Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Dolunay - ayy bu ozgeye tahammul edemiyorum.ne kadar itici bir kiz.mimikleri
Dolunay
ayy bu ozgeye tahammul edemiyorum.ne kadar itici bir kiz.mimikleri hele o konusmasi.ne kadar kotu oynuyor.yasini oyna be kizim girmeye calistigin cici kiz imaji icin cok geckin bir yastasin.bes sene once oynardin bak cimcimelik yakisirdi sana.ama artik uzgunum.senin yuzunden diziyi biraktim.oysaki ne guzel oyuncular vardi orda.onlarin uzerinden pirim yapiyosun :)
bu arada fatos ve engin'in ilk olarak döner kapida karsilastiklari sahnede fatos'un cidden cok elegant bir havasi vardi.simdi niye ezik bir karaktere donusturuyorlar kizi anlayamadim.tarik alt tabakadan ya.alt tabaka insani ezik olur cunku di mi:)
Paylaş
Oy Ver
Gün içinde sadece bir kez puan verebilirsiniz!
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz