Tatlı Küçük Yalancılar - merhaba arkadaşlar şimdi sizlere dizideki

Tatlı Küçük Yalancılar Tatlı Küçük Yalancılar
merhaba arkadaşlar şimdi sizlere dizideki karakterler hakkında izlenimlerimi paylaşacam ve a hakkındaki tahminimi söyleyecem

eren : gerek geçmişteki dizi performansları , gerekse duruşu açısından bu role gayet uygun birisiydi.başlarda iyi de götürüyordu diziyi ancak dizinin reytinglerinin giderek düşmesi bu tarz usta bi oyuncunun dizide kalmasını da zorlaştırdı nitekim ayrıldı da.bazıları aslı ile olan öpüşme sahnesinden dolayı ayrıldığını söylüyorlar bunun da katkısı olabilir ancak düşük bir ihtimal.umarım başka dizilerde daha uzun süre görürürüz seni şükrü abi :)

aslı : erenle birlikte dizinin başrolündeki oyuncu.gerçekten benim çok hoş bulduğum bir kız .erenle güzel bir çifttiler.eren öldükten sonra eskisi kadar ön plana çıkacağını düşünmüyorum.

hande : genç bir oyuncu sanırım 20 yaşında ve de ilk dizisi. başlarda pek de zor olmayan sahelerde kendini gösteriyordu ancak barış'ın kaybolduğu bölümdeki oyuncluğuyla kendini kanıtladığını düşünüyorum.utanma sahnelerindeki mimikleri de gayet başarılı bence.ileride başka dizilerde ismini duyabiliriz.kendine has doğal bir oyunculuğu var.benim gözümde a olabilecek en son kişi .

selin : dizideki kızlar arasında en sivri olanı.rol gereği özgüveni yüksek, ön planda olmayı seven bir karakteri canlandırıyor. dizinin başlarında a ile bağlantısı olabileceğini düşünüyordum.ancak şimdi bu düşük bir ihtimal bence(tabi senaristler ters köşe yapmazsa).dizinin sonunda toprakla güzel bir öpüşme sahnesi iyi gider .hepiniz bunu istiyorsunuz zaten :)

ebru : açıkçası kızlar arasından en geri planda kalanı bence.oyunculuğu da orta seviyede diğer kızların biraz gerisinde kalıyor.tabii bu benim kendi fikrim.benim dikkatimi çeken bişey ise a dediğimiz karakter neredeyse dizideki tüm oyunculara bir oyun oynarken ebru ile alakalı bir sahne izlediğimizi hatırlamıyorum.sanırım mesaj anlaşıldı :) son 2 bölümde göreceğiz bakalım :)

toprak : geçenlerde okduğum bir yazıda toprağın hiçbir oyunculuk eğitimi almadan bu rolü oynamaya başladığını okumuştum.eğer gerçekten bu şekildeyse helal olsun demekten başka bir şey gelmez elimden.gayet başarıyla götürdü bence rolünü.dizideki toprak karakteri hakkında ise hala sırları var bence.hapiste yattığı dönemlerde yaşadığı şeyler vs.intikamını almak istiyor olabilir.

barış : kendisini patos reklamında da görmüş olabilirsiniz.dizide yan rol olarak bir hacker ı canlandırıyor.bazı sahnelerde baya bi abarttılar bu hackerlık olayını, o telefondanlara girme silme kopyalama falan baya bi üfürdüler . bunlar kolay kolay yapılmaz arkadaşlar . bu tarz şeyleri sadece amerikan filmlerinde cia ajanları yaparken görürsünüz :d ama bizimki döktürüyor maşallah diyelim . hande ile de yakışıyorlar bence . ee biri güzel birisi de yakışıklı :) a hakkında ise bence söylemediği başka şeyler var

ilgaz : dizideki kapalı kutulardan birisi. şu anda çoğunluğun gözünde a ' nın bir numaralı adayı. gıcık bir karakteri canlandırıyor.son 2 bölümde biraz daha ön plana çıkacak gibi görünüyor . a ile bağlantısının olduğu da aşikar ama o değil bence.zaten son fragmanda da a nın kim olduğunu biliyorum diyor. izleyip göreceğiz ne olacağını.

güven : dizinin ilk başlarındaki gizemli adam meğerse polismiş.oyunculuğu ise gerçekten çok iyi.her bölümde zaten hakkında farklı bir şeyler öğrenyoruz hakkında . tam bir joker oyuncu . senaristler de zaten bu adamı her mevkide oynattı bu adamı çok yönlülüğünden dolayı. bir baktık kızlarla a yı araştırıyor bir baktık ilgaz la gizli işler çeviriyor.bizim milletimize bu kadar gizem fazla bence.ancak işini gerçekten çok iyi yapan birisi bence.her türlü rolde oynayabilecek kapasiteye sahip. a nın güven olduğunu söyleyen arkadaşlar var ama o çıkmaz gibi duruyor.

janset : toprağın kız kardeşi. öncelikle bir yanlışı düzelteyim. başlarda gerçekten kördü bunu nereden anladın diyecek olursanız sanırım 2. bölümdü okulda bir odada tek başına kalıp korktuğu bir sahe var.sonra eren onu sakinleştirdi.şu anda ise gözünün gördüğünü biliyoruz zaten.son bölümde öleceği hakkında söylentiler var . ne olacağını göreceğiz bakalım.

müge : dizinin amerika versiyonunda a ile bağlantılı olduğu için burda da onun a olduğunu düşünenler var ancak bence pek alakası yok. çok aktif bir karakter değil.zaten kendini beğenmiş kibirli bir karakter .zaman zaman ortaya çıkıyor.son 2 bölümde ben müge nin bir süpriz yapacağını düşünmüyorum.

son olarak da dizi hakkındaki gene düşüncelerimi yazmak istiyorum.yani diğer dizilerden farklı olarak aksiyon dozu gerçekten yüksek bir diziydi tky.hepinizin bildiği üzere reytinglere kurban gitti.yani bence bu tarz yapıtların daha sık ortaya çıkarılması lazım.gerçekten farklı bir tadı vardı.ilk bölümlerde gayet de iyi götürüyordu ve her bölümde bir ters köşe yapıyorlardı.son bölümlerde dizi bitecek diye doğal olarak her şeyi sıkıştırdılar ve saçmaladılar bence.eren in çift kişilikli olması vs bence senaryo gereği değildi.keşke şu önyargılarımız olmasa da bu tarz dizilerin önünü açabilsek.umarım bu dizi diğerlerine öncü olur.senaristleri cesaretlendirir.dizinin görüntü yönetmeninden de bahsetmeden geçemeyecem.bazı sahneler gerçekten çok kalite çekiliyor.yani filmlerde zor gördüğümüz sahneleri bizler dizide seyrettik.hele bir de hd izlerseniz farkı gerçekten anlarsınız.gelelim a hakkındaki tahminime ... gerçekten zor bi tahmin ama herkesi a nın açelya olmadığına inandırdılar ama bence a açelya çıkacak. süprizim ise cesur .neyse sözü fazla uzatmak istemiyorum umarım sorularınıza cevap bulabilmişsinizdir :d
çok iyi yazmışın be abi
çok iyi yazmışın be abi
dizi bitmesn

Oy Ver

4.7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.