Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Kaçak - kaçak divriğide çekilecekti orda bitecekti ya o ilçede biraz ekmek
Kaçak
maskulin27
Erkek
istanbul
22/2/1985 (40)
kaçak divriğide çekilecekti orda bitecekti ya o ilçede biraz ekmek yerdi hemde tanıtımı olurdu.. oyuncular temiz hava alırdı.. daha heyacanlı olurdu.. :)
bu kaçak dizisinin senaristine ve yonetmenine bir şey soylemek istiyorum. . adam otobüsün içine girip öndekinden bomba çıkarırken diğer çocukları neden indirmedi .. hepsi bombanın başında toplandı. sonra bombayı çıkardı fakat o değildi gerçek bomba aşagıdaydı.. aşağıda laaann diye seslendi ..sonra hepsi birden çıktı :)) süperler değil mi. ölürsek hepbareber rehinelerle birlikte gideriz mantığı :))
yokya gerçekten basit para kazanılıyor bu türkiyede yeterki bir yerde amcan dayın torpilin olsun..rahatlığa bak ne sunarsan izliyor bu millet mantığı ::)) dizide ortadan birde dinazor geçirseler .. bizim millet neder acaba
Paylaş
Oy Ver
Puan verdiğiniz için teşekkürler (:
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz