Yılanların Öcü - 17.06. 2015te yorum yazan arkadaş şerife'nin mutlu

Yılanların Öcü Yılanların Öcü
17.06. 2015te yorum yazan arkadaş şerife'nin mutlu olmasını neden istemiyorsun kamuran efendi onu da hamile bıraktı üstüne de fatmanın kanına girdi. o adam ikisini birden kullandı. mutlu olmak onun da hakkı. fatma nın da. yanlış düşünüyorsun.
bayram hatçe'den vazgeçmez fatma yalancı diye ona inanmıyor. hayatta kimse vazgeçilmez değil eninde sonunda hatçeden de vazgeçer. onun foyaları ortaya çıkınca bayramda onu boşar. ikisini de kapının önüne koyarlar. bayram da fatmayla mutlu olur. aşk kazanır. mutluluk onların hakkı.
kamuran'ın adi biri olduğunu herkes biliyor. elif de ondan nefret ediyor. adam kendi öz abisini öldürdü. şerife ile evlenmemek için yetmedi ablasına yapılanları ona ödetti. ömer vurmasaydı onlardan biri onu öldürecekti. o çocuk hepsinden yürekli çıktı. o adi adamı vurdu. o haceli de korkağın teki. şu kamuran'ın hakkından gelemediği için. o da fatma'yı boşasın habibe ile evlensin. fatma onu kullandı onu hiç sevmedi. aynı güllerin savaşındaki gülru'nun yaptığı gibi. fatma'nın da gülru'dan hiç farkı yok o da aynısını haceli'ye yapıyor. insan kendisini seven birinin duygularıyla oynamamalı. hatçe'nin de foyaları meydana çıkar. acaba çocuğu düştü mü orasını da merak ediyorum. düşerse bayram'la arasında bağ kalmaz o ikisini kapının öüne koyarlar bayram'la fatma da mutlo olsun. kamuran efendi ortaya çıkmasın. ya da hapse düşüp sürüm sürüm sürünsün. hikmeti de öz abisini de gözünü kırpmadan öldürdü o cani adam.
hatçe çıksın diyenler de o adam onu kaçırır bayram da onu boşasın diyeceğiniz yerde o kıza gıcık oluyorsunuz. o kızın da suçu bayram'ı sevmek. o adam kızı kaçırırsa meydan fatma'ya kalıcak bayram'la ikisi mutlu olacak.
diğer dizilere yorum yapacağınıza biraz da bu diziye yorum yazın

Oy Ver

6.7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.