Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Karagül - Konak yanan deponun içinde Kendal’ın da olduğunu öğreniyor.

Karagül
Karagül
(❤zeynep❤)kızlar Sultanın Fotosunu Gördüm Kankişim

Konak yanan deponun içinde Kendal’ın da olduğunu öğreniyor. Kadriye kalbi duracak gibi kendini depoya zor atıyor. Kendal çok bir yara almadan kurtulsa da, asıl yarayı gelen mesajla alıyor. Bu sırada olay yerinde ve sonrasında ardı ardına gelen olayları araştıran Oğuz Kendal’ın daha da gerilmesine ve açık vermesine sebep oluyor. Kendal artık iyice hırslanıyor ve ona bu paranoyaları yaşatan her kimse ortaya çıkartmaya yemin ediyor.
Bu sırada Ada ve Maya arasında kalan Serdar, ne olursa olsun Ada’yı kaybetmeyi göze alamıyor. Ama diğer yandan ondan gerçekleri de gizlemek istemiyor. Serdar kararını veriyor, ancak Maya onun düşündüklerini yapmasına engel oluyor.
Narin’in kâbusu gerçeğe dönüşüyor. Baran çıkan bir dedikodu sonucu annesi ve Oğuz komutanı beraber yakalıyor. Narin daha derdini anlatamadan Baran Oğuz komutana saldırıyor ve iş iyice çığırından çıkıyor. Durumu öğrenen Kendal da konakta fırtına gibi esiyor. Bundan böyle Narin için çok zor bir sınav daha başlıyor. Bir yanda ilk defa bu kadar seviliyor ve değer veriliyor olmasının verdiği mutluluk, diğer yanda Baran… Arada kalan Narin Baran’ı tekrar kaybedecek olmanın verdiği korkuyla sıkışıp kalıyor.
Kadriye korkuların ve umutsuzlukların içinde biraz olsun herkesin yüzü gülsün diye Rüzgâr’ın sünnetinin ertelenmesine izin vermiyor. Bu sırada yola çıkan büyük sürpriz, kimse farkında olmadan adım adım yaklaşıyor. tadıunı çıkarın kızlar:):):)

Paylaş


Oy Ver

6.7

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi