Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Karagül - iyi aksamlar canlar karagülcü canfanlar:)*
simdi netten izleme
Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (37)
iyi aksamlar canlar karagülcü canfanlar:)*
simdi netten izleme firsati bula bildim dün sona dogru izleyememisdim!
allah narinin cezasini versin! sakin anayim her sey oglum için deme! basindan seni hiç sevmedim daha sonra degistiyini düsündüm senin de bir kurbam oldugunu düsündüm, kadinsin mutlu olmayi hakediyorsun ama asla sana hak verdim! sen yine narinliyini yaptin kendalla birlik oldun slrf ebru barana söylemesin diye genc bi kizin hayatini söndürdün insallah barae ögrenir bütün olanlari senin yüzüne bakmaz sende kendini öldürürsün kurtuluruz senden, oguzun sevgisini bile haketmiyorsun! sen bencil vicdansiz merhemetsiz birisin narin!!!
ay kiyamam ya insallah ada katil olmaz offf senariste cok kizginim bu olmadi kesinlikle ada asla katil olmamali..kendal pisliyi bu durumu kullanacak ve ebrudan susmasini isteyecekdir! ebruya coook üzülüyorum caresiz bi yanda oglu bi yanda kizlari:( insallah ebrunu böyle bi caresiz koyan narin ve kendal da bi gün en az onun kadar caresiz kalirlar! kenan artik narinden süphe etdi ve oguz komutanada anlatti biseyler narinle ilgili..emine ve asim a cok üzüldüm böyle olmayi hic haketmediler..vee fragman olay olay ebru sonunda mayaya anlatti yakinda ada ve baranda ögrenecektir bu durumu ,çünkü yönetmen bunun sinyalini vermisti!
saruhan hünel hakkindaki olay nette vardir bende okudum ama ne kadar dogru bilemem eski sevgilisini dövmüs mü falan bi haber hatta anket yapmislardi kenan karakteri diziden cikicakmi diye ama yapimci aciklama yapmis kenan karakteri dizide kaliyor yani..
adayi kenan kurtarir mi diye düsündüm ama oda konusuyor yaptigi bisey yok kendal ondan hep bi adim önde! diziye öyle bi giris yapmisti ki kenan artik kendalin sonu geldi dedim malesef ortada pek bisey yok! kendal dört ayak üstüne düsmeyi basariyor bu duruma kenan artik bi dur desin!
bir numara dizi karagül! cuma gününün muhtesem efsane dizisi herzaman karagül!!!
#foreverkaragül*
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz