Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Bir Zamanlar Çukurova - 28 bölümde ufak tefek saçmalıklara tahammül ettik
Bir Zamanlar Çukurova
28 bölümde ufak tefek saçmalıklara tahammül ettik ama cidden son 29-30. bölümlerde diziyi uzatabilmek için o kadar saçma bahanelere boğdunuz ki senaryoyu bıktırdınız insanları. izlenmez artık. kimseye de tavsiye etmem. izlemeye değmez. vakit kaybından başka bir şey değil.
mektubu rüzgar düşürse daha mantıklı bir senaryo olurdu, noluyor size 3 tane senarist düşünmediniz mi müjganın yastık altındaki mektubu hemen geçiyor eline, taahhütlü geliyor, züleyha nın mektubu, çocuk çantasına koyuyor günlerce taşıyor, baş ucundaykem görmüyor, yatak düzeltilirken yere düşüyor. üstün zekalı manevralar ne diyelim. 28 bölümlük harika senaryoyu yürekten alkışlıyorum ama bu son 2 bölümle bundan sonraki bölümlerinizde bol bol saçmalayacağınız anlaşıldı, kendiniz yapın kendiniz seyredin artık izlenmez.
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz