Vatanım Sensin - geçen hafta bölümün yayınlanmamasını hoş

Vatanım Sensin Vatanım Sensin
geçen hafta bölümün yayınlanmamasını hoş görebiliyorum. elbette olumsuzluklar, aksilikler olabilir . bir kereye mahsus bir olayı büyütmek biraz anlayışsızca bence. öncelikle bunu belirtmek istedim.
ilk bölümden bu yana bu yapımı izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. defalarcada buradan övgülerimi ve teşekkürlerimi yazdım. ancak son bölümde azize'nin hamileliğini gizlemesi ve
miralayın berbat teklifini kabul edeceği düşüncesi beni hayal kırıklığına uğrattı. hamilelik gizlemek hatta bebeğin babasının inkar edilmesi gibi çok klişe bir senaryo sızmış güzelim diziye!! ne olur bu durum hemen düzeltilsin. seyircinin bunlara tahammülü kalmadı.
ayrıca hilal leon aşkı istemeyen bazı izleyici kitlesine şunu söylemek isterim. aşk henüz yerleşmedi duygu dünyamıza. adem'le havva'dan bu yana mevcut bir hissiyat! neden o yıllarda olmasın? o yıllarda olmaz diyen arkadaşlar var bunu anlayamadım! savaşın, işgalin tam ortasında neden olmasın? aşk yol yordam ortam sormuyor neticede!
hazırlayan ve bizlere sunan tüm ekibe teşekkürler gururla izliyoruz. halit ergenç efsane !! bergüzar korel ve tüm hepsi müthiş ! kutluyorum

Oy Ver

5.2
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.