Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Kırgın Çiçekler - selam kizlar, cicek hanim mrb, fragmanda askitom ayagi

Kırgın Çiçekler
Kırgın Çiçekler
Hava
Bayan
Bruxelles
1/9/2009 (16)

selam kizlar, cicek hanim mrb, fragmanda askitom ayagi bence songulun okudugu mektupla ilgili. babasi beni affet diyor, buyumus guzel kiz oldun, yillar burda gecmiyor gibi bir yazi okumaya calistim.
zaten agladi sonra. kader cemre ye bahsetti , songul babasina acik gorusmede asla gitmez, cok uzulur, onu hic yanliz birakma o zamanlar diye tembihledi.
bence babasina olan sinirin ters tepkisi.
opusmeye gelince, evet ailece bir dizi . normal sekilde opup, biraz da sarilsinlar fena olmaz. gunesk da selinin dudaklar aliden ayrilmiyor 10 saat bir de 404 gibi yapisiyor. bizim kizlar yine iyi valla.
ya cok tatlilar bayiliyorum. didissinler de sarilsinlarla super cift.
hadi be gokhan abicim. cemreye dogru yuru.
cicek hanm, bu arada cenk de kaderi istiyor galiba, baloya onu davet etmek istiyodu, bir de guven oyununda kalkmak istedi kader hayir o beni tutamaz diye red etti.

Paylaş


Oy Ver

Puan verdiğiniz için teşekkürler (:

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi