Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Bir Garip Aşk - rica ederim arkadaslar sanki taş atıpda kolum yorulmuyor ya

Bir Garip Aşk
Bir Garip Aşk
☀ MΞŁΞK ☀ (Mutlu son dediğiniz ne? Gülerek ölmek mi?!!)
Bayan
TR / Samsun,55
25/5/1990 (35)

rica ederim arkadaslar sanki taş atıpda kolum yorulmuyor ya :)) ne güzel özetleri paylasıyoruz en güzel diziyi paylasıyoruz :)
elif ve tek tek yorum yapan adını bilmediğim arkadaslar hepinize cok tesekkürler :) #birgaripaşk ailesi olduğumuz gibi #beintehaa ve #rangrasiya aileside olucaz :)
buarada payel ile khushi öz kardes değiller. garima khushi'nin teyzesi khushi zaten biliyor bunu ama teyzesini annesi yerine koydu. payel ise shashi'nin ilk karısından olan kızı. shashi ve garima evlendiğinde payel cok kücükmüs. sanırım payel garima'yı öz annesi zannediyor.
elif hic sorma cnm 20 dakikalık dizileri bu yüzden hindistanda yasamadıgıma seviniyorum :)) ayrıca 20dakikalık bölüm icin bikac günde bekliyolarmıs barun sobti türkiyeye geldiğinde röportajında sölemısdı bunu :)) ''cok sanslısını 4bölüm birlikte izliyosunuz hindistanda 20dklık bi bölüm icin günlerce bekliyolar'' demisdi :)))

Paylaş


Oy Ver

7

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur Dizi