Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Güneşi Beklerken - * bu hafta cok sıkıldım, hatta cogu yere bakmayıp
Güneşi Beklerken
* bu hafta cok sıkıldım, hatta cogu yere bakmayıp dinledim sadece.melisi gormek istemiyorum.cok uzadı ve cok sacmaladı.sadece sıkılan ben olmadıgımı da biliyorum,siz yazarken sıkılmadınız mı sevgili senaristler.yetmedi mi bu cile?
*akseli ozledik,niye sahneleri azaldı? guluyorduk ne guzel.hareketsiz oluyor akselsiz.
*can ve yagmur da yok,neler oluyor? tad kacmaya basladı.
*begum harika,barısla da yakıstılar.bu bolum barısı tekrar sevmeye basladım galiba? ama tabi belli olmaz.
*melis soyledi? emin olamıyorum? seviniyim mi? sırrı ogrenen zeynep keremi terk eder.buyuk ihtimal zeynep yanlıs anlar,melis de ustunde durmaz,gecer bu sahne.
*ahmet sayer ve keremin sahnesi cok guzeldi. duygulandım.
*fazla da birsey olmadı bu bolum,emegi gecen herkese tesekkurler.ama bu tempoda dizi kan kaybeder.
*koray haftay akaldı. madem abisi,zeynepe asık olmasın bari!
Paylaş
Oy Ver
Gün içinde sadece bir kez puan verebilirsiniz!
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz