Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
O Hayat Benim - hülya'ya sinir oluyorum. kendi abisinin karısıyla
O Hayat Benim
hülya'ya sinir oluyorum. kendi abisinin karısıyla anlaşamıyor bir de fulya'nın annesini konaktan gönderiyor. üstüne vazifeymiş gibi.
oğlunu korumaya çalııyor hizmetçi kızla ilişkisi olmasın diye. isterse olur bundan hülya'ya ne kendisi mutsuz diye çocuklarının mutlu olmasını istemiyor.
bu film entrikayla yer gök aşkı bile geçti. orada bütün dümenleri havva ile teyzesi yapıyordu. yusuf'la evlenip konağa girmek için. bütün foyaları meydana çıkınca evlenemiyorlardı. bade ile evlenince de mutlu olamamıştı. kocasını da mehmet ile aldatıyordu. esas bu film dallası bile geçmişti. filmde hem aldatma, kıskançlık,yalancılık bile vardı. esas kızın paragöz babası bile şantajla hamiyetten para sızdırıyordu.
efsun öyle rol yapıyor ki komik oluyor gülmekten kendimi alamıyorum buse
komiserin gelmesi iyi oldu. geçen haftaki bölümünde atışıyorlardı. efsun'a bal gibi aşık hareketleriyle kendini ele veriyor. efsun'a aşkını itiraf edince bizimki nasıl tepki gösterecek çok merak ediyorum.
Paylaş
Oy Ver
Puan verdiğiniz için teşekkürler (:
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz