Vatanım Sensin - ülkemizde televizyon yayını başladığında uzun süre

Vatanım Sensin Vatanım Sensin
ülkemizde televizyon yayını başladığında uzun süre yabancı dizileri izlemek zorunda kaldık. sonra türk dizileri başladı. yerli, dizilerin reytingi artınca yabancı dizilerden uzaklaşıldı. türk dizileri tutulunca, bu kez de aynı replikler kullanılarak gereksiz bölüm uzatmaları başladı. yapımcı ya da senaristler; izleyicinin iq. ve düşünme, muhakeme yapma yeteneğinin olmadığı sanmış olmalı ki, bölüm uzatma manevraları ve seyirciyi aptal yerine koyma sahneleri devam etti ve etmekte. bu kafa ile gidilirse, bir gün yabancı diziler geri dönüverir ve bu dizilerden ekmek yiyen birçok kişi mağdur olur. o nedenle yapımcılar ve senaristler bindiğiniz dalı kestiğinizin farkına bir an önce varmalısınız.
30.03.2017 tarihindeki bölümünüzün fragmanı ile, dizideki sahne izleyiciyi yanıltma üzerine kurgulanmış. bu durum izleyiciyi oldukça üzdü ve kızdırdı. amacınız bu olabilir. ancak izleyici kaybedebileceğinizi düşünmelisiniz. saçmalığa bakar mısınız; azize çok önemli ve gizli mesajı alıyor, o sırada tefik’in adamı karargaha ışınlanıyor. mesajı ele geçiremediğini söylüyor, tefik adamı ile karargahtan hastaneye ışınlanıyor olmalı ki , azize çok önemli mesajı okuyamıyor. nasıl bir saçmalık ki, azize mesajı çekmeceye koyuyor,tefik’ın adamı da hiçbir yeri aramadan direk çekmeceye yönelip pusulayı alıyor ve yerine tefik’in pusulasını koyuyor. ne hikmetse bu işi yaparken merek etmiyor ve pusulaları okumuyor.
sonuç: bir televizyon kanalı akıl edip çok kaliteli yabancı bir dizi satın alırsa, bu dizi de beğenilirse arkası çorap söküğü gibi gelir. sayın senarist ve yapımcılar, bu kafa ile giderseniz izletecek yerli dizi bulamayabilirsiniz.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.