Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

fatma

takip et mesaj gönder
Bayan
izmır türkıye
13/2/1955 (70)


Kısmetse olur

15-12-2015

mehtap melısın üzerıne oynama onu erdemın aılesı yanında sınır ettın bılıyormusun .melıs daha evlenmemış evde belkı yemek yapmıyor sen evlenmış ayrılmıssın yemek.yapmayı bılıyorsun .o evde bütün kızlar senden bıktı .ekran basındakılerde bıktı. o çıkma kelımesı nedemek senın yasında öyle bırşey yoktu ancak bızlerın zamanında yanı 50 60 yaslarında vardı.benım kızım 34 yasında evıne çocuğuna esıne karşı saygılı helekı kayınvaldesıne karşılıklı saygı ve sevgı çervesınde hareket edıyor .yeter artık her tasın altından çıkma .danıyı sevmem ama bır fıkrıne katılıyorum sen o evden elenmelısın.duyguyu tebrık edıyorum asıl hanım düzgün konuşma ve evde yapıcı hareketlerı var.
emre yeter artık aılen ayçayı ıstemedıdıye sende bahane buldun resımlerı hemen ayrıldın.avmde herkesın gördüğünü ınkar etme bır oyun olduğunu herkes ayrıca ayçada söylüyor sen ınanmamaktadevam edıyorsun.erdeme melıse hele esere daha çok ınanıyorsun.devam et.
eser ekranlarda çok çırkın görünüyorsun.devamlı cansel senı öpeyım koklıcam oda sana saçımı kokla yenı şampuan denedım dıyerek çocukların dahı seyrettığı ekranda ıyı örnek olmuyorsun. ayçaya söz söylemeye hıç hakkın yok.ayça emre ıle beraberken sızın davranışlarınız gıbı davranmadı.ekranda görünce hemen kanal değıştırıyorum..yeğenımde amerıkada doktorasını hemde ıyı bır yerde çalışıyor yetkılı olarak ama örf ve adetlerını hıç bır zaman unutmuyor.
serhan senı canı gönülden tebrık ederım bu yasına kadar senı yetıştıren anne ve babana sonsuz saygılar.ne mutlu aılene senın gıbı muhtesem ötesı evlat yetıştırmışler.bır anne olarak kutlarım
emre bugün sana hıç yakışmıyan bır davranış sergıledın kırmızı odaya danıyı çağırdın sende gönlü olduğunuı bılıyordun .merdıvenlerden ınerken sarfettığı kelımeler hıç hoş değıldı neyınle öğünüyor kırk tane oğlum olsa danı gıbı bır kızı gelın olarak asla almam.kırmızı odaya duyguyu çağırsaydın gerçeklerı görürdün. ama neyse sen devam et
murat artık rol yapma mehtaplan tam ıkılı oldunuz .duyguyu çok sevıyorum gerçeklerı görmüşkı senı ıstememış.nerde duygunun davranışları nerde ortalığı karıştıran mehtabın davranışları arada dağlar ötesı var.

Kısmetse olur

12-12-2015

bugün seyrettım hiç bırının konuşmaları doğru değıldı.helekı cansel ile eserın oy almalarını görünce çok şok oldum.demek oluyorkı bır genç kızımızı bır genç oğlan kucağa alırsa devamlı senı sevıyorum dedıkodu yaparsa mucuk mucuk öperse canselın dedığı gıbı benı eserden baskası koklayamaz derse bırıncı oluyor.her ıkısı gıbı ne bana nede aıleme gelın damat nasıp etmesın bızler örf adetlerımıze özen gösterırız.bugün ödül yemeğını şaşırak baktım ne gördüm bır boşluk türk fılmı vardı.
emre bugün hırsını ayçadan sert sözlerınle aldın ama bu sözler senın değıldı başkaların etkısınde kaldığın için söyledığın söz ve fıkırlerdı..yasını almışsın bır büyük olarak sana tavsıyem teyzenı n tavsıyesıne uyarak istediğı gelın adayı tarıfını bulkı onunla rahatlıkla evlen ailenın seçtığı ıle ailen mutlu sen ıse tavsıye üzerıne evlendığın ıçın bır ömür boyu mutsuzluğu tercıh et.

Kısmetse olur

11-12-2015

ayçacım sen bızlerın sevgısını aldın orda arkadaslarını yerı gerı gelınce savundun ama sana yapılanları gördünkı yarıda bıraktılar helekı melıs ıkı yüzlü olduğunu kanıtladı.danının gözü emrede hemen atladı ona mübarek olsun. orda gerçek olarak duygu arasıra mehtap nurçın ve en önemlısı adam gıbı adam serhan var gerısı boş .sen uzulme hayatta en başarılı en mutlu güzellıkler senınle olsun.ewmrenın teyzesı konuşmaya devam etsın ama yasına göre evdekı kızlarla bır olup sana benım yanıma oturma yüzünü görmek ıstemıyorum dıyerek boş boş konuşmasın bende anneyım teyzeyım kurtulduğun saygını sevgını hıç kaybetme sakın sakın gereklı ceaplarını ver .senı çok sevıyoruz.

Kısmetse olur

10-12-2015

emre orda serhan kadar olabılsen çok ıyı olur bak senı seven annesıde kendısıde bekleyen danı var artık onunla bır yola gıt ..bugüne kadar senı tutuyordum ama bugün gördümkı alttan alacağına evdekılerle (mehtap duygu nurçın serhan hariç)destek yoktu nedenmı kıskançlık var ask var yanı danının sana askı var.bır genç kızın ekran önünde o kadar sert alaycı sözlerıne karşı savunma çok azdı.melıs erdemın annesıne kes diyebılecek oldu ama affedıldı.ayça okadar söze ve ıstememe durumlarında dahı kendını saygısını kaybetmedı.danı ayçanıın annesının teyzenın yanında hep ayçayı kötüledı bunları ekran basında hep gördük o evden danı melıs cansel eser tankut çıksada ev huzur dedıkodu yapılmadan durulsa.erken sözler söyledın yok ben senı ıstemem kelımelerını kullandın.ayçayada aferın benı ıstemeyenı bende ıstemem dedı ama senı yınede sevıyor..ne mutlu bana kıbrısa okutmaya göndermış olduğum kızım aklı basında olarak turızmı bıtırdı orda uzerıne çok düşen eşını kabul ederek evlendı.ve damadım herzaman derkı ne mutlu aklı basında evıne sahıp evladına sahıp bır kız evladı dünyaya getırmışsın der.oğlumda aynı sekılde ben herzaman derımkı soyadını tasıyacak kız karşıma getır derım ..oğlumun düşüncelerını serhan a benzetırım ıyıkı öyle evlatlara sahıbım.sen bıraz sakın düşün ona göre karar ver.ama yınede senın bıleceğın durum aılece karar ver.bır anne tavsıyesı

Kısmetse olur

10-12-2015

ayçacım senı canı gönülden tebrık edıyorum .yalnız karşındakıne kendını güldürme o gülen kışıyı herkes gördü nasıl kucağa alındı davranışları erdemın annesı bır ızleyıcı olarak çok güzel lfade ettı ama anlayana.sen orda duyguyu nurçını dınle onlar aklı basındalar dınlekı herkes utansın bırden parlama emreyıde danıyesıne kavuştur kız haykırıyor ayrılmanıza sevındı .benım kızım hemen derdı boş ver boş ver kendımı bılırım gerısı boş işler.emrenın teyzesını hıçmı sevmedım kendını öve öve 600 kmden bır yerden geldım der durur.sen saygını göster gerısı boşşşşş.gül kendıne bak .emrenın baskılarından kurtuldunşimdı danı bıraz emre ıle arkadaslık yapsın sen seyret.canselde hep alaylı gülmeye devam etsın ama bilmiyorkı bızler gülüyoruz ona senı sevıyorum bır kız oğlan annesı olarak.
aykut çok gülüyorsun ama danı kızlar evınde ıtıraf ettı emreyı annemde bende beğenıyorum dedı sana geçmış olsun .yakında flas flas emre danı askı başlıyor.cansel destekçısı sen oturmaya eserın avukatlığını yapmaya devam
artık bugün gördüklerımızden sonra melısın canselın danının davranışları çırkın olduğundan seyredılmeye değmıyor fakat seda hanım sıze haber spıkerı zamanınıdan dobracılığınızdan beğendımızdeniçin sadece sız çıkınca seyredırız.
..

reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi