Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Med Cezir - arkadawlar cagatayla hazalin afk dizisi bawariliydi cok guzel
Med Cezir
arkadawlar cagatayla hazalin afk dizisi bawariliydi cok guzel tutmuwdu imdi napsinlar boyle haber uyqulamaga caliwiyolarki kafamiz kariwsin daha dun ben okudum cagatay bey medceziri birakmicam demiw ben o projede yokum demiw dediler bu gunse diyolarki cagatay diyoki duwunuyorum medcezirden ayrilicam ya mantikli duwunun insanin bi lafi olur bi aciklama yapib sonradan aciklmam yalan medcezirden ayriliyorummu diyo hazalkaya yani emir feriha awkinin hayranlar bence boyle bi haber yapan mantikli duwunun cagatay eger oyle bi aciklama yapsaydi ben gorurdum her yere giriyoru tvde izliyorum gercek olmasi mumkun diyil inanmayin haberlere lale
uydurmadir cunki eylul bawladikdan daha dogrusu haziranda ben haber duymuwdum guya cagatayin rolu kisaltilmiw bi bomba yawatib oda diziden cika bilir o zamanlar cagatayla serenayin arasi kotuydu boyle haber yaymiwdilar wimdi ne oldu akil alcak bi wey diyil medceziri bawarili dizi hemden ay yapim ay yapim bawarili bi yapim o kadar sozlewme yapildi eger cikarsa onun parasini deyib cikmali cikmak bu kadar kolay diyil hemden bu dizide bu kadar iyi kazaniyosan niye sacma bi diziye gitsinki ben rolumu seviyorum medcezrden ayrilmam demiw dun okudum aciklmasa boyle wimdide kalkmiwsiniz diyosunuz cagatay diziden ayrilicam demiw diyosunuz hem oyle olsa twitter facede gene yazilirdi wimdise oyle bi haber yok twiterde ben kendim okudum haber yalan hic kimseye kanmadin deye twit atildi wimdi kalkib boyle diyolar resmen insanlarlar dalga geciliyoya lale:)
Paylaş
Oy Ver
Puan verdiğiniz için teşekkürler (:
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz