Çocukluk

Çocukluk
Dizi Türü:Dram
Yapımcı:MEDYAPIM, MF Yapım
Yönetmen:Nadim Güç
Senarist:Ebru Hacıoğlu, Verda Pars
Oyuncular:Erdal Beşikçioğlu ->
Beren Gökyıldız ->
Burcu Özberk ->
Kanal:Fox TV
Link:https://fox.com.tr/Cocukluk/iz
Puan:
5.5 / 10 | Oy: 311 | Yorum: 22

Oy Ver

5.5
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Çocukluk Oyuncuları

Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız, Burcu Özberk, Kübra Süzgün, Derinsu Akkuş, Nilay Yeral

Çocukluk Özeti

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı Çocukluk dizisi Fox TV ekranlarında izleyenler ile buluşuyor. Senaryosunu Ebru Hacıoğlu ve Verda Pars’ın yazdığı dizinin yönetmenliğini Nadim Güç yapıyor.

Çocukluk Yorumları

Çocukluk Yorum bugün her kanalda dram veya entrika dizileri var. fox zaten dram dizisi tercihi ile hatalıydı bu günü tercih etmeside üstüne tüy dikmiş. az birşey seyredebilmeye tahammül edebildim yine entrika, kötülük millet gülmeye aç komik aile dizilerine yönelmek lazım. gerçi fox son zamanlarda çok çuvalladı halk değimiyle canta bindi, fox'tan beklentiyi yükseltmemek lazım.

09-10-2020 21:43 !! ++

Çocukluk Yorum kimsesizlerdi adı niye değişti

12-10-2020 14:13 !! ++

Çocukluk Yorum çocukların okula tek başlarına yürüyerek gitmesi ve bir küçük çocuktanda sorumlu olması, anahtarlarıyla yurda girmeleri, sadece 2 erkek görevli işe kalmak zorunda olmaları, erdal beşikçioğlunun maviyi arabadan indirip yanlız sokakta yaşayanlarla bırakıp gidebilmesi bunlar gerçek hayatta çocuk yetiştirme yurtlarında oluyorsa vay o memleketin haline ...

15-10-2020 07:35 !! ++

Çocukluk Yorum beren bir süre ekranlarda olmamalı bence. berene bakınca kızım dizisindeki öyküyü görebiliyorum sadece. bir de söyle bir durum var kızım dizisinde aşırı başarılıydı. ondan önceki dizilerdeki rollerine kıyasla öykü rolünü çok daha güzel yansıtmıştı ve açıkçası öyküyü seyirci de çok benimsemişti. bir süre kendini unutturmali
mesela kadin dizisindeki nisan da var dizide beren kadar başarılı değil ama kadin dizisinde başrol değildi dolayısıyla o oyuncunun nisan olup olmaması çok da umrumuzda değil. çünkü ztn başrol değildi. ve kimse nisani benimsemedi. yanı o oyuncu başka dizilerde oynasa çok da göze batmaz. zaten unutulmasına gerek yok hiç iz bırakmadı hafızalarda.
ama beren bu tarz dizilerde çok fazla başroldu. ve son dizi olan kızımda cok yetenekliydi. o diziden sonra tarzini falan degistirseydi mesela. ne bileyim saçlarını küt kessin filan. en azından bu dizi için. yakışır da. yanı sadece bir fikir.
dediğim gibi burcu özberk falan o da başka bir dizilerde oynadı elbette ama işte berenin durumu bu oyunculardan farklı. beren aynı tür rolleri yansıtıyor sürekli. ben şahsen berenden ziyade öyküyü görüyorum bakınca. dediğim gibi en azından tarzında bir değişiklik yapabilir. ya da dış görünüşünü değiştirmek istemiyorsa da farklı rolleri oynayabilir. tamam tabi ki ger oyuncunun belli yetenekleri var beren de acıklı dizilerdeki çocuk rolünde çok başarılı ama kendini geliştirebilir kısa sürede yetenekli zaten.

17-10-2020 22:50 !! ++

Çocukluk Yorum beren gökyıldız iyi bir çocuk oyuncu.ama bu dizideki her şeye karşı çıkan agresif ve çok bilmiş karekter hiç olmamış.bu karekter hem beren gökyıldız’ ı hemde diziyi çok itici ve seyredilemiyecek bir hale getirmiş.beren gökyıldız’ın karekteri biraz daha yumuşatılmazsa hem dizinin hemde yetenekli çocuk oyuncunun sonunu getirecek.aynı emir berke zincidi isimli çocuk oyuncu gibi.

18-10-2020 18:48 !! ++

Çocukluk Yorum biz sevmedik izleyemedik...
yukarıda yorumlarda da belirtilmiş
karakterler uyumsuz itici olunca izlenmiyor.
izleyici önce görsele sonra hikayeye akıcılığa bakıyor. olmayınca olmuyor.
ilk fragmanlarda gördük ve izlemedik.

ekipçe cast olmamış sadece bir kişiye değil kadro uyumu olmayınca...

21-10-2020 13:21 !! ++

Çocukluk Yorum film kırgın çiçekler gibi

06-11-2020 22:45 !! ++

Çocukluk Yorum deli mi ne? affetmiyormuş. mahir beyin suçu ne? işinin gereğini yaparken bir manyak takıntı etmiş. kocasına destek olacağına suçlu aramış.
hoş bence o çocuk yaşıyor. bir başka yetimhanede. 😊
erdal beşikçioğlu'nu seviyoruz.

08-11-2020 00:52 !! ++

Çocukluk Yorum aslında ailece izlediğimiz, sevdiğimiz bir diziydi ama kavga sahneleri ne yaa cocuklar da izliyor bu diziyi.nasil bir senaryo yaziyosunuz anlamak mumkun degil.cocuklarla ilk izledigimizde cok seviyorduk, kavga sahneleri yoktu, son bolumde eklemissiniz, kavga olmasa olmuyor muydu sanki

13-11-2020 21:39 !! ++

Çocukluk Yorum diziyi 7 yasindaki oglumla izliyoruz guzel bir dizi ama korsan kiz olmamis gicik bir tip 17 yasinda cok cocuksu hemde asiri birde herkesin adi olur burda ise hep lakap var cik cik serce mavi hayalet cok sacma

13-11-2020 22:44 !! ++

Çocukluk Yorum son bölümde bambi isimli kız dua ederken allah baba (tövbe yarabbim ) diye dua etti. bu yurtlar devletin, bu ülke de müslüman . nasıl oluyor da hristiyanlar gibi dua sahnesi çekiliyor!.. eski türk filmlerinde (afacan, ömercik ) gibi olurdu islamiyeti kötülemek için bu şekilde dualar. eskiye geri mi döndük ?..yönetmen ve senaristlerin daha dikkatli olmasını istiyoruz.

15-11-2020 01:14 !! ++

Çocukluk Yorum tam izleyeceğimiz bir dizi bulduk diyoruz lakin bu kadar çocuklu dizide bile babası yaşındaki adamla aşk yaşanıyor yani aile ile izlenecek dizi değilsiniz

15-11-2020 01:40 !! ++

Çocukluk Yorum şöyle ailecek izlenecek filmler olsa..
o ne kızı yaşındaki biriyle duygusal ilişki olurmu..

20-11-2020 22:15 !! ++

Çocukluk Yorum dizinin fragmanını izledik ilgimizi çekmemişti ve oyuncu karakter uyumu olmadığını görünce izlemedik aradabir yorumlara bakıyoruz

29-11-2020 17:45 !! ++

Çocukluk Yorum yıllardır sevdiğin ve suçluluk duyduğun karını kızın yaşındaki birisi senle ilgilendi, öptü diye bırak.yaşına bakmadan aşk oyunları oyna. güzel bir diziydi. senaristler herzaman ki gibi illa bozacaklar. bundan sonra neden final yaptığınızı düşünün. ..

02-12-2020 09:15 !! ++

Çocukluk Yorum erdal beşikçioğlu seni ayakta alkışlıyorum. muhteşem bir dizi ve muhteşem bir oyunuluk. sen efsanesin

04-12-2020 22:24 !! ++

Çocukluk Yorum bu hafta yeni bölüm yok. umarım senaryo
düzeltilir ve dizi devam eder. eşine yıllarca acı çektiren birinin kendisini affettirmek için uğraşması gerekirken mahir yeni acılar üretiyor. eşinin ve oğlunun yanında olup aynı zamanda yuvadaki çocuklara da sahip çıkmalı. yani herkesin yaptığı gibi hem özel hayatını yürütecek hem de işini yapacak. illaki birisini tercih etmek zorunda değil. ülkemizde birçok kişinin yaşadığı gibi.
güzel bir dizi izlemek istiyoruz. çocukların gözü önünde kızı yaşındaki birisiyle aşk yaşayan geride mutsuz bir eş ve evlat bırakan birisini istemiyoruz. böyle bir karakter erdal beşikçioğlu na yakışmaz.

10-12-2020 19:40 !! ++

Çocukluk Yorum 11.bölümde bitecek

12-12-2020 14:40 !! ++

Çocukluk Yorum çocukluk dizisi gibi sosyal sorumluluk içeren dizilere çok iytiyacımız var . ama bu senaryo hiç olmamış. ülkemizde olmayan bir çocuk yerleştirme şekli...bu senaryo ile neyin amaçladığını anlamış değilim. mesaj çıkarmaya çalışıyorum ama boşş. ..
7 yıldır oğlumuzun koruyucu ailesiyiz. koruyucu aile sayısının acilen artması gerekiyor. ama kaç bölüm oldu bir türlü bu konuya geçemediler. oysa öyle güzel koruyucu aile hikayeleri var ki. alın size gerçek ve hazır senaryo/senaryolar...ayrıca illa aşk olacaksa ...ayşegülle müdürün aşkı da olmamış...yanlış sosyal mesajlar..😔😟

17-12-2020 12:42 !! ++

Çocukluk Yorum işinde çok iyi olan bir polisin böyle bir suçu örtbas etmesi hatta bunu devletin yuvasını kullanarak yapması öncelikle polislere hakarettir. kadın vuruluyor adli olaydır. hastane polisinin de ifade alması, soruşturma açması gerekir.hastanın kimlik nosu ile hastanede işlem yapılabilir. komiser sinan çocuğu ve kadını hala arıyor. onlara da ya yalan söyleyecek yada örtbas etmesini isteyecek. böyle bir zincirleme mantıksızlık ve güvenlik kuvvetlerini karalama olamaz.
ayrıca sadece kan almak için çocuğa sakinleştirici yapmak çok saçma.iğneyi yapıncaya kadar kan rahatlıkla alınır. merdiven altı da olsa böyle işlemlerin yapıldığı yerde anti alerjik ilaç mutlaka olur.o kadar dr olmuş bir anaflaksiyi düşünememiş mi?
senaryonun nasıl alelacele yazıldığı belli. örnekleri arttırmaya gerek yok, görülüyor...😉

18-12-2020 23:49 !! ++

Çocukluk Yorum emniyet güçlerine, meslek etiğine uygun olmayan işleri ve mantıksızlık örneklerinden birkaçını yazdığım eleştirel yorumum 2 gün sonra niçin kaldırıldı acaba? illa beğeni yorumları mı atmamız gerekiyor? o zaman gerçekler değişiyor mu? reytingler artıyor mu?
bu eleştirileri yazıyoruz ki senaryoda gerekli düzeltmeler yapılabilsin ve dizi devam etsin. herkes memnun olsun. ..

20-12-2020 19:48 !! ++

Çocukluk Yorum dizinin son bölümünü biraz izlemeye çalıştım...ama izleyeledim. mantıksızlıklar o kadar peş peşe ki...yoruldum. düzelir diye düşündükçe daha da saçmalanmış. oyuncular çok iyi ama senaryo çok kötü. artık düzeleceği ile ilgili umudum kalmadı. bir de kırmızı oda ile aynı gün ve saate alınmış...😊 biri nerdeee...biri nerelerde.🤗

26-12-2020 16:25 !! ++

Yorum Yaz


:: Günlük Diziler ::
:: Kanallar ::
:: Dizi Rehberi ::
:: En Son Yorumlar ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.