Yalı Çapkını - senaristimiz artık ferid ve seyranın kavgalarına son

Yalı Çapkını Yalı Çapkını
senaristimiz artık ferid ve seyranın kavgalarına son vermeli.  peline bir sevgili bulun ve kurtulalım.  mutluluk ve huzur istiyoruz, yetti artık bu kavga.  gereksiz stres bizi yoruyor.  tüm diziler çatışma, kavga arkadan iş çevirme ve yalancılık üzerine jurulu bırakın yalı çapkını fark yaratsın.
kadınlar kocalarını dövsünler kocalar el kaldırmasın.  seyranın uyguladığı şiddet çok yanlış nesaj veriyor.  tamam ferid el kaldırmasın ama şiddeti normal gören kadın bu şiddeti etrafındaki insanlara da uygulayacak.  çocuklarının vay haline annelerini  sinirlendirdi mi, ver sopayı...  verilmesi gereken nesaj şiddetin her türlüsü kötüdür olmalı. 
yalı çapkınında kavgadan bıktık.   bir yandan deprem acısı, bir yanda ekonomik kriz, para yetşştiremiyoruz, siyasilerimizin bitmez tükenmez atışmaları bize yetti.  artık yalı çapkınında fark yaratın istiyoruz.   biraz eiğlence olsun yusuf sultanın kızıyla evlensin.  biraz mutluluk olsun asumanın yumurtalarını doktor saklamış olsun taşıyıcı anne bulsunlar, tüp bebek yapsınlar
lütfen üstteki yorumu 2 paröa yapar mısınız? onlar iki ayrı yorum. size başka türlü ulaşamıyorum bu nedenle burdan tazdım bu yazı yırum değil. şüyfen yorum olarak çıkmasın. yalı çapkınında kavgadan bıktık ifadesinden itibaren ayrı yorum olmadı gerekiyor. teşekkür ederim.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.