Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Nil

takip et mesaj gönder


Ütopya

29-03-2015

cafe grubunu tutanlara yazıklar olsun. ne bu hazımsızlık yazıklar olsun.
o kadar yarışmacı geliyor. herşeyi yüzüne gözüne bulaştırıyor. ne konuştuğu dinlenir ne yaptığı seyredilir.
semih ütopyanın kralısın . kıskananlar ancak hırslarından çatlayıp sana ağzına gelenleri söylesin, bu seni küçültmez onlarıda esahtan adam yapmaz sadece bizi, zavallılıkları güldürür.

Ütopya

28-03-2015

bu buket semihlerin gruptayken kendi halinde dedikodu yapmayan besleme kılıklı biriydi.
ama allahım cafe'ye transfer olunca kızcağız saçından kıyafetine konuşmasına kadar tam evrim geçirdi. ne kadar yapmacık, dedikoducu kendi kendine nazlanıyo bir oy için ben omızı hayatta orda ne tutar ne muhabbet ederim.arkadaş biraz doğal ol ya kendin gibi kendini ne diye farklı göstermek içi beyhude çaba sonuçta ne yaparsan yap bi kezban havan var.
semih ütopyanın kralısın gerisi fasafiso

Ütopya

24-03-2015

işte bu kadar bahar temizliği son hızıyla devam ediyor.
duruşuyla, üslubuyla, arkadaşlarına karşı seviyeli yaklaşımıyla, takılmalarında bile seviyeyi düşürmeden, ağzını bozmadan büyük bir soğukkanlılık gösterebilen, cıvımayan, reis semih'e selam olsun.
tuncay ve serkan'da biraz semih'i örnek alıp, kendilerine çekin düzen verseler iyi olur. lakin onları izlerken kendilerini nasıl rezil ettiklerini seyretmek beni üzüyor.

Ütopya

21-03-2015

semih'i insanlarla dalga geçiyor, aşağılıyor diye sevmeyenler tuncay'ın zihinsel engelli gibi yaptığı şeylerden çok hoşlanıyorlar izlemekten çok zevk alıyor yere göğe sığdıramıyorlar:-))) yazııııık ne kadar taraflı hiç samimi değil.
doğruyu gören insanlar yorumlarında yazmışlar diğer fanatikler o kadar abartıyorlarki ciddiye alıp okurken acıyorum yahu hallerine
bunlar semih allah vermeye cafe grubuna geçseya semih'inde yere göğe sığdıramaz semih'ten iyi adam olmazdı

Ütopya

21-03-2015

artık sıkmaya başladı . yayın saatinden dolayı zaten seyredelmiyor. eleme habire erteleniyo. cafe grubu iyice zevzekleşmeye başladı . yazık çocuklarada bıkkınlık geldi. bence işin iyice suyu çıkmadan bitir daa. habire ne yeni yarışmacı sokup duruyorsun. bir an önce final olsun yoksa gerçekten ööööğğğğğ.

Ütopya

17-03-2015

ben sizi kasdetmedim sunay bey kastım 16.03.2015 tarihli 23:50 ' de yapılan yorumadır.
evet benim gizlim saklım yok ben bir bayanım nil ismimin kısaltması 45 yaşında ve 19 yaşında bir oğlum var.
sms de de 5 oyumu aybüke dahil tektaş için kullandım semih'e sonuna kadar helal olsun devamı gelecek nokta

Ütopya

17-03-2015

yeni gelenler niye cafe grubunu seçiyorlar izleyin anlarsınız. esahtan bi şey olduklarından değil orada boş laf, geyik, eğlence, semih dedikodusu, vıccık vıccık muhabbetler, o koltuklarda kimin nerde oturduğu yattığı belli olmayan rahat tavırlar offf aman ne bileyim bol vır vır dır dır...
tektaş grubu daha ciddi bide semih'i beğenmiyorlar adam sevdiği hariç oraya gelen yarışmacı hiç bir bayanla lakayt ilişkilere girmez herzaman oturur vaziyette ve saygılı ölçülüdür konuşurken de ciddi dir. onu bayanların yanında bacaklarını sehpaya koymuş yarı yatar bi vaziyette görmedim. kimse semih'e öyle el kol şakasıda yapamaz. öyle vıccık vıccık ...
gelenler bence duruşundan dolayı birazda çekiniyorlar. helal olsun 24 yaşına rağmen kiiim ne derse desin o kadar erkek, bayan aynı yaş grubu insan geldi
hepsi yeminle ağzı açık ayran budalası aynı tip aynı karakter bi tek semih akılda kaldı.

Ütopya

17-03-2015

bide eleme sisteminin sms olması okey ancak bu şekilde hayır.
acun beyin önemsemediği, yayın saatini bile ayarlayamadığı, insanlarla dalga geçer gibi yayın saatini, geç vakitlere bıraktığı ütopya yarışmasında yaşanan bu oy rezaleti nedir yahu siz insanların akıyla dalgamı geçiyorsunuz. milleti aptal yerine koymak için gösterilen bu çaba neyin nesi yahuuu.

Ütopya

17-03-2015

eleme sistemi tamamen değişti. artık cafe grubu milleti kendi yanlarına çekmek için kırk takla atamayacak yazııııııııııııııııık.
ibrahim bey sen o semih aleyhtarı yorumlara takılma. onlar semih olmasa yarışmayı izlemez bile.
o diskalifiye yorumlarının kaynağı çok havalı ve haksız bir şekilde oraya girip, ütopyadan ağzının payını alan, semih tarafından gönderilen bi aklı evvele ait.
dikkate alınacak bi tarafı yok okumaya bile değmez.

Ütopya

15-03-2015

ütopyayı açıyorum serkanın tektaşı hedef alan, kendilerini yere göğe sığdıramayan konuşmalarını dinlemek istemiyorum ne sıkıcı yaaa bide bu saatlerde cafe grubunun dedikoduları arada bir kafes giriyorda nefes alıyorum. oh be.
bide 140 gündür birlikte olan insanlar bile okadar samimi olamıyor. bunlar cafe grubu her gelenle hemen kaynaşıyo, hemen samimi, kanka tavırlar hareketler hep aynı sanki ellerinde bir senaryo var oynuyorlar . bir insanın gözleri bile bön bön bakarken nasıl böyle samimi tavır sergileyebiliyor.
yemin ediyorum semih te böyle bi şey yok adam da bir seviye var.
bunlar her gelene inmisin, cinmisin, ahmet, mehmet, ayşe farketmiyo herkesle şa pır, şupur.


Ütopya

13-03-2015

sırf semih için göktana oy verecem oda cafe grubuna geçecek o yüzden tektaş grubunda oy alıp, cafe'ye geçen yarışmacılara haram zıkkım olsun. kul hakkı başkada bi şey demiyorum.

Ütopya

12-03-2015

semih kimseyle dalga geçmiyor. siz ne anlamaz oldunuz yuh..
adamlar oturup yirmidört saat kendilerini övüyor. yahu...
semih'te kendini övenlerin yaratmaya çalıştıkları algıyı esprili bir şekilde düzeltiyor. sağolsun...
bir keresinde bir şey dikkatimi çekti türkan daha havaalanındayken bir şey fark ettim diyor. kendisinin inançlı olduğuna vurgu yapıp, tuncay'ın konuşmalarından onun ateist olduğunu söylemeye çalışıyor. semih hiç dinlemiyor. türkan abla bizi ilgilendirmez deyip konuyu açmadan kapatıyor...
adam kimsenin özeline girmiyor, benim gördüğüm sadece ütopya içinde yaşananlarla ilgileniyor.
cafe grubu şu son günlerde semih'in yaptıklarını taklit etmeye çalışıyorlar ama yok yok olmuyor hakkaten beceremedikleri gibi çok da iğreti oluyorlar. ööööööğğğğ...
o kadar adam geliyor. yok yok yok semih bir başka valla.

Ütopya

11-03-2015

bence sen kurrenin yerinde olmak için can atardın. baksana o görüntüden keyif alınacağını düşünüyorsun ya yazııııık. ne kadar seviye düşük:-)))
beni çekme bu seviyesiz yorumlarına yahu
semihi kıskananlar çatlasın artık sms den de oy verebileceğim yaşaaa

Ütopya

10-03-2015

eveeet bir haksızlık var. tektaş grubuna, taraftarlarına yapılan.
insanlar oy kullanıyorlar. cafe grubunu eleye eleye iki kişiye düşürüyorlar hooop ne oluyor gelen yarışmacılar semih ve taraftarları sayesinde orada kalıyor. ancak saçma sapan cafe grubunun yarattığı algıyla neymiş efendim kula kulluk etmezmiş , adama saçma sapan patronumsun deyip öbür tarafa zıplıyor. esas algıyı kim yaratıyor görün.
kendi yazdıkları senaryoda reis rolünü verdiler semih'e sonrada saçma sapan gelen yarışmacılara , izleyenlere de işleye işleye semih'e düşman ettiler, tabii bunun böyle olmadığını gören zeki insanlarda var bizler gibi

Ütopya

10-03-2015

semih ile kurrenin ısrarla diskalifiye edilmesinin istenmesi burnuma pis kokuların geldiğini söylüyor bu işte yaptıkları paçalarına dolaşan pon poncunun mu parmağı var acaba?
ne yapacağınızı şaşırdınız allah insanı şaşırtmasın yorumlarınızdaki dram, acı ve gözyaşı ütopya izlemekten daha eğlenceli valla:-)))
bi acun beye, bi semihe sarıyorsunuz iki arada bir derede kaldınız. sizin işiniz cafe grubundan daha vahim valla:-)))

Ütopya

09-03-2015

semihçi olarak oylarin sms yoluyla yapılmasına çok sevindim çünkü bu pasaport işinden pek anlamadım oy kullanamıyordum. acun bey teşekkürler

Ütopya

07-03-2015

cafe grubu ve cafe grubunun yorumcuları, taraftarları ; geçmiş olsun temizlik devam ediyor. siz gönlünüzü ferah tutun, sakin olun herşeyi gören, ahlaklı, namuslu, erdemli, haksızlığa dur diyen, yolsuzluklarla mücadele eden, dedikodu yapmayan ... kanatsız melekler:)))
cafe grubuna bütün bu yapılanların hesabı burda görülmese, öbür tarafta bizler de semihçiler olarak semih ve grubu ile birlikte ahirette hesabını vereceğiz:)))
pes, pes, olayı bu boyutlara getirdiniz . işi siyasi, toplumsal, dini, ...artık daha ne kadar ileri götüreceksiniz.
semih gerçekmisin bilmiyorum ama eğer gerçeksen bilki her geçen gün sana daha çok hayran oluyorum. sen yarışıyor, eğleniyorsun, eğlendiriyorsun millete ne oluyor sanki semih türkiye'yi savaşa sokmuş gibi hırsından kuduruyor. tabii yenilgi , yenilgi, yenilgi... hazmetmek zor insan ister istemez saldırıyor:)))

Ütopya

04-03-2015

sizler şakamısınız yahu:))) yorum yazmaktan tiskindim. o yorumlar ne öyle ? serkan, tuncay, pınar çok yaşa ... semih, kurre, murat , ... pisler, pasaklılar, kaşları şöyle, gözleri böyle, objeleri, kıyafetleri... yeteeer acun bu tektaş grubunu sallandır meydanda aleme ibret:)))
artık yaş grubunu tahmin edemediğim için cafe grubunu ve siz değerli yorumcu hayran kitlesini başbaşa bırakalım ... sevgileeer. benim açımdan bu yorum komedisi burada bitmiştir.

Ütopya

28-02-2015

arada bu kafes görüntüleri nedir biri açıklarmı

Ütopya

28-02-2015

yorumumu niye yayınlamıyorsunuz. napalım hain abidinimi övelim şimdi yani semih reis sen büyüksün bak sayende tuncayların cafe'ye de misafir gelmeye başladı.


Ütopya

28-02-2015

serkan'la tuncay'da abidinin emir eri (postası) gibiydi (tamam abi, olur abi, yaparız abi) gruba yeni gelmiş, hemde güvenmedikleri, kuşkuyla yaklaştıkları adama karşı ...
siz olsanız başarılı, strateji uzmanı, bir liderin yaverimi olmak istersiniz yoksa hiç bir şey olamayan ihtirasının kurbanı hain birinin postasımı:-)))
bize bunlarla gelmeyin ister beğenin ister beğenmeyin olay ortada nokta...
ha bu arada abidinin fan clubında yarışmanın tutmadığından dem vurulmuş (kedi uzanmadığı ciğere ... misali yazıııııııııııııık.

Ütopya

28-02-2015

yaver kelimesinin anlamını merak eden internetten bakar. buna mı takıldın murat ve altarı semih'in yaveri olarak görsen ne olur görmesen ne olur:-))) serkan'da tuncay'da yanılmıyorsam bir ara abidinin emir eri gibiydiler ( tamam abi, hemen abi, şimdi abi) ve hiçde güvenmedikleri ve sevmedikleri abidine karşı...
ben şu anda orada bulunan bütün yarışmacıları cafe grubu'da dahil çok sempatik birbirlerine takılmalarını çok izlenesi ve keyifli buluyorum...
ben bu kadrodan çok memnunum burda o genç insanlarıda kendi egolarımız uğruna fazla aşşağılamayıda kendime yakıştırmıyorum nokta

Ütopya

24-02-2015

ütopyayı izliyor ama dileyemiyoruz alooo sesimizi duyan yokmu ses yok görüntü var

Ütopya

23-02-2015

artık bırakın bu semih fobisini. abartmayın yahu. cafe grubunu seviyorum. üçüde temiz efendi çocuklar. niye şimdi çünkü ortalığı karıştıran abidin gitti. abidin beni çok geriyordu. çocukların resmen kişiliğini değiştirdi. ben bir bayan olarak kadınlar hakkındaki bilinç altındaki kirli zihniyetinide, hiç bir şeyini beğenmediğim gibi beğenmiyordum. bugün kurreye o lafları sarf eden bir adamı bayanlar nasıl tutar anlamıyorum. herkes sanatçı olamaz o ruhu da taşıyamaz bu arada onu sanatçı falanda gördüğümden değil öyle dendiği için

Ütopya

22-02-2015

abidinle ilgili yorumlarım niye siliniyor. yalan mı dedikoducu istediğini elde edemedi diye milleti birbirine düşürdü, yaptığı bütün dümenler paçalarına dolaştı. grupların birleşmesini engellemekle kalmadı. haset tuncay'ı pınarı inciyi fişekleyip semih'in üstüne saldı. kurreye ( herkesin öptüğünü...) söylediği laf hele, bu zihniyetler olduğu sürece nihat doğanlar bitmez bence ondan bir farkı yok.
..

reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi