Yalancı Bahar (Madhubala) - aa benim biricik bőcűşűm, ay parçam, can

Yalancı Bahar (Madhubala) Yalancı Bahar (Madhubala)
aa benim biricik bőcűşűm, ay parçam, can parçam mirim buraya yorun yazmiş:)) hemde beni eritecek tűrden:) evet can parçam bugunluk benim sayfam olsun dimi hihi. ve o zaman senin de oluyor. cunku senin benim diye birsey yok aramizda bőcűşům benim:))yani bizim sayfamiz haha:)
bőcűşum bende ayru kaldigimizda daha iyi anladim ne kadar sana bagli oldugumu. sen zaten bende bagimlilik yaptin ay parcam:)) sen benim, ben senin biz bir birimizin 15 yaşiyiz. ve her yaşi olacaģiz inşallah.
şimdi buraya up uzun bir yorum yazip, ilan-ı aşk ederdim ama yorumun silinebilir:((
bu yuzden kisa kesiyorum... :))) őzelden sadece ikimizin okuyabilecegi bir ilani aşk yaparim ben sana. son olarak seni cok seviyorum. iyi ki hayatima girdin. iyi ki buraya geldim. kalp atişim. sensiz kalp atişimin sesini duyabilir miyim saniyorsun:))♥♥ tabi ki hayirr!!! belki kalbim atar ama sesini duyamam. bu yuzden sen benden hic gitme. hep benimle kal. hep yanimda kal. sana ve sevgine cok ihtiyacim var. inaniyorum buna biz hic ayrilmayacagiz. daha 20 30 40 50 60 70 yaşlara birlikte girecegiz:)) haha amma da yasayacak misiz:))
#mihcan♥ebedi #kalp atışım #heryaşim
#ay ve can parçam #ateş bőceģim


admin nolur silmeyin nolur.
birakin da bu yorum hep kalsin

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.