaz.
kerem bak sendemi aynadakinden korkmadin ben senden ekranda korktum heran patlayacakmissin gibi geldi baba.
evet bende sevmedim deryayi bu bolum ama ben onun o nihatin karsisindaki hareketler cigrindan cikardi sanki karsisindakini guya tinlamiyor mafyanin icinde oldugunu farkinda degil, guya zekii saniyordum.
senarist boyle once detaylara dikkat etmeli en ufak detay efsane olabilir, cuneyt arkin filminde bir coook eski kahramani canlandirirken arkadan gecen arabayi cok duydum.
2 daha iyi hatirliyorum ondan baslayayim.
yigit kizini kiskaniyor emirden ama farkinda degil o sahnelere vurgu yabilmiyor ama ben acikcasi goruyorum biz seyirci biraz daha dikkatli izlemek zorundayiz yoksa bize cok acik tuyo vermis olur senaryonun gelecegi icin o zamanda heyecan kalmaz. yigit kubranin cocuguna baba olmak istemiyor ama sibelinkine olmaya hazir bu yuzden ilk onun yanina gitti mujdeli haberi verdi kubra gidiyor diye. anlayacagin sibel kesin ayrilsa yigitten buda baskasiyla beraber olsa o zaman zamanla kizina babalik yabacakti bu kesin bununla birlikte kubraya yonelecegide kesin cunku kubraya
karsi vijdan azabi cekmeye basladi duyunca kutu kadar eve gidecegini. kubra parayi kabul etseydi yigitin vijdani rahatlayacakti aslinda daha cok kendi vijdanini rahatlatmak icin yabti. surunmesi dilegi ilen.
1 orman sahnesi emir: sen bu aileye daha ne yababilirsin dedi.
yigitte demek isdediki beni nasil ailenin disinda koyarsin emir o sozleri derken yigiti disladi ve yigitte sigortalar yandi.
orman sahnesini ilk basda ben cok baska anlamisdim nu ses teknisyeninide dovmek lazim yigit ve sibel zaten agizlarinin ici ilen konusuyor herseyi anlayamiyorum hemen.
bolumu tekrar izleyeyim eger bulabilirsem tabii.
kizlar dizi yakinda uzun bir zaman atlamasi yasayacak ben daha ince onuncu bolumden sonra demisdim ama bu bir tahmindi ama sezonfinali bolum daha bir yuksek ihtimal. bence 11 bolum zaman atlamasi olur sezon finalide o ilk 1 bolumdeki sahne olur.
sezon finalinde bir ihtimal zaman atlamasi olmadi gerek kusura bakmayin turkcem icleracisi.
gorusuruz.

Paylaş


Oy Ver

Gün içinde sadece bir kez puan verebilirsiniz!

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi