Tatlı Bela - merhaba kızlar ; defneciğim ben diziyi 2 kere izledim .

Tatlı Bela Tatlı Bela
merhaba kızlar ; defneciğim ben diziyi 2 kere izledim . türkçe alt yazılı 125. bölüme kadar izledim sonrası orjinal dili olduğu için çat pat anladığım kadarıyla anlatayım.
jyoti , şikayetinden vazgeçiyor. tabi niranjan kendini
jyoti 'ye iyi baba olarak gösterecek ama anjaliye tekrar kocasına dönmesini söyleyecek. jyoti annesiyle küsüyor. bu arada bebek dünyaya geliyor . aastha ve jyoti , bebeği doktor kontrolüne götürdüklerinde sidart'ta onların yanına geliyor. aastha , birbirlerini sevdiklerini bildiği için ikisini başbaşa bırakıyor. abhay ikisinin elele tutmuş şekilde fotoğraflarını çekip gazetelere veriyor. sonrasında hastaneden çıktıklarında aastha taksi çağırmak için jyoti ' nin yanından ayrılınca bebeği kaçırıyor. sonuçta bebeği aastha plan yaparak jyoti ve shlok ' la kurtarıyorlar. abhay başarılı olamayınca çektiği fotoğrafı gazetelerde yayınlatıyor. bir grup gazeteci niranjan ların evine geliyor ve niranjan fotoğraftaki gördükleri kişiyle jyoti ' nin evleneceğini söylüyor. bu sayede niranjan yine iyi bir baba konumunda kalıyor .
niranjanın gerçek yüzü 85. bölüm de çıkıyor.

görüşmek üzere 👋 lmny * nuray *
ayyy kızlar şunu yazmayı unuttum. 55. bölümü sakın kaçırmayın . çünkü o bölümde onların geleneklerinde hamileyken bebek partisi yapıyorlar ya, orada erkekler katılmadığından shlok ve barat kadın kılığında katılarak dans yapacaklar kendilerinden geçiyorlar. çok çok komik mutlaka izlemelisiniz. bu dizi süper 👌👌👌👌👌👌

lmny * nuray *

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.