Vatanım Sensin - muhteşem bir film ! gerek konu, gerekse oyuncular muhteşem !

Vatanım Sensin Vatanım Sensin
muhteşem bir film ! gerek konu, gerekse oyuncular muhteşem ! başlangıcından bu yana vatanın savunması için verilen mücadele, hem cephede hem de cephe gerisinde ve bilhassa casusluk faaliyetleri gururla izliyoruz. yunan karargahına sızıp yunanlıların güvenini sağlayarak ülkemiz lehine yürüttüğü faaliyetler takdire şayan, bir plan ve dayanışma dahilinde gerçekten mükemmel. halit ergenç ve tüm oyuncular çok başarılılar, çok çok teşekkür ederim.
doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ile hepimiz biriz, kardeşiz. kıbrıs harekatında bunu yaşadık; ülkemizle ilgili bir mücadele olduğu zaman da hepimiz birlikte kardeşçe mücadele veririz. hepimizin dedeleri, nineleri bu savaşlarda şehit düştü, gazi oldu. bu filmleri başka mecralara çekmeden kardeşçe izleyelim.
orta asya'dan bu tüm türk tarihi iftihar edeceğimiz altın sayfalarla dolu, o günlerin şartlarında girilen çok sayıda savaşlar kazanılmış, onuru ile yaşamış bir ulusuz. gurur duyalım. bu filmde de yaşanmış veya yaşanması muhtemel olaylar canlandırılmaktadır.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.