Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
O Hayat Benim - dizi artık çok saçmaladı,yalanlar ortaya çıkmalı her
O Hayat Benim
dizi artık çok saçmaladı,yalanlar ortaya çıkmalı her bölümde sırlar rtaya ha çıktı ha çıkıcak diye bekliyoruz ama her bölümde yine üstünü örtüyorlar.diziyi izleyenler aptal değil iyice kabak tadı vermeye başladı,ilk başta severek izliyordum ama artık izlemiyorum
insanları salak yerine koymaya başladınız,efsun ve ailesinin yaptıklarını,bahar'dan gizlediklerini,evin hizmetçisi öğrendi sus payıyla susturdular diğer hizmetçi öğrendi öldürdüler dizi gereği,seçil öğrendi sustu halası öğrendi o da sustu,necati öğrendi onu da öldürdüler en son nuran hanımın görümcesi bütün gerçekleri öğrendi tam herşey ortaya çıkacak diye beklerken o da sustu,,eee ama artık yeter bence herşey ortaya çıkmalı bahar tüm gerçekleri öğrenmeli senarist şu gizemleri ortaya çıkarsa bence diziyi tüm gerçekler açığa kavuşturduktan sonra yine devam ettirebilirler..insanlar salak değil herşey paraylayaptırılmıyo malesef parayı verince raporlarla bile herşey sahteliğe kavuşturulmuyor,gerçek dünyada yaşıyoruz ama insanları resmen keriz yerine koyuyorsunuz bu diziyle sayın senarist size sesleniyorum !!!
Paylaş
Oy Ver
Puan verdiğiniz için teşekkürler (:
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz