Tatlı Bela - sevgili elif , şöyle cevap vermeye çalışıyım. niranjan

Tatlı Bela Tatlı Bela
sevgili elif , şöyle cevap vermeye çalışıyım. niranjan ' nın gerçek yüzü 84. bölümde ortaya çıkıyor. 85. bölümde aastha , shlok ve annesi evi terkediyorlar. anjeli'yi huzur evine yerleştiriyorlar ve aastha ve shlok mumbai 'de
yaşamaya başlıyorlar. burada başlarindan bazı olaylar geçiyor. sonradan anjaliyi ' de yanlarına alıyorlar. barat babasını adeta uyutarak tüm mal varlıklarını elinden alıyor. niranjan olanları shlok ' a haber edecekken barat , babasını odaya hapsediyor ama niranjan kurtulacak ve huzur evindeki kadınlardan aastha ve shlok'un yerlerini ögrenerek onların yanına gidecek. her birinden diz çöküp af dileyecek. barat hileyle aldığı tüm mal varlığını bir anda niranjan ' dan intikam almak isteyen bir aileye kaptırıyor. hooop barat ' ta ailesi ile birlikte kapı dışarı atılıyor. evleri ve şirketin elden gittiğini öğrenince hep beraber geri dönüyorlar. barat yaptıklarından pişmanlık duyuyor ve özür diliyor. aastha ve shlok birlikte evlerini alan kişilerin yanında isim değiştirerek çalışmaya başlıyor ve evlerini tekrar geri alıyorlar ancak öyle şeyler ortaya çıkıyor ki anjeli , evden fırlayıp çıkıyor ve kamyonun altında kalıyor... ölüyor.
yayın akışında herhangi bir değişiklik olmazsa , 122. bölümde tabiri yerinde olursa dananın kuyruğu kopuyor. niranjan ve o aile arasındaki gerçekler ortaya çıkacak.
anjeli'nin öldüğünü biliyoruz ancak dizinin orjinali türkçe alt yazılı olmadığından niranjan ' nın akîbetini anlamıyorum. ama 122. bölümden sonra dizi de yok. yani 68 bölüm var.
bir kaç kelimelik cevap bekledin ama kendimi tutamadım destan gibi özet yazdım.
bu akşam da süper eğlenceli bir bölüm izleyeceğiz. gülmekten yıkılacaksınız😂😂😂😂
yarın akşam da shlok ve barat kadın kılığında jyoti ' nin bebek partisinde dans edecekler. çok komik😁😁

görüşürüz 👋 lmny ☆ nuray ☆

Oy Ver

7.3
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Güzel

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.