Vuslat - tek kelimeyle harika.! bir bilseler ahh bilseler herkez bu diziyi

Vuslat Vuslat
tek kelimeyle harika.!
bir bilseler ahh bilseler herkez bu diziyi seyrederdi.
dehşet sırlar veriliyor .. özellikle en son bölümde oyunu başlatan sayı 6 off off ne sırlar var o sayının içinde.
şu güne kadar çekilen en çarpıcı en gerçekci en faydalı en yararlı ve gerçekleri anlatan olağan üstü anlatımı ve oyuncuları ile hepinizi tebrik ediyorum..
dizide anlatılan bir çok şey gerçek.! ve şaşıp kaldım resmen dünya devrimine yani tekamüle destek vermiş hemde %100 diyebileceğin en yüksek oranda.
yanlız bu dizinin kıymetini ancak yaşayan insanlar bilir ölülerin anlamadı imkansız gibi..😂👍🙏❤️💐sonsuz saygı ve sevgilerim le hepinize çok tşk ediyorum.
bu diziyi iyi seyredin çünkü herkezin yolu bu dizideki anlatılan hikayeden geçicek.!
sizinki biraz farklı olabilir ama dizide anlatılmak istenilen “vuslat “ herkez yaşayacak.!
necm suresin de herkez çift yaratılmıştır ayeti gereğince aziz kuyuda kendinden yaratılan çift ini görür.o gördüğü kızın doğum tarihi 6 dır.altı
açığa çıkmadan aziz kendisini bulamazdı.kendinden kendine olan gerçeği yaşayamazdı.anlat anlat bitmez.herkezin izleyip anlayabileceği bir dizi olucak ..
yanlız yönetmene yada senarist’e önemli bir hatırlatmayı yazmak isterim 1/3/6/9 aziz in doğum günü 1.ayın 3 feridenin de 9 ayın 6 sı olmalıydı.
allah 1 dir. herşey onun birliği ile başlar.hani derler ya allahın hakkı 3 dür diye😊sen!ben!o.!) işte muhteşem üçlü. herşey 3 ile belirlenir,6 ile başlar 9 ile biter..allahın rakamsal sırları..1369..19.36..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.