Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Güneşi Beklerken - sırasıyla yazarsam,
*dizide ki gerizekalılar kervanına
Güneşi Beklerken
sırasıyla yazarsam,
*dizide ki gerizekalılar kervanına cihan da katıldı,neden o zarfı yırtarsın ki?zaten o zarfa ihtiyacın mı var?zeynepin dogumgunu belli degil mi, cıkar 9 ayı bul be hoca! gercek hayatta coktan bulmustu,mantıksız bir senaryo.
*kerem de baska bir gerizekalı cıktı. tamam uzak dur zeynepten onu anladık da isin ne o gıcık melisle? ne uzatıyorsun,yakında evlenirsin de melisle sen.artık seyirci bu kadar enayi yerine konulumaz.uzatalım,izlesinler....haa biz de gerizekalıydık!!!
*melisin her sahnesi cok antipatik,gozumu kapıyorum artık,bir de yeme bozuklugu hastalıgı cıktı,kerem bırakamasında ne olursa olsun degil mi?
*demete de iyice gıcık oldum , bir anne bu kadar yalanı nasıl soyler? gercege uymuyor iste, zorlamayın artık.
*can ve yagmur iyiydi.kerem sayer can kadar olamadı.
*hani cıglık atacaktık? hani yagmur sahnesi kacmazdı? ne cıglık attım,ne de yagmur sahnesinden etkilendim.
*gerizekalı zeynep anlıyacakta, gerizekalı kerem sevdigini sececekte.....oooooo bıktık ,anlayın artık
Paylaş
Oy Ver
Puan verdiğiniz için teşekkürler (:
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz