Yalancı Bahar (Madhubala) - iyi bayramlar hepinize :)) bu bayram herkese

Yalancı Bahar (Madhubala) Yalancı Bahar (Madhubala)
iyi bayramlar hepinize :)) bu bayram herkese mutluluk, huzur, sağlık ve ailesi ile hep beraber olmayı nasip etsin inşallah. buraya yb başlamadan önce yorum yazmıştım ama sağolsun adminciğim silmiş 😂 canın sağolsun yorumlar feda olsun sana. nasıl olsa tekrar yorum yapma şansımız var tabi silinmezse daha iyi olur. adminciğim sevgiler 💞. yalancı bahar başladı ve defnemin de dediği gibi kaçaklar teker teker gelmeye başladı :)). defnem bende öpüyorum hayırlı bayramlar diliyorum. ha unutmadan " allahim sana geliyorum " sözünün patentini alırsan çok iyi olur bence çok yakışıyor sana. fakat arada bende kullanıyorum bir sakıncası yoktur umarım. şimdi gelelim kaçaklara o kaçaklardan biri de hatice hanım yani kankam oluyor, buraya yazmıyordu ama bana her zaman watsapptan yazıyordu. kankam cansın 👭( sini siviyirim kinkim) 😘. ikinci bir kaçakta zara oluyor. ben iyiyim işte üniversite son sınıf oldum kpss çalışıyorum. şu aralar da misafir bayram gezmeleri falan filan. yakında dönüyorum kırşehir ' e. sen nasılsın nihat beyimizi büyüttün mü bakalım? . üçüncü bir kaçak berrak oluyor en son okul kapanmadan önce mesaj yazmıştım ondan sonra ne ben mesaj attım ne de berrak. yb başladı ama eskilerden kimsecikler yok. berrakçım sayfadan bekleniyorsunuz. dördüncü olarak eylül gamzemiz var tabi bu sayfada ilk dostluk kuranlardan, yb başladı fakat yok, sonra eylem hani buraya üye olmuştu ama üyeliği geri silinmişti.
busenurcum neden öyle düşünüyorsun kimsenin ayrımcılık yaptığı yok bence. çoğu kişi buraya yazmıyor bununla birlikte yazılan yorumlar da siliniyor. bende kaç gündür yazmıyordum bugün yazıyorum. umutsuzluğa kapılma yazmaya devam et :))
sonunda yb başladı ama malesef izleyemiyorum iki faktör var bir ve en önemli faktör erkek kardeş faktörü yb dahil hiçbir hint dizisi evde izlenmeyecek , izlendiği taktirde o kanala şifre koyulacak 😞. ikincisi ise çok erken çıkması saat 7 çok erken kimse vakit bulup izleyemiyordur bende dahil. o saatlerde yemek sofrası kurup toplamakla meşgul oluyoruz.
bide yb ' nin bazı sahneleri kesiliyor mu? çünkü madhu ' nun doğum sahnesi yayınlanmadı. rk ne zaman gelecek diziye özledim gelsede o asaleti bir görsek değil mi? raitingler çok düşünmüş biraz önce baktım da inşallah ilerleyen bölümlerde yükselir. birde kanal 7' nin genel yayın yönetmeni zahit akman beyefendi lütfen vivian dsena' yı türkiye ' ye davet edin 🙏🙏. tekrar iyi bayramlar görüşmek üzere 💦💦

Oy Ver

5.1
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.