Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Karagül - aynen dostcanim kizlar istanbula gitme konusunda haklilar ama kazayi

Karagül
Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (37)

aynen dostcanim kizlar istanbula gitme konusunda haklilar ama kazayi duyunca gidemeyecekler..ben kizlarin yaptiklarinda yani ebruya tavirlarinda hakli buluyorum ,cünkü gercekleri bilmiyorlar ve ne zaman annelerine ihtiyaclari oluyor bi bakiyorlar baranin yaninda ve haliyle kiskaniyorlar kendi annelerinin onlarla degil baranla ilgilenmesine anlam veremiyorlar! ya narin arabayi ebru icinde oldugu halde yakiyor mu ne anlamadim valla iyice sacmaladi narin, onu hapse degilde direk timarhaneye kapatsinlar!
ah kasim ah sana baba olmak ne cokta yakisti nasil bi heyecan yaptin ayseyi gördüyünde ne güzel bakti kizina..kasim be bul ayseyi söyle babasi oldugunu kendalin yaptiklarini annesinin hastanede ölüm kalim savasi verdiyini..simdi özleme üzülmüyorum desem yalan olur delidir doludur ama bizim özlem bitanedir, güzelim mehtiye gûn gectikce iyiden iyiye alisiyor ne olacaktir sonu düsünüyorum ,sonu narin gibi olmasinda insallah!
ama serapcanim ben ebrunun hastanede resmini gördüm nette yaninda ada maya ve baran vardi..insallah ebru bulunacaktir kenan artik bu olayada bi el atsin bari:)) eveeet artik baran ögrensin bi rahat nefes aliriz! sonra baran tek tek tüm samverdilerden hesap sorsun kardeslerine annesine sahip ciksin! biraz güzel keyifli sahneler izleyelim yani mesala kendalin cöküsünü..ben melek ve sabriye de üzülüyorum aslinda..ama ne yapacan melegin kaderi recepten sonra sabri ne olacak bilemiyorum ama melek daha iyilerini hakediyor!

Paylaş


Oy Ver

7

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi