Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
O Hayat Benim - fox'un eski dizileri daha iyiydi. yer gök aşk tı.
O Hayat Benim
fox'un eski dizileri daha iyiydi. yer gök aşk tı. ikincisi lale devri. o dizilerde bile bu kadar mantıksız şeyler olmuyordu. özellikle yer gök aşk en sevdiğim diziydi. havva ile yusuf'un aşkı efsane olmuştu. konusu da güzeldi. eski dizileri insan mumla arıyor.
bu dizilere baktıkça eski dizileri özleyesi geliyor. fox'un eski dizileri daha iyiydi. sabahları kalkıp yer gök aşk ve lale devrini seyrediyorum. onlar bile sıkıcı değil
lütfen yorumlarımı silmeyin rica ediyorum. bu dizi iyice saçmaladığı için eski dizileri içine bu yüzden katıyorum. onlarda bir zaman fox'un dizileriydi.
yine sezon yapacaklar uzattıkça uzatacaklar. bu dizinin final yapması lazım. iyice suyunu çıkardılar.
Paylaş
Oy Ver
Gün içinde sadece bir kez puan verebilirsiniz!
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz