Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Güneşi Beklerken - Bence de güzel bir bölümdü yıkıldığım sahneler

Güneşi Beklerken
Güneşi Beklerken
Merve

Bence de güzel bir bölümdü yıkıldığım sahneler vardı..keremin rüyasında gülmekten yıkıldım ya neydi oyle ama bende güle katılıyorum ben keremin sinirli halini daha çok seviyorum ya.herşeyi yıkıp dökmesi falan onu daha değişik biri kılıyor.yani ben golyazı elması keremi değil kerem sayeri seviyorum.
Bir de zeynebin laflarıyla yıkıldığım sahneler vardı.sevime hastane çıkısı söylediği sözler çok koydu lan kim bilir kerem duysa ne kadar üzülürdü..ama zeynebede ağır laflar etmedi değil yani keşke bunları keremin yüzüne söyleseydi daha iyi olurdu. kerem kalk yataktan ve aşkına sahip çık ya..
Bir de keremin rüyasında zeyneple deniz kenarında konuştugu sahnede çok kotuydu ya..ağladım mı ?evet baya bi ağladım..keremin kazasında,barışın kereme anlattıkları,keremin rüyasında herkesin tiyatro sahnesinde 25.bolumden bir parça izlemesi,sonra zeyneple deniz kenarında yaptığı konuşmalar.yıkıldım hala facaden falan görünce ağlıyom etkisi gitmedi.başka ağlayanlar var mı arkadaşlar...??
Aysel ben o soru şey için hani burçlarımız aynı ya merak ettim ben aşırı duygusalım her şeye olur olmadık her yerde ağlayabiliyorum merak ettim sende oyle misin diye..

Paylaş


Oy Ver

Puan verdiğiniz için teşekkürler (:

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi