Gecenin Kraliçesi

Gecenin Kraliçesi
Dizi Türü:Aşk
Yapımcı:O3 Turkey
Yönetmen:Yağmur & Durul Taylan
Senarist:
Oyuncular:Meryem Uzerli -> Selin
Murat Yıldırım -> Kartal
Uğur Polat ->
Kanal:Star TV
Link:startv.com.tr/dizi/gecenin-kralicesi
Puan:
5.7 / 10 | Oy: 769 | Yorum: 193
Gecenin Kraliçesi Rating
19-04-2016311.72
12-04-2016301.86
05-04-2016261.91
29-03-2016291.99
Dizi Bilgisi Dizi Oyuncuları
Oy Dağılımını Göster
En İyi Diziler Tüm Diziler
Takip Listeme Ekle

Gecenin Kraliçesi Yorumları

<< en son yorumları göster

Gecenin Kraliçesi Yorum bu diziyi bende merak ediyorum.ozellikle meryem uzerliyi.hurrem sultan olarak çok başarılıydi.sali gunlerimi olacak.sali sekiya dunyaya hukumdar olmaz var. ama bir kere izleyip degerlendirmeyi dusunuyorum...

nihalce • 29-12-2015 21:54 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum ay mutis üclu tamamlandi nesrinimde geldi tam olduk :)) bende nesrin gibi bikac bolum izlerim guzelse izleriz degilsede izlemeyiz:))

Umrumda olmayan insanların,umrunda olmalarim zevk veriyor • 29-12-2015 21:51 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum ay zeynep seni yalnız birakirmiyiz bende ilk bi iki bölümü izliyecem murat yıldırım mi çok seviyorum asi dizisinden beri hayranıyım onun için diziye bakacam beğenirse devam ederim beğenmesek bırakırım

seni cok ozledik zaynom cabok dün aramiza nesrincan • 29-12-2015 21:19 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum yhaa brkma;)) evet baslasin artik:)) ben meryemimi ozledim ama fraqmanda beni rahatsiz etdi:( ben o tur sahneler sevmem... iyrenc bulurum keske olmasaydi:( ama oldu

...Kirginim yalan sozlere,Kirginim sahte yuzlere:(zeynep • 28-12-2015 21:08 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum evet aryosum ozlem bitiyor:) meryemime sonunda kavusucam:)) insallah bekledigim kadar guzel bi dizi olur ki guzel olucagini dusunuyorum:)) sali gunude iyiymis sevdim:)) ama sali gunu benim yarali gunum calikuusmun gunu:(( iyiki kanal d de diyil dizi yoksa dahada uzulurdum:)) ayy aryos iyiki yazdin yhaa kimse yok buralarda yalniz kaldim:((

...Kirginim yalan sozlere,Kirginim sahte yuzlere:(zeynep • 28-12-2015 20:36 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum dizi 12 ocak sali gunu basliyor ..zeynonun ozlemi bitiyor;)) :) izleyelim bakalim nadil bir dizi olacak ...

Umrumda olmayan insanların,umrunda olmalarim zevk veriyor • 28-12-2015 19:59 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum sonunda beklenen fraqman cikdi cok kariskdi ama ben pek bisey anlamadim:( ama guzel bi dizi oldugunu her halinden belli dediyim gibi kartalin babasi seline ask olucak kartaldan intikam olmak istiyicek selin tarafindan kartalda sinirlendi.. esfo bi dizi olucak

...Kirginim yalan sozlere,Kirginim sahte yuzlere:(zeynep • 28-12-2015 11:38 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum yha niye kimse girmiyor bu sayfaya:( neyse ben yeterim meryemime:)) dizi baslasada:( izlesek artik yhaa:( merak ediyorum ben konusu deyisk ve guzel:)) ama ismi keske baska bisey olsaydi askin kokusu guzeldi mesela ama gecenin kiralicesi kotu diyil ama keske baska bisey olsaydi olsun ama meryemim varsa hersey guzel:) yhaa cok basarili meleyim elidor reklaminida gordum cok seviyorum seside cok guzel saki soyluyor benim sevdiyim meleklerin hepsi hem yetenekli hem guzel fahriyeminde sesi super:)) burcumun kendi yeter:))

...zeynep...HiRcIn PrEnSeSiM:)BOhaM pReNsIm:)SaVnAzIm:) • 28-12-2015 09:55 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum ay jasmincim sonunda meryemin bu dizide olmasina benden baska sevinen gordum bu stede:( konusu kiz fransali muratda zengin biri bi gunluk fransada meryemle yani selinle ask yasiyicak selinde gercek sanar tabi ama yarin olunca murat sen bi gelik biseyi abardin der ask yani dizi ayriliyorlar selinin bi cocugu oluyor kartaldan onun haberi olmuyor bu tur yani guzel dizi olucak meryemim varsa:)
zeynep:)

20-12-2015 18:32 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum selamlar. bu dizinin baslamasini sabirsizalikla bekliyorum guzel bi dizi olucagina eminim. tabi meryem varsa sahane olur ama dizinin konusunu tam anlayamadim aranizda bilen varsa lutfen yazabilirmi?
jasmin

20-12-2015 08:31 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum ayy basla artik meryemim nolur seni cok ozledim ki ben en bi kocamanindan ozledim :dgerci burda ozlediyim baska biride varda:( ama nasil olucaak bilmiyorum:(
muratim ve meryemim basliyin sizi cok seviyorum:)
zeynep:(

19-12-2015 20:36 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum kucumencim bence farkli bi proje anlamli dizi siz sevmiyorsaniz izlemessinz biter niye meryemin nesi varki?? hatirlatiyim ben turkiyede en iyi kadin rodulu almisdi turkiyede bunu her kadin alamiyor onuda hatirlatiyim...gecen yil ve bu til serenay sarikaya aldi odul ve haketdiyini dusunuyorum ama bu o anlam tasimiyor her diziye iyi oyuncu katilicak meryem gayeet rolune uygun firansada cekilmeside manali cunki dizideki isisimlerden bahsedicem simdi kartal 1 gunluk ask yasanakk istemis selinde gercek sanmis sonra o istanbula dunmus boyle iste manali bi dizi olucak diye dusunuyorum niye herkez bu meryemi uygun bulmuyor by diziye anlamis diyilim? ama muhtesem yyuzyilda herkez hastasiydi meryemin...

...HoScaKaLin YazDiKLaRiM vE yaZaMaDiKlArIm...ZEYNEP • 17-12-2015 10:36 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum uğur polat murat yıldırım ve meryem uzerli sağlam oyuncular. ancak sırf meryem uzerliyi oynatmak adına başrol oyuncusunun aksanının bozuk olmasından dolayı hikayenin fransada başlatılması cok saçma. meryem uzerliye rol vermek zorunda değillerdi takıntı haline getirmenin bir manası yok. türkiyede de gayet yetenekli ve güzel kadınlar var. bir de hikayede meryem uzerli murat yıldırımdan hamile kalacak ve murat yıldırımın bundan haberi olmayacak evladını kendi kendine büyütecek. murat yıldırım daha önce bu durumu asi dizisinde daha sonra aşk ve ceza dizisinde yaşamıştı aynı konuma üçüncü düşüşü...

kucumen • 16-12-2015 16:18 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum 12:28 arkadas bence sen doru soylemiyorsun neden cunki bi diziyi izlemeden asla kotu tarafdan bakmayin bu 1.. 2 ci olarak murati neden ayir tutuyorsun evet iyi oyuncu ama yani buda bi diziz bas rolunde kendisi mereyemde gayet ilerledi yaksmasina gelincede bence yaksiyorlar sizin gozunuz almadigi icin oyle soyluyorsunuz dizi baslaiyinca bakinca alisiyor herkez zamanla yani kotu uyum salamadilar..3 olarakda dizi bence iyi tutucak projeside iyi gorunuyor benim fraqmandan anladigim kadariylada cok guzle bi dii cikicak ortaya .. ben bazi arkadaslari anlamiyor bi diziyi izlemeden nasil boyle kotu yorum yapa biliyorsunuz ..bende esgiden oyleydim izlmeden once kotu derdim ama izleyince iyi bisey oldugunu goruyordum ve sizde oyle yapin izleyin ve sonra yorum yapin ...

...HoScaKaLin YazDiKLaRiM vE yaZaMaDiKlArIm...ZEYNEP • 16-12-2015 13:18 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum muratı bu yorum da ayrı tutuyorum çünkü gecenin kralicesi gibi hem ismi hem tanitimi cok basit olan bir projeye hic yakışmıyor murat gibi üstdüzeyde bir oyuncuyu aşşağıya çekiyor ve bu sadece benim görüşüm degil. dizinin kesinlikle tutulacağını sanmıyorum birincisi partner olarak hiç şekilde yönde uyum sağlamıyorlar ikincisi meryem hiç kendini geliştirmemiş bu da izleniliyor zaten tanıtım bile yeter. bu dizi ve uyum olmamış

14-12-2015 13:28 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum yhaa niye benim yorumumu kopyalaniyor ki?? dizi baslasin artik yhaa ocaga ne gerek var ki:((
fraqmani bi daha izledim bi sey farketdim galiba kartal ask olmus seline de ama bi nedeni var o ondan ona sert konusuyor para veriyor uzgundu kartal cikdiginda ama nedeni olmali ya da ilk once dediyim gibi o bi gunluk ask yasamak istedi aklinca ama o bi gunde ask olmus sonra yine kacamak sanmis gitmis iste ama sanki onlarin kaldigi yasadigi yer boyle esgi bi yer yer gok ask dizisini bilmiyorum izlemimiydiniz? orda mardin gibi bi yer di ama karatal is icin gitmisde ola bilir yha kafam cok karisk:(

...HoScaKaLin YazDiKLaRiM vE yaZaMaDiKlArIm...ZEYNEP • 14-12-2015 10:43 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum selamlar canlar:)) 6 ci yorum benden olsun aslinda ilk yazmak isterdim ama olmadi iste nergizim soylemeseydi 6 ci bile yazamiyicakdim soylediyin icin tsk nergizim:) neyyse diziye donuyim ben kisacasi ben bu dizini dort gozle bekliyorum hatta 10 gozle ben meryemin hastasiyim en bi sevdiyim oyunculardan biri en bi kocamanindan seviyorum onu ben muratida cook severim asi dizisinde ben onu tanimisdim:) cok guzel oyuncu ikiside:) fraqmanida gordum heycanladim cook guzel bi dizi olucagi kesin:) yha heycandan ne yazicagimi bilmiyorum nergiz sayfa eklendi diyince mutlulukdamu ucdum heycanla buraya girdim:)) ben meryeme muhtesem yuzyildaan hastayim hem rolunude super oynuyordu o diziden gidince dizi benim icin bitdi ama yinede aras bulutum icin izledim oda en bi sevdiyim oyunculardan biri:)) neyse ben cok yazdim ama herzaman bu sayfadayim:) meryemim icin :) 2 fraqmani sabirsizlikla bekliyorum:) dizinin 1 bolumu baska ulkede cekildi galiba
fraqmanim cikmiss mutlulukdan bagiriyorum suan:))) ayy dediyim gibi oldu bi gunluk ask murat bigunluk aski yasamak icin herseyi veririm demisdi simdi 2 fraqmanda fransizdir dedim basmaz dedim ama turklerden agir basdi yhaa cook guzel olucak tam istediyim gibi:)) oglumu fogmus selininin adi selin yhaa ayy cok merak etdim:)))sonunda rahatladim birazcik:)

13-12-2015 19:31 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum fraqmanim cikmiss mutlulukdan bagiriyorum suan:))) ayy dediyim gibi oldu bi gunluk ask murat bigunluk aski yasamak icin herseyi veririm demisdi simdi 2 fraqmanda fransizdir dedim basmaz dedim ama turklerden agir basdi yhaa cook guzel olucak tam istediyim gibi:)) oglumu fogmus selininin adi selin yhaa ayy cok merak etdim:)))sonunda rahatladim birazcik:)

...HoScaKaLin YazDiKLaRiM vE yaZaMaDiKlArIm...ZEYNEP • 13-12-2015 08:28 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum ya zeynoş senın yorumunu kopyalamiş 16:44 te yazan arkadaş ...niye kopyalamiş):):)...ay dayan zeynoş az kaldı:):)
ocak ayına az kaldı:):)
zeynoşum bomba haber ,...2. fragman cıktı hemen bak güzel bir fragmandı

Umrumda olmayan insanların,umrunda olmalarim zevk veriyor • 13-12-2015 00:43 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum selamlar canlar:)) 6 ci yorum benden olsun aslinda ilk yazmak isterdim ama olmadi iste nergizim soylemeseydi 6 ci bile yazamiyicakdim soylediyin icin tsk nergizim:) neyyse diziye donuyim ben kisacasi ben bu dizini dort gozle bekliyorum hatta 10 gozle ben meryemin hastasiyim en bi sevdiyim oyunculardan biri en bi kocamanindan seviyorum onu ben muratida cook severim asi dizisinde ben onu tanimisdim:) cok guzel oyuncu ikiside:) fraqmanida gordum heycanladim cook guzel bi dizi olucagi kesin:) yha heycandan ne yazicagimi bilmiyorum nergiz sayfa eklendi diyince mutlulukdamu ucdum heycanla buraya girdim:)) ben meryeme muhtesem yuzyildaan hastayim hem rolunude super oynuyordu o diziden gidince dizi benim icin bitdi ama yinede aras bulutum icin izledim oda en bi sevdiyim oyunculardan biri:)) neyse ben cok yazdim ama herzaman bu sayfadayim:) meryemim icin :) 2 fraqmani sabirsizlikla bekliyorum:) dizinin 1 bolumu baska ulkede cekildi galiba

11-12-2015 17:44 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum bende karsiyim ilk bolumde aska ama sebebi iyi olursa neden olmasin olur olmassada oldururuz hihi:) evet ben catliyicam

...HoScaKaLin YazDiKLaRiM vE yaZaMaDiKlArIm...ZEYNEP • 11-12-2015 15:01 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum be de orayı anlamadım zeynoş ilk bölümden sevgili olmaya karşıyım inşallah öyle olmaz yha:):) ikinci fargmanda cıksa ya merak içindeyız:)zeynoş merkatan bişey olmadan çıksa "::):)

Umrumda olmayan insanların,umrunda olmalarim zevk veriyor • 11-12-2015 00:57 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum dizim artik baslasin yhaa ben bekliyorum ama 2 fraqman ne zman cikar acaba onuda merakla bekliyorum:) benim anlamadigim bunlar 1 ci bolum sevgilimi oluyor yoksa oyundanmi fraqmanda 1 gunluyune o aski yasmak icin herseyimi veririm dedi kartal:) acaba nasil olucak sabirsizlikla bekliyorum

...HoScaKaLin YazDiKLaRiM vE yaZaMaDiKlArIm...ZEYNEP • 10-12-2015 21:34 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum yhaa kizlar benim meryemimin elidor reklamini gordunuzmu ne guzel sarki soyluyor orda onun konusmasida cook tatli amaa ben onu yerim ki elidor demesi ne de guzel:) elimde olsa isiririm onu ebn ama kiyamamki cani acir hihi:)

...HoScaKaLin YazDiKLaRiM vE yaZaMaDiKlArIm...ZEYNEP • 06-12-2015 14:38 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum ya benim dün gece yazdığım yorum yok silinmiş:(neysen...selamlar öncelikle ..nergizim bizde buradayız sanada selam :))) 2. fragmanda yaknda çıkar zeynoşum :))of yazacak bişey yok dizi başlasada uzun yorumlar yapsak:)

Umrumda olmayan insanların,umrunda olmalarim zevk veriyor • 05-12-2015 13:05 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum selamlar zeynosum ve anonimler:))00:44 yazan arkadaşım dizilerini ismi evet aynı gibi çok benziyor ama bu o demek değil ki konularıda aaynı olucak..dizinin ismi değil kalitesi daha önemli seyirciyi kendine kilitliycek konusu olmalı ki zaten öyle olcak güzel diziye benziyor insalah tutar)))zeynosum yakında cçıkar 2 fragman az daha sabırlı ol hırçın zeynosum benim:d:)))

BüYüK KaLPLeR NeDeNSe ÇoK ZaYıF OluYoR(oğuz atay).NeRGiZCaN. • 05-12-2015 12:13 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum meryem üzerliyi cok severim ama bu diziyi pek sevmedim. yani gecenin kraliçesi mayıs kraliçesi yani aynı sevmedim..

Bu Kalp Sizi Çok Sevdi.Asla Unutmayacak.Marsli Minnak! • 05-12-2015 01:44 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum selam nergizim :)evet ozelinde yeri bi baska:) evet yhaa ben nasil bekliyicem 2 fraqman gelsede bari ona tutunsam;)

...HoScaKaLin YazDiKLaRiM vE yaZaMaDiKlArIm...ZEYNEP • 04-12-2015 18:18 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum ayy evet yaa dun bi turlu onaylanmak bilmiyordu 3 kez gelmis:((
siz nasilsiniz fisdiklar? ben iyiyim nergizim:) ay boyle iyimi ne stelerde konusm cokda girmiyorum boluyle hihi:) ama aryam yha bben seni coook ozledim:((( ve tabi nergizimide:(((
yhaa bu diziye daha bir ay varr sabirsizlika 2 fraqmani bekliyorum meryemimi yine gormek istiyorum :) dizi starda olucak ordaki dizilerde cabuk bitiyor ama insallah bu oyle olmaz.show tvdede cabuk diziler bitiyor her dizi tutmuyor o kanalda:(
yha bide dizide mehmet aslantug oynuyucakmis ama cikmis kartalin babasi rolunu oynuyucakmis ama o ayrilinca ugur polat gelmis keske ayrilmasaydi mehmet aslanantug ama galiba rolu icin ayrilmis diziden olunun kizina ask rolunu canlandirmak istememis ondan...

...HoScaKaLin YazDiKLaRiM vE yaZaMaDiKlArIm...ZEYNEP • 04-12-2015 09:24 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum anladim aryam :) ayy cook sagol yhaa yerim seni:))
nergizim benim dusuncemle buyuk durmuyor sadece meryem zayifladi yaa ondan oyle ama murat yaswini gosteriyor meryem 30 faln gosteriyor;) ama herkezin dusuncesi baska saygi duyarim...
sen seviyorsun pondan laf konduramiyorsun diyorsun ama oyle diyil sevmek bi yana doruyu soylemek bi yaani seviyorum ama sevdiyim icin ustunude ortmuyorum sadece meryem zayif zayif olunca evet biraz yasli gozuke biliyor muhtesem yuzyilin son bolumlerindede zayiflamisdi
ama siz ondan oncek bolumlerde baksaniz sanki 25 yasinda kiz gibi...ona kilo almak yaskisiyor ama zayif oluncada yasli denmiyor pek zadece zayiflik ona yakismiyor...
neyse bu konuyu kapatalim siz bi diyiceksiniz ben bi bakicagiz sonumuz kotu hihi:)
ayy diziye daha bi ayy var yaa bak bunu dusundukce cok uzuluyorum:(

...HoScaKaLin YazDiKLaRiM vE yaZaMaDiKlArIm...ZEYNEP • 03-12-2015 17:55 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum nergizim dediklerine katiliyorum..zeynoşum biz senin moralini düşürmek icin demedikki ..sadece dusuncemizi soyledik ..ama murat hic 36 durmuyor hala cok yakiskli ve taş:)) meryemde yasinda gorunuyo yani 32 gorunuyor:)) bizde ilk bolumu izlicem seversek kacirmaz izleriz zeynoş:)))
ay zeynos "yha "diyişin cok tatli söylemeden edemicem:)))

Umrumda olmayan insanların,umrunda olmalarim zevk veriyor • 03-12-2015 11:11 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum evet yasi 36 ama meryem 28 30 gibi gosteriyor muratdan buyuk gostermiyor .
e o sizin dusunceniz saygi duyarim..ama benim dusuncemle buyuk falan durmuyor.sadece zayifladi ondan oyle buyuk gibi durmus gosteriyor ama meryem kilolu olunca cocuk gibi oluyor:) neyse zeynos kacar ..

...HoScaKaLin YazDiKLaRiM vE yaZaMaDiKlArIm...ZEYNEP • 03-12-2015 11:01 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum yok zeynosum senin moralini niye duwurelim ki sadece ben dusuncemi yazdım demekki aryam da aynısını duwunuyomus gerçekten bak meryem daha büyük gibi duruyo muratdan..sen meryemi çok sevdiğin için herhalde kabullenmek istemiyosun:)) muratin 36 mi yaşı? bilmiyodum iyiymis:)) meryem 35-37 gibi duruyo yalan söyleyemem valla:))

BüYüK KaLPLeR NeDeNSe ÇoK ZaYıF OluYoR(oğuz atay).NeRGiZCaN. • 03-12-2015 02:06 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum yhaa kizlar siz benim morelimi dusurmeyemi geldiniz:( meryem buyuk falan durmuyor hem meryem 32 yasinda murat 36 ayni gibiler :)meryem evet zayiflamis ama kiloda alir ben onu herhaliyle severim yhaaa;) sizi bilmiyorumda ben kacirmadan izliyicem;)

...HoScaKaLin YazDiKLaRiM vE yaZaMaDiKlArIm...ZEYNEP • 02-12-2015 20:47 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum selaam kizlar zeynos ve nergiz olurrda ben olmazmiyim bu sayfada:))) meryami bende cok seviyorum ve gabi muratida .ilk bolumu izleyecem beyenirsem izlerim .meryem cok zayiflamis muhtesrm yizyilda dahada guzeldi burda yuzu cokmus gibi:)) nergizmim bencede meryem biraz buyuk kalmis muratin yaninda. ama yinede yakisiyolar ..daha cok var ocakta baslayacakmis 1 ay bekleyecez:))

Umrumda olmayan insanların,umrunda olmalarim zevk veriyor • 02-12-2015 19:54 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum izlersin insallah seversin fisdik:) amaa ben kesin izlerim meryemim icin murat icinde:))

...HoScaKaLin YazDiKLaRiM vE yaZaMaDiKlArIm...ZEYNEP • 02-12-2015 16:41 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum selam zeynos:))evet bu sayfa senin sayfan:))bende ilk bölümü izliycem seversem hep izler hep yorum yazarım:))ne demek canım tabiki soylicektim meryeme olan sevgini biliyorum çünkü:))evet ilk yorumu yazamadin ama olsun geç kalmadan geldik:))

BüYüK KaLPLeR NeDeNSe ÇoK ZaYıF OluYoR(oğuz atay).NeRGiZCaN. • 02-12-2015 15:49 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum selamlar canlar:)) 6 ci yorum benden olsun aslinda ilk yazmak isterdim ama olmadi iste nergizim soylemeseydi 6 ci bile yazamiyicakdim soylediyin icin tsk nergizim:) neyyse diziye donuyim ben kisacasi ben bu dizini dort gozle bekliyorum hatta 10 gozle ben meryemin hastasiyim en bi sevdiyim oyunculardan biri en bi kocamanindan seviyorum onu ben muratida cook severim asi dizisinde ben onu tanimisdim:) cok guzel oyuncu ikiside:) fraqmanida gordum heycanladim cook guzel bi dizi olucagi kesin:) yha heycandan ne yazicagimi bilmiyorum nergiz sayfa eklendi diyince mutlulukdamu ucdum heycanla buraya girdim:)) ben meryeme muhtesem yuzyildaan hastayim hem rolunude super oynuyordu o diziden gidince dizi benim icin bitdi ama yinede aras bulutum icin izledim oda en bi sevdiyim oyunculardan biri:)) neyse ben cok yazdim ama herzaman bu sayfadayim:) meryemim icin :) 2 fraqmani sabirsizlikla bekliyorum:) dizinin 1 bolumu baska ulkede cekildi galiba
diziye ugur polatda dahil galiba benim bildiyim uzere muratin babasi rolunu oynuyucak ve oda olunun sevgilisine ask olucak dizideki isimleri bilmediyim icin meryem murat diye itab ediyorum ..
ha yukarida bakdim isimlerine simdi meryemin ismi selin muratin ismi kartal guzelmis:)
evet nergizim bu sayfaa benim hihi:) doyasiyaaa yazicam o kadar yazicam ki sayfa dolup tasicak;)
.

...HoScaKaLin YazDiKLaRiM vE yaZaMaDiKlArIm...ZEYNEP • 02-12-2015 13:40 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum dördüncü yorum da benden:))fragmanı izledim..beğendim..inanıyorum güzel dizi olacağına..meryem uzerli iyi oyuncudur..gözleri güzel.. başarılı biri..murat yıldırımı acayip severim..suskunlar dizisinde hastasiydim ki zaten herkes hastasiydi..meryem muratdan büyük ve daha yaşlı gibi durmuş sanki ama yakismislar.. merakla bekliyorum diziyi..zeynosum nerdesin sayfa açılmış geel hadi bu sayfa senin sayfan:))

BüYüK KaLPLeR NeDeNSe ÇoK ZaYıF OluYoR(oğuz atay).NeRGiZCaN. • 02-12-2015 02:08 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum çok güzel diziye benziyor bence inşalah güzeldir

zara • 01-12-2015 20:13 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum meryem uzerliyi cok severim.cok da ozlemistik. murat yıldırım da iyidir. konusuda güzel se seyrederim. her aksam izledigim diziler de var nasil olacaksa...

01-12-2015 19:55 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum güzel bir diziye benziyor ama günü perşembe günü olsun hergün çizim oluyordu yüzden perşembe günü olsunlütfen

01-12-2015 19:40 !! ++

Gecenin Kraliçesi Yorum ilk yorum benden, ...meryem uzerli. , murat yildirimi cok iyi oyuncu, her ikisini severim ona gore ilk bolumunu izleyecem.

Bahar • 01-12-2015 16:13 !! ++

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.