Yalancı Bahar (Madhubala) - dizimi izledim ama yorum yazmaya vakit

Yalancı Bahar (Madhubala) Yalancı Bahar (Madhubala)
dizimi izledim ama yorum yazmaya vakit bulamadım://
ya o nasıl efsane bir bőlűmdű, izlerken nefesim kesildi. bir an tahtalı kőyű boylayacaģım sandım:)) allaha şukur boylamadim:)) hihi:)))tokat!!! madhu rk'e, herkesin bayıldıģı film yıldızı rishab kundra'ya, superstar rk'e tokat atti. ilk tokatta rk madhuya abayı yakti aslinda. zaten bunu sonrakı bölümde kendisi de kabul ediyor. sonuncu tokatta başi bir seye deydi ve alnı kanadi ya, o sahne de bittim. hele kanin damla damla akip yere duşmesi ve setteki çalişanlarin rk le dalga geçmesi nefesimi kesti. rkim durur mu hic, tabi ki durmaz.;))) intikam için saat saydi resmen:) evlendi madhuyla ve elini tutp ta settekilere laf çarpiştirmasi falan ayri bir hava:))).
superstarim ritűeller de bile içki içiyor du:((( içkiye karşiyim ama vive sarhoşluk çok yakişiyor:)))ayri bir hava katiyor:)))
neyse ben kacayim. vivi seni cok seviyorum yaa. iyi ki varsin:))♥♥
#yalancıbahar #vivim♥ #gamzelistarım #drashtim,♥
#rishbala
yaa çicek ne diyon gercekten chennai express verilecek mi:))kesin bilgi mi??? ya kardesim de bende bayiliyoruz o filme. ama izleyemedik. insallah dedigin haber dogru olur ya. cok seviyorum shakrukh u. bollywood kralimm:))♥♥

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.