Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Güneşin Kızları - 8.bölüm resmi özet! savaş’ın klinikten

Güneşin Kızları
Güneşin Kızları

8.bölüm resmi özet!
savaş’ın klinikten kaçırılması mertoğlu yalısında kıyameti koparır. haluk, ali’ye herkesin gözü önünde bir tokat atar. ali bu olayın ardından kendini dağıtır. olanlar yüzünden kendini suçlayan selin, ali’ye kendini affettirebilmek için çabalar fakat ali’yle konuşmak sandığı kadar kolay olmayacaktır. ali kendisine yeni bir arkadaş bulmuştur; o da didem.
savaş’ın tekrar kliniğe gitmekten kurtulmak için tek çaresi istanbul’dan kaçmaktır. nazlı’nın içi kan ağlasa da, savaş’a gitme diyemez. savaş gitmeden önce nazlı, selin’in de desteğini arkasına alır ve ona aşık olduğunu söylemeye karar verir; fakat olaylar planladığı gibi gitmeyecektir.
haluk’un ali’ye olan tepkisinden sonra, güneş haluk’tan uzaklaşır, kafası iyice karışmıştır. bu defa haluk da sakinliğini koruyamaz. güneş’e kesin bir dille kendi çocuğuna, istediği gibi davranabileceğini söyler. güneş ikilemde kalır. haluk’u gerçekten tanıyor mu, yoksa sadece tanıdığını mı zannediyor?

Paylaş


Oy Ver

Gün içinde sadece bir kez puan verebilirsiniz!

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi