Tatlı Bela - bir garip aşk 'tan sonra en beğendiğim ikinci hint

Tatlı Bela Tatlı Bela
bir garip aşk 'tan sonra en beğendiğim ikinci hint dizisi...
aastha ve shlok ' u en az arnav ve khushi kadar çok seviyorum. ilk başladığında bana da saçma sapan bir dizi gibi geldi ama orjinalinin tamamını izledim çok çok güzel bir dizi süper 👌👌👌👌 şu anda üçüncü kez izliyorum. orjinalinin sadece 100. bölüme kadar türkçe alt yazılı olarak var sonrasının türkçe dublajı yok ama
aditti ,swati'nin kızkardeşi sanıyorum çünkü 8 -10 bölüm sonra aditti aastha 'yı tuzağa düşürüp bir yere hapsediyor. shlok aastha 'yı kurtarmaya geldiğinde aditti,
shlok ' u kolundan yaralıyor ve sonrasında aastha 'yı bağlı tuttuğu yerde, başka bir odada swati solunum cihazına bağlı olarak çıkacak. bugünkü ve bundan sonraki bölümleri sakın kaçırmayın mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. adım adım shlok , aastha'yı sevmeye başlayacak. aastha 'yı söylemeye gerek yok o, zaten shlok'u çok seviyor.
akşam herkesin izlediği bazı diziler olmasına rağmen "tatlı bela ' nın " reytingleri , "iki yabancı " dizisine göre çok daha iyi bir de "tatlı bela " dizisinin 542. bölümden sonra yeni bölümleri çekilmiş midir?? bilen var mı?
21:07 ismin jennet mi?? aceba yanlış olmasın da
aditti , ((yeni gelen kız)) swati değil. swati ile nasıl bir bağı var çözemedim ama o'nun hakkında çok şey bildiği kesin... dediğim gibi aditti'nin kızkardeşi olabilir.


lmny * nuray * görüşürüz 👋👋 iyi geceler 🌘

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.