Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Güneşi Beklerken - * kızlar, istanbuldan selamlar. :)
dun aksam zeykerli
Güneşi Beklerken
* kızlar, istanbuldan selamlar. :)
dun aksam zeykerli bolumlere guldum, hosuma gitti. sadece ikisi olsaymıs ,sıkılmadan izlermisim. bu uyuma nasıl yazık ettiler anlamıs degilim. zeykersiz her sahne bana monoton geldi ve bazı kısımlar sacmaydı. gunesi ortadan yok etseler yeridir bir de akselin annesi eklendi gunesin sırrına ! sıkıldım artık. tulin ,melis ve akselin annesinin cok iyi anlasmasına neden sasırmadım acaba? tencere kapak misali .
yagmur ve can da hostu ,onlar da eglendiriyor beni.
dilan aldıgı bir paket molpede karsılık ,melisin yalanını soylese ne iyi olurdu! neyse can sevdasından vazgecmis,iyi olmus. darısı melisin basına.
bora, adam cıktı, cekildi aradan.uzamadı ,iyi oldu.
reytingler iyi gelmemis. dizi biter mi devam eder mi bilemiyorum ? eger son 4 bolumse nasıl toparlıyacaklar onu da bilemiyorum? tek istedigim dizinin finali guzel olsun ,izledigimize degsin insallah. veee su melisin yalanı artık diyorum ortaya cıkıversin,sistim valla.
:)
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz