Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Karagül - karagul birinci teprikler serap benim uslubum sahnelereydi senin
Karagül
karagul birinci teprikler serap benim uslubum sahnelereydi senin uslununsa banaydi ! dizi izlerken ayrintilara dikkat etmek gerekir kucuk kucuk derkenisin boyutu degisir akla mantiga uymayan seyleri sirf seviyorsun diye gormezden gelirsin sinemada takilan uc boyutlu gozlukleri degilde at gozlugu takkarsin yani sadece bakarsin boyle olmamali tabiki dizi izlerken tadini cikaracaksin ama bu isin tadi saf yerine konulmadan daha guzel cikar emin ol bos gecen bazi sahnelere ragmen guzeldi karagul.
birazda yorumlarsak diziyi bi suredir aklimda bisey var ayse maya ve ada ayni okula gittiler ayni evi paylasiyorlar uc gunde tanidiklari denizle kurduklari yakinligi ayseyle kurmadilar serdarlara giderken en azindan ayseyide alabilirlerdi yasit olmalarina ragmen aralarinda hic bi paylasim bi sicaklik olmadii baran ve ayse sahneleride biraz daha artmali baran ayseyi sadece bi olay oldugunda hatirlayip yanina gidiyor destek olmak icin bi cift olarak ozel anlari yok denilecek kadar az
Paylaş
Oy Ver
Puan verdiğiniz için teşekkürler (:
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz