Siyah Beyaz Aşk - butun diziler asagı yukarı aynı uzunlukta. niye hicbiri

Siyah Beyaz Aşk Siyah Beyaz Aşk
butun diziler asagı yukarı aynı uzunlukta. niye hicbiri bizim dizi gibi flash tv tadında degil.bu kesinlikle basarısızlıklarına bir bahane degil. fazilet hanım ve kızları ilk bolumlerle kıyaslanmayacak kadar level atladı. basrol oyuncuları dun toplasan 5 dakika bile bir araya gelmediler ama yan rolleri o kadar keyifli izliyorsun ki bunu sorgulamıyorsun bile. reytingler artsın diye oyunculuklardan teknik her detaya kadar tum onlemini aldı bu dizi diger diziler de keza oyle. basrol oyuncusunu kezban gibi giydiriyorsun hala. makyajı duzeldi evet ama kıyafetleri ne öyle. zapzayıf kızı da giydiremeceksen kimi giydireceksin? hos her oyuncunun styling konusunda bir söz hakkı vardır. selin sekerci iyi giyiniyorsa dizide kendi tarzını konuşturdugu için. tamamen stiliste bıraktıgını dusunmuyorum oyuncuların bu işi. bircenin marjinal bir tarzı yok ne yazıkki. hurmuzdeki performansından sonra kendisini yakından gorme sansım oldu. cok guzel bir kadın ama giyim tarzı cok cok sıradan..kendisinin cok acil dogru bir imaj maker'a ihtiyacı var..
senarist zaten yazamıyor yazmıyor degil.insan nerden kan kaybettiğini anlayıp ona gore almaz mı önlemini.ask hikayesinden baska herseye benziyor yazdıgı. hem first class parası alacaksın hem de ekonomik ikramda bulunacaksın. yok öyle bir dunya erkanbirgoren. sapkanı önüne alıp sana emanet edilen bu ozgun hikayeyi nasıl rezil ettiğini bir dusuneceksin. hala tek derdin her turlu sacmalığa ragmen diziyi ipten alan sadık seyirciye türlü türlü göndermelerde bulunmak. yine yazmış kuşluda 'bu insanların tek derdi berbat bir senaryo' heralde diye.. tabiki de tek derdimiz o degil. bizim degil ama senin olmalı.senin işin bu.izleyicinin dövundugu kadar dovunseydin sen de ve eleştrileri gercekten dikkate alsaydın sonuç böyle olmazdı..ben bastan beri söylüyorum. kalemi uygun degildi kesinlikle senaristin bu diziye. çok yanlış bir seçimdi..
kanal dnin satılmasının da faktörü varmış neden önem verilmediğini simdi daha iyi anlamış olduk. umarım kanalın yeni sahipleri ikinci sezonda senarist degişikligine gidip yeni yönetmenimiz ve dizinin ruhuna uygun bir senaristle yeni bir yol haritası çizer diziye. böyle bir ikili bir daha zor gelir cunku..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.