Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Med Cezir - hepinizin bayrami kutlu olsun canlarm. mc. bu cuma izleyemedim
Med Cezir
hepinizin bayrami kutlu olsun canlarm. mc. bu cuma izleyemedim karagül izledim yine. ama sabah tekrarini izledim. dev güzel bi dizi ya. ben bi ara resmen nfrt ederdim mc.e bitsin diye dua ederdim ama wimdi resmen baglandm... beren harikaa cok seviyorum o kizi. sudeden miradan yamandan nfrt ettini söyledigi sahne cok güzeldi yaa... hemde cok üzücüydü. mira yamana bi ömür mirayi korumakla gecer mi dedigi sahne de dev güzeldi.sonda warki flm bir kagit kesigi gibi acitti canimi ayrilik- harikaydi.
ben o warkiyi bi yerden hatrlar gibiyim.daha evvel o warkiwi söylemiwmiydi onlar? bide denizin babasi napti ki?niye polisler ariyodu? adam boza bahanesiyle kacti resmen... yamirada sonda ayrldi ztn dev üzüldüm. ama onlarn birlikte son günü berbatti tepem atti gece gece... karagül reklam arasnda izledim di :) bide mc. fnl yapacakmw dogru mu?
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz